Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 12:58 am

emperormario wrote: Και εσύ μπλέκεις τον ιδεαλιστή με τον αριστερό ;)
θυμισε μου την τελευταια φορα που εγινε κατι σαν το σημερινο απο αριστερους
θυμισε μου την τελευταια φορα που αριστερος (δεν ανεφερα αναρχικος, για οσους τρεξουν να απαντησουν κατι αλλο) εκανε ανανδρες επιθεσεις, γενικοτερα

nickpro wrote:
Τα ΕΑΑΚ που κανουν επεισόδια και ζημιές εσύ πού τα κατατάσεις?? Γιατί εγώ από όσο ξέρω είναι αριστεροί.

αλλο υλικες ζημιες, και αλλο παιδια στο νοσοκομειο και τυφλη βια. νομιζω οτι το καταλαβαινεις, ετσι δεν ειναι;
Last edited by chriskin on Sat Oct 31, 2009 1:06 am, edited 2 times in total.
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by aguero88 » Sat Oct 31, 2009 1:06 am

chriskin wrote:
aguero88 wrote:Από ενημέρωση που έχω μέσω facebook και μόνο, η ΔΑΠ πιστή στις αρχές τις έφερε ΤΕΦΦΑτζίδες ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ (μερικοί λένε και χρυσαυγήτες) για να χτυπήσουν την ΠΑΣΠ. Θεωρώ επειδή έχει πέσει τόσο χαμηλά στην ΑΣΟΕΕ όσο δεν πάει...

Υπάρχει δε μια φώτο στο facebook από τα επεισόδια η οποία δείχνει άνθρωπο με κουκούλα ! στην πλευρά της ΔΑΠ έτοιμο για όλα...Προφανώς δεν μπορώ να αναδημοσιεύσω την φώτο αν δεν ρωτήσω την κοπέλα πρώτα...

Επίσης από εντελώς άλλη πηγή και από γνωστό μου πρόσωπο επιβεβαιώνεται και η μάζωξη της ΔΑΠ σήμερα στα κεντρικά με σκοπό να "βαρέσει του Πασόκους της Ασοεε" όπως χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε...

Δεν ήμουν παρών εγώ πάντως οπότε οτιδήποτε μεταφέρω το μεταφέρω με επιφύλαξη...Αυτά από μένα. Μόλις μάθω περισσότερα θα σας ενημερώσω....
αμα μπορεις στειλε μου λινκ για αυτο π λες στο facebook
καθαρματα δεξιοι, δν περιμενα ποτε κατι καλυτερο
Ανέβασε κοπέλα φώτο στο fb, που έδειχνε τραμπούκο της δαπ με μάσκα...Δυστυχώς αχνοφαίνεται και συνάδελφος πληροφορικάριος...Δεν μπορώ να την ανεβάσω για πολλούς λόγους...Αν δημοσιευτεί αλλού θα σου στείλω το link...

Δείτε εδώ τι κάνουν οι απόγονοι του Καλαμπόκα...http://www.youtube.com/watch?v=Y2D6KHZLXfc

Κάνουν επίθεση φωνάζοντας ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ(παλιά φωνάζανε Ξύλο και Ντου η ΔΑΠ είναι παντού) και μετά φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ΔΑΠαρας....

Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία της ΔΑΠάρας ας πατήσουν στο google τις λέξεις, Καλαμπόκας Τεμπονέρας, Κένταυροι, Μιχαλολιάκος, ΔΑΠ ΤΕΦΑΑ και να διαβάσουν μόνοι τους την ιστορία αυτής της παράταξης...

