jimm wrote:Michelle wrote:
Μήπως τελικά είναι πιο ...απλά τα πράγματα;

Λέω εγώ τώρα...
Ε προφανως! Το γραφω και στο υ.γ. του δευτερου post μου εξαλλου
Το αστειο της υποθεσης ειναι:
α. Οτι προσπαθει να το μεταφερει στο ιδεολογικο, οτι και καλα επειδη ειμαι στο συν μου παιζουν παιχνιδια κλπ κλπ, να κανει λιγο θορυβο με λιγα λογια, κλασικη τακτικη.
β. Στην κλαψα τυπου "μα εγω αγαπαω την αμερικη", "εγινα αριστερος απο την αμερικανικη λογοτεχνια που διαβαζα μικρος ολη μερα" κλπ
Δεν το είχα προσέξει το ΥΓ σου
Όσο για τα (α) και (β) που αναφέρεις, είναι κλασσικές τακτικές γενικότερα του μέσου αριστερίζοντος Ελληνα(ρα)... Όποτε κάτι τον ενοχλεί, θα αρχίσει την κλάψα με ιδεολογική πρόφαση (που δήθεν όλοι οι άλλοι πολεμούν, ενώ nobody gives a damn) προσπαθώντας να κάνει θόρυβο. Το έχω δει τόσες και τόσες φορές, από πολύ πιο καθημερινούς ανθρώπους που πλέον δεν μου κάνει καμία αίσθηση.
Θεωρώ πάντως ότι συζητάμε περί όνου σκιάς και του δίνουμε και αξία (there is no such thing as bad publicity). Οκ, ακυρώθηκε η βίζα ενός πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για γραφειοκρατικούς λόγους. So what?
Πάντως δεν συμφωνώ ότι θα ήταν λογικό να μην του δώσουν αν ξαναπροσπαθήσει να βγάλει ως απλός πολίτης. Θα έπρεπε να τον κρίνουν όπως κάθε άλλο, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό θα κάνουν (ή τουλάχιστον ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο).