Αντιδράσεις για την οικονομική κρίση

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Αντιδράσεις για την οικονομική κρίση

Post by PASCAL » Fri May 07, 2010 5:42 pm

Μπάτσοι ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη:

Image

Εδώ κι άλλες photos: http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1165226

____________________________________________________________________________________
Τα γουρούνία για 800 ευρώ θα ξυλοκοπούσαν και τη μάνα τους.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri May 07, 2010 6:52 pm

Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Fri May 07, 2010 6:53 pm

Οι αναρχικοι (κ αριστεροι) αντι να σωπάσουν τουλάχιστον σήμερα που γίνεται η κηδεία 4 νέων ανθρώπων - γιατί ειναι δική τους ευθύνη το τραγικό γεγονός - μας πυροβολουν απο το πρωι με διάφορες στημένες μουρλόγριες - τουλάχιστον για τα ματια του κοσμου κρατηστε την αρχική σας αμηχανία! Δεν μπορει ο πάτος ειναι κοντά....
που θα πάει θα το δουμε...
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Fri May 07, 2010 6:57 pm

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Fri May 07, 2010 9:19 pm

rose wrote:Οι αναρχικοι (κ αριστεροι) αντι να σωπάσουν τουλάχιστον σήμερα που γίνεται η κηδεία 4 νέων ανθρώπων - γιατί ειναι δική τους ευθύνη το τραγικό γεγονός - μας πυροβολουν απο το πρωι με διάφορες στημένες μουρλόγριες - τουλάχιστον για τα ματια του κοσμου κρατηστε την αρχική σας αμηχανία! Δεν μπορει ο πάτος ειναι κοντά....
ετσι αγορι μου πες τα
πες μας κιολας οτι πρεπει να καταργηθουν οι πορειες απο αναρχικους και αριστερους επειδη 3 ατομα αγνωστης πολιτικης ταυτοτητας με μονο κοινο χαρακτηριστικο με τους αναρχικους καποια εργαλεια αφαιρεσαν 4 ζωες.
Στημενες μουρλογριες οι ανθρωποι που τους εσπασαν τα δοντια. Γιατι ως γνωστον ανθρωποι 80 χρονων καθονται και τρωνε ξυλο για να βγαλουν πολιτικη υπεραξια.

Rose εκτιθεσαι στο εχω ξαναπει, μπορεις να εκφραζεις τις ακραιες επιθυμιες σου πιο κεκαλυμενα. Εκτιθεσαι οπως εκτεθηκε και ο χρυσοχοϊδης με το πεσιμο στην ακρως ειρηνικη συγκεντρωση χθες.

Ο πατος του μελιγαλα μαλλον ειναι πιο κοντα
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Fri May 07, 2010 9:26 pm

WoLfeN Ilic wrote:πες μας κιολας οτι πρεπει να καταργηθουν οι πορειες απο αναρχικους και αριστερους επειδη 3 ατομα αγνωστης πολιτικης ταυτοτητας με μονο κοινο χαρακτηριστικο με τους αναρχικους καποια εργαλεια αφαιρεσαν 4 ζωες.
Χμ, ξαφνικά οι βόμβες μολότοφ και τα μπιτόνια βενζίνη έγιναν "εργαλεία"... Κατ΄επέκταση, μια πυρηνική κεφαλή τι είναι; Εργοστάσιο; Ατελιέ;

Ο δολοφόνος είναι δολοφόνος, ή να το συζητήσουμε;
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Fri May 07, 2010 9:34 pm

mikem4600 wrote:
WoLfeN Ilic wrote:πες μας κιολας οτι πρεπει να καταργηθουν οι πορειες απο αναρχικους και αριστερους επειδη 3 ατομα αγνωστης πολιτικης ταυτοτητας με μονο κοινο χαρακτηριστικο με τους αναρχικους καποια εργαλεια αφαιρεσαν 4 ζωες.
Χμ, ξαφνικά οι βόμβες μολότοφ έγιναν "εργαλεία"... Κατ΄επέκταση, μια πυρηνική κεφαλή τι είναι; Εργοστάσιο; Ατελιέ;
Τα περιστροφα και οι καραμπινες δεν εινα εργαλεια? Η μηπως εσυ ειχες την εντυπωση οτι το 1821 θα τους πεταγαν λουλουδια και χορτα? Ή μηπως το 1940 ο κοσμος επρεπε να πολεμησει πετοντας φασολια? Καθε οπλο ειναι εργαλειο. Γιατι αλλιως η βαριοπουλα που σπανε τζαμαριες και καποιοι αλλοι την κοπανανε σε κεφαλια κοσμου, ειναι δολοφονικο οπλο και την εχεις και εσυ σπιτι σου και το 60% του ελληνικου πληθυσμου.
αποψη δικια σου εχεις ή εισαι απλα φερεφωνο αλλων bloggers?
Η αποψη του κοσμου που γραφει σε αυτο το forum με ενδιαφερει, οχι η αποψη ενος απο τους χιλιαδες bloggers που υπαρχουν στην ελλαδα. Μπορεις να το καταλαβεις αυτο? Το ειπα και πιο πριν.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Fri May 07, 2010 9:50 pm

WoLfeN Ilic wrote:Τα περιστροφα και οι καραμπινες δεν εινα εργαλεια?
:shock: Κι εδώ έγκειται η διαφορά μας. Εγώ σε αυτά βλέπω όπλα θανάτου, όχι εργαλεία. Ούτε βλέπω το θάνατο ως μέσο, όπως απ' ότι φαίνεται εσύ.

Πραγματικά ανατριχιάζω με το πως αντιμετωπίζεις την κοινωνία. Με την πλήρη ισοπέδωση. Το σύνθημα ποιο είναι; Είτε μαζί μας είτε εναντίων μας; Αρπάξτε τις βαριοπούλες; Σκοτώστε όποιον αντιστέκεται; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Τι να πω... :cry:
WoLfeN Ilic wrote:αποψη δικια σου εχεις ή εισαι απλα φερεφωνο αλλων bloggers?
Μετά από τόσα posts ακόμα αναρωτιέσαι για την δική μου άποψη; :roll: Ή απλώς η πενία επιχειρημάτων σε αποτρέπει από το να συζητάς για την ουσία;
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Fri May 07, 2010 9:56 pm

mikem4600 wrote:
WoLfeN Ilic wrote:Τα περιστροφα και οι καραμπινες δεν εινα εργαλεια?
:shock: Κι εδώ έγκειται η διαφορά μας. Εγώ σε αυτά βλέπω όπλα θανάτου, όχι εργαλεία.
Δεν μου απαντησες στην ερωτηση μου ομως. Το 1821 δηλαδη ή το 1940 για να μην παω πιο πισω, κακως ο λαος χρησιμοποιησε τα οπλα?
mikem4600 wrote: Ούτε βλέπω το θάνατο ως μέσο, όπως απ' ότι φαίνεται εσύ.

Πραγματικά ανατριχιάζω με το πως αντιμετωπίζεις την κοινωνία. Με την πλήρη ισοπέδωση. Το σύνθημα ποιο είναι; Είτε μαζί μας είτε εναντίων μας; Αρπάξτε τις βαριοπούλες; Σκοτώστε όποιον αντιστέκεται; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Τι να πω... :cry:
Σοβαρα τωρα εχεις καποιο σοβαρο νοητικο προβλημα? Να ξερω αν ειναι να μη συζηταω. Σοβαρα μιλαω δεν αστειευομαι
Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Η απλα διαβαζεις απομονωμενες λεξεις απο αυτα που γραφω ή εχεις καποιο διανοητικο προβλημα, δεν βρισκω αλλη εξηγηση για τα συμπερασματα που βγαζεις απο αυτα που λεω
mikem4600 wrote: Μετά από τόσα posts ακόμα αναρωτιέσαι για την δική μου άποψη; :roll: Ή απλώς η πενία επιχειρημάτων σε αποτρέπει από το να συζητάς για την ουσία;
Ποια πενια επιχειρηματων αγορι μου? Σου λεω οτι καποιοι αφαιρεσαν 4 ζωες και μου ποσταρεις αρθρο blogger με τιτλο "Ο δολοφόνος είναι δολοφόνος, ή να το συζητήσουμε;" ? Να θεσω επιχειρηματα 1) σε ποιον αφου εσυ δεν μου απαντας απλα παραθετεις αποψεις τριτων 2) σε ποιο θεμα?Στο οτι καποιοι αφαιρεσαν 4 ζωες αρα ειναι δολοφονοι?Το ειπα απο την αρχη ΑΝ διαβαζεις αυτα που γραφω και δεν διαβαζεις απλα απομονωμενες λεξεις.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Fri May 07, 2010 10:16 pm

WoLfeN Ilic wrote:Δεν μου απαντησες στην ερωτηση μου ομως. Το 1821 δηλαδη ή το 1940 για να μην παω πιο πισω, κακως ο λαος χρησιμοποιησε τα οπλα?
Χμ, τι να σου πω. Εκεί έχεις μείνει; Στον 19ο αι. και τον Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πόλεμο; Αυτό είναι το μέτρο με το οποίο κρίνεις το σήμερα;
WoLfeN Ilic wrote:δεν βρισκω αλλη εξηγηση για τα συμπερασματα που βγαζεις απο αυτα που λεω
Ψάξε λίγο ακόμα... Μου παρουσιάζεις τα όπλα ως εργαλεία, και άρα ως θεμιτό μέσο κατάκτησης στόχων σε μια κοινωνία πολιτών.
WoLfeN Ilic wrote:1) σε ποιον αφου εσυ δεν μου απαντας απλα παραθετεις αποψεις τριτων 2) σε ποιο θεμα?Στο οτι καποιοι αφαιρεσαν 4 ζωες αρα ειναι δολοφονοι?Το ειπα απο την αρχη ΑΝ διαβαζεις αυτα που γραφω και δεν διαβαζεις απλα απομονωμενες λεξεις.
1) Δηλαδή αποκλείεται οι απόψεις τρίτων να είναι και δικές μας; Να ξέρω δηλαδή... 2) Στο θέμα που θίγει το άρθρο: ο δολοφόνος είναι δολοφόνος ανεξαρτήτως ιδεολογίας.
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Fri May 07, 2010 10:33 pm

mikem4600 wrote:
WoLfeN Ilic wrote:Δεν μου απαντησες στην ερωτηση μου ομως. Το 1821 δηλαδη ή το 1940 για να μην παω πιο πισω, κακως ο λαος χρησιμοποιησε τα οπλα?
Χμ, τι να σου πω. Εκεί έχεις μείνει; Στον 19ο αι. και τον Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πόλεμο; Αυτό είναι το μέτρο με το οποίο κρίνεις το σήμερα;
οχι αλλα οταν μου πετας ενα επιχειρημα του στυλ "και η πυρηνικη βομβα καλη ειναι" με αντιστοιχα θα σου απαντησω
mikem4600 wrote:
WoLfeN Ilic wrote:δεν βρισκω αλλη εξηγηση για τα συμπερασματα που βγαζεις απο αυτα που λεω
Ψάξε λίγο ακόμα... Μου παρουσιάζεις τα όπλα ως εργαλεία, και άρα ως θεμιτό μέσο κατάκτησης στόχων σε μια κοινωνία πολιτών.
Με ειδες πουθενα να λεω οτι τα οπλα ειναι θεμιτα μεσα? Οταν εδωσα το παραδειγμα για το 1821 ειπα οτι ηταν θεμιτο μεσο τα τουφεκια? Οταν εξαντλουνται καθε ειδους μεσα προφανως ζυγιζεις τον στοχο σου και αν αναγκαστεις θα χρησιμοποιησεις και αθεμιτα μεσα. Δηλαδη η ελευθερια του λαου το 1821 ηταν ο στοχος και τα τουφεκια το αθεμιτο μεσο. Οταν ομως φτανεις σε ενα οριο οπου βλεπεις πως τα μονα μεσα που εχουν μεινει για να πετυχεις την ελευθερια σου, ειναι τα αθεμιτα, εσυ δεν θα τα χρησιμοποιησεις? Ξεφευγουμε βεβαια απο το θεμα.
Εγω ειπα οτι τα οπλα ειναι εργαλεια, αρα μεσα. Δεν ανεφερα πουθενα τη λεξη θεμιτο ή αθεμιτο, αυτο το συμπερανες εσυ και απορω πραγματικα απο που το συμπερανες. Και επειδη και μια βαρια για παραδειγμα ειναι ενα εργαλειο που καποιος μπορει να χρησιμοποιησει ακομα και για να διαπραξει δολοφονια, δε σημαινει οτι οποιος εχει βαριοπουλα ειναι δολοφονος.
Γιατι εσυ εδω δεν μου λες οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα αλλα μου λες οτι τα μεσα καθοριζουν το σκοπο.
Δηλαδη επειδη καποιος για παραδειγμα πεταξε μια μολοτοφ και σκοτωσε 4 ανθρωπους, οποιος στο μελλον πεταει μολοτοφ εχει ως στοχο τη δολοφονια.
mikem4600 wrote:
WoLfeN Ilic wrote:1) σε ποιον αφου εσυ δεν μου απαντας απλα παραθετεις αποψεις τριτων 2) σε ποιο θεμα?Στο οτι καποιοι αφαιρεσαν 4 ζωες αρα ειναι δολοφονοι?Το ειπα απο την αρχη ΑΝ διαβαζεις αυτα που γραφω και δεν διαβαζεις απλα απομονωμενες λεξεις.
1) Δηλαδή αποκλείεται οι απόψεις τρίτων να είναι και δικές μας;
Οχι δεν αποκλειεται. Αλλα θεωρω ανουσιο το να καθεσαι να ψαχνεις στο internet για να βρεις αποψεις με τις οποιες συμφωνεις αντι να εκφραζεις ξεκαθαρα τη δικη σου. Ειναι σα να εισαι σε μια συζητηση πολλων ατομων και να περιμενεις συνεχεια να μιλησουν ολοι και στο τελος απλα να λες "συμφωνω με αυτον".
mikem4600 wrote:2) Στο θέμα που θίγει το άρθρο: ο δολοφόνος είναι δολοφόνος ανεξαρτήτου ιδεολογίας.
Γιατι με βαζεις στη διαδικασια να λεω πραγματα που εχω ηδη πει? Εκανα πουθενα διαχωρισμο με βαση πολιτικη ταυτοτητα για να πω αν ειναι καποιος δολοφονος ή οχι? Προφανως δεν παει να ειναι και εξωγηινος, δολοφονος παραμενει. Και αν αναφερεσαι σε αυτο που ειπα στον rose, το ειπα επειδη προσπαθουσε να περασει μια αποψη οτι η αναρχικη και αριστερη ιδεολογια ειναι οι δολοφονοι και οχι τα ατομα που το εκαναν και οτι οποιος ειναι αριστερος ή αναρχικος πρεπει να το βουλωσει.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Fri May 07, 2010 11:00 pm

