Προσεξτε πως ο αναρχικος συγγραφεας του αρθρου προτρεπει τους υπολοιπους αναρχικους συντροφους του να παρασιτισουν ζωντας σε βαρος των γονιων τους, χωρις να δουλευουν (να τους "ξεζουμισουν"), για να τους τιμωρησουν επειδη οι τελευταιοι (η γενια του πολυτεχνειου δηλαδη) δεν εφεραν την ...επανασταση!

Λογικη του παραλογου!

http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1091887Μην ξανακούσω από άτομο 20-25 ετών την κλασηκή ελληνική φράση ''δουλεύω γιατί δε θέλω να ξοδεύω τα λεφτά του πατέρα μου'' συνοδευόμενη από γκριμάτσα αηδίας προς εμένα τον αχάριστο που δεν κάνω το ίδιο και προτιμώ ίσως να σπουδάσω κι άλλο, να ταξιδέψω ή να τεμπελιάσω λίγο βρε αδερφέ. Δε λεω να μη δουλέψω ποτέ κι επίσης δεν κατηγορώ αυτούς που το κάνουνε αλλά σκεφτείτε λίγο ποιος ευθύνεται που έχουμε φτάσει μέχρις εδώ. Μιλάμε ίσως για την πιο σιχαμένη γενιά που έχει περάσει. Αυτή που είχε τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξει κάτι σε μια σημαντική τροπή της ιστορίας και αντ'αυτού τα ξεπούλησε όλα. Κι εμάς μαζί. Και ναι, είναι οι γονείς μας οσο άσχημο κι αν ακούγεται. Η γενιά τους αυτή μας έφερε νεκρούς από τον Καλτεζά μέχρι το Γρηγορόπουλο και τους μετανάστες. Αυτοί είναι το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ., το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΛΑΟΣ. Είναι οι φιλήσυχοι πολίτες, οι αγανακτισμένοι κάτοικοι, οι ''κατεστραμμένοι'' καταστηματάρχες. Είναι αυτοί που έκαψαν και έχτισαν. Είναι αυτοί που πλούτισαν απότομα και φτώχυναν σε τσίπα, πνεύμα και συνέπεια. Γι' αυτό σας λέω, συνομήλικοι.. μη νιώθετε υπόχρεοι. Αυτοί μας τα πήραν όλα. Ξεζουμίστε τους!
ps σκεφτειτε για παραδειγμα οτι αυτος ο αναρχικος μπορει καλλιστα να ανηκει σε αυτους που "ψηφιζουν" καταληψη στην ασοεε ή σε αλλες σχολες.