Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Post by proskopos » Thu May 20, 2010 4:34 pm

Ας βελλάξουμε λίγο να γουστάρει ο aguerro**... :P Μπεεεεεεε? Σου φτάνει τόσο..? Αν ήταν η ΔΑΠ στην θέση της ΠΑΣΠ φέτος θα έκραζες από τους πρώτους... Τώρα λες οτι να ναι...
Μπεεεεε...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu May 20, 2010 4:37 pm

Eίναι κατάντια να βλέπεις άτομα <25 να μιλούν τόσο ξύλινα, τόσο λες και είναι πολιτικοί σε προεκλογικό αγώνα. Ξεφτίλα, σιχάθηκα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Επιστολή Πρύτανη - Φοιτητικές Εκλογές 2010

Post by proskopos » Thu May 20, 2010 4:38 pm

aguero88 wrote:
proskopos wrote:
aguero88 wrote: Υ.Γ
κ.Πραστάκο πρόκληση αποτελούσε η πολιτική του κ.Αλογοσκούφη. Πρόκληση αποτελεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος που αύξησε το ΑΕΠ της χώρας κατά 20-30% σε ένα βράδυ να διδάσκει Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Πρόκληση αποτελεί να μας λέτε να μην μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει σοβαρό μερίδιο στην καταστροφή της Ελλάδας.Πρόκληση αποτελεί το γεγονός ότι δεν τον δέχτηκαν πουθενά και έριξε τα μούτρα του και γύρισε στο πανεπιστήμιο να διδάξει. Πρόκληση αποτελεί ο μπράβος. Πρόκληση αποτελείτε εσείς με τα λεγόμενα σας.

Όχι κ. Πραστάκο...Εγώ δεν θα σας ακούσω...Αν δω τον κ.Αλογοσκούφη κάπου στην ΑΣΟΕΕ θα τον γιουχάρω(δεν τον έχω πετύχει)...Η λαϊκή οργή δεν συγκρατείται επειδή το θέλετε εσείς...
++
Αλλά αμα εγω δω εσένα και την παράταξή σου (και τις άλλες) να σπάτε ένα έδρανο, μπορώ να έρθω να σε κάνω να τρέχεις μέχρι να πιάσεις χιόνι? Γιατί καλά αυτά που λες και συμφωνώ, αλλά δεν γράφεις τίποτα για την ανακοίνωση του κ. Πραστάκου παρα μόνο για το τι κρύβεται απο κατω...
Καταρχάς για "την παράταξη μου" τα έχουμε ξαναπεί...Μπες και δες...Δεν μπορώ να λέω κάθε φορά τα ίδια...Κατά 2ον και γω μαζί σου να τους κυνηγήσουμε...3ον περσυ είχε υποθεί ότι είχαν φτιαχτεί τα σπασμένα έδρανα με λεφτά του φοιτητικού συλλόγου...(τώρα δεν ξέρω τι παίζει)
Γιατί να σχολιάσω αυτά που λέει ο πραστάκος; Αφού αλλα συμφέροντα εξυπερετεί...Να πάρω σοβαρά κάποιον που έκλεισε την σχολή για την γρίπη και την ξανανοιξε μετά από 2 ώρες; Ε οχι!
Δεν μιλάω για την δική σου, γράφω και για τις άλλε.ς. όλες.. δεν λεω οτι η πασπ ειναι αυτή που τα σπαει.. μην το παίρνεις προσωπικά...
Αφου θες και εσυ να τους κυνηγήσουμε τοτε +++++++++...
Δεν ξέρω τα συμφέροντα του κ.Πραστάκου, αλλά μιλάμε για την ουσία του κειμένου.. Για αυτήν να συζητήσουμε.. Το άλλο που λες μπορεί να συζητηθεί μόνο με ανθρώπους που ξέρουν και δεν είμαι τέτοιος...
(Για την γρίπη τα είπαμε παλαιότερα)

Υγ. Το ποστ του giak δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ρωτάει κατι αρκετά λογικό.. Θα ήθελα μια απάντηση, αν γνωριζεις...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 20, 2010 4:40 pm

Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="aguero88"] Για να μην τα πάρω τώρα :smt013 γιατί έχουμε φτάσει Gigabyte level και λέμε τα δικά μας χωρίς να διαβάζουμε την άποψη του άλλου...Post and run... Που είπα εγώ ότι η μη ύπαρξη παραβάν γίνεται για το καλό μας; Ανέφερα μια περίπτωση καθυστέρησης της διαδικασίας και ένα θέμα που ΟΛΕΣ οι παρατάξεις το αναφέρουν(η ΑΣΟΕΕ είναι η μεγαλύτερη κάλπη πανελλαδικά). Δηλαδή αν 5 τραμπούκοι της παράταξης aguero88 έμπαιναν μέσα στα παραβάν και δεν εβγαιναν και άλλοι 5 της Χ παράταξης πήγαιναν να τους βγάλουν δεν θα έπεφτε ξύλό, δεν θα γινόταν χαμός και δεν θα καθυστερούσε η διαδικασία; Όλα αυτά + το θέμα των παραβάν συζητιούνται χρόνια. -Κάθεστε κράζεται για την μυστικότητα της ψήφου και δεν παρουσίαστηκε ένας να μου πει, φίλε εγώ δεν μπόρεσα να ψηφίσω μυστικά, ισχύει αυτο που είπες για να βρούμε τον παράγοντα αύριο; Την στιγμή που από τους 180 π.χ πρωτοετής που ψηφίζουν οι 120 είναι στα ψηφοδέλτια. Πόσο υποκρισία δηλαδή; Είπαμε όποιος θέλει να ψηφίσει μυστικά μπορεί να το κάνει. [b]Και το κάνουν πολλοί![/b] Δικαιολογίες δεν ψηφίζω γιατί θα δουν την ψήφο μου είναι του δημοτικού! -Αντί να ασχολείστε με τα παραβάν ([b]που ναι πρέπει να υπάρχουν λέμ[/b]ε ) γιατί δεν ασχολείστε με άλλα πράγματα; Γιατί δεν αναφέρεται ότι ΟΛΕΣ οι παρατάξεις δεν μπορούν να συνεννοηθούν για τα αυτονόητα μιας εκλογικής διαδικασίας τοοοοοοσααα χρόνια; Ξέρω είναι παρατάξεις...Ένω εδώ μέσα υπάρχει full συνεννόηση πάντα και παντού. Γιατί δεν αναφέρετε το γεγονός ότι ψηφίζουμε παράταξη και όχι εκπροσώπους; Πράγμα που σημαίνει ότι κάθε παράταξη βάζει όποιον γουστάρει όχι απαραίτητα αυτόν για τον οποίο την ψηφίσαμε; -Γιατί δεν αναφέρεστε σε 100002 διαφορετικά πράγματα; Τα παραβάν μας φταίνε στην σχολή; Το ότι κανείς φοιτητής - ομάδες φοιτητών δεν παίρνει μια πρωτοβουλία να κάνει κάτι δεν σας προβληματίζει; (ίσως μόνο η κοινότητα ανοιχτού λογισμικού, αν και δεν ξέρω αν ξεκίνησε από φοιτητές) -Έχει πάει ποτέ μια ομάδα 20 ατόμων (μια παρέα δλδ) στον Κωσταντόπουλο να του πει "Θέλουμε εκτυπωτικό όριο παραπάνω, θέλουμε υπολογιστές, θέλουμε αυτό θέλουμε εκείνο; [b]ΌΧΙ[/b] . Κράζουμε όλοι από το Venus τους άλλους... [b]Δεν είμαστε σοβαρά άτομα, δεν είμαστε σοβαροί φοιτητές. Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...10.000 posts κάντε μετά, βρίστε με κάντε ότι θέλετε δεν απαντάω. Δεν είμαι από αυτούς που δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την σχολή του....[/b] Για την κατάντια της Ελλάδας φταίνε οι Ανδρέας Παπανδρέου, Κ.Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης, Κ.Καραμανλής και ο Γ.Παπανδρέου οι υπόλοιποι 9.999.995 Έλληνες είναι αθώοι...Και να φταίνε και παραπάνω φταίνε όλοι εκτός από εμάς... Για την κατάντια της σχολής και το τι γίνεται μέσα στα Πανεπιστήμια φταίνε ΜΟΝΟ οι παρατάξεις! Όλοι οι υπόλοιποι είναι αθώοι. Η βλακεία δεν έχει άπειρο, η δε υποκρισία σε αυτή την χώρα ξεκινάει από το μείον άπειρο και φτάνει στο συν άπειρο... Υ.Γ Πείτε στις παρατάξεις να πάρουν μαθήματα δημοκρατίας από το venus...Πήραμε μια λέξη (δημοκρατία) και την έχουμε απαυτώσει..[/quote]

ναι εφτασα gbyte level, γι αυτο λεω την αποψη μου.
κομπλεξικοι ολων των φορουμ ενωθειτε, αλλα κρατηστε με απ'εξω. το ιδιο θα σου ελεγα κι ας ειχα ενα ποστ, Προφανως (!)

