Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Post by enum21 » Thu May 20, 2010 5:39 am

necrofear_13 wrote:@chriskin αν θες την προσωπική μου άποψη ναι!!!
Όλες οι παρατάξεις εκπροσωπούν κάποιο κόμμα? :smt017
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu May 20, 2010 6:52 am

Στη σχολή μας??????
Όχι καλέ από δωρεές των φοιτητών στηρίζονται οικονομικά. Μην κοροιδευόμαστε τώρα.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Thu May 20, 2010 9:46 am

Σύμφωνα με μια αντίληψη, το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Από την στιγμή που συμφωνήσουμε σε αυτήν την αντίληψη, μοιραία δεχόμαστε και τις φοιτητικές παρατάξεις (δηλαδή τα κόμματα) και πολιτικές ομάδες (εκτός των παρατάξεων) σαν ένα κομμάτι του Πανεπιστημίου.

Δεν γράφω ότι η αντίληψη αυτή είναι σωστή ή λάθος, αυτό είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Απλά η ουσία του θέματος είναι ότι εφόσον δεχόμαστε ότι το Πανεπιστήμιο θα πρέπει να είναι ένας τέτοιος χώρος, μοιραία θα πρέπει να υποστούμε και τις συνέπειες.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Thu May 20, 2010 10:06 am

Τα αποτελέσματα τα γνωρίζει κανείς?
Για να ξέρουμε ποιον θα έχουμε πάνω από το κεφάλι μας τον επόμενο χρόνο.
What to say man...what to say....
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by Vag_plir » Thu May 20, 2010 10:37 am

Για να τελιώνει το παραμύθι ειμαι ΠΑΣΠίτης και ψήφισα μέσα σε παραβάν... Ας μη μιλήσουμε για την στάση των δήθεν αριστερών παρατάξεων που μας στέρησαν το δικαίωμα στο λευκό με το να τα βρουν και να υπογράψουν την πρόταση της ΔΑΠ που έλεγε μόνο για ύπαρξη παραβάν την ίδια στιγμή που η ΠΑΣΠ έιχε συνολική πρόταση για παραβάν αλλα και για λευκό και δικαστικό αντιπρόσωπο
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu May 20, 2010 10:49 am

Vag_plir wrote:η ΠΑΣΠ έιχε συνολική πρόταση για παραβάν αλλα και για λευκό και δικαστικό αντιπρόσωπο
ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα σημείωνε και τους τραμπουκισμούς των μελών σας?και αφού είχε πρόταση για παραβάν τότε γιατί μπήκατε και τα σκίσατε?μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα χθεσινά απλά και μόνο γιατί προσβάλλεις την νοημοσύνη μας.ό,τι και να πεις τζάμπα θα πάει στο κάτω κάτω οι φωτογραφίες με τα σκισμένα παραβάν στη δεριγνύ μιλάνε από μόνες τους.
απλά ακριβώς αυτό είναι το επίπεδο του διαλόγου στο οποίο μπορείτε να συνυπάρξετε σαν παρατάξεις.τραμπουκισμοί , μπράβοι , μηδενικός σεβασμός στους πόρους του πανεπιστημίου και φυσικά απόλυτο μηδέν όσον αφορά προτάσεις σχετικές με την λειτουργία του τμήματος της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.για να τελειώνει το παραμύθι..
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Thu May 20, 2010 11:51 am

Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="chriskin"]το απολυτο fail σε αυτο το thread ειναι η προσπαθεια του [b]aguero88[/b] 1)να δειξει πως ειναι ανεξαρτητος και , κυριως 2)να μας εξηγησει πως ο,τι εγινε εγινε για το καλο μας :lol: :lol: :lol: :lol: αν ειναι για το ποσο θα αργουσε κανεις, γιατι δεν αφηνατε τα παραβαν να μπαινει οποιος ηθελε και οποιος δεν ηθελε/δεν προλαβαινε να το φτιαξει απ'εξω; Λεω εγω τωρα. στην χειροτερη (που καποιος κοιμοταν μεσα :lol: ) να ηταν η κατασταση ιδια με αυτην που ηταν σημερα. αν και θα τον ξυπναγε καποιος λογικα (εγω ηθελα να μπω σε παραβαν, γουσταρω να βλεπω μπλε γυρω μου και να νομιζω οτι εχω παει για μπανιο στον ωκεανο, που ειναι το προβλημα;) δεν νομιζω οτι σοβαρα θα καθοταν κανεις μεσα απο το πρωι μεχρι το βραδυ , Αποκλειεται να βγαλατε τα παραβαν γι αυτο το λογο :smt005 :smt005 (αλλο fail ηταν σημερα στο δεριγνυ που ενας αλλος πασπιτης φωναζε απ'εξω "ας δουν οι συναδελφοι οτι υπαρχουν παραβαν μεσα"(ενα, και ψιλοσκισμενο, και στην αλλη ακρη της αιθουσας) ενω στο δεντρο που ηταν ακριβως εξω απο το παραθυρο ηταν πεταμενα τα κομματια απο τα παραβαν :lol: :lol: ) ------------------------------- επισης [quote="aguero88"]Μόλις λέω την άποψη μου χαρακτηρίζομαι και με διαφορετικό χρώμα...Πολύχρωμος έχω καταντίσει...[/quote] ποιος σε εχει βαλει σε αλλο χρωμα; το εχω ξαναδιαβασει αυτο το επιχειρημα την προηγουμενη φορα που σε αποκαλεσε καποιος πασπιτη αλλα δεν εχω δει, τουλαχιστον οχι φετος που ειμαι εδω, να σε αποκαλει καποιος οτιδηποτε αλλο :smt017[/quote]
Για να μην τα πάρω τώρα :smt013 γιατί έχουμε φτάσει Gigabyte level και λέμε τα δικά μας χωρίς να διαβάζουμε την άποψη του άλλου...Post and run...
Που είπα εγώ ότι η μη ύπαρξη παραβάν γίνεται για το καλό μας;
Ανέφερα μια περίπτωση καθυστέρησης της διαδικασίας και ένα θέμα που ΟΛΕΣ οι παρατάξεις το αναφέρουν(η ΑΣΟΕΕ είναι η μεγαλύτερη κάλπη πανελλαδικά). Δηλαδή αν 5 τραμπούκοι της παράταξης aguero88 έμπαιναν μέσα στα παραβάν και δεν εβγαιναν και άλλοι 5 της Χ παράταξης πήγαιναν να τους βγάλουν δεν θα έπεφτε ξύλό, δεν θα γινόταν χαμός και δεν θα καθυστερούσε η διαδικασία; Όλα αυτά + το θέμα των παραβάν συζητιούνται χρόνια.

-Κάθεστε κράζεται για την μυστικότητα της ψήφου και δεν παρουσίαστηκε ένας να μου πει, φίλε εγώ δεν μπόρεσα να ψηφίσω μυστικά, ισχύει αυτο που είπες για να βρούμε τον παράγοντα αύριο; Την στιγμή που από τους 180 π.χ πρωτοετής που ψηφίζουν οι 120 είναι στα ψηφοδέλτια. Πόσο υποκρισία δηλαδή; Είπαμε όποιος θέλει να ψηφίσει μυστικά μπορεί να το κάνει. Και το κάνουν πολλοί!
Δικαιολογίες δεν ψηφίζω γιατί θα δουν την ψήφο μου είναι του δημοτικού!

