...Και μίσους

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: ...Και μίσους

Post by chriskin » Sat Mar 27, 2010 7:20 am

tZoLe wrote:Δεν μπλέκω καμία ιδεολογία, στηλιτεύω την ελληνική κοινωνία που γίνεται το θέατρο ακραίων στοιχείων και καταστάσεων, που εμένα προσωπικά με ενοχλούν εξίσου. Δεν υπάρχουν άλλωστε οι ιδεολογίες που αυτοί επικαλούνται στην πράξη. Με την εξουσία και το χρήμα οι ιδεολογίες κάνουν φτερά. Πάντως βλέπω πως μόνο το μισό κομμάτι της προτάσης μου σας πείραξε και σχολιάστηκε.
με το δευτερο μισο της φρασης σου συμφωνω, δεν εχω λογο να το σχολιασω.
το πρωτο μισο πιστευω πως ειναι τελειως λαθος,γι αυτο και το σχολιασα.

οσο για το οτι "με την εξουσια και το χρημα οι ιδεολογιες κανουν φτερα", αν και ειναι κατι συχνο , ειναι ευκολο να παρατηρησει κανεις πως συμβαινει αρκετα πιο σπανια στην αριστερα απο τη δεξια (δεδομενου οτι η "ιδεολογια" της δεξιας πανω κατω ειναι η εξουσια και το χρημα ετσι κι αλλιως..)
zweistein wrote:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="chriskin"][quote="tZoLe"]Οι τραγικότεροι της υπόθεσης είναι οι χειροκροτητές. Ντροπή την ημέρα της γιορτής της ελευθερίας να ακούγονται τέτοιες απόψεις. Οι απόψεις αυτές αν και είναι ακραίες και απάνθρωπες ίσως να είχαν να προσφέρουν κάτι στον ελληνικό στρατό ειδικά όταν αντίστοιχο κλίμα καλλιεργείται στους γείτονες. Ακόμα και αν ισχύει αυτό χρειάζεται λίγο τακτ... Αυτό είμαστε πάντως [size=150]μακάκες από τα αριστερά που καίνε σημαίες,[/size] και μακάκες από τα δεξιά που το παίζουν μάγκες με τέτοια συνθήματα. Τα συνθήματα δεν αρκούν για να πάρουμε τον όποιο πόλεμο, αλλά και αν κάψουμε τις σημαίες και χάσουμε κάθε ίχνος πατριωτισμού δεν θα σταματήσουν οι παραβιάσεις από τους αδερφούς τούρκους.
μηπως εχεις μπλεξεις τις εννοεις "αριστερος" και "αναρχικος" και στη συνεχεια τις εννοιες "αναρχικος" και "μπαχαλος";
δεν θυμαμαι να ειδα ποτε αριστερους να καινε σημαιες, κατι μπαχαλους που ειπαν οτι ηταν αναρχικοι ειδα μονο μια στο τοσο[/quote]

Μην μπλέκεις μια ιδεολογία με μια πράξη.
Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μια μ@λ@κια και να μαυρίσει του υπολοιπους που υποστηρίζουν μια ιδεολογία.
Τι σημασία έχει αν είναι δεξιός ή αριστερός, αν ο άνθρωπος είναι ηλίθιος δεν έχει νόημα να ασχοληθείς με την ιδεολογία του, παρα μονο με την νοοτροπία του και ποιοι συμφωνούν μαυτήν.
chriskin όσον αφορά την ένσταση σου:
Γενικά οι αναρχικοί στην Ελλάδα είναι μια φούσκα.
Αυτοί που τα σπάνε δεν έχουν καμια σχέση με την ιδεολογία τις αναρχίας.
Aλλες είναι οι βασικές ιδεολογίες τhς αναρχίας και για άλλο λόγο οι αναρχικοί προέκυψαν στην ιστορία.
but lets just don't get off topic here.
Η αριστερά και η δεξιά διαφοροποιούνται από αρχές ιδεολογίας αλλα στην πράξη πολλά είναι αυτά που συγχέονται και αλλοτριώνουν τις έννοιες τους.
Η αναρχία από την άλλη δεν έχει καμια σχέση με κανέναν από τους 2.
Απλά βάση των σημερινών κοινωνικών φαινομενων προφανώς και ο μέσος πολίτης θα τους ταυτίσει με τους "αριστερούς".
A και by the way, όλοι καίνε σημαίες.
Και οι αριστεροί, και οι δεξιοί, και οι συνδικαλιστές, και οι εργάτες, και οι χίπηδες, και οι στρατιώτες, και ο κάθε άλλος που πιστεύει ότι καίγοντας ένα σύμβολο μπορεί να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα, να προκαλέσει τον "εχθρό του", να στείλει "το μήνυμα του", να κάνει την βλακεία του, ή να βγάλει το άχτι του ξεσπώντας τα νεύρα του.[/spoiler][/quote]

