Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
h4wk
Gbyte level
Gbyte level
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by h4wk » Tue Oct 06, 2009 9:19 pm

μπορούμε πάσο αύριο πάρουμε;

edit:δε ξέρω γιατί μου βγήκε έτσι η ερώτηση :shock:
άκουσα οτι φέτος είναι ρόζ....ακόμα κι έτσι το προτιμώ απο το νεκρόχαρτο των τελευταίων χρόνων
Last edited by h4wk on Tue Oct 06, 2009 9:22 pm, edited 1 time in total.
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nikolas17 » Tue Oct 06, 2009 9:21 pm

Ναι, αύριο 12-2 :)
Image
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 9:22 pm

Σε γενικές γραμμές όλα μια χαρά για πρώτη μέρα!

Ο κ. Κουρκουμπέτης μου φάνηκε πολύ εντάξει άνθρωπος και πολύ καλός καθηγητής. Δε βαρέθηκα καθόλου στο μάθημα αν και δύο ώρες όρθιος...βλέπετε πήγα απ'τους τελευταίους. :lol: Πολύ οργανωμένος, φιλικός και με καλές απόψεις.

Ο κ. Κατερίνης σίγουρα αρκετά υποτονικός, όπως ειπώθηκε, αλλά αρχικά μου έδωσε την εντύπωση καλού κι έμπειρου καθηγητή και πιστεύω έτσι είναι. Αν σου αρέσει το μάθημά του, μπορείς να παρακολουθήσεις χωρίς να βαρεθείς, αρκεί να τα καταφέρεις, βέβαια, στο να τον ακούσεις. Μιλάει αρκετά μακριά απ'το μικρόφωνο και δίνει την εντύπωση ότι κάνει μάθημα με τις πρώτες σειρές. Πιθανόν να κάνω λάθος, δεν μπορώ να τον κατηγορήσω άδικα. Νομίζω, πάντως, οτι ειναι καλός καθηγητής.

Η κ. Δημέλη αρκετά συμπαθητική, υπερθεμάτισε βέβαια λίγο με την οικονομική κρίση αλλά οκ. Σίγουρα ενδιαφέροντα όσα έλεγε, δεν ξέρω όμως αν έπρεπε να επεκταθεί τόσο σε φοιτητές Πληροφορικής και κυρίως μετά από 4 ωρες μάθημα. Υπό άλλες συνθήκες σίγουρα θα καθόμουν να την ακούσω. Πάντως σε κάποια φάση, επειδή έμπλεξε και την πολιτική (λογικό θα πει κανείς αφού μιλούσε για οικονομία), είχα μπει κι εγώ στη διαδικασία να σκεφτώ που το πάει και ποιον υποστηρίζει. Αλλά δε μου έδωσε σαφή εντύπωση. Δεν απογοητεύτηκα καθόλου, απλά ηταν λίγο άκυρη η στιγμή. Άσε που το 90% του αμφιθεάτρου συζητούσε για άλλα ζητήματα. Ελπίζω να ισχύει αυτο που λένε, ότι μετά απο κάποιο διάστημα καταλαβαίνεις ότι αν ειναι να μπεις για να κουβεντιάσεις με την παρέα σου, δεν μπαίνεις καθόλου.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
8odwris
byte level
byte level
Academic status: 1st year

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 9:23 pm

Βασικά την καθηγητρια σήμερα που μας έκανε οικονομία πρέπει να την παρακολουθούμε?
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Oct 06, 2009 9:26 pm

Τιποτα δεν χρειαζεται να παρακολουθειτε.Απλα να παρετε την ευθυνη οτι στα περισσοτερα μαθηματα θα εχετε εκθετικα περισσοτερο διαβασμα αν τα αφησετε για την εξεταστικη.
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Kostas1601 » Tue Oct 06, 2009 9:28 pm

Ναι!Και εγώ αύριο θα το πάρω το πάσο..η γραμματεία είναι ανοικτή 12:00-14:00 αυριο...<--με προλαβαν :lol:

@8wdoris μονο μαθηματικό λογισμό δεν είπαν οτι δέν έχουμε αυριο απο φροντιστήρια?..δηλαδή εισαγωγή πρέιπει να έχουμε...αεγώ μονο για τα διακριτα μαθ ακουσα..

