Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας
Ας βελλάξουμε λίγο να γουστάρει ο aguerro**... :P Μπεεεεεεε? Σου φτάνει τόσο..? Αν ήταν η ΔΑΠ στην θέση της ΠΑΣΠ φέτος θα έκραζες από τους πρώτους... Τώρα λες οτι να ναι...
Μπεεεεε...
Μπεεεεε...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Eίναι κατάντια να βλέπεις άτομα <25 να μιλούν τόσο ξύλινα, τόσο λες και είναι πολιτικοί σε προεκλογικό αγώνα. Ξεφτίλα, σιχάθηκα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Re: Επιστολή Πρύτανη - Φοιτητικές Εκλογές 2010
Δεν μιλάω για την δική σου, γράφω και για τις άλλε.ς. όλες.. δεν λεω οτι η πασπ ειναι αυτή που τα σπαει.. μην το παίρνεις προσωπικά...aguero88 wrote:Καταρχάς για "την παράταξη μου" τα έχουμε ξαναπεί...Μπες και δες...Δεν μπορώ να λέω κάθε φορά τα ίδια...Κατά 2ον και γω μαζί σου να τους κυνηγήσουμε...3ον περσυ είχε υποθεί ότι είχαν φτιαχτεί τα σπασμένα έδρανα με λεφτά του φοιτητικού συλλόγου...(τώρα δεν ξέρω τι παίζει)proskopos wrote:++aguero88 wrote: Υ.Γ
κ.Πