Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας και που καταθέτετε κυρίως απόψεις έπειτα από προσωπική εμπειρία,πράγμα αρκετά σημαντικό για εμάς που τα σκεφτόμαστε όλα αυτά..
Και ευχαριστώ για τις ευχές και τους Panagi και Einherjar..
@ Einherjar Αφενός απ'όσο κατάλαβα έκανες την καλύτερη επιλογή που πίστευες σε κάθε περίοδο και απέκτησες σημαντικές γνώσεις σε αυτό που θελες, αφετέρου όμως πιστεύεις ότι αυτό σε βοήθησε αρκετά να είσαι εκεί που είσαι?? Δηλαδή πιστεύεις υπήρξε σαν συν και άνοιξε πόρτες??
@Redlabel Εννοείται πως το ιδανικό για τον καθένα μέσα σε μια κοινωνία είναι να πληρώνεται( και συγχρόνως καλά) κάνοντας για μια ζωή κάτι που του αρέσει πολύ.. Το θέμα νομίζω είναι κατά πόσο έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά να δούμε κάτι τέτοιες πόρτες-ευκαιρίες, το οποίο όμως εξαρτάται από το κατά πόσο έχουμε στο μυαλό μας σαφή και ξεκάθαρα ποια είναι τα κριτήρια που μας ορίζουν τι αξίζει και τι είναι ευκαιρία! Αυτό προσπαθούμε ουσιαστικά να μάθουμε όλοι απο εδώ
@ ultimate το χεις πιάσει το θέμα τι εννοώ περί αρχής...
@ panagis έχω μερικές απορίες.. 1) λογικά όμως πρέπει κάπως να μάθεις αν αυτό που θες να κάνεις μεταπτυχιακό υπαρχει..σωστά?? δηλαδή και μένα έτσι πρόχειρα στο μυαλό θα μου άρεσε κάτι να ασχοληθώ αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το βρω.. 2) γιατί λέτε πολλοί πως κα΄λη φάση είναι το μεταπτυχιακό αν γίνει να γίνει μετά από 2 χρόνια εργασίας σχεδόν και τι εννοείς ακριβώς με αυτό "από σπόντα μπορεί να σου κάτσει από καλή έως εξαιρετική επιλογή όμως αναμφισβήτητα έχεις άλλη ματιά αν έχεις δουλέψει!"??
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...