πρωτα απ'ολα, δεν εμπλεξα ιδεολογια με πραξη. βασικα ειπα Ακριβως αυτο που ειπες κι εσυ με λιγοτερα λογια, η τουλαχιστον αυτο ηθελα να πω.

δυο διαφωνιες εχω μονο σε αυτο που ειπες, που μπορει , αμα θελεις, να μου απαντησεις σε πμ για να μην κανουμε καταχρηση του χωρου του thread.
1)γιατι πιστευεις οτι οι αναρχικοι ειναι μια φουσκα? προφανως θα ξερεις πως αναρχικοι δεν ειναι μονο αυτοι οι αυτοαποκαλουμενοι "αναρχικοι" που κρυβονται πισω απο μια ιδεολογια απλα για να τα σπανε (κατι που δεν συμβαδιζει με την παιδεια που ειναι βασικη προυποθεση και στηριγμα της αναρχιας). θα ξερεις και για δεκαδες , η εκατονταδες, οργανωσεις ανθρωπων που λειτουργουν μεσα στα πλαισια της αναρχικης ιδεολογιας. για παραδειγμα διαφοροι αυτοδιαχειριζομενοι χωροι(που συχνα εχουν βιβλιοθηκες και προωθουν καποιες μορφες τεχνης , κατι που σπανια βλεπεις σε μερη που μαζευονται ανθρωποι που απλα θελουν να τα σπασουν)

2)γιατι πιστευεις πως ολοι καινε σημαιες; εγω πως δεν εχω δει ποτε να το κανουν αυτο; εχω δει να σηκωνονται πανο εναντια στα συμβολα του αλλου, εχω δει να γελιοποιουνται συμβολα φασιστων και της """""ιδεολογιας""""" τους. δεν εχω δει ομως ποτε σε πορειες να καινε σημαιες του αντιπαλου. ποσο μαλλον, αυτο που πραγματικα ειναι το θεμα μας, σημαιες του κρατους μας.

ΥΓ. σορρυ που απαντησα μια μερα μετα αλλα χθες το βραδυ επρεπε να φυγω λιγο μετα απο οταν εστειλες και γυρισα μολις τωρα. αμα εγραψα τιποτα ακαταλαβιστικα θα ειναι η ελλειψη υπνου
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Mar 27, 2010 11:49 am

chriskin wrote:
zweistein wrote:
[quote="chriskin"][quote="tZoLe"]Οι τραγικότεροι της υπόθεσης είναι οι χειροκροτητές. Ντροπή την ημέρα της γιορτής της ελευθερίας να ακούγονται τέτοιες απόψεις. Οι απόψεις αυτές αν και είναι ακραίες και απάνθρωπες ίσως να είχαν να προσφέρουν κάτι στον ελληνικό στρατό ειδικά όταν αντίστοιχο κλίμα καλλιεργείται στους γείτονες. Ακόμα και αν ισχύει αυτό χρειάζεται λίγο τακτ... Αυτό είμαστε πάντως [size=150]μακάκες από τα αριστερά που καίνε σημαίες,[/size] και μακάκες από τα δεξιά που το παίζουν μάγκες με τέτοια συνθήματα. Τα συνθήματα δεν αρκούν για να πάρουμε τον όποιο πόλεμο, αλλά και αν κάψουμε τις σημαίες και χάσουμε κάθε ίχνος πατριωτισμού δεν θα σταματήσουν οι παραβιάσεις από τους αδερφούς τούρκους.
μηπως εχεις μπλεξεις τις εννοεις "αριστερος" και "αναρχικος" και στη συνεχεια τις εννοιες "αναρχικος" και "μπαχαλος";
δεν θυμαμαι να ειδα ποτε αριστερους να καινε σημαιες, κατι μπαχαλους που ειπαν οτι ηταν αναρχικοι ειδα μονο μια στο τοσο