-Αντί να ασχολείστε με τα παραβάν (που ναι πρέπει να υπάρχουν λέμε ) γιατί δεν ασχολείστε με άλλα πράγματα;
Γιατί δεν αναφέρεται ότι ΟΛΕΣ οι παρατάξεις δεν μπορούν να συνεννοηθούν για τα αυτονόητα μιας εκλογικής διαδικασίας τοοοοοοσααα χρόνια; Ξέρω είναι παρατάξεις...Ένω εδώ μέσα υπάρχει full συνεννόηση πάντα και παντού.
Γιατί δεν αναφέρετε το γεγονός ότι ψηφίζουμε παράταξη και όχι εκπροσώπους; Πράγμα που σημαίνει ότι κάθε παράταξη βάζει όποιον γουστάρει όχι απαραίτητα αυτόν για τον οποίο την ψηφίσαμε;
-Γιατί δεν αναφέρεστε σε 100002 διαφορετικά πράγματα; Τα παραβάν μας φταίνε στην σχολή;
Το ότι κανείς φοιτητής - ομάδες φοιτητών δεν παίρνει μια πρωτοβουλία να κάνει κάτι δεν σας προβληματίζει; (ίσως μόνο η κοινότητα ανοιχτού λογισμικού, αν και δεν ξέρω αν ξεκίνησε από φοιτητές)
-Έχει πάει ποτέ μια ομάδα 20 ατόμων (μια παρέα δλδ) στον Κωσταντόπουλο να του πει "Θέλουμε εκτυπωτικό όριο παραπάνω, θέλουμε υπολογιστές, θέλουμε αυτό θέλουμε εκείνο; ΌΧΙ . Κράζουμε όλοι από το Venus τους άλλους...

Δεν είμαστε σοβαρά άτομα, δεν είμαστε σοβαροί φοιτητές. Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...10.000 posts κάντε μετά, βρίστε με κάντε ότι θέλετε δεν απαντάω. Δεν είμαι από αυτούς που δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την σχολή του....

Για την κατάντια της Ελλάδας φταίνε οι Ανδρέας Παπανδρέου, Κ.Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης, Κ.Καραμανλής και ο Γ.Παπανδρέου
οι υπόλοιποι 9.999.995 Έλληνες είναι αθώοι...Και να φταίνε και παραπάνω φταίνε όλοι εκτός από εμάς...

Για την κατάντια της σχολής και το τι γίνεται μέσα στα Πανεπιστήμια φταίνε ΜΟΝΟ οι παρατάξεις! Όλοι οι υπόλοιποι είναι αθώοι.
Η βλακεία δεν έχει άπειρο, η δε υποκρισία σε αυτή την χώρα ξεκινάει από το μείον άπειρο και φτάνει στο συν άπειρο...

Υ.Γ Πείτε στις παρατάξεις να πάρουν μαθήματα δημοκρατίας από το venus...Πήραμε μια λέξη (δημοκρατία) και την έχουμε απαυτώσει..
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Thu May 20, 2010 12:02 pm

Μαθήματα Δημοκρατίας παρακαλώ να δίνουν μόνο όσοι αγωνίστηκαν γιαυτή...

Δ. Γκρ.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu May 20, 2010 12:15 pm

redlabel wrote:Μαθήματα Δημοκρατίας παρακαλώ να δίνουν μόνο όσοι αγωνίστηκαν γιαυτή...

Δ. Γκρ.
Μια διόρθωση: μόνο όσοι αγωνίζονται για αυτή ή οι πράξεις αυτών που έχουν πεθάνει.
[off-topic?]Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα(οικονομική, κοινωνική, πολιτική, πολιτισμική κλπ) είναι αποτέλεσμα ανθρώπων τους οποίους θαυμάζω για όταν στην ηλικία μου και μετά τα έκαναν μαντάρα(όπως φαίνεται). Δεν υπάρχει αλάθητο και πανάκεια σε τίποτα(και ευτυχώς). Ούτε μηδενισμός. Ρεαλισμός και κριτική σκέψη.[/off-topic?]
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
margaritarenia
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by margaritarenia » Thu May 20, 2010 12:16 pm

enum21 wrote:
Όλες οι παρατάξεις εκπροσωπούν κάποιο κόμμα? :smt017
ναι.:|

necrofear_13 wrote:Στη σχολή μας??????
Όχι καλέ από δωρεές των φοιτητών στηρίζονται οικονομικά. Μην κοροιδευόμαστε τώρα.
λολ.κοιτα, εδω δεν ειναι ετσι..οκ ΠΑΣΠ και οι ΔΑΠ προφανως και στηριζονται οικονομικα απο ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ.Για τις μικροτερες παραταξεις ομως στανταρ δεν ειναι ετσι,1) γιατι τα πιο μικρα κομματα δε μπορουν να το κανουν.
2) Στηρίζονται απο τα μελη τους.