WoLfeN Ilic wrote:οχι αλλα οταν μου πετας ενα επιχειρημα του στυλ "και η πυρηνικη βομβα καλη ειναι" με αντιστοιχα θα σου απαντησω
LoL, μιας και δεν το κατάλαβες η μεταφορά μου αναφερόταν στο μέγεθος, όχι στο χρόνο...
WoLfeN Ilic wrote:Με ειδες πουθενα να λεω οτι τα οπλα ειναι θεμιτα μεσα?
Μισό γιατί το χάνουμε όπου να 'ναι. Όταν παρουσιάζεις τα θανατηφόρα όπλα ως "εργαλεία", εξυπακούεται ότι αυτά τα θεωρείς θεμιτά. Μην τρελαθούμε κιόλας...
WoLfeN Ilic wrote:Γιατι εσυ εδω δεν μου λες οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα αλλα μου λες οτι τα μεσα καθοριζουν το σκοπο.
Δηλαδη επειδη καποιος για παραδειγμα πεταξε μια μολοτοφ και σκοτωσε 4 ανθρωπους, οποιος στο μελλον πεταει μολοτοφ εχει ως στοχο τη δολοφονια.
:shock: Τα μέσα προφανώς και καθορίζουν το σκοπό. Αν χρησιμοποιήσεις μέσα θανάτου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ το αποτέλεσμα θα είναι θάνατος.
Η βόμβα μολότοφ είναι θανατηφόρο ΟΠΛΟ. ΔΕΝ τη χρησιμοποιείς αν θες να κάνεις καλό σε κάποιον. Αν άνοιγε πυρ ένας αστυνομικός μέσα στο πλήθος στην πορεία εσύ τι λες ότι είναι;
WoLfeN Ilic wrote:Αλλα θεωρω ανουσιο το να καθεσαι να ψαχνεις στο internet για να βρεις αποψεις με τις οποιες συμφωνεις αντι να εκφραζεις ξεκαθαρα τη δικη σου
Κακώς. Αν ψάχνεις και διαβάζεις πράγματα από όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές θα διαμορφώσεις πιο ολοκληρωμένη άποψη.
WoLfeN Ilic wrote:Εκανα πουθενα διαχωρισμο με βαση πολιτικη ταυτοτητα για να πω αν ειναι καποιος δολοφονος ή οχι? Προφανως δεν παει να ειναι και εξωγηινος, δολοφονος παραμενει. Και αν αναφερεσαι σε αυτο που ειπα στον rose, το ειπα επειδη προσπαθουσε να περασει μια αποψη οτι η αναρχικη και αριστερη ιδεολογια ειναι οι δολοφονοι και οχι τα ατομα που το εκαναν και οτι οποιος ειναι αριστερος ή αναρχικος πρεπει να το βουλωσει.
Σύμφωνοι. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά οι πράξεις μόνο έχουν τελικά σημασία. Το θέμα είναι ότι πολλοί τυλίγουν τα εγκλήματά τους με ιδεολογικό μανδύα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Fri May 07, 2010 11:38 pm

Καταρχάς να αναφέρω ότι δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα post. Είδα όμως φωτογραφίες με ματωμένους πολίτες να υποστηρίζουν ότι τους χτύπησαν βάναυσα και αναίτια τα ΜΑΤ. Οι φωτογραφίες δείχνουν ματωμένα πρόσωπα με προφανή σημάδια κακοποίησης.
Δεν έχω λόγους να μην τους πιστέψω. Δεν μπορούμε όμως να ξέρουμε τα γεγονότα. Δεν είναι εδώ δικαστήριο και δεν μπορούμε από μια φωτογραφία και μια περιγραφή να δικάσουμε και να καταδικάσουμε. Από τον καναπέ που γράφω το post δεν μπορώ να έχω την συνολική εικόνα.
Αυτό που συνιστώ είναι το πραφανές: Όσοι χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ, ας καταφύγουν στην δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν μπορούμε να δικάζουμε με βάση περιγραφές.

