netharis wrote:Αφού δεν μπορούν να βάλουν μυαλό, να περάσουν κανα μάθημα, ας πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε σε καμία άλλη σχολή η ακόμα καλύτερα σε άλλη χώρα να τη κάνουν *****.
Αντί να έχουν το decency να φύγουν (τουλάχιστον) απο το υπόγειο που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου και να στήσουν κανένα αντίσκηνο στο πίσω προαύλιο(και πολύ τους είναι), τα κάνουν και όλα λαμπίκο!
Μερικοί μπαίνουν μάλλον στο Πανεπιστήμιο μόνο για να προσηλυτίσουν άλλους να ρίξουν το μπλέ, κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια whatever στις κάλπες. Εαν δεν υπήρχαν οι παρατάξεις, θα πήγαιναν απευθείας στο βήμα "μοιράζω χαρτιά έξω απο το μετρό". Shortcut!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι απο πού προήλθε το όλο θέμα Παρατάξεις - Πανεπιστήμιο. Απο πού ξεκίνησε αυτή η ηλιθιότητα, κάθε σχολή να έχει παρατάξεις;
Και αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι οτι σε αυτά τα βίντεο βλέπω σήμερα τους αυριανούς βουλευτές

ειναι αλλο πραγμα να μην μας αρεσει ο τροπος που φερονται
Καποιες παραταξεις και αλλο να πιστευουμε οτι δεν θα επρεπε να υπηρχαν
γενικοτερα
οι παραταξεις , οσο χρησιμοποιουν τη θεση τους για ενημερωση και για να βοηθησουν να ξυπνησει ο κοσμος και να δει τις επιλογες του, στις καλπες , στους δρομους, στην εργατικη συμπεριφορα αργοτερα, κτλ θα Πρεπει να υπαρχουν . αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι η συμπεριφορα των δυο μεγαλων , που στην πραξη δν περνανε πολιτικα μηνυματα, αλλα μηνυματα συμφεροντος ακομα και στις σχολες,οπως τα αναλογα κομματα στη ζωη αργοτερα.
θα νομιζε κανεις παντως οτι οι νεοι ειναι πιο "ψαγμενοι" και ονειρευονται περισσοτερο απο τους μεγαλυτερους - κατι που για καποιο λογο βλεπω οτι δεν συμβαινει στην πλειοψηφια τους, αμα κρινω απο τους λογους για τους οποιος ψηφιζουν η γινονται μελη παραταξης.
"με βοηθησαν με σημειωσεις", "μου βρηκαν προσκληση για το club", "κανουν ωραια party" , "ηρθαν και με βοηθησαν τις πρωτες μερες , μου εδωσαν ακομα και ωραια τσαντουλα"
αυτα ειναι π πρεπει να αλλαξουν, οχι να φυγουν οι παραταξεις απο το υπογειο και τους γυρω χωρους.
η εστω, προφανως, αυτη ειναι η αποψη μου
αν και πιστευω πως σε ολους θα αρεσε αμα οι σχολες ηταν κεντρα σωστου διαλογου, με αληθινα επιχειρηματα που εχουν σκοπο να κανουν κατι. η μπορει ,προφανως ,να κανω λαθος και να θελουν απλα να παρουν πτυχιο, προαγωγη, συνταξη και μια καλη θεση στο νεκροταφειο, χωρις να ζησουν τιποτα στο ενδιαμεσο.