Τα συμπεράσματα δικά σας....
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 1:09 am

αν ηταν μονο το φοιτητικο μερος της παραταξης που προκαλουσε προβληματα καλα θα ημαστε...
--------------------------

καταλαβαινω γιατι δν μπορεις να τις ανεβασεις
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sat Oct 31, 2009 1:10 am

chriskin wrote:θυμισε μου την τελευταια φορα που εγινε κατι σαν το σημερινο απο αριστερους
θυμισε μου την τελευταια φορα που αριστερος (δεν ανεφερα αναρχικος, για οσους τρεξουν να απαντησουν κατι αλλο) εκανε ανανδρες επιθεσεις, γενικοτερα
Θα σου απαντήσω με αντιπαράδειγμα:δε σημαίνει ότι δεξιός ίσον κάθαρμα, τραμπούκος κλπ..Ξέρω παλλικάρι κάργα δεξί, κάργα Καρατζαφερικό που δεν έχει σηκώσει χέρι ούτε για να λοιώσει μύγα..Και είναι και ιδιαίτερα συζητήσιμος, όποια πολιτικη θέση και να του προβάλλεις..Όπως είπε και ο nickpro απο πάνω, ας μη βάζουμε ταμπέλες..Δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 1:19 am

emperormario wrote:
chriskin wrote:θυμισε μου την τελευταια φορα που εγινε κατι σαν το σημερινο απο αριστερους
Θα σου απαντήσω με αντιπαράδειγμα:δε σημαίνει ότι δεξιός ίσον κάθαρμα, τραμπούκος κλπ..Ξέρω παλλικάρι κάργα δεξί, κάργα Καρατζαφερικό που δεν έχει σηκώσει χέρι ούτε για να λοιώσει μύγα..Και είναι και ιδιαίτερα συζητήσιμος, όποια πολιτικη θέση και να του προβάλλεις..Όπως είπε και ο nickpro απο πάνω, ας μη βάζουμε ταμπέλες..Δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις..
δεν εβαλα ταμπελες, εσεις αλλαξατε το νοημα των λεξεων μου - εξηγησα τι ειπα στο ακριβως επομενο ποστ

το παλικαρι αυτο ο καργα δεξιος που λες, του λαος, υποστηριζει πχ οτι οι ξενοι ειναι σκουπιδια, οτι οι μαλλιαδες ειναι σκουπιδια, οτι πρεπει να καθαρισει το εθνος απο τους προδοτες και αλλα τετοια, και ειναι τοσο καλο παιδι οσο λες; πως τα πιστευει τοτε...;
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sat Oct 31, 2009 1:23 am

http://www.youtube.com/watch?v=Mz7yqLY5Qr4

Εδώ τραμπουκίζουν τις κοπέλες...

Παρατηρείστε τα χαρακτηριστικά αυτοκολλητάκια στις πλάτες των ΔΑΠιτών...Δεν είναι τυχαία....

Επειδή ακριβώς είχαν έρθει τραμπούκοι από αλλού(άλλες σχολές, ΟΝΝΕΔ κλπ) και δεν ήξεραν "τους δικούς τους", όλοι οι δαπίτες έβαλαν από ένα αυτοκόλλητο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους και να μην χτυπήσει δαπίτης δαπίτη...

Η εικόνα μιλάει από μόνη της....
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sat Oct 31, 2009 1:27 am