Πόσος κόσμος γνωρίζει ότι έχει σκοτωθεί αστυνομικός επειδή μια ηλίθια νοικοκυρά τον εμπόδισε στην προσπάθεια του να συλλάβει έναν κακοποιό (γιατί θεώρησε ότι ο αστυνομικός ήταν αυστηρός μαζί του) και ο συνεργός του τον πυροβόλησε; Ποιός θα αποζημιώσει την οικογένεια του;

Όταν αστυνομικοί κάνουν ελέγχους, δεν μπορεί να βγαίνει η κάθε κυράτσα και να φωνάζει, ουρλιάζει, εμποδίζει, βρίζει! Προφανώς και κάποιοι αστυνομικοί προκλήθηκαν! Έχω συλληφθεί αναίτια και κρατηθεί 4 ώρες σε κρατητήριο. Κανένας δεν ασκεί βία επάνω σου εάν είσαι συνεργάσιμος και δεν κάνεις σαν μανιακός.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Sat May 08, 2010 12:00 am

dexter wrote:stoupeace , ganther++

netharis δεν συμφωνώ..

χθες έγινα μάρτυρας 2 "συλλήψεων" στην κοραή , όπου πιάσανε ένα παιδί βαζοντάς του τρικλοποδιά ενώ πέρναγε!!!
και μετά τον συλλάβανε επειδή είχε ένα μαντήλι στην τσάντα του (το κλασικό το polo) για να μην πεθάνει από τα δακρυγόνα..
μετά μαζεύτηκε κόσμος και έκραζε και ξαναμαζέψανε έναν φοιτητή επειδή τους φώναζε για τον άλλο, τον βάλανε κάτω 3 και τον χτυπάγανε και μετά οι υπόλοιποι είχαν πάει γύρω γύρω και διώχναν τον κόσμο και καλύπτανε ώστε να μην φαίνεται τίποτα από τα βίντεο που τράβαγαν οι περαστικοί..

τωρά εγώ θα φταίω να βλέπω ματατζή και να τον βρίζω?
αν δεν θέλουν να τους βρίζουμε να βγάλουν τα κράνη και ας κάνουν ΜΙΑ μόνο ΜΙΑ καταγγελία για συναδελφό τους και όχι να τους καλύπτουν και να λέμε οτι δεν είναι όλοι τα ίδια, ότι υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι..
Να το θέσω και κάπως διαφορετικά, για ποιό λόγο να μην μπορείς να βγάζεις βίντεο ή να φωτογραφείς τους αστυνομικούς, Ματατζήδες κλπ κλπ? Δεν συλλέγεις δεδομένα από προσωπικές τους στιγμές, συλλέγεις δεδομένα-αποδείξεις ου έργου τους.
Δημόσιοι υπάλληλοι = φόρος κάθε Έλληνα πολίτη
όπως απαιτώ από το εθνικό κανάλι να με πληροφορεί αντικειμενικά χωρίς να παρουσιάζει μονομερώς τα γεγονότα, έτσι απαιτώ να γνωρίζω ότι αυτό για το οποίο πληρώνω, στη συγκεκριμένη περίπτωση την ασφάλεια μου, δουλεύει σωστά, υπέρ του Έλληνα πολίτη (μέσα σε λογικά πλαίσια)!

@netharis: άλλο να βιντεοσκοπω εσένα προσωπικά και άλλο να βιντεοσκοπώ τη δράση σου ως φορέα δημοσίων αρχών
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat May 08, 2010 12:35 am

rapadder wrote:Καταρχάς να αναφέρω ότι δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα post. Είδα όμως φωτογραφίες με ματωμένους πολίτες να υποστηρίζουν ότι τους χτύπησαν βάναυσα και αναίτια τα ΜΑΤ. Οι φωτογραφίες δείχνουν ματωμένα πρόσωπα με προφανή σημάδια κακοποίησης.
Δεν έχω λόγους να μην τους πιστέψω. Δεν μπορούμε όμως να ξέρουμε τα γεγονότα. Δεν είναι εδώ δικαστήριο και δεν μπορούμε από μια φωτογραφία και μια περιγραφή να δικάσουμε και να καταδικάσουμε. Από τον καναπέ που γράφω το post δεν μπορώ να έχω την συνολική εικόνα.
Αυτό που συνιστώ είναι το πραφανές: Όσοι χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ, ας καταφύγουν στην δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν μπορούμε να δικάζουμε με βάση περιγραφές.