@miv ναι έχεις δίκαιο, ήμουν λίγο σκληρός...απλά έτσι όπως είπες, μπλέχτηκε με πολιτικά, ήταν και ακατάλληλη η ώρα...και δέν μας κάθησε καλά...Άς δούμε τι θα πει κ στα επόμενα μαθήματα κ διαμορφώνουμε άποψη :-D
Last edited by Kostas1601 on Tue Oct 06, 2009 9:32 pm, edited 1 time in total.
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 9:28 pm

Απ'το γενικό πλάνο που έδωσε, με τα 3 βασικά κεφάλαια που θ'ασχοληθούμε, το πρώτο είναι το ΑΟΘ. Οπότε αν το είχες επιλέξει, μπορείς να λουφάρεις και λίγο. Για μένα δεν υπάρχει "πρέπει". Αν θέλεις παρακολουθείς. Δε βλέπω άλλο λόγο να εισαι στη διάλεξη αν ειναι να μην παρακολουθείς από τη στιγμή που δεν ειναι υποχρεωτική η παρουσία. Το αν ένα μάθημα βγαίνει χωρις παρακολουθήσεις φαντάζομαι οτι θα το δούμε λίγο αργότερα. Θα διαφωνήσω πάντως, εγώ τη συμπάθησα αρκετά τη Δημέλη. :)
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 9:28 pm

Τον άλλο τον τύπο που είπε για τα...ενυπόθηκα δάνεια υψηλού κινδύνου τον ακούσατε; :lol:
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Oct 06, 2009 9:29 pm

Το μάθημα ακολουθεί τη μέθοδο του ανεμιστήρα. Αν είσαι τυχερός πέφτεις μια στις τόσες σε ψηλούς βαθμούς. Αν δεν είσαι ατύχησες. Δεν παίζει έχω διαβάσει ξέρω οικονομία.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
8odwris
byte level
byte level

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 9:30 pm

βασικά ρωτάω γιατί κάτι είπαν κάποιοι 2οετής ότι δε βάζει βαθμούς και κάτι τέτοια...δε ξέρω αν ισχύει έτσι άκουσα... :roll:
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 9:31 pm

Το άλλο που είπε ο Κατερίνης για την αύξηση βαθμού με το τεστάκι τι είναι ακριβώς; Πολύ καλό μου φάνηκε για να'ναι αληθινό. Πόσο εύκολο ειναι να πιάσεις το 0,6/1,2 στο τεστάκι για να έχεις και το πριμ στο βαθμό; :lol: Έχω την εντύπωση οτι δεν θα το πιάνεις και τόσο εύκολα... :-(
Last edited by miv on Tue Oct 06, 2009 9:32 pm, edited 1 time in total.
8odwris
byte level
byte level

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 9:32 pm

καλ'α αυτός που είπε για τα δάνεια εντάξει δεν παιζόταν ο τύπος...χαμός έγινε όταν το είπε... :lol: :smt005
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 9:33 pm

Χα, δεν θα ηθελα να ημουν στη θέση του. Μετά του ζητησε η Δημέλη να της πει τι ακριβώς ειναι αυτά κι αφηνιάσανε περισσότερο από πίσω. :lol: :lol:
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Oct 06, 2009 9:33 pm

Για την οικονομία όντως δε μπαίνουν βαθμοί αλλά ισχύει το "κι αν σου κάτσει?"
Για τα Διακριτά μάλλον θα έχει πρόοδο. Δεν είναι τόσο δύσκολο να πας καλά εκεί. Το στυλ στο συγκεκριμένο μάθημα διαφέρει από το τελικό διαγώνισμα(νομίζω πως είναι πολλαπλής έναντι των ασκήσεων) αλλά το πριμ είναι δώρο που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε οπωσδήποτε
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
8odwris
byte level
byte level