[quote="chriskin"][quote="emperormario"][quote="chriskin"]θυμισε μου την τελευταια φορα που εγινε κατι σαν το σημερινο απο αριστερους θυμισε μου την τελευταια φορα που αριστερος (δεν ανεφερα αναρχικος, για οσους τρεξουν να απαντησουν κατι αλλο) εκανε ανανδρες επιθεσεις, γενικοτερα[/quote] Θα σου απαντήσω με αντιπαράδειγμα:δε σημαίνει ότι δεξιός ίσον κάθαρμα, τραμπούκος κλπ..Ξέρω παλλικάρι κάργα δεξί, κάργα Καρατζαφερικό που δεν έχει σηκώσει χέρι ούτε για να λοιώσει μύγα..Και είναι και ιδιαίτερα συζητήσιμος, όποια πολιτικη θέση και να του προβάλλεις..Όπως είπε και ο nickpro απο πάνω, ας μη βάζουμε ταμπέλες..Δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις..[/quote] δεν εβαλα ταμπελες, εσεις αλλαξατε το νοημα των λεξεων μου - εξηγησα τι ειπα στο ακριβως επομενο ποστ το παλικαρι αυτο ο καργα δεξιος που λες, του λαος, υποστηριζει πχ οτι οι ξενοι ειναι σκουπιδια, οτι οι μαλλιαδες ειναι σκουπιδια, οτι πρεπει να καθαρισει το εθνος απο τους προδοτες και αλλα τετοια, και ειναι τοσο καλο παιδι οσο λες; πως τα πιστευει τοτε...;[/quote]
Τώρα εσύ λες άλλα απο αυτά που γράφω..Διάβασε το post μου..Δε γράφω πουθενά ότι είναι καλό παιδί (δεν τον ξέρω και τόσο καλά, αλλά και πάλι δε θα κρίνω εγώ αν είναι "καλός") ούτε είπα ότι δεν πιστευει πάνω κάτω αυτά που ανέφερες..Απλά είπα ότι δεν βαράει κόσμο για να πασαρει την ιδεολογία του, ούτε είναι κάθαρμα
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 1:29 am

emperormario wrote:Τώρα εσύ λες άλλα απο αυτά που γράφω..Διάβασε το post μου..Δε γράφω πουθενά ότι είναι καλό παιδί (δεν τον ξέρω και τόσο καλά αλλά, αλλά δε θα κρίνω εγώ αν είναι "καλός") ούτε είπα ότι δεν πιστευει πάνω κάτω αυτά που ανέφερες..Απλά είπα ότι δεν βαράει κόσμο για να πασαρει την ιδεολογία του, ούτε είναι κάθαρμα
καταλαβαινεις φανταζομαι οτι καποιος που πιστευει οτι αλλοι ειναι "προδοτες του εθνους" και "πρεπει να εξαφανιστουν" μαζι με τους "λαθραιους" μεταναστες (που ακουστηκε λαθραιος ανθρωπος??) , εχει Σοβαρο προβλημα στην ηθικη του, ετσι δν ειναι;
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sat Oct 31, 2009 1:34 am

Και συνεχίζεται....

Οι φώτο δημοσιεύτηκαν σε site οπότε απλά δίνω το link....To Σκέφτηκα πολύ η αλήθεια είναι...

http://img215.imageshack.us/img215/8007 ... oforos.jpg

Ας την βάλει κάποιος να φαίνεται και εδώ χωρίς το link γιατί δεν ξέρω πως γίνεται...

Βλέπεται τον κουκουλοφόρο τραμπούκο...

[b]edit[/b]

Επίσης υπάρχει και φώτο με άτομο που κρατάει πτυσσόμενο μαχαίρι...Στο ίδιο site...Φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο του...Για λόγους αρχής δεν δίνω το λινκ...
Last edited by aguero88 on Sat Oct 31, 2009 1:48 am, edited 5 times in total.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sat Oct 31, 2009 1:36 am

chriskin wrote:καταλαβαινεις φανταζομαι οτι καποιος που πιστευει οτι αλλοι ειναι "προδοτες του εθνους" και "πρεπει να εξαφανιστουν" μαζι με τους "λαθραιους" μεταναστες (που ακουστηκε λαθραιος ανθρωπος??) , εχει Σοβαρο προβλημα στην ηθικη του, ετσι δν ειναι;
Δε διαφωνώ μαζί σου..Είναι εμετικές αυτές οι απόψεις και μας υποβιβάζουν ως ανθρώπους..Απλά σου παραθέτω τα γεγονότα, προσπαθώντας να σε πείσω ότι ο καθένας μπορεί να έχει κάποια άποψη- όσο ακραία και να είναι-, να την υπερασπίζεται και να την παραθέτει, αρκεί να το κάνει με δημοκρατικό τρόπο, και όχι με ξύλο..Το σταματάω εδώ γιατί είμαστε off