Πόσος κόσμος γνωρίζει ότι έχει σκοτωθεί αστυνομικός επειδή μια ηλίθια νοικοκυρά τον εμπόδισε στην προσπάθεια του να συλλάβει έναν κακοποιό (γιατί θεώρησε ότι ο αστυνομικός ήταν αυστηρός μαζί του) και ο συνεργός του τον πυροβόλησε; Ποιός θα αποζημιώσει την οικογένεια του;

Όταν αστυνομικοί κάνουν ελέγχους, δεν μπορεί να βγαίνει η κάθε κυράτσα και να φωνάζει, ουρλιάζει, εμποδίζει, βρίζει! Προφανώς και κάποιοι αστυνομικοί προκλήθηκαν! Έχω συλληφθεί αναίτια και κρατηθεί 4 ώρες σε κρατητήριο. Κανένας δεν ασκεί βία επάνω σου εάν είσαι συνεργάσιμος και δεν κάνεις σαν μανιακός.
εχεις παρει ποτε μερος σε πορεια; προφανως και ασκει βια πανω σου χωρις κανενα λογο, το θεωρουν δεδομενο οτι δεν εισαι συνεργασιμος : εδω σε βαρανε πισοπλατα οταν φευγεις (!)

οσο για το "οσοι χτυπηθηκαν να πανε στη δικαιοσυνη" σοβαρα το πιστευεις; εδω πεθαινει κοσμος απο την αστυνομια και βγαινουν (στο 95% των περιπτωσεων) αθωοι (μα Ποοοσες φορες πυροβολαει μονο του το οπλο και βαραει κεφαλι η/και καρδια;), σαπακιαζονται 100αδες και δεν φτανει καν στα δικαστηρια!

τωρα για το μερος που λεει πως δεν ξερουμε ολη την ιστορια
οχι , προφανως.
οι ανθρωποι που βγαινουν κομματιασμενοι μετα απο επιθεσεις των ματ και λενε πως το εκαναν τα ματ δεν το επαθαν απο αυτους. οχι. απλα ετυχε να περασει ενα τρενο και να τους βαρεσει...

(οσο για το παραδειγμα με τη νοικοκυρα : τωρα τι παιζουμε , ποιος ειναι καλυτερος; βλακειες ολοι κανουν, ειναι παραλογο ομως ο προστατης του πολιτη να κανει τραγικα περισσοτερες. μπορεις να πεις εναν αστυνομικο που χτυπησε απο λαθος πολιτη, μπορει αλλος να πει χιλιους που χτυπησαν απο λαθος η "λαθος" αστυνομικου)

edit για "κακα λογια", θα γινει που θα γινει, μην κουραζονται αλλοι
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Sat May 08, 2010 1:25 am

rapadder wrote: Αυτό που συνιστώ είναι το πραφανές: Όσοι χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ, ας καταφύγουν στην δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν μπορούμε να δικάζουμε με βάση περιγραφές.
Ψιτ να σου πω...σόρρυ που θα το μάθεις από εμένα αλλά..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[b]Η αστυνομική βία δεν τιμωρείται στην Ελλάδα.. [/b] :shock: και αν θες και παραδείγματα δες τι ποινές πήρανε οι Μπάτσοι που αφήσανε φυτό πέρσι ένα φοιτητή..άστο θα σου πω εγώ.χρηματικό πρόστιμο πήρανε..
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sat May 08, 2010 1:48 am

Ε συγνωμη τωρα αλλα τι εκανε ο φοιτητης αυτος στην πορεια, καλα να παθει. Επίσης ατιμώρητοι γιατι σύμφωνα με το νόμο δεν έχουν διαπράξει έγκλημα, μένουν και οι μπάτσοι που προφυλάκισαν ένα άτομο 45 μέρες (τελικά) επειδή φόραγε τα ίδια παπούτσια με έναν που έκανε επεισόδια. Ε ας πρόσεχε και αυτός, πράσινα all star :smt018
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Sat May 08, 2010 2:04 am

Stoupeace wrote:Ε συγνωμη τωρα αλλα τι εκανε ο φοιτητης αυτος στην πορεια, καλα να παθει. Επίσης ατιμώρητοι γιατι σύμφωνα με το νόμο δεν έχουν διαπράξει έγκλημα, μένουν και οι μπάτσοι που προφυλάκισαν ένα άτομο 45 μέρες (τελικά) επειδή φόραγε τα ίδια παπούτσια με έναν που έκανε επεισόδια. Ε ας πρόσεχε και αυτός, πράσινα all star :smt018
:lol: :lol: ...σοφές διδαχές..επίσης στο thread μάθαμε ότι αναρχικοί , κομμούνια ,μπάχαλοι κλπ είναι ένα πάσης φύσεως αποβρασματικό σύνολο (γνωστό ως αναρχοκουμμούνια ουάου κάποιοι έχουν μείνει στο 70) το οποίο δεν έχει διαφορές(ε τι διαφορές να έχουν αφού στο σταρ το δελτίο ίδιοι λέει ότι είναι - στο κάτω κάτω μαύρα και κόκκινα φοράνε όλοι )..
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Sat May 08, 2010 2:58 am