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 9:36 pm

κώστα και εγώ νομίζω ότι είπε για τα maths μόνο...αλλά έτσι και αλλιώς βαρίεμαι να περιμένω τόσες ώρες...
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Tue Oct 06, 2009 9:39 pm

miv wrote:Απ'το γενικό πλάνο που έδωσε, με τα 3 βασικά κεφάλαια που θ'ασχοληθούμε, το πρώτο είναι το ΑΟΘ. Οπότε αν το είχες επιλέξει, μπορείς να λουφάρεις και λίγο. Για μένα δεν υπάρχει "πρέπει". Αν θέλεις παρακολουθείς. Δε βλέπω άλλο λόγο να εισαι στη διάλεξη αν ειναι να μην παρακολουθείς από τη στιγμή που δεν ειναι υποχρεωτική η παρουσία. Το αν ένα μάθημα βγαίνει χωρις παρακολουθήσεις φαντάζομαι οτι θα το δούμε λίγο αργότερα. Θα διαφωνήσω πάντως, εγώ τη συμπάθησα αρκετά τη Δημέλη. :)
Αν γίνουν φροντιστήρια , μόνο εκεί αξίζετε να πηγαινέτε. Οι 4 ώρες των διαλέξεων είναι χάσιμος χρόνος αν δεν σας αρέσει φυσικά το μάθημα , εκτός και αν θέλετε να κάνετε καμιά φιλοσοφική κουβέντα :smt020
miv wrote:Το άλλο που είπε ο Κατερίνης για την αύξηση βαθμού με το τεστάκι τι είναι ακριβώς; Πολύ καλό μου φάνηκε για να'ναι αληθινό. Πόσο εύκολο ειναι να πιάσεις το 0,6/1,2 στο τεστάκι για να έχεις και το πριμ στο βαθμό; :lol: Έχω την εντύπωση οτι δεν θα το πιάνεις και τόσο εύκολα... :-(
Θα κάνετε μια πρόοδο γύρω στον Δεκέμβρη. Αν γράψεις πάνω από 0.5-0.6 νομίζω αυτό προστίθεται στον τελικό σου βαθμό. Εντάξει τα θέματα μπορεί να σου φανούν περιέργα , μπορεί και όχι. Ανάλογα.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Tue Oct 06, 2009 9:40 pm

plz για να μην γίνει επικάλυψη - για συγκεκριμένα μαθήματα γράφετε παρακαλώ ελεύθερα στα Υποχρεωτικά :smt023
8odwris
byte level
byte level

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 9:42 pm

άμα κατεβάζω τις διαφάνειες από το net μπορώ να χάνω μερικά μαθήματα γιατί οι ώρες που έχουμε είναι χάλια... :evil:
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Tue Oct 06, 2009 9:44 pm

Εξαρτάται από το μάθημα και αν έχει διαφάνειες :cool:
8odwris
byte level
byte level

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 9:46 pm

ποια από το πρώτο εξάμηνο δεν έχουν...? :???:
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 06, 2009 9:47 pm

miv wrote:Τον άλλο τον τύπο που είπε για τα...ενυπόθηκα δάνεια υψηλού κινδύνου τον ακούσατε; :lol:
απλα θεος ο τυπος
δεν ειπε κατι το τελειως παραλογο, αλλα ετσι οπως το ειπε με μια ανεση αξιζε το χειροκροτημα
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Tue Oct 06, 2009 9:47 pm

8odwris wrote:ποια από το πρώτο εξάμηνο δεν έχουν...? :???:
Διακριτά και λογικά Μαθηματικά Ι. Κρατάω και μια επιφύλαξη για Java

Βέβαια στα διακριτά μπορείς να πάρεις τις σημειώσεις από γνωστό τραπεζάκι.
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”