Σχετικά με τη φωτο, δεν εκπλήσομαι..Ένας αυθεντικός τραμπούκος δεν κολλάει σε αυτοκόλλητα και παρατάξεις..Απλά βαράει και καταστρέφει
Last edited by emperormario on Sat Oct 31, 2009 1:39 am, edited 2 times in total.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by proskopos » Sat Oct 31, 2009 3:05 am

Shit happens...
τουλάχιστον δεν το εκαναν σε αμφιθέατρα ακομα και εχουμε εδρανα...
Το όλο θέμα γίνεται εδω και 1 μηνα.. Πριν της εκλογές κυβέρνησης... live εχω δει πολλά απο τα κορίτσια αυτά να τα δίνουν όλα για την τιμή του χρώματος...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 3:11 am

proskopos wrote:Shit happens...
Το όλο θέμα γίνεται εδω και 1 μηνα.. Πριν της εκλογές κυβέρνησης... live εχω δει πολλά απο τα κορίτσια αυτά να τα δίνουν όλα για την τιμή του χρώματος...
συγγνωμη αλλα ποιος ενδιαφερεται για τα εδρανα οταν ενα παιδι ειναι στο νοσοκομειο;
προτιμω να κανω μαθημα καθισμενος στα σκαλοπατια και το παιδι να ειναι σπιτι του με την οικογενεια του και να κοιμαται ηρεμο, ωρα που ειναι, γνωριζοντας οτι δεν κινδυνευει...

εχω δει κι εγω, πραγματι, γελοιοτητες ,με κοπελιες κυριως, των δυο κυριαρχων παραταξεων. αυτο π εχω προσεξει ειναι πως ποτε δν αναφερεται οποιοδηποτε πολιτικο επιχειρημα στους τσακωμους τους - στην αρχη νομιζα οτι τσακωνονταν για κατι τελειως προσωπικο, πριν προσεξω οτι ειναι καθαρα χρωματικο (κομματικο δν θα το ελεγε κανεις , δν ακολοθουν ιδεολογια, ακολουθουν χρωματα, σαν να ειναι ποδοσφαιρο η πολιτικη ζωη της χωρας..)
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Sat Oct 31, 2009 4:34 am

Αφού δεν μπορούν να βάλουν μυαλό, να περάσουν κανα μάθημα, ας πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε σε καμία άλλη σχολή η ακόμα καλύτερα σε άλλη χώρα να τη κάνουν *****.

Αντί να έχουν το decency να φύγουν (τουλάχιστον) απο το υπόγειο που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου και να στήσουν κανένα αντίσκηνο στο πίσω προαύλιο(και πολύ τους είναι), τα κάνουν και όλα λαμπίκο!

Μερικοί μπαίνουν μάλλον στο Πανεπιστήμιο μόνο για να προσηλυτίσουν άλλους να ρίξουν το μπλέ, κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια whatever στις κάλπες. Εαν δεν υπήρχαν οι παρατάξεις, θα πήγαιναν απευθείας στο βήμα "μοιράζω χαρτιά έξω απο το μετρό". Shortcut!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι απο πού προήλθε το όλο θέμα Παρατάξεις - Πανεπιστήμιο. Απο πού ξεκίνησε αυτή η ηλιθιότητα, κάθε σχολή να έχει παρατάξεις;
Και αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι οτι σε αυτά τα βίντεο βλέπω σήμερα τους αυριανούς βουλευτές :roll:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 4:48 am

netharis wrote:Αφού δεν μπορούν να βάλουν μυαλό, να περάσουν κανα μάθημα, ας πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε σε καμία άλλη σχολή η ακόμα καλύτερα σε άλλη χώρα να τη κάνουν *****.