mikem4600 wrote: :shock: Τα μέσα προφανώς και καθορίζουν το σκοπό. Αν χρησιμοποιήσεις μέσα θανάτου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ το αποτέλεσμα θα είναι θάνατος.
Η βόμβα μολότοφ είναι θανατηφόρο ΟΠΛΟ. ΔΕΝ τη χρησιμοποιείς αν θες να κάνεις καλό σε κάποιον. Αν άνοιγε πυρ ένας αστυνομικός μέσα στο πλήθος στην πορεία εσύ τι λες ότι είναι;
μπερδευεις ενα αποτελεσμα με τον τελικο σκοπο. Μου λες με λιγα λογια οτι το 1821(και επιμενω γιατι διαφωνουμε σε αξιακο θεμα απο οτι φαινεται) με βαση τα μεσα, σκοπος του λαου ηταν να σκοτωσει και οχι να απελευθερωθει.
mikem4600 wrote:
WoLfeN Ilic wrote:Αλλα θεωρω ανουσιο το να καθεσαι να ψαχνεις στο internet για να βρεις αποψεις με τις οποιες συμφωνεις αντι να εκφραζεις ξεκαθαρα τη δικη σου
Κακώς. Αν ψάχνεις και διαβάζεις πράγματα από όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές θα διαμορφώσεις πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Ξαναδιαβασε τι λεω.
mikem4600 wrote: Σύμφωνοι. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά οι πράξεις μόνο έχουν τελικά σημασία. Το θέμα είναι ότι πολλοί τυλίγουν τα εγκλήματά τους με ιδεολογικό μανδύα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Αυτο δε συνεπαγεται οτι μια ιδεολογια ειναι εγκληματικη ουτε δολοφονικη. Ποσο μαλλον πολιτικες πεποιθησεις οπως αυτες του αναρχικου και αριστερου ρευματος που εχουν 15 χιλιαδες διαφορετικες εκφανσεις που πολλες φορες ερχονται σε συγκρουση μεταξυ τους. Τσουβαλιασμα λεγεται αυτο
rapadder wrote: Πόσος κόσμος γνωρίζει ότι έχει σκοτωθεί αστυνομικός επειδή μια ηλίθια νοικοκυρά τον εμπόδισε στην προσπάθεια του να συλλάβει έναν κακοποιό (γιατί θεώρησε ότι ο αστυνομικός ήταν αυστηρός μαζί του) και ο συνεργός του τον πυροβόλησε; Ποιός θα αποζημιώσει την οικογένεια του;
Απο οτι φαινεται ξερεις τη μιση ιστορια σε αυτο το θεμα.
Η τυπισα που εμποδισε τον αστυνομικο της ομαδας δελτα -γιατι φανταζομαι αναφερεσαι στο περιστατικο στα πατησια- δεν ηταν ουτε νοικοκυρα ουτε γειτονισα ουτε τυχαια. Ηταν συνεργος των 2 ατομων (αν θυμασαι προσπαθουσαν να συλλαβουν τον 1 αυτη τους απεσπασε την προσοχη και ηρθε ενας αλλος και πυροβολησε εξ επαφης) και συνεληφθη προσφατα σε ληστεια σουπερμαρκετ στη θεσσαλονικη μαζι με τον τυπο που σκοτωσε τον αστυνομικο(ο τυπος νομιζω πεθανε σε συμπλοκη, ο αδερφος του που ειχαν παει τοτε να τον συλλαβουν, συνεληφθη αρκετο καιρο αργοτερα). Με λιγα λογια η τυπισα δεν ηταν μια τυχαια περαστικη νοικοκυρα που πηγε να παρεμποδισει τη συλληψη, ηταν συνεργος των 2 αυτων ατομων.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat May 08, 2010 5:37 am

WoLfeN Ilic wrote: Απο οτι φαινεται ξερεις τη μιση ιστορια σε αυτο το θεμα.
Η τυπισα που εμποδισε τον αστυνομικο της ομαδας δελτα -γιατι φανταζομαι αναφερεσαι στο περιστατικο στα πατησια- δεν ηταν ουτε νοικοκυρα ουτε γειτονισα ουτε τυχαια. Ηταν συνεργος των 2 ατομων (αν θυμασαι προσπαθουσαν να συλλαβουν τον 1 αυτη τους απεσπασε την προσοχη και ηρθε ενας αλλος και πυροβολησε εξ επαφης) και συνεληφθη προσφατα σε ληστεια σουπερμαρκετ στη θεσσαλονικη μαζι με τον τυπο που σκοτωσε τον αστυνομικο(ο τυπος νομιζω πεθανε σε συμπλοκη, ο αδερφος του που ειχαν παει τοτε να τον συλλαβουν, συνεληφθη αρκετο καιρο αργοτερα). Με λιγα λογια η τυπισα δεν ηταν μια τυχαια περαστικη νοικοκυρα που πηγε να παρεμποδισει τη συλληψη, ηταν συνεργος των 2 αυτων ατομων.
έχω την εντύπωση ότι τελικά ήταν όντως άσχετη που νόμιζε ότι έκαναν έλεγχο σε δικό της. τέλος πάντων οι δέλτα μας έχουν δείξει πολλές φορές τι ΖΩΑ είναι οπότε μπράβο στην κυρία που έστω και άθελα της βοήθησε στο ένας λιγότερος. αύριο μεθαύριο μπορεί να ορμούσε με την μηχανή του στην διαδήλωση και όποιον πάρει ο χάρος.