τωρα, περι αποχης κλπ
Εγω γενικοτερα πιστευω οτι η αποχη δεν ειναι λυση.Δεν δεχομαι να δωσω σε καποιον το δικαιωμα να αποφασισει για μενα.Αυτο γενικα.Οχι μονο στα πλαισια της σχολης.Προσωπικα διαφορα δεν εχω δει ειτε την σχολη την εχει παρει η ΔΑΠ ειτε η ΠΑΣΠ.Πλεον εχει καταντησει οπαδικο ζητημα, και αποτελεσμα 0.Πιστευω ομως πω μια αριστερη παραταξη (οποια κι αν ηταν) θα εκανε τη διαφορα.Θα κερδιζαμε κατι παραπανω..ετσι φαινεται τουλαχιστον απο αλλες σχολες...αλλα δεν τρεφω αυταπατες.Στην ΑΣΟΕΕ ειμαστε.ποτε δεν θα γινει αυτο.
...Ive got wild, staring eyes
And I got a strong urge to fly,
But I got nowhere to fly to
Ooooo babe,
When I pick up the phone,
There is still nobody home...
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Thu May 20, 2010 12:24 pm

@aguero88: Καλά όλα αυτά που λες αλλά με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε καμία σχολή παραβαν.....Απ'ότι έχω καταλάβει είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε... :shock:

margaritarenia +++++

edit:Έχει πραγματικά σημασία το τι "χρώμα" είναι κάποιος? :???:
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Thu May 20, 2010 12:28 pm

Vag_plir wrote:Για να τελιώνει το παραμύθι ειμαι ΠΑΣΠίτης και ψήφισα μέσα σε παραβάν... Ας μη μιλήσουμε για την στάση των δήθεν αριστερών παρατάξεων που μας στέρησαν το δικαίωμα στο λευκό με το να τα βρουν και να υπογράψουν την πρόταση της ΔΑΠ που έλεγε μόνο για ύπαρξη παραβάν την ίδια στιγμή που η ΠΑΣΠ έιχε συνολική πρόταση για παραβάν αλλα και για λευκό και δικαστικό αντιπρόσωπο

Έλα πες την αλήθεια παίζεις με την νοημοσύνη μας...

Είμαι τρίτος έτος στην σχολή και πρώτη φορά άκουσα την ΠΑΣΠ να μιλάει για παραβάν και λευκό... Μέχρι τώρα μόνο οι τρεις μικρές είχαν αυτό το αίτημα... Δηλαδή τι περίμενες να πάνε να υποστηρίξουν το αίτημα της ΠΑΣΠ για να λένε μετά οι ΠΑΣΠιτες ότι μετά από δικό τους αίτημα μπήκαν τα παραβάν και να καρπωθούν την επιτυχία... Όπως λέει πολύ πετυχημένα και ένας φίλος μου η ΠΑΣΠ σε λίγο θα μας λέει οτι κατουράμε στην τουαλέτα μετά από δικό τους αίτημα...

Α, ρε ΦΑΝΚΙ που σας χρειάζεται....

Τέλος, κάνωντας ένα κοινωνικό σχόλιο είναι τουλάχιστον λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους μέχρι 22 χρόνων να υποστηρίζουν φερέφωνα πολιτικών κομμάτων που έχουν οδηγήσει την χώρα στο χείλος της καταστροφής. Δηστυχώς σε αυτή την χώρα δεν μπορείς να ελπίζεις ότι κάτι θα αλλάξει... οπότε Καληνύχτα Ελλάδα...
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu May 20, 2010 12:31 pm