Αντί να έχουν το decency να φύγουν (τουλάχιστον) απο το υπόγειο που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου και να στήσουν κανένα αντίσκηνο στο πίσω προαύλιο(και πολύ τους είναι), τα κάνουν και όλα λαμπίκο!

Μερικοί μπαίνουν μάλλον στο Πανεπιστήμιο μόνο για να προσηλυτίσουν άλλους να ρίξουν το μπλέ, κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια whatever στις κάλπες. Εαν δεν υπήρχαν οι παρατάξεις, θα πήγαιναν απευθείας στο βήμα "μοιράζω χαρτιά έξω απο το μετρό". Shortcut!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι απο πού προήλθε το όλο θέμα Παρατάξεις - Πανεπιστήμιο. Απο πού ξεκίνησε αυτή η ηλιθιότητα, κάθε σχολή να έχει παρατάξεις;
Και αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι οτι σε αυτά τα βίντεο βλέπω σήμερα τους αυριανούς βουλευτές :roll:
ειναι αλλο πραγμα να μην μας αρεσει ο τροπος που φερονται Καποιες παραταξεις και αλλο να πιστευουμε οτι δεν θα επρεπε να υπηρχαν γενικοτερα

οι παραταξεις , οσο χρησιμοποιουν τη θεση τους για ενημερωση και για να βοηθησουν να ξυπνησει ο κοσμος και να δει τις επιλογες του, στις καλπες , στους δρομους, στην εργατικη συμπεριφορα αργοτερα, κτλ θα Πρεπει να υπαρχουν . αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι η συμπεριφορα των δυο μεγαλων , που στην πραξη δν περνανε πολιτικα μηνυματα, αλλα μηνυματα συμφεροντος ακομα και στις σχολες,οπως τα αναλογα κομματα στη ζωη αργοτερα.
θα νομιζε κανεις παντως οτι οι νεοι ειναι πιο "ψαγμενοι" και ονειρευονται περισσοτερο απο τους μεγαλυτερους - κατι που για καποιο λογο βλεπω οτι δεν συμβαινει στην πλειοψηφια τους, αμα κρινω απο τους λογους για τους οποιος ψηφιζουν η γινονται μελη παραταξης.
"με βοηθησαν με σημειωσεις", "μου βρηκαν προσκληση για το club", "κανουν ωραια party" , "ηρθαν και με βοηθησαν τις πρωτες μερες , μου εδωσαν ακομα και ωραια τσαντουλα"

αυτα ειναι π πρεπει να αλλαξουν, οχι να φυγουν οι παραταξεις απο το υπογειο και τους γυρω χωρους.
η εστω, προφανως, αυτη ειναι η αποψη μου

αν και πιστευω πως σε ολους θα αρεσε αμα οι σχολες ηταν κεντρα σωστου διαλογου, με αληθινα επιχειρηματα που εχουν σκοπο να κανουν κατι. η μπορει ,προφανως ,να κανω λαθος και να θελουν απλα να παρουν πτυχιο, προαγωγη, συνταξη και μια καλη θεση στο νεκροταφειο, χωρις να ζησουν τιποτα στο ενδιαμεσο.
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Sat Oct 31, 2009 5:06 am

chriskin wrote: ειναι αλλο πραγμα να μην μας αρεσει ο τροπος που φερονται Καποιες παραταξεις και αλλο να πιστευουμε οτι δεν θα επρεπε να υπηρχαν γενικοτερα