Μην μπλέκεις μια ιδεολογία με μια πράξη.
Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μια μ@λ@κια και να μαυρίσει του υπολοιπους που υποστηρίζουν μια ιδεολογία.
Τι σημασία έχει αν είναι δεξιός ή αριστερός, αν ο άνθρωπος είναι ηλίθιος δεν έχει νόημα να ασχοληθείς με την ιδεολογία του, παρα μονο με την νοοτροπία του και ποιοι συμφωνούν μαυτήν.
chriskin όσον αφορά την ένσταση σου:
Γενικά οι αναρχικοί στην Ελλάδα είναι μια φούσκα.
Αυτοί που τα σπάνε δεν έχουν καμια σχέση με την ιδεολογία τις αναρχίας.
Aλλες είναι οι βασικές ιδεολογίες τhς αναρχίας και για άλλο λόγο οι αναρχικοί προέκυψαν στην ιστορία.
but lets just don't get off topic here.
Η αριστερά και η δεξιά διαφοροποιούνται από αρχές ιδεολογίας αλλα στην πράξη πολλά είναι αυτά που συγχέονται και αλλοτριώνουν τις έννοιες τους.
Η αναρχία από την άλλη δεν έχει καμια σχέση με κανέναν από τους 2.
Απλά βάση των σημερινών κοινωνικών φαινομενων προφανώς και ο μέσος πολίτης θα τους ταυτίσει με τους "αριστερούς".
A και by the way, όλοι καίνε σημαίες.
Και οι αριστεροί, και οι δεξιοί, και οι συνδικαλιστές, και οι εργάτες, και οι χίπηδες, και οι στρατιώτες, και ο κάθε άλλος που πιστεύει ότι καίγοντας ένα σύμβολο μπορεί να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα, να προκαλέσει τον "εχθρό του", να στείλει "το μήνυμα του", να κάνει την βλακεία του, ή να βγάλει το άχτι του ξεσπώντας τα νεύρα του.[/spoiler][/quote]

πρωτα απ'ολα, δεν εμπλεξα ιδεολογια με πραξη. βασικα ειπα Ακριβως αυτο που ειπες κι εσυ με λιγοτερα λογια, η τουλαχιστον αυτο ηθελα να πω. δυο διαφωνιες εχω μονο σε αυτο που ειπες, που μπορει , αμα θελεις, να μου απαντησεις σε πμ για να μην κανουμε καταχρηση του χωρου του thread. 1)γιατι πιστευεις οτι οι αναρχικοι ειναι μια φουσκα? προφανως θα ξερεις πως αναρχικοι δεν ειναι μονο αυτοι οι αυτοαποκαλουμενοι "αναρχικοι" που κρυβονται πισω απο μια ιδεολογια απλα για να τα σπανε (κατι που δεν συμβαδιζει με την παιδεια που ειναι βασικη προυποθεση και στηριγμα της αναρχιας). θα ξερεις και για δεκαδες , η εκατονταδες, οργανωσεις ανθρωπων που λειτουργουν μεσα στα πλαισια της αναρχικης ιδεολογιας. για παραδειγμα διαφοροι αυτοδιαχειριζομενοι χωροι(που συχνα εχουν βιβλιοθηκες και προωθουν καποιες μορφες τεχνης , κατι που σπανια βλεπεις σε μερη που μαζευονται ανθρωποι που απλα θελουν να τα σπασουν) 2)γιατι πιστευεις πως ολοι καινε σημαιες; εγω πως δεν εχω δει ποτε να το κανουν αυτο; εχω δει να σηκωνονται πανο εναντια στα συμβολα του αλλου, εχω δει να γελιοποιουνται συμβολα φασιστων και της """""ιδεολογιας""""" τους. δεν εχω δει ομως ποτε σε πορειες να καινε σημαιες του αντιπαλου. ποσο μαλλον, αυτο που πραγματικα ειναι το θεμα μας, σημαιες του κρατους μας. ΥΓ. σορρυ που απαντησα μια μερα μετα αλλα χθες το βραδυ επρεπε να φυγω λιγο μετα απο οταν εστειλες και γυρισα μολις τωρα. αμα εγραψα τιποτα ακαταλαβιστικα θα ειναι η ελλειψη υπνου
[/quote]