επισης το post and run σημαινει οτι εφυγα, εγω δεν εχω κανενα τετοιο σκοπο, εκτος αμα βαρεθω τελειως με αυτα που λες.

μην παιζεις με τη νοημοσυνη του κοσμου οταν λες οτι εγινε η επιθεση για να μην καθυστερειται η διαδικασια. wtf?

για τη βλακεια που λες συνεχεια με τους 1ετεις. εγω δεν ειμαι σε κανενα ψηφοδελτιο. και δεν θελω να ξερει το καθε κορακι τι ψηφιζω. ειναι δικαιωμα μου και δεν βλεπω το λογο που το μειωνεις συνεχεια

τα υπολοιπα που ειπες δεν εχουν νοημα, δεν καθομαι καν να τα σχολιασω. failχ2

proskopos wrote:Ας βελλάξουμε λίγο να γουστάρει ο aguerro**... :P Μπεεεεεεε? Σου φτάνει τόσο..? Αν ήταν η ΔΑΠ στην θέση της ΠΑΣΠ φέτος θα έκραζες από τους πρώτους... Τώρα λες οτι να ναι...
Μπεεεεε...
+
necrofear_13 wrote: Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by chriskin on Thu May 20, 2010 4:45 pm, edited 5 times in total.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu May 20, 2010 4:42 pm

proskopos wrote:Ας βελλάξουμε λίγο να γουστάρει ο aguerro**... :P Μπεεεεεεε? Σου φτάνει τόσο..? Αν ήταν η ΔΑΠ στην θέση της ΠΑΣΠ φέτος θα έκραζες από τους πρώτους... Τώρα λες οτι να ναι...
Μπεεεεε...
Image
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu May 20, 2010 4:44 pm

Εχουμε κανα αποτελεσμα?Κατι ακουσα οτι βγηκε η ΠΑΣΠ στην Πληροφορικη για μια ψηφο.Ισχυει?
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Thu May 20, 2010 4:46 pm

ultimate_aektzis wrote:Ισχυει?
μας νοιάζει? :lol:
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 20, 2010 4:48 pm

ultimate_aektzis wrote:Εχουμε κανα αποτελεσμα?Κατι ακουσα οτι βγηκε η ΠΑΣΠ στην Πληροφορικη για μια ψηφο.Ισχυει?

εχουν βγει ηδη τα αποτελεσματα; που μπορουμε να τα βρουμε;
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu May 20, 2010 5:06 pm

Στο fb το πηρε το ματι μου...
Πληροφορικη: ΠΑΣΠ 289 ΔΑΠ: 127.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 20, 2010 5:12 pm

ultimate_aektzis wrote:Στο fb το πηρε το ματι μου...
ωραιααααα :lol:
αλλη μια χρονια που η πασπ θα κανει Ο,τι της κατεβει ε;
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu May 20, 2010 5:14 pm

ωχ παναγια μου τι θα δουμε αυριο
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 20, 2010 5:15 pm

Stoupeace wrote:ωχ παναγια μου τι θα δουμε αυριο
τι δεν θα δουμε να λες
δεν θα δουμε αμφιθεατρα, κυριως . ελευθεροι χωροι για ποδοσφαιρο θα ειναι, χωρις ηλιθιες καρεκλες να ενοχλουν
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu May 20, 2010 5:19 pm

Link
πάμε ρε πασπάρα!!!!!φέτος διαλύσαμε και το χ ή μόνο το α και το β?
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu May 20, 2010 5:23 pm

1.Δεν εχω μαθημα οποτε δεν θα δω τιποτα. :-p

2.Κλεβουν τα συνθηματα της ΑΕΚ ή μου φαινεται? :lol:
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu May 20, 2010 5:25 pm

Πφφφφ , τεράστια προσέλευση! :smt005
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
giak
Mbyte level
Mbyte level

Re: Επιστολή Πρύτανη - Φοιτητικές Εκλογές 2010

Post by giak » Thu May 20, 2010 5:58 pm

The Punisher wrote:έχω την εντύπωση οτι το γυρνάμε σε προσωπικές επιθέσεις .. :roll:
εδώ δεν νομίζω ότι έκανα προσωπική επίθεση αλλά έκανα σε άλλο τόπικ οπότε είμαστε πάτσι :-)
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Thu May 20, 2010 10:13 pm