οι παραταξεις , οσο χρησιμοποιουν τη θεση τους για ενημερωση και για να βοηθησουν να ξυπνησει ο κοσμος και να δει τις επιλογες του, στις καλπες , στους δρομους, στην εργατικη συμπεριφορα αργοτερα, κτλ θα Πρεπει να υπαρχουν .
Μα οι παρατάξεις αναιξερέτως, κακά τα ψέματα αντιπροσωπεύουν εμμέσως πλην σαφώς το αντίστοιχο κόμμα.
Απλα διαφωνώ οτι το μέρος για να γίνει αυτή η "ενημέρωση" είναι το Πανεπιστήμιο. Απο τη σκοπιά που το βλέπω εγώ στο Πανεπιστήμιο πάμε για να μορφωθούμε, να αποκτήσουμε εφόδια για τη μετέπειτα δουλειά μας, να γνωρίσουμε κόσμο και τέλος για να πάρουμε το πτυχίο. Δεν νομίζω πως είναι το μέρος που πρέπει να διαμορφώσουμε τη πολιτική μας άποψη.
Το brainwashing απο τα media και τα κόμματα είναι υπερ-αρκετό για να έχουμε μια εικόνα του τι θα ακολουθήσουμε.

Απλά διαφωνώ με τις παρατάξεις στο Πανεπιστήμιο, γιατί εδώ μας επιβάλλουν την ενημέρωση και τη πληροφόρηση και δεν είναι ο χώρος για κάτι τέτοιο.
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Oct 31, 2009 9:46 am

chriskin wrote:ειναι αλλο πραγμα να μην μας αρεσει ο τροπος που φερονται Καποιες παραταξεις και αλλο να πιστευουμε οτι δεν θα επρεπε να υπηρχαν γενικοτερα
Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα! Είτε θα καταργήσεις τον θεσμό(και μαζί τους όλες τις παρατάξεις), είτε θα τους αφήσεις όλους. Το να το κάνεις επιλεκτικά είναι φασισμός ;)

Τώρα για δεξιος-αριστερός και συμπεριφορά, νομίζω ότι όλοι έχουμε το υπόβαθρό, τα πιστεύω και τις απόψεις μας. Δεν είναι απόλυτο ούτε ότι ο αναρχικός θα σπάσει πράγματα(και αυτοί που έχουν διαβάσει περι αναρχισμού και δεν είναι hooligan πρόβατα, στην πλειονότητα δεν είναι σε επεισόδια), ούτε ο ακροδεξιός(μιας και πιάσαμε τα άκρα) ότι θα μαχαιρώσει όποιον μακρυμάλλη ή αλλοδαπό δει μπροστά του. Προφανώς, τα ίδια ισχύουν και για αριστερούς και δεξιούς. Εαν θες να κάνεις κάτι με αυτούς που κάνουν ζημιές στο πανεπιστήμιο(είτε πλακώνοντας στο ξύλο, είτε σπάζοντας έδρανα ειτε με οποιοδήποτε τρόπο) τότε η λύση είναι να τους διώξεις από φοιτητές.

Πάμε στην ιδεολογία τώρα. Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι υπάρχει παράταξη που κινείται με βάση την ιδεολογία και όχι το κόμμα από πάνω. Η μόνη που το κάνει είναι η Φ.ΑΝ.ΚΙ. που δεν έχει ούτε σταθερή ιδεολογία, ούτε κόμμα από πάνω. Επίσης, με δεδομένο ότι ο τρόπος εγγραφής νέου μέλους σε παράταξη είναι απλά να πας να υπογράψεις, αμφιβάλλω πολύ για το πόσοι από τις παρατάξεις ξέρουν καν τα βασικά για την ιδεολογία πίσω από την παράταξη(και όχι το αφελές "είμαστε υπερ των φτωχών").
chriskin wrote:αν και πιστευω πως σε ολους θα αρεσε αμα οι σχολες ηταν κεντρα σωστου διαλογου, με αληθινα επιχειρηματα που εχουν σκοπο να κανουν κατι. η μπορει ,προφανως ,να κανω λαθος και να θελουν απλα να παρουν πτυχιο, προαγωγη, συνταξη και μια καλη θεση στο νεκροταφειο, χωρις να ζησουν τιποτα στο ενδιαμεσο.
Η (καθε) σχολή είναι και τώρα κέντρο διαλόγου και πολιτικής συνειδητοποίησης. Απλά δεν γίνεται από αυτούς που το "πουλάνε". Στα 18-22 σου πρέπει να είσαι αρκετά "βολεμένος"(στην αμάθειά σου) για να μην σου αρέσει ο πολιτικός διάλογος, οπότε πίστεψέ με, θα βρεις άτομα για τέτοιες συζητήσεις από κάθε χώρο, απλά μάλλον όχι με αυτούς που περιμένεις(τουλάχιστον στο δικό μου έτος και πιο συγκεκριμένα στην δική μου παρέα, έχουμε "εκπροσώπους" από κάθε σχεδόν πολιτικό χώρο και μια χαρά διάλογο κάνουμε) ;)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 10:56 am