aguero88 wrote: Δεν είμαστε σοβαρά άτομα, δεν είμαστε σοβαροί φοιτητές. Δεν είμαι από αυτούς που δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την σχολή του....
άκου να δεις τι παίζει.σοβαρός φοιτητής είναι αυτός που πρώτα απ' όλα μπαίνει στην σχολή του για να την βγάλει.και όχι να την βγάλει στο 5 μετά από 7-8 χρόνια..σοβαρός φοιτητής δεν είναι αυτός που κωλοβαράει στο υπόγειο και μιλάει για αιτήματα την ώρα που οι άλλοι τρέχουν να κάνουν εργασίες.σοβαρός φοιτητής δεν είναι αυτός που θα πιάσει το μισό αμφιθέατρο για να κάτσουν οι "δικοί " του και οι άλλοι φοιτητές δεν βρίσκουν θέση.σοβαρός φοιτητής δεν είναι αυτός που φέρνει τραμπούκους και μπράβους στο πανεπιστήμιο..σοβαρός φοιτητής δεν είναι αυτός που σπάει έδρανα , βρωμίζει και δυσφημίζει το δημόσιο πανεπιστήμιο.ο σοβαρός φοιτητής κοιτάζει πρώτα να ανεβάσει την δικιά του απόδοση σαν φοιτητής πριν αρχίσει τις κλάψες για δύσκολα μαθήματα.ο σοβαρός φοιτητής μπορεί να υποστηρίξει αυτά που απαιτεί γιατί του βγαίνει η πίστη να καλύψει μία ύλη που άλλοι δεν θα χρειαστούν ποτέ γιατί έχουν φιλοδοξία να μπουν στο δημόσιο..και σοβαρούς φοιτητές δεν βρίσκεις στις κωλοπαρατάξεις ή αν βρεις είναι η εξαίρεση.κατάλαβες τώρα?
madness
Mbyte level
Mbyte level

Post by madness » Thu May 20, 2010 12:38 pm

ja_the_invincible wrote: άκου να δεις τι παίζει.σοβαρός φοιτητής είναι αυτός που πρώτα απ' όλα μπαίνει στην σχολή του για να την βγάλει.και όχι να την βγάλει στο 5 μετά από 7-8 χρόνια..σοβαρός φοιτητής δεν είναι αυτός που κωλοβαράει στο υπόγειο και μιλάει για αιτήματα την ώρα που οι άλλοι τρέχουν να κάνουν εργασίες.σοβαρός φοιτητής δεν είναι αυτός που θα πιάσει το μισό αμφιθέατρο για να κάτσουν οι "δικοί " του και οι άλλοι φοιτητές δεν βρίσκουν θέση.σοβαρός φοιτητής δεν είναι αυτός που φέρνει τραμπούκους και μπράβους στο πανεπιστήμιο..σοβαρός φοιτητής δεν είναι αυτός που σπάει έδρανα , βρωμίζει και δυσφημίζει το δημόσιο πανεπιστήμιο.ο σοβαρός φοιτητής κοιτάζει πρώτα να ανεβάσει την δικιά του απόδοση σαν φοιτητής πριν αρχίσει τις κλάψες για δύσκολα μαθήματα.ο σοβαρός φοιτητής μπορεί να υποστηρίξει αυτά που απαιτεί γιατί του βγαίνει η πίστη να καλύψει μία ύλη που άλλοι δεν θα χρειαστούν ποτέ γιατί έχουν φιλοδοξία να μπουν στο δημόσιο..και σοβαρούς φοιτητές δεν βρίσκεις στις κωλοπαρατάξεις ή αν βρεις είναι η εξαίρεση.κατάλαβες τώρα?
ξέχασες το ότι ο σοβαρός φοιτητής περνάει τα μαθήματα γιατί διάβαζε όλη την χρονιά και ασχολήθηκε με τις εργασίες και ΟΧΙ γιατί ανήκει στην Χ παράταξη. ή γιατί ο βοηθός του μαθήματος έτρωγε παρεούλα στο εστιατόριο με τους ίδιους Χ τύπους...
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu May 20, 2010 12:42 pm

madness wrote: ξέχασες το ότι ο σοβαρός φοιτητής περνάει τα μαθήματα γιατί διάβαζε όλη την χρονιά και ασχολήθηκε με τις εργασίες και ΟΧΙ γιατί ανήκει στην Χ παράταξη. ή γιατί ο βοηθός του μαθήματος έτρωγε παρεούλα στο εστιατόριο με τους ίδιους Χ τύπους...
++ αλλά μιλάω για πράγματα που βλέπει ο καθένας.γιατί άμα πεις τίποτα τέτοιο θα σου πουν "αποδείξεις έχεις?".
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Thu May 20, 2010 12:52 pm