δες pm και θα καταλάβεις τι εννοούσα :)
tZoLe wrote:στηλιτεύω την ελληνική κοινωνία που γίνεται το θέατρο ακραίων στοιχείων και καταστάσεων, που εμένα προσωπικά με ενοχλούν εξίσου. Δεν υπάρχουν άλλωστε οι ιδεολογίες που αυτοί επικαλούνται στην πράξη. Με την εξουσία και το χρήμα οι ιδεολογίες κάνουν φτερά. Πάντως βλέπω πως μόνο το μισό κομμάτι της προτάσης μου σας πείραξε και σχολιάστηκε.
σε αυτό που λες συμφωνώ
Image
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Sun Mar 28, 2010 1:04 pm

netharis wrote:Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Το συγκεκριμένο σώμα είναι του λιμενικού, καμία σχέση με την Δ.Υ.Κ του Πολεμικού Ναυτικού.
Φωνάζουνε και ΟΥΚ... :lol:
Εδώ δεν φώναξαν φέτος κάτι οι οriginal και φώναξαν οι μούφες :-p
Ναι αλλα εχουν βγάλει την σχολή ομως αρα ειναι ΟΥΚ, ετσι? Καλα γελάω ακόμα με το χρυσοχοίδη αλλα τι να πει και αυτός, επρεπε κάπως να μπαλωθούν τα πράγματα, ετσι ειναι η πολιτική, ακου εκει θα τους διώξει.Η καλύτερη φονική μηχανή θα πάει σπίτι της επειδή φώναξε - πολυ κακως βεβαια - ρατσιστικά μηνύματα...xaxaxa

Τέσπα ας κάνουν οτι θέλουν στον κοσμο τους αλλα αλλη φορά μην βγει προς τα εξω.

Χρυσοχοίδη πές αλευρι...
Image
Last edited by rose on Sun Mar 28, 2010 1:32 pm, edited 1 time in total.
που θα πάει θα το δουμε...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Sun Mar 28, 2010 1:25 pm

Σε αντίθεση με κάποιους "καφεμάντεις", που φαίνεται ότι ξέρουν τι θα συμβεί τον επόμενο μήνα, εγώ θα περιμένω να δω τι θα διαπιστώσει η ΕΔΕ και τι ποινές θα επιβληθούν σε ποιούς και μετά θα (κατα)κρίνω...

Δ. Γκρ.
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Sun Mar 28, 2010 1:33 pm

redlabel wrote:Σε αντίθεση με κάποιους "καφεμάντεις", που φαίνεται ότι ξέρουν τι θα συμβεί τον επόμενο μήνα, εγώ θα περιμένω να δω τι θα διαπιστώσει η ΕΔΕ και τι ποινές θα επιβληθούν σε ποιούς και μετά θα (κατα)κρίνω...

Δ. Γκρ.
Ελάτε τώρα αυτές τις μονάδες δεν τις πειράζεις, πολύ κουλτουριάρικο μου κάνει αυτό για ευθύνες κτλ.
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Sun Mar 28, 2010 1:52 pm

Να τους διώξει? χαχα Ας τους πουν απλά, όπως είπε και ο rose, κάποια πράγματα να τα κρατάνε εντός της "οικογένειας" και θα ζήσουμε και εμείς καλά και αυτοί θα κάνουν τη δουλειά τους όποτε χρειαστεί.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
ShadowPlayer
bit level
bit level

Post by ShadowPlayer » Sun Mar 28, 2010 5:27 pm

Ναι, θα τους βάλουν κ πιπέρι στο στόμα. Αυτό μαθαίνουν να κάνουν οι άνθρωποι αυτοί και αυτό κάνουν. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι οι τύποι βγήκαν από την κοιλιά της μάνας τους με ένα χατζάρι στα χέρια έτοιμοι για ιερό πόλεμο.

1. 1000% και χωρίς να διαβάσω φλιτζάνι τους είπαν "Μπράβο ρε, κρίμα που ήταν ο μ@λ@κας με την κάμερα"
2. 1000% τους είπαν "Μην μασάτε ρε, για τα μάτια του κόσμου θα γίνει ένα σούσουρο, και μόλις καταλαγιάσει πάλι εδώ θα είμαστε"
3. 1000% ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ "Ντροπή σας που είστε εθνικιστές και ρατσιστές"

Δεν είναι υποκριτικό να μαθαίνεις από το σχολείο για τους κακούς γείτονες, να πηγαίνεις στρατό και να πωρώνεσαι για την σημαία, να βγάζεις σχολή ΟΥΚ και μετά σε μια παρέλαση επειδή φώναξες αυτό που σου μαθαίνουν τόσα χρόνια, οι ίδιοι σου οι δάσκαλοι να σε κατακρίνουν???

Στρουθοκάμηλοι....
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Sun Mar 28, 2010 6:04 pm

To οτι είναι μοντάζ (και ακούγεται να είναι και το πλέον λογικό) δε το έχει ακούσει κανείς;
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun Mar 28, 2010 6:13 pm

ShadowPlayer wrote:Ναι, θα τους βάλουν κ πιπέρι στο στόμα. Αυτό μαθαίνουν να κάνουν οι άνθρωποι αυτοί και αυτό κάνουν. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι οι τύποι βγήκαν από την κοιλιά της μάνας τους με ένα χατζάρι στα χέρια έτοιμοι για ιερό πόλεμο.

1. 1000% και χωρίς να διαβάσω φλιτζάνι τους είπαν "Μπράβο ρε, κρίμα που ήταν ο μ@λ@κας με την κάμερα"
2. 1000% τους είπαν "Μην μασάτε ρε, για τα μάτια του κόσμου θα γίνει ένα σούσουρο, και μόλις καταλαγιάσει πάλι εδώ θα είμαστε"
3. 1000% ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ "Ντροπή σας που είστε εθνικιστές και ρατσιστές"

Δεν είναι υποκριτικό να μαθαίνεις από το σχολείο για τους κακούς γείτονες, να πηγαίνεις στρατό και να πωρώνεσαι για την σημαία, να βγάζεις σχολή ΟΥΚ και μετά σε μια παρέλαση επειδή φώναξες αυτό που σου μαθαίνουν τόσα χρόνια, οι ίδιοι σου οι δάσκαλοι να σε κατακρίνουν???

Στρουθοκάμηλοι....
Δεν θυμάμαι ποτε να μου έμαθαν στο σχολειo ότι έχω κακούς γείτονες.
Το τι γείτονες έχουμε το κατάλαβα από τα βιβλία, την τηλεόραση, τις εφημερίδες, το internet.
Ποιος από αυτούς λέει ψέματα δεν ξέρω, αλλα οποιος διασταυρώνει ξέρει να σχηματίζει καλύτερη άποψη.
Αυτό που δεν μου έμαθαν στο σχολειo είναι να σέβομαι στον συνάνθρωπο μου.
Και αν το έμαθα αυτό και σε ποιο επίπεδο ήταν καθαρά στα χερια των γονιών μου και των φίλων μου.
Image
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Sun Mar 28, 2010 6:17 pm

rose wrote:
netharis wrote:Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Το συγκεκριμένο σώμα είναι του λιμενικού, καμία σχέση με την Δ.Υ.Κ του Πολεμικού Ναυτικού.
Φωνάζουνε και ΟΥΚ... :lol:
Εδώ δεν φώναξαν φέτος κάτι οι οriginal και φώναξαν οι μούφες :-p
Ναι αλλα εχουν βγάλει την σχολή ομως αρα ειναι ΟΥΚ, ετσι?
Όχι, οι περισσότεροι Μ.Υ.Α έχουν περάσει απλά Σχολείο Αυτοδυτών και μερικοί άλλοι Σκαφών Ανορθόδοξου Πολέμου.
Υπάρχουν όμως και λίγα άτομα από πιο παλιές κληρουχίες (< 2004) όταν η Δ.Υ.Κ δεχόταν και κληρωτούς που μετά πήγανε στο λιμενικό (κυρίως από Μ.Υ.Κ). Ζήτημα να είναι 2-3 τώρα εκεί, δεν δικαιολογεί σε κανένα βαθμό την αναφορά στο Π.Ν.
Όσο για το τι είπανε, πολύ έχουμε ασχοληθεί πιστεύω. Μέσα στο στρατόπεδο μπορείς να ακούς και να λες ότι θες, όχι όμως τόσο ρατσιστικά συνθήματα (που δεν έχουν λόγο τέτοιες δυνάμεις να αναφέρουν) σε παρελάσεις.
Ας λέγανε για τη Μακεδονία για παράδειγμα, κάτι συμβολικό...
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun Mar 28, 2010 6:21 pm

Κάτι του στιλ δεν θα γίνεις Μακεδόνας ποτε Σκοπιανέ Σκοπιανέ?
Για τα κλάματα είμαστε..
Image
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Sun Mar 28, 2010 8:55 pm

παρελαση χωρις λιγο αλατοπιπερο ειναι σα να πας σε ντερμπυ παο-οσφπ και να ειναι στις κερκιδες μονο γιαγιαδες με τα εγγόνια τους :-D

καθε χρονο λενε κατι τετοια στις παρελασεις, εγω οσες φορες τους εχω δει παντα θυμαμαι να λενε κι απο κατι παρομοιο. Φετος το τραβηξε ενας με κινητο, το κανανε και λιγο θεμα στα blog και στα καναλια και ξυπνησαν ξαφνικα τα πασιφιστικα συναισθηματα της μαζας! :roll:
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Mar 28, 2010 9:46 pm

Δεν περιμενα να το πω ποτε, αλλα jimm++ :-p
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Sun Mar 28, 2010 9:54 pm

jimm wrote:παρελαση χωρις λιγο αλατοπιπερο ειναι σα να πας σε ντερμπυ παο-οσφπ και να ειναι στις κερκιδες μονο γιαγιαδες με τα εγγόνια τους :-D

καθε χρονο λενε κατι τετοια στις παρελασεις, εγω οσες φορες τους εχω δει παντα θυμαμαι να λενε κι απο κατι παρομοιο. Φετος το τραβηξε ενας με κινητο, το κανανε και λιγο θεμα στα blog και στα καναλια και ξυπνησαν ξαφνικα τα πασιφιστικα συναισθηματα της μαζας! :roll:
Δεν έχει και άδικο. Αλλά εμπάσει περιπτώσει γιατί ασχολούμαστε άλλο?? Ξέραμε τι επικρατεί στον στρατό, ξέρουμε την φιλοσοφία που τους περνάνε, εντάξει δεν πρέπει να τα λέμε στις παρελάσεις (αν και είναι στρουθοκαμηλισμός όπως ειπώθηκε). Από εκεί και πέρα μάλλον δεν θα γίνει τίποτα και το θέμα θα θαφτεί. Βέβαια έχουμε και ένα διάβημα που ετοιμάζουν οι Σκοπιανοί. Αυτό δεν ξέρω τι μπορεί να καταφέρει.
Οι Αλβανοί πάντως δεν ετοιμάσαν κανένα διάβημα.
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Mon Mar 29, 2010 11:26 am

βατραχοσύνθημα που βρήκα στο ιντερνετ.

Κοιτάζω το μαχαίρι μου που είναι ματωμένο, κοιτώ και τον βρωμότουρκο που έχω καρφωμένο. Δεν το περίμενα ποτέ αυτή η στιγμή πως θα ΄ρθει, μα τώρα που ΄ρθε μια φορά γουστάρω να ξανάρθει.
:cool:
Woohoo
bit level
bit level

Post by Woohoo » Mon Mar 29, 2010 11:38 am

Άλλοι απλά βρίζουν και δεν πειράζουν κανένα και άλλοι ψευτοεπαναστάτες με τυφλά χτυπήματα δολοφονούν ξένους. Δεν το έκαναν επίτηδες αλλά είναι τόσο ηλίθιοι που δεν μπορούν να σκεφτούν ότι κάποιος θα μπορούσε να ανοίξει τον κάδο.
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Mon Mar 29, 2010 11:49 am

