- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="chriskin"]το απολυτο fail σε αυτο το thread ειναι η προσπαθεια του [b]aguero88[/b]
1)να δειξει πως ειναι ανεξαρτητος και , κυριως
2)να μας εξηγησει πως ο,τι εγινε εγινε για το καλο μας :lol: :lol: :lol: :lol:
αν ειναι για το ποσο θα αργουσε κανεις, γιατι δεν αφηνατε τα παραβαν να μπαινει οποιος ηθελε και οποιος δεν ηθελε/δεν προλαβαινε να το φτιαξει απ'εξω; Λεω εγω τωρα. στην χειροτερη (που καποιος κοιμοταν μεσα :lol: ) να ηταν η κατασταση ιδια με αυτην που ηταν σημερα. αν και θα τον ξυπναγε καποιος λογικα
(εγω ηθελα να μπω σε παραβαν, γουσταρω να βλεπω μπλε γυρω μου και να νομιζω οτι εχω παει για μπανιο στον ωκεανο, που ειναι το προβλημα;)
δεν νομιζω οτι σοβαρα θα καθοταν κανεις μεσα απο το πρωι μεχρι το βραδυ , Αποκλειεται να βγαλατε τα παραβαν γι αυτο το λογο :smt005 :smt005
(αλλο fail ηταν σημερα στο δεριγνυ που ενας αλλος πασπιτης φωναζε απ'εξω "ας δουν οι συναδελφοι οτι υπαρχουν παραβαν μεσα"(ενα, και ψιλοσκισμενο, και στην αλλη ακρη της αιθουσας) ενω στο δεντρο που ηταν ακριβως εξω απο το παραθυρο ηταν πεταμενα τα κομματια απο τα παραβαν :lol: :lol: )
-------------------------------
επισης
[quote="aguero88"]Μόλις λέω την άποψη μου χαρακτηρίζομαι και με διαφορετικό χρώμα...Πολύχρωμος έχω καταντίσει...[/quote]
ποιος σε εχει βαλει σε αλλο χρωμα;
το εχω ξαναδιαβασει αυτο το επιχειρημα την προηγουμενη φορα που σε αποκαλεσε καποιος πασπιτη
αλλα δεν εχω δει, τουλαχιστον οχι φετος που ειμαι εδω, να σε αποκαλει καποιος οτιδηποτε αλλο :smt017[/quote]
Για να μην τα πάρω τώρα

γιατί έχουμε φτάσει Gigabyte level και λέμε τα δικά μας χωρίς να διαβάζουμε την άποψη του άλλου...Post and run...
Που είπα εγώ ότι η μη ύπαρξη παραβάν γίνεται για το καλό μας;
Ανέφερα μια περίπτωση καθυστέρησης της διαδικασίας και ένα θέμα που ΟΛΕΣ οι παρατάξεις το αναφέρουν(η ΑΣΟΕΕ είναι η μεγαλύτερη κάλπη πανελλαδικά). Δηλαδή αν 5 τραμπούκοι της παράταξης aguero88 έμπαιναν μέσα στα παραβάν και δεν εβγαιναν και άλλοι 5 της Χ παράταξης πήγαιναν να τους βγάλουν δεν θα έπεφτε ξύλό, δεν θα γινόταν χαμός και δεν θα καθυστερούσε η διαδικασία; Όλα αυτά + το θέμα των παραβάν συζητιούνται χρόνια.
-Κάθεστε κράζεται για την μυστικότητα της ψήφου και δεν παρουσίαστηκε ένας να μου πει, φίλε εγώ δεν μπόρεσα να ψηφίσω μυστικά, ισχύει αυτο που είπες για να βρούμε τον παράγοντα αύριο; Την στιγμή που από τους 180 π.χ πρωτοετής που ψηφίζουν οι 120 είναι στα ψηφοδέλτια. Πόσο υποκρισία δηλαδή; Είπαμε όποιος θέλει να ψηφίσει μυστικά μπορεί να το κάνει.
Και το κάνουν πολλοί!
Δικαιολογίες δεν ψηφίζω γιατί θα δουν την ψήφο μου είναι του δημοτικού!
-Αντί να ασχολείστε με τα παραβάν (
που ναι πρέπει να υπάρχουν λέμε ) γιατί δεν ασχολείστε με άλλα πράγματα;
Γιατί δεν αναφέρεται ότι ΟΛΕΣ οι παρατάξεις δεν μπορούν να συνεννοηθούν για τα αυτονόητα μιας εκλογικής διαδικασίας τοοοοοοσααα χρόνια; Ξέρω είναι παρατάξεις...Ένω εδώ μέσα υπάρχει full συνεννόηση πάντα και παντού.
Γιατί δεν αναφέρετε το γεγονός ότι ψηφίζουμε παράταξη και όχι εκπροσώπους; Πράγμα που σημαίνει ότι κάθε παράταξη βάζει όποιον γουστάρει όχι απαραίτητα αυτόν για τον οποίο την ψηφίσαμε;
-Γιατί δεν αναφέρεστε σε 100002 διαφορετικά πράγματα; Τα παραβάν μας φταίνε στην σχολή;
Το ότι κανείς φοιτητής - ομάδες φοιτητών δεν παίρνει μια πρωτοβουλία να κάνει κάτι δεν σας προβληματίζει; (ίσως μόνο η κοινότητα ανοιχτού λογισμικού, αν και δεν ξέρω αν ξεκίνησε από φοιτητές)
-Έχει πάει ποτέ μια ομάδα 20 ατόμων (μια παρέα δλδ) στον Κωσταντόπουλο να του πει "Θέλουμε εκτυπωτικό όριο παραπάνω, θέλουμε υπολογιστές, θέλουμε αυτό θέλουμε εκείνο;
ΌΧΙ . Κράζουμε όλοι από το Venus τους άλλους...
Δεν είμαστε σοβαρά άτομα, δεν είμαστε σοβαροί φοιτητές. Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...10.000 posts κάντε μετά, βρίστε με κάντε ότι θέλετε δεν απαντάω. Δεν είμαι από αυτούς που δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την σχολή του....
Για την κατάντια της Ελλάδας φταίνε οι Ανδρέας Παπανδρέου, Κ.Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης, Κ.Καραμανλής και ο Γ.Παπανδρέου
οι υπόλοιποι 9.999.995 Έλληνες είναι αθώοι...Και να φταίνε και παραπάνω φταίνε όλοι εκτός από εμάς...
Για την κατάντια της σχολής και το τι γίνεται μέσα στα Πανεπιστήμια φταίνε ΜΟΝΟ οι παρατάξεις! Όλοι οι υπόλοιποι είναι αθώοι.
Η βλακεία δεν έχει άπειρο, η δε υποκρισία σε αυτή την χώρα ξεκινάει από το μείον άπειρο και φτάνει στο συν άπειρο...
Υ.Γ Πείτε στις παρατάξεις να πάρουν μαθήματα δημοκρατίας από το venus...Πήραμε μια λέξη (δημοκρατία) και την έχουμε απαυτώσει..