Kostas1601 wrote:marios wrote:chriskin wrote:δηλαδη απεχετε γιατι εχει καπνο ; (!)
η επειδη καποιοι απο το "ακροατηριο" ειναι ανωριμοι; (η αυτοι που μιλανε τελειως ανωριμοι σε σημειο που εκνευριζουν καθε λογικο ανθρωπο;:))
Προσωπικά απέχω γιατί έχω ως πρώτο μου μέλημα να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου(και με το υποσύνολο των κάφρων που υπάρχει εκεί αυτό ειναι απίθανο να συμβεί) και γιατί δεν έχω σκοπό να προκαλέσω την τύχη μου με καρκίνο του πνεύμονα.
Συμφωνώ με τον Μάριο...Εάν οι γενικές συνελεύσεις ήταν έστω και λίγο "σοβαρες" θα τηρούνταν ορισμένοι κανόνες του πανεπιστημίου (lol να μου πείς εδώ καπνίζουν την ώρα του μαθήματος) αλλα προφανώς οι ΓΣ υπάρχουν για να πάει ο καθένας να παταει play στην κασέτα και να μήν ακούει τίποτα...
θα προτιμουσα να τηρησει ο κοσμος το οτι δεν πρεπει να καπνιζει επειδη ενοχλει το διπλανο του παρα επειδη το λεει ενας κανονισμος καπου σε ενα χαρτι.
τωρα για το αμα ακουνε , ναι, το εχω προσεξει αυτο. αν και δεν συμβαινει σε τετοιο βαθμο σε καποιες αλλες σχολες, ειναι αναμενομενο δυστυχως και δεν εχω να πω κατι γι αυτο. οσο αφελης και να ειμαι , ομως, πιστευω πως αυτο μπορει να αλλαξει (οχι να διορθωθει τελειως, αλλα να αλλαξει ωστε να μην ειναι τοσο ενοχλητικο) αμα αλλαξει ο τροπος αντιμετωπισης των παραταξεων απο τους φοιτητες. τωρα πολλοι εχουν τις παραταξεις ως ενα ματσο αχρηστους που δεν ξερουν τιποτα και αλλοι τοσοι ως μια ομαδα υπερανθρωπων που ξερουν τα παντα καλυτερα απο ολους, η τουλαχιστον ετσι εχω προσεξει εγω.
sandra wrote:Πλάκα με κάνεις? Τι είμαι κανας παρείσακτος ώστε να κάθομαι απέξω και να τεντώνω το αυτί μου μπας και ακούσω τι γίνεται μέσα τη χάβρα? Δε με σέβεστε δε σέβομαι και δε συμμετέχω κι εγώ. so simple
ρε συ, εγω ομως δεν σε προσεβαλα και προφανως δεν εκανα κατι μπροστα σου που θα σε ενοχλουσε
αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν πρεπει να αφησουμε τη σχολη να μετατραπει/παραμεινει (πες το οπως θες) ενα μερος που η καθε παραταξη παιζει τα κομματικα της παιχνιδια επειδη υπαρουν μερικοι ανωριμοι και τα χαλανε ολα
marios wrote:chriskin wrote:δεν ξερω ρε συ
οταν βλεπω οτι κατι ειναι στραβο εγω εχω την ταση να προσπαθω να το κανω καλυτερο
εσυ εχεις την ταση να το αποφευγεις
ειλικρινα δεν ξερω ποιος εχει δικιο απο τους δυο μας. απλα πιστευω πως οσοι ανωριμοι και να υπαρχουν σε μια γενικη συνελευση (απο καθε παραταξη μερικες φορες, αν και καποιες το παρακανουν) , ο μονος τροπος να αλλαξει οτιδηποτε ειναι αυξανοντας τον αριθμο των ανθρωπων που σεβονται την αξιοπρεπεια του αλλου εκει μεσα , συμμετέχοντας κι εγω - τωρα με την ψηφο μου, μετα μπορει με τα λογια μου αμα καποια παραταξη ξεχωρισει τοσο που να πιστευω πως "ταιριαζω" εκει.
Δεν έχω την τάση να το αποφεύγω. Απλά δεν θεωρώ ότι αξίζει καν τον κόπο μου να βρίσκομαι εκεί. Ειδικά από την στιγμή που ακριβώς τα ίδια λόγια(και με την ίδια ανταπόκριση από κάτω) μπορώ να τα δω στο κανάλι της Βουλής χωρίς να έχω τον φόβο να φάω από σπόντα αυγό(ή να δω να προσβάλλουν οποιοδήποτε επειδή είπε την γνώμη του) ή να ψοφήσω από έλλειψη οξυγόνου.
Και γενικά όσο δεν υπάρχουν "χοντρές" αλλαγές και διατηρείται η κρατούσα κατάσταση, δεν νομίζω να αλλάξω άποψη.
οποτε δεν θα πρεπει να φερει ο κοσμος σιγα σιγα αυτες τις αλλαγες αλλαζοντας το ποιος ειναι μεσα;
κι εμενα με προσβαλει αμα πεταγονται αυγα αλλα μονος μου δνε μπορω να το σταματησω
αμα ομως ειμαι κι εγω, κι εσυ και 100 αλλοι εκει μεσα που εχουμε προβλημα με αυτο, μπορουμε να το σταματησουμε.
μπορουμε και αμεσα (απλα τους σταματαμε, 100vs10 δεν εχει καν νοημα να δεις τι θα γινει) αλλα και εμμεσα κυριως (δεν θα ειχαν λογο να τα πεταξουν αμα ηξεραν οτι ετσι θα εχαναν 100 ψηφους και πιθανοτατα ενα τεραστιο μερος του ποσοστου τους)
οσο περισσοτερο το αφηνουμε Μονο στα μελη των παραταξεων, τοσο θα εντεινεται αυτο το προβλημα, ετσι πιστευω
--------------------------------
(συγχωρεστε το τεραστιο κειμενο)