netharis wrote: Απλα διαφωνώ οτι το μέρος για να γίνει αυτή η "ενημέρωση" είναι το Πανεπιστήμιο. Απο τη σκοπιά που το βλέπω εγώ στο Πανεπιστήμιο πάμε για να μορφωθούμε, να αποκτήσουμε εφόδια για τη μετέπειτα δουλειά μας, να γνωρίσουμε κόσμο και τέλος για να πάρουμε το πτυχίο. Δεν νομίζω πως είναι το μέρος που πρέπει να διαμορφώσουμε τη πολιτική μας άποψη.
δεν νομιζεις οτι και η πολιτικη παιδεια και ωριμοτητα πρεπει να επιτυγχανεται μεσω του ιδιου θεσμου που αναλαμβανει τη γενικοτερη παιδεια και ωριμοτητα; δεν βλεπω γιατι να πρεπει να διαχωριστουν

αλλωστε συμβολικα και μονο, η ελλαδα εχει μεγαλη ιστορια φοιτητικων πολιτικων αγωνων, ειτε αυτοι ειναι οι μικρες πορειες , ειτε παιδια που θυσιαζονται στο Πολυτεχνειο.
marios wrote:
chriskin wrote:ειναι αλλο πραγμα να μην μας αρεσει ο τροπος που φερονται Καποιες παραταξεις και αλλο να πιστευουμε οτι δεν θα επρεπε να υπηρχαν γενικοτερα
Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα! Είτε θα καταργήσεις τον θεσμό(και μαζί τους όλες τις παρατάξεις), είτε θα τους αφήσεις όλους. Το να το κάνεις επιλεκτικά είναι φασισμός ;)
δεν θυμαμαι να ειπα κατι τετοιο, απλα αλλαζεις αυτα που λεω. βασικα δεν θυμαμαι να ειπα καν κατι παρομοιο
πεντακάθαρα ειπα να αλλαξουν πολιτικη οι μεγαλοι και να γινουν πραγματικες παραταξεις και οχι ομαδες συμφεροντων - η δεν διαβασες τι εγραψα η το αλλαξες σκοπιμα
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Oct 31, 2009 11:48 am

chriskin wrote:δεν θυμαμαι να ειπα κατι τετοιο, απλα αλλαζεις αυτα που λεω. βασικα δεν θυμαμαι να ειπα καν κατι παρομοιο
πεντακάθαρα ειπα να αλλαξουν πολιτικη οι μεγαλοι και να γινουν πραγματικες παραταξεις και οχι ομαδες συμφεροντων - η δεν διαβασες τι εγραψα η το αλλαξες σκοπιμα
Βασικά συνέβει το εξής:
α) ήταν πρωί και δεν κατάλαβα τι έγραφες :-p
β) διάβασα τα προηγούμενα ποστ και θεωρησα ότι έχεις γράψει άλλο :-p