.
Last edited by rose on Mon Mar 29, 2010 4:40 pm, edited 1 time in total.
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Mon Mar 29, 2010 2:09 pm

Κλασσικη περιπτωση του ξυπναω ενα πρωι θελω να πω καπου αυτο που με προβληματιζει και γραφω σε οποιο thread μου τη βαρεσει.
Τι σχεση το χθεσινο με το συγκεκριμενο thread? Βαζει κανεις καποια συγκριση στα γεγονοτα? Ε woohoo μηπως βαζεις εσυ μια συγκριση?Πες το μας να το ξερουμε τουλαχιστον
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 29, 2010 4:11 pm

Woohoo wrote:Άλλοι απλά βρίζουν και δεν πειράζουν κανένα και άλλοι ψευτοεπαναστάτες με τυφλά χτυπήματα δολοφονούν ξένους. Δεν το έκαναν επίτηδες αλλά είναι τόσο ηλίθιοι που δεν μπορούν να σκεφτούν ότι κάποιος θα μπορούσε να ανοίξει τον κάδο.
βασικα οχι, ενημερωσαν και η αστυνομια δεν ενδιαφερθηκε να μαζεψει την βομβα
πιθανως για να αφησει να χτυπησει καποιος για να σας παρει με το μερος της;

ειναι προφανως λαθος να βαζεις βομβες καπου αλλα ειναι ακομα πιο εγκληματικο οταν ξερεις που ειναι οι βομβες να μην τις μαζευεις ενω μπορεις
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Mon Mar 29, 2010 4:31 pm

πάντως αυτό που άκουσα ήταν ότι η ενημέρωση έγινε 15 ώρες πριν για κτήριο/υπηρεσία που δεν υπάρχει στην περιοχή. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Επίσης άκουσα ότι η πρώτη ανάλυση λέει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν φρέσκος εκεί.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 29, 2010 4:37 pm

The Punisher wrote:πάντως αυτό που άκουσα ήταν ότι η ενημέρωση έγινε 15 ώρες πριν για κτήριο/υπηρεσία που δεν υπάρχει στην περιοχή. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Επίσης άκουσα ότι η πρώτη ανάλυση λέει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν φρέσκος εκεί.
οχι, υπαρχουν δυο σχολες με το ιδιο ονομα
οι τυποι δηλωσαν αυτην και η αστυνομια πηγε μονο σε μια αλλη καπου παραδιπλα
15 ωρες ειχαν,δεν μπορουσαν να πανε και στα δυο , η εστω να πανε σε αυτο που τους ειπαν;

απορια τωρα : αμα το μηνυμα ηταν "στα γραφεια του πασοκ" θα ειχαν ελεγξει τα κεντρικα, καθε γραφειο ακομα και του τελευταιους βουλευτη εκτος αθηνας, καθε τουαλετα διπλανου κτηριου, καθε περαστικο σε αποσταση 1 χιλιομετρου , θα ειχαν αποκλεισει τις περιοχες που υπαρχει οτιδηποτε σχετικο με το πασοκ.
και ολα αυτα σε λιγοτερο απο 1-2 ωρες. οχι να ειχαν 15 ωρες και να αφηναν κοσμο να πεθαινει.
Λεω εγω τωρα
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Mar 29, 2010 6:15 pm

chriskin wrote: απορια τωρα : αμα το μηνυμα ηταν "στα γραφεια του πασοκ" θα ειχαν ελεγξει τα κεντρικα, καθε γραφειο ακομα και του τελευταιους βουλευτη εκτος αθηνας, καθε τουαλετα διπλανου κτηριου, καθε περαστικο σε αποσταση 1 χιλιομετρου , θα ειχαν αποκλεισει τις περιοχες που υπαρχει οτιδηποτε σχετικο με το πασοκ.
και ολα αυτα σε λιγοτερο απο 1-2 ωρες. οχι να ειχαν 15 ωρες και να αφηναν κοσμο να πεθαινει.
Λεω εγω τωρα
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++^∞ :-p

και μην πας τόσο ψιλά, εγώ σου λέω για κανάλι, εκεί να δεις τι θα γινόταν.
εδώ οι δημοσιογράφοι έχουν αστυνομική φρουρά διπλα τους συνεχεια....
Image
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”