μια παρεμβαση και απο μενα:
1)για το θεμα της αποχης που ακουστηκε. η πασπ στη σχολη ειχε στο ψηφοδελτιο της μονο 700 ατομα κυριως απο πρωτα και δευτερα ετη. αν εβλεπε μαζικο κλιμα αποχης ή απορριψης των χαζοχαρουμενων αιτηματων της θα εβαζε ακομα περισσοτερα ατομα στο ψηφοδελτιο της. Επομενως η μαζικη αποχη θα την δυναμωνε ακομα περισσοτερο στα ποσοστα της.
2)Το ΠΑΣΟΚ σε τετοιες συνθηκες εστω και μεσα απο φοιτητικες εκλογες δυναμωνει γυρω στις 2 μοναδες συμφωνα με τα αποτελεσματα. Ιδιαιτερα ανησυχητκο μπορω να πω. Φαινεται οτι το ρουσφετακι, οι γκομενιτσες κλπ ειναι μεσα στην σκεψη και στην καρδια πολλων ελληνων φοιτητων.Κριμα. Θελει πολυ δουλεια για να αλλαξουν οι αρνητικοι συσχετισμοι στα πανεπιστημια
3)Με βαση το προηγουμενο σχολιο οι φοιτητικες εκλογες εχουν καθαρα πολιτικο-κομματικο περιεχομενο και δεν αφορουν μονο το Πανεπιστημιο οπως σας λεει και επιμενει η ΠΑΣΠΑΡΑ. Θα τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση σημερα ο γιωργακης.
4)Θα το πω απλα.Στις εκλογες στην ασοεε δυναμωσαν αυτοι που το μηνα ξοδευουν στην καλυτερη περιπτωση για εσας 5-10 ευρω και στηριζουν την πολιτικη του κομματος τους που σας παιρνει το μηνα απο εσας και τις οικογενειες σας στην ξεφτιλα 500 και ευρω. Αξιος ο (παχυλος) μισθος τους.
5)Τελος και με βαση το προηγουμενο σχολιο που λεει αν αλλαζουν πολιτικα και οικονομικα συστηματα η απαντηση ειναι πως ΝΑΙ. Αλλαζουν . Φτσνει να εχουν ικανοποιηθει πρωτα καποιες υποκειμενικες και αντικειμενικες συνθηκες. Οι πρωτες ακομα βρισκονται σε χαμηλο επιπεδο. Η ΠΚΣ βαζει σαν γραμμη και πλαισιο την ρηξη και την ανατροπη. Ολοι οσοι την ψηφισαν προσβλεπουν σε αυτο το πλαισιο το οποιο ειναι εφικτο αρκει να το πιστεψει και να το κατανοησει περισσοτερος κοσμος.
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Thu May 20, 2010 10:15 pm

chriskin wrote:
ultimate_aektzis wrote:Εχουμε κανα αποτελεσμα?Κατι ακουσα οτι βγηκε η ΠΑΣΠ στην Πληροφορικη για μια ψηφο.Ισχυει?

ΠΑΣΠ 48,9%
ΔΑΠ 21,5%
ΠΚΣ 12,7%

τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι ακριβως γι αυτο και δεν τα γραφω
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Thu May 20, 2010 10:25 pm

Σύλλογος Φοιτητών Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών "Σωτήρης Πέτρουλας ''

Φοιτητικές Εκλογές 19 Μάη 2010

Ψήφισαν: 5129...
Έγκυρα: 5038...
Α/Λ: 91...

Έλαβαν

ΠΑΣΠ 3082 61,2% 7 έδρες

ΔΑΠ 964 19,1% 2 έδρες

ΠΚΣ 455 9% 1 έδρα

ΕΑΑΚ 252 5% 1 έδρα

ΑΡΕΝΑ 230 4.6% ------

ΑΓ.ΚΙΝ. 55 1,1% ------
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρα
από γνωστό [color=#00BF00]φόρουμ [/color]είναι αντιγραμμένα :smt016
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 20, 2010 10:29 pm

