Βουλευτης του συριζα θελει να ερθει αμερική και δε μπορει

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Βουλευτης του συριζα θελει να ερθει αμερική και δε μπορει

Post by jimm » Sun Feb 21, 2010 12:15 pm

enet wrote: «Χωρίς να μου πουν το γιατί, χωρίς να μου δώσουν έστω μια δικαιολογία, με κάλεσαν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και μου ακύρωσαν τη βίζα που μου είχαν δώσει πριν ενάμιση χρόνο...», καταγγέλλει στην «Ε» ο Περικλής Κοροβέσης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξηγεί ότι τις τελευταίες ημέρες δεχόταν καθημερινά τηλεφωνήματα από την Αμερικάνικη Πρεσβεία προκειμένου να περάσει από τη Β. Σοφίας, έχοντας μαζί και το διαβατήριό του, για προσωπική του υπόθεση. Περισσότερες πληροφορίες δεν του έδιναν από το τηλέφωνο και έτσι χθες, που αποφάσισε να διαλευκάνει το ζήτημα, έμαθε ότι τον ήθελαν για να του ακυρώσουν τη βίζα, την οποία του είχαν δώσει, με ισχύ 10 χρόνια, στο διπλωματικό του διαβατήριο -αυτό που διέθετε ως βουλευτής.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την ακύρωσαν και δεν μου τη μετέφεραν στο κανονικό μου διαβατήριο. Μου είπαν μόνο, προφανώς προσχηματικά, ότι μπορώ να κάνω αίτηση για καινούργια βίζα αλλά αυτό είναι δικαίωμα του κάθε Ελληνα», λέει και προσθέτει: «Αν έγινα αριστερός ήταν όταν στην εφηβική μου ηλικία ξημεροβραδιαζόμουν στην Ελληνοαμερικανική Ενωση Πειραιώς και διάβαζα αμερικάνικη λογοτεχνία: "Τα Σταφύλια της οργής" του Στάινμπεκ, τον "Φύλακα στη σίκαλη" του Σάλιντζερ και αργότερα με επηρέασε η αμερικάνικη Αριστερά: Μαρκούζε, Χάνα Αρεντ, Τσόμσκι, Ζιν και πολλοί άλλοι».

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=133980
Χεχεχε, την έπαθε (και δικαιολογημένα in my opinion) ο περικλης και τώρα προσπαθεί να πεισει για την αγαπη του στην αμερική και την αμερικανικη λογοτεχνια... :-D :-D
Last edited by jimm on Sun Feb 21, 2010 12:28 pm, edited 4 times in total.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Βουλευτης του συριζα θελει να ερθει αμερική και δε μπορει

Post by sandra » Sun Feb 21, 2010 12:18 pm

Πού ακριβώς βρίσκεται το δικαιολογημένα?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Sun Feb 21, 2010 12:26 pm

sandra wrote:Πού ακριβώς βρίσκεται το δικαιολογημένα?
Στο οτι σιγα μη δεχθει ενα σοβαρο κρατος σαν την αμερικη, εναν βουλευτη κομματος το οποιο πινει νερο στο ονομα του αντιαμερικανισμου (ειναι και της μοδας αυτος βλεπεις).
Θελει να συμμετεχει σε κομμα που τον αντιαμερικανισμο τον εχει στο τσεπακι σε καθε ευκαιρια, αλλα θελει να ερθει και για βολτα στην 5th Avenue; Αμ δε... ;)

υγ: Αν και μαλλον τώρα που το σκέφτομαι, γραφειοκρατικο ειναι πιθανότατα το ζητημα, απλως ισως θελει να κανει ο κοροβεσης λίγο θόρυβο... θα του δωσουν καινουρια μαλλον στο πολιτικο του διαβατηριο :roll:
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Feb 21, 2010 12:52 pm

Καλα και αυτο.Οποιος δεν γλυφει τους Αμερικανους δεν μπαινει στην χωρα.Αν ειναι ετσι ξερεις ποσοι Αλβανοι πρεπει να φανε ποδι απο την Ελλαδα?
thefreak
Mbyte level
Mbyte level

Post by thefreak » Sun Feb 21, 2010 4:53 pm

ultimate_aektzis wrote:Καλα και αυτο.Οποιος δεν γλυφει τους Αμερικανους δεν μπαινει στην χωρα.Αν ειναι ετσι ξερεις ποσοι Αλβανοι πρεπει να φανε ποδι απο την Ελλαδα?
Δεν είναι καθόλου όπως τα λες.. απλώς κάποιο λάθος θα έγινε και επειδη ο τάδε ήταν βουλευτής του τάδε κόμματος ισχυρίζονται ότι για αυτό τον λόγο έφαγε και πόρτα..
aquila non captat muscas. numero 5
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Feb 21, 2010 7:12 pm

Αναφερομαι στα σχολια του jimm.Προφανως και κατι τετοιο εγινιε, οπως λες.Απλα στην Ελλαδα εχουμε ενα εμφυτο ταλεντο στο FUD.
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by *estrngd » Sun Feb 21, 2010 7:25 pm

Υποθέτω ότι το να μην αντικρύσει τα μαγαζιά της Αμερικής θα του είναι γελοίο και ασήμαντο. Ενθυμούμενος τα βασανιστήρια της ασφάλειας με την βοήθεια και των τραυμάτων του, το τελευταίο που θα τον απασχολούσε είναι το πως είναι τα μαγαζάκια της Νέας Υόρκης και τα ηλίθια παιδάκια της.
Michelle
Gbyte level
Gbyte level