Sorry for that ;)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level

Post by Xrhstos_kiP » Sat Oct 31, 2009 1:13 pm

netharis++++

Δεν πιστευω οτι εχουν θεση στο πανεπιστημιο, τουλαχιστον σιγουρα οχι τοσο "μεσα"..
Δεν νομιζω οτι προσφερουν, το πιο απλο παραδειγμα, ειναι οτι μας καθυστερουν ολους...
chriskin wrote:αν και πιστευω πως σε ολους θα αρεσε αμα οι σχολες ηταν κεντρα σωστου διαλογου, με αληθινα επιχειρηματα που εχουν σκοπο να κανουν κατι
Ε αυτο μπορει να γινει μεσω συλλογων (πχ Venus) στη πιο απλη του μορφη... Ασε π θα χει κ πιο ενωτικο κ πολιτισμενο υποβαθρο..
Νομιζω οτι ο καθαρος "φοιτητης πληροφορικης" κ καθε τμηματος ειναι σε θεση να ξερει καλυτερα τι χρειαζεται κ τι οχι, πολυ καλυτερα απο κατι αλλους που δεν ξερουν τι χρωμα να βαψουν τα μαλλια τους η τι να φορεσουν σημερα, ή επειδη στην οικογενεια τους απλα συμπαθουν καποιον κ πρεπει παντα να τον υποστηριζουν κ να το δειχνουν....
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sat Oct 31, 2009 1:40 pm

chriskin wrote:
proskopos wrote:Shit happens...
συγγνωμη αλλα ποιος ενδιαφερεται για τα εδρανα οταν ενα παιδι ειναι στο νοσοκομειο;
προτιμω να κανω μαθημα καθισμενος στα σκαλοπατια και το παιδι να ειναι σπιτι του με την οικογενεια του και να κοιμαται ηρεμο, ωρα που ειναι, γνωριζοντας οτι δεν κινδυνευει...
Δεν κατάλαβες νομίζω το ύφος που το είπα... Επρεπε να το γραψω σε βιντεο.. :-D
1) δεν ειχα ιδεα οτι κάποιος ειναι στο νοσοκομείο :???:
2) εχω δει αυτα τα 4 χρόνια στο πανεπιστημιο χιλιες φορες τα ίδια και χειροτερα :smt021
3) όταν έρθουν οι εκλογες θα καταλάβεις γιατι το ειπα για τα αμφιθέατρα...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Sat Oct 31, 2009 3:07 pm

@chriskin

Έχεις μια άποψη ότι σαν φοιτητές ,εκτός από την γενικότερη παιδία μας , πρέπει στο πανεπιστήμιο να αποκτήσουμε και πολιτική παιδεία.Αλλά δεν νομίζω ότι είναι υποχρέωση του κράτους να σου παρέχει σωστή πολιτική παιδεία.

Όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει μόνος του.Να ρωτήσει, να ψάξει. Τώρα το να μπαίνει ένας φοιτητής στο προαύλιο και να του λένε χωρίς να τον ρωτήσουν ''έλα να σε ενημερώσουμε'', να ανεβαίνει τα σκαλιά και να του το ξαναλένε, να πηγαίνει στο υπόγειο και να ακούει πάλι τα ίδια, στο κυλικείο τα ίδια, στα αμφιθέατρα τα ίδια, ακόμα και στην τουαλέτα βλέπεις παντού κολλημένες αφίσες με πολιτικά θέματα.

Αν κάποιος θέλει να ενημερωθεί, θα το κάνει. Είτε πρόκειται για δεξιό είτε για κεντρώο κλπ κλπ κλπ. Δεν περίμενε το κάθε κομματόσκυλο να τον ενημερώσει. Δηλαδή χωρίς αυτούς θα μείνουμε στο σκοτάδι??? (και ποιο είναι αυτό το σκοτάδι??)
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Sat Oct 31, 2009 3:15 pm

nickpro wrote:(και ποιο είναι αυτό το σκοτάδι??)
[url]http://www.desktoprating.com/wallpapers/space-wallpapers-pictures/black-hole-wallpaper-1152x864.jpg[/url]
Συμφωνώ πάντως με nickpro , marios και netharis. Πέρα από την black hole , δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο :-p
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”