ο θάνος μαυρίδης τι έχει να πει για το περιστατικό;
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Sat May 08, 2010 9:23 am

Γράφετε ότι οι αστυνομικοί είναι ζώα, σκοτώνουν, δεν τιμωρούνται και έτσι δεν έχει νόημα να μιλάμε για προσφυγή στην δικαιοσύνη. Φυσικά και αυτό είναι λάθος!
Καταρχάς, περιγράφετε τους αστυνομικούς σαν τον γερμανικό στρατό κατοχής ή μάλλον σαν φρουρούς σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης. Άξεστοι αστυνομικοί υπάρχουν αλλά να μην γράφουμε υπερβολές σε μια προσπάθεια να εξισωθεί η (καταδικαστέα) αστυνομική βία με την (δολοφονική) βία των μπάχαλων.
Ο Χρυσοχοϊδής έχει δεσμευθεί για την παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών που έχουν εμπλακεί σε περιστατικά αναίτιας βίας. Έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής. Τι άλλο να κάνει δηλαδή;
Η προσφυγή στην δικαιοσύνη είναι ο μόνος τρόπος να επιλύονται αυτά τα ζητήματα. Δεν μπορούμε να γράφουμε ότι η δικαιοσύνη αθωώνει δολοφόνους και διάφορα τέτοια. Είναι ότι καλύτερο προσφέρει η δημοκρατία μας αυτήν την στιγμή.

Θα συμφωνήσω ότι δεν βλέπω νόημα στο να ζητάνε τα βίντεο οι αστυνομικοί. Είναι τουλάχιστον ύποπτο και δεν ξέρω εάν έχει νομική βάση.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Sat May 08, 2010 9:56 am

rapadder wrote:Γράφετε ότι οι αστυνομικοί είναι ζώα, σκοτώνουν, δεν τιμωρούνται και έτσι δεν έχει νόημα να μιλάμε για προσφυγή στην δικαιοσύνη. Φυσικά και αυτό είναι λάθος!
Καταρχάς, περιγράφετε τους αστυνομικούς σαν τον γερμανικό στρατό κατοχής ή μάλλον σαν φρουρούς σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης. Άξεστοι αστυνομικοί υπάρχουν αλλά να μην γράφουμε υπερβολές σε μια προσπάθεια να εξισωθεί η (καταδικαστέα) αστυνομική βία με την (δολοφονική) βία των μπάχαλων.
Ο Χρυσοχοϊδής έχει δεσμευθεί για την παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών που έχουν εμπλακεί σε περιστατικά αναίτιας βίας. Έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής. Τι άλλο να κάνει δηλαδή;
Η προσφυγή στην δικαιοσύνη είναι ο μόνος τρόπος να επιλύονται αυτά τα ζητήματα. Δεν μπορούμε να γράφουμε ότι η δικαιοσύνη αθωώνει δολοφόνους και διάφορα τέτοια. Είναι ότι καλύτερο προσφέρει η δημοκρατία μας αυτήν την στιγμή.

Θα συμφωνήσω ότι δεν βλέπω νόημα στο να ζητάνε τα βίντεο οι αστυνομικοί. Είναι τουλάχιστον ύποπτο και δεν ξέρω εάν έχει νομική βάση.
Μα δεν απέχουν και πολύ από στρατό κατοχής. Ειδικά αν σκεφτείς πως είναι εξοπλισμένοι, πόσο μηχανικά εκτελούν εντολές, πόσο προκλητικοί γίνονται και πόσο βίαια αντιμετωπίζουν το πλήθος. Ο Χρυσοχοϊδης από την άλλη τι θετικά δείγματα έχει δώσει; Τις προληπτικές συλλήψεις ή τις νέες ομάδες κάγκουρων Δέλτα και ΔΙΑΣ; Και τέλος, τι λύση δίνει μια δικαιοσύνη που φυλακίζει ανθρώπους εμπιστευόμενη μόνο μαρτυρίες μπάτσων(βλέπε Παναγιώτη Κετίκη και Μάριο Ζέρβα);
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”