[quote="zaveti"]μια παρεμβαση και απο μενα: 1)για το θεμα της αποχης που ακουστηκε. η πασπ στη σχολη ειχε στο ψηφοδελτιο της μονο 700 ατομα κυριως απο πρωτα και δευτερα ετη. αν εβλεπε μαζικο κλιμα αποχης ή απορριψης των χαζοχαρουμενων αιτηματων της θα εβαζε ακομα περισσοτερα ατομα στο ψηφοδελτιο της. Επομενως η μαζικη αποχη θα την δυναμωνε ακομα περισσοτερο στα ποσοστα της. 2)Το ΠΑΣΟΚ σε τετοιες συνθηκες εστω και μεσα απο φοιτητικες εκλογες δυναμωνει γυρω στις 2 μοναδες συμφωνα με τα αποτελεσματα. Ιδιαιτερα ανησυχητκο μπορω να πω. Φαινεται οτι το ρουσφετακι, οι γκομενιτσες κλπ ειναι μεσα στην σκεψη και στην καρδια πολλων ελληνων φοιτητων.Κριμα. Θελει πολυ δουλεια για να αλλαξουν οι αρνητικοι συσχετισμοι στα πανεπιστημια 3)Με βαση το προηγουμενο σχολιο οι φοιτητικες εκλογες εχουν καθαρα πολιτικο-κομματικο περιεχομενο και δεν αφορουν μονο το Πανεπιστημιο οπως σας λεει και επιμενει η ΠΑΣΠΑΡΑ. Θα τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση σημερα ο γιωργακης. 4)Θα το πω απλα.Στις εκλογες στην ασοεε δυναμωσαν αυτοι που το μηνα ξοδευουν στην καλυτερη περιπτωση για εσας 5-10 ευρω και στηριζουν την πολιτικη του κομματος τους που σας παιρνει το μηνα απο εσας και τις οικογενειες σας στην ξεφτιλα 500 και ευρω. Αξιος ο (παχυλος) μισθος τους. 5)Τελος και με βαση το προηγουμενο σχολιο που λεει αν αλλαζουν πολιτικα και οικονομικα συστηματα η απαντηση ειναι πως ΝΑΙ. Αλλαζουν . Φτσνει να εχουν ικανοποιηθει πρωτα καποιες υποκειμενικες και αντικειμενικες συνθηκες. Οι πρωτες ακομα βρισκονται σε χαμηλο επιπεδο. Η ΠΚΣ βαζει σαν γραμμη και πλαισιο την ρηξη και την ανατροπη. Ολοι οσοι την ψηφισαν προσβλεπουν σε αυτο το πλαισιο το οποιο ειναι εφικτο αρκει να το πιστεψει και να το κατανοησει περισσοτερος κοσμος.[/quote]
κι ας λεγαμε σε αλλο thread πως ειναι καπως αχρηστα τα ++ εδω πρεπει :

1) ++ (ΠΟΣΑ ΕΙΧΕ;;;;; :lol: :lol: )
2) ++
3) ++++++++ (και η δαπαρα δεν παει πισω, μην την ξεχναμε)
4) ++
5) ++ (οχι μονο για το λογο του spoiler , αλλα και γι αυτον)

zaveti wrote:
chriskin wrote:

ΠΑΣΠ 48,9%
ΔΑΠ 21,5%
ΠΚΣ 12,7%

τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι ακριβως γι αυτο και δεν τα γραφω
ευχαριστω. θα τα βρω και τα αλλα καποια στιγμη
edit : τα παρακατω τελικα ειναι σωστα, περιπου. για ακριβεια στο link στο παρακατω ποστ
(να το πω η να μην το πω; "ενα μπραβο στο "zaveti" που δεν κρυβει με ποιον ειναι, αντιθετα με αλλους εδω μεσα" :smt023 )
nikolas17 wrote:
Σύλλογος Φοιτητών Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών "Σωτήρης Πέτρουλας ''

Φοιτητικές Εκλογές 19 Μάη 2010

Ψήφισαν: 5129...
Έγκυρα: 5038...
Α/Λ: 91...

Έλαβαν

ΠΑΣΠ 3082 61,2% 7 έδρες

ΔΑΠ 964 19,1% 2 έδρες

ΠΚΣ 455 9% 1 έδρα

ΕΑΑΚ 252 5% 1 έδρα

ΑΡΕΝΑ 230 4.6% ------

ΑΓ.ΚΙΝ. 55 1,1% ------
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρα
από γνωστό [color=#00BF00]φόρουμ [/color]είναι αντιγραμμένα :smt016
δεν τους εμπιστευομαι ιδιαιτερα αυτους, μου φαινονται και λιγο τραβηγμενα. μακαρι να υπερβαλλουν οπως παντα
Last edited by chriskin on Thu May 20, 2010 10:43 pm, edited 1 time in total.
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Thu May 20, 2010 10:33 pm

http://nka.gr/modules.php?name=Foititikes - Θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα.
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 20, 2010 10:35 pm

StormRider wrote:http://nka.gr/modules.php?name=Foititikes - Θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα.

αρα και οι πασπιτες καλα τα λενε (με μικροστρογγυλοποιησεις που δεν αλλαζουν πολλα)
οποτε θα πονεσει φετος :lol:
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”