συμφωνω με ολα όσα λέτε. Και πιστεύω ακράδαντα ότι όσο υπάρχουν παρατάξεις στο πανεπιστήμιο τόσο μέσα στο βούρκο θα είναι . Δεν έχουμε σοβαρές υποδομές που θεωρούνται αυτονόητα σε άλλα τμήματα και στο εσωτερικο και στο εξωτερικό λόγω των παρατάξεων. Αλλα και πάλι ότι και να λέμε αυτες δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν, το πανεπιστημιο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας . Σάμπως πρόκειται να αλλάξει το πολιτικό σύστημα της ελλάδας???
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Thu May 20, 2010 1:52 pm

aguero88 wrote:Για την κατάντια της Ελλάδας φταίνε οι Ανδρέας Παπανδρέου, Κ.Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης, Κ.Καραμανλής και ο Γ.Παπανδρέου
οι υπόλοιποι 9.999.995 Έλληνες είναι αθώοι...Και να φταίνε και παραπάνω φταίνε όλοι εκτός από εμάς...
Με το υπόλοιπο post σου συμφωνώ σχεδόν εξ ολοκλήρου. Αλλά όταν οι πρωθυπουργοί που αναφέρεις νομιμοποιούσαν την κλεψιά, ο Έλληνας γούσταρε και τους ξαναψήφιζε. Για την παρακμή του κράτους φταίει κυρίως ο (κάθε) πολίτης που αρκείται στα "δωράκια για τον εαυτό του" χωρίς να ενδιαφέρεται αν το κοινωνικό σύνολο έχει προοπτικές.

Τέλος, κατάργηση των παρατάξεων δεν γίνεται ούτε διά της βίας ούτε διά της αυτο-αποσύνθεσης. Γίνεται θεσμικά. Αν οι θεσμοί έχουν κομματικοποιηθεί, αυτός ο καρκίνος θα κάνει μετάσταση σε κάθε έκφανση του δημόσιου βίου (άρα, και στα Πανεπιστήμια).
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
Aitoulas
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Aitoulas » Thu May 20, 2010 2:04 pm

Tέτοιες συζητήσεις σαν κι αυτό το thread πάντα έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την ελληνική νοοτροπία.
Αν δεν αλλάξει αυτή (η πηγή του κακού), τα υπόλοιπα που συζητάτε είναι δευτερεύοντα.
Πώς θα αλλάξει η ελληνική νοοτροπία; Μακάρι να ήξερα ένα τρόπο. Βλέπω ούτε με την οικονομική κρίση αλλάζει ουσιαστικά κάτι. Άρα μάλλον η νοοτροπία είναι κάτι ριζωμένο και δεν αλλάζει μέσα σε μία γενιά. Τι χρειάζεται όμως; Αυτό συζητείστε και αφήστε τα παραβάνια, που είναι η κορυφή του παγόβουνου.
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
lost_noni_dw
Mbyte level
Mbyte level

Post by lost_noni_dw » Thu May 20, 2010 2:24 pm

Aitoulas wrote:Tέτοιες συζητήσεις σαν κι αυτό το thread πάντα έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την ελληνική νοοτροπία.
Αν δεν αλλάξει αυτή (η πηγή του κακού), τα υπόλοιπα που συζητάτε είναι δευτερεύοντα.
Πώς θα αλλάξει η ελληνική νοοτροπία; Μακάρι να ήξερα ένα τρόπο. Βλέπω ούτε με την οικονομική κρίση αλλάζει ουσιαστικά κάτι. Άρα μάλλον η νοοτροπία είναι κάτι ριζωμένο και δεν αλλάζει μέσα σε μία γενιά. Τι χρειάζεται όμως; Αυτό συζητείστε και αφήστε τα παραβάνια, που είναι η κορυφή του παγόβουνου.
:smt023 :smt023 :smt023
Image
joni
bit level
bit level
Academic status: 1st year