Post by Michelle » Sun Feb 21, 2010 7:34 pm

jimm wrote:
enet wrote: «Χωρίς να μου πουν το γιατί, χωρίς να μου δώσουν έστω μια δικαιολογία, με κάλεσαν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και μου ακύρωσαν τη βίζα που μου είχαν δώσει πριν ενάμιση χρόνο...», καταγγέλλει στην «Ε» ο Περικλής Κοροβέσης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξηγεί ότι τις τελευταίες ημέρες δεχόταν καθημερινά τηλεφωνήματα από την Αμερικάνικη Πρεσβεία προκειμένου να περάσει από τη Β. Σοφίας, έχοντας μαζί και το διαβατήριό του, για προσωπική του υπόθεση. Περισσότερες πληροφορίες δεν του έδιναν από το τηλέφωνο και έτσι χθες, που αποφάσισε να διαλευκάνει το ζήτημα, έμαθε ότι τον ήθελαν για να του ακυρώσουν τη βίζα, την οποία του είχαν δώσει, με ισχύ 10 χρόνια, στο διπλωματικό του διαβατήριο -αυτό που διέθετε ως βουλευτής.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=133980
Μήπως τελικά είναι πιο ...απλά τα πράγματα; :-)
Λέω εγώ τώρα...
Question everything (and first of all, yourself)

w3.org/People/all#lealea.verou.me@leaverou on Twitter
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Sun Feb 21, 2010 7:53 pm

Michelle wrote: Μήπως τελικά είναι πιο ...απλά τα πράγματα; :-)
Λέω εγώ τώρα...
Ε προφανως! Το γραφω και στο υ.γ. του δευτερου post μου εξαλλου ;)

Το αστειο της υποθεσης ειναι:
α. Οτι προσπαθει να το μεταφερει στο ιδεολογικο, οτι και καλα επειδη ειμαι στο συν μου παιζουν παιχνιδια κλπ κλπ, να κανει λιγο θορυβο με λιγα λογια, κλασικη τακτικη.
β. Στην κλαψα τυπου "μα εγω αγαπαω την αμερικη", "εγινα αριστερος απο την αμερικανικη λογοτεχνια που διαβαζα μικρος ολη μερα" κλπ
:roll:

*estrngd wrote:Υποθέτω ότι ...
Θα σε απογοητευσω, αλλα κατα τα φαινομενα μαλλον λαθος υποθετεις. :smt002
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun Feb 21, 2010 7:57 pm

jimm wrote: Ε προφανως! Το γραφω και στο υ.γ. του δευτερου post μου εξαλλου ;)

α. Οτι προσπαθει να το μεταφερει στο ιδεολογικο, οτι και καλα επειδη ειμαι στο συν μου παιζουν παιχνιδια κλπ κλπ, να κανει λιγο θορυβο με λιγα λογια, κλασικη τακτικη.
Το αστείο είναι ότι αυτή ήταν και η δική σου πρόταση αρχικά.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Sun Feb 21, 2010 8:01 pm

sandra wrote: Το αστείο είναι ότι αυτή ήταν και η δική σου πρόταση αρχικά.
Μα δεν αντιλεγω, αν υποθετικά δε του δωσουν τελικα νέα visa δικαιολογημένοι θα είναι.
Οχι οτι αποτελει κανεναν κινδυνο ο κοροβεσης για την αμερικη βεβαια, αλλα δε μπορεις να τα εχεις και ολα, και αντιαμερικανισμο και να θες και τη visa σου και να κοπτεσαι μη στην ακυρωσουν κι ολας. You know what i'm saying? ;)
Last edited by jimm on Sun Feb 21, 2010 8:18 pm, edited 1 time in total.
Michelle
Gbyte level
Gbyte level

Post by Michelle » Sun Feb 21, 2010 8:17 pm

jimm wrote:
Michelle wrote: Μήπως τελικά είναι πιο ...απλά τα πράγματα; :-)
Λέω εγώ τώρα...
Ε προφανως! Το γραφω και στο υ.γ. του δευτερου post μου εξαλλου ;)

β. Στην κλαψα τυπου "μα εγω αγαπαω την αμερικη", "εγινα αριστερος απο την αμερικανικη λογοτεχνια που διαβαζα μικρος ολη μερα" κλπ
:roll:
Δεν το είχα προσέξει το ΥΓ σου :-)

Όσο για τα (α) και (β) που αναφέρεις, είναι κλασσικές τακτικές γενικότερα του μέσου αριστερίζοντος Ελληνα(ρα)... Όποτε κάτι τον ενοχλεί, θα αρχίσει την κλάψα με ιδεολογική πρόφαση (που δήθεν όλοι οι άλλοι πολεμούν, ενώ nobody gives a damn) προσπαθώντας να κάνει θόρυβο. Το έχω δει τόσες και τόσες φορές, από πολύ πιο καθημερινούς ανθρώπους που πλέον δεν μου κάνει καμία αίσθηση.

Θεωρώ πάντως ότι συζητάμε περί όνου σκιάς και του δίνουμε και αξία (there is no such thing as bad publicity). Οκ, ακυρώθηκε η βίζα ενός πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για γραφειοκρατικούς λόγους. So what? :-)

Πάντως δεν συμφωνώ ότι θα ήταν λογικό να μην του δώσουν αν ξαναπροσπαθήσει να βγάλει ως απλός πολίτης. Θα έπρεπε να τον κρίνουν όπως κάθε άλλο, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό θα κάνουν (ή τουλάχιστον ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο). :-)
Question everything (and first of all, yourself)

w3.org/People/all#lealea.verou.me@leaverou on Twitter
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by aguero88 » Sun Feb 21, 2010 11:50 pm

Η βλακεία είναι ανίκητη τελικά....

Αφιερωμένο:

Link
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”