Post by joni » Thu May 20, 2010 2:26 pm

εγώ θέλω να τονίσω ότι την προηγούμενη των εκλογών πιάσαμε 2 πασπίτες από άλλη σχολή να μας βουτάνε τα παραβάν (δεν ανήκω σε παράταξη απλά ήμουνα εκεί) καλή σας μέρα
Image
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu May 20, 2010 2:48 pm

Vag_plir wrote:Για να τελιώνει το παραμύθι ειμαι ΠΑΣΠίτης και ψήφισα μέσα σε παραβάν... Ας μη μιλήσουμε για την στάση των δήθεν αριστερών παρατάξεων που μας στέρησαν το δικαίωμα στο λευκό με το να τα βρουν και να υπογράψουν την πρόταση της ΔΑΠ που έλεγε μόνο για ύπαρξη παραβάν την ίδια στιγμή που η ΠΑΣΠ έιχε συνολική πρόταση για παραβάν αλλα και για λευκό και δικαστικό αντιπρόσωπο
Έλα, για να τελειώνει το παραμύθι πήγαινα να γράψεις στο http://www.paspasoee.gr.

Όπως είπε και ο Vincent, σιγά μην σας στήριζαν οι αριστερές παρατάξεις στο θέμα των παραβάν και των λευκών. Αυτές φωνάζουν τόσα χρόνια και εσείς κάνετε τις πάπιες, και ξαφνικά 5 μέρες πριν τις εκλογές μαζεύετε υπογραφές για δικαστικό αντιπρόσωπο, λευκά και παραβάν.Και περιμένετε να σας στηρίξουν?? Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.

Επίσης μετά περνάτε στην υποκρισία, γιατί μετά από αυτή σας την πρόταση και μετά από το ΔΣ που με 6/11 ψήφους υποστήριξε την ύπαρξη παραβάν (μάλλον οι 5/11 που το καταψήφισαν ήταν πράσινες ψήφοι), η ΠΑΣΠ τα ξήλωσε κυριολεκτικά και τραμπούκισε και τους αντιρισίες. (Μεγάλη βέβαια και η υποκρισία της ΔΑΠ, που στήριξε παραβάν γιατί είναι υπό διάλυση και με αυτό τον τρόπο θέλησε να τσιτώσει την ΠΑΣΠ, αλλά αυτό ειναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.)

Σωστά μιλάνε όσοι λένε για το ότι τα παραβάν είναι η κορυφή ενός τεράστιου παγόβουνου και ότι έχουμε πιο σοβαρά ζητήματα, αλλά αν στο "δημοκρατικό" πανεπιστήμιο δεν μπορείς να εξασφαλίσεις τα στοιχειώδη, δηλαδή την λευκή ψήφο και την 100% σιγούρευση της μυστηκότητας της ψήφου σου, τότε τι να τα κάνεις τα πιο σοβαρά??

Ας θέσω και ένα κομματικό.Ποιον μεγάλο πολιτικό εγκέφαλο έχετε εκεί στην ΠΑΣΠάρα και δεν μας τον δείχνετε και εμάς να μας παραδώσει μαθήματα?? Γιατί πρόκειται περί μεγαλοφυούς πολιτικής κίνησης, ενώ η ΠΑΣΠ διαφένεται ότι θα έχει έναν εύκολο περίπατο, να διαπράξει αντιδημοκρατικές, τραμπουκικές και βανδαλιστικές κινήσεις, χάνοντας σίγουρα έναν αριθμό ψήφων και ρισκάροντας να χάσει το 8-0 ή τον εύκολο περίπατο. Και τι νομίζατε ότι δεν θα το μάθουν οι φοιτητές?? Όλο το internet βούηξε χθες. Και όχι μόνο...
The Punisher
Venus Former Team Member

Re: Επιστολή Πρύτανη - Φοιτητικές Εκλογές 2010

Post by The Punisher » Thu May 20, 2010 3:15 pm

έχω την εντύπωση οτι το γυρνάμε σε προσωπικές επιθέσεις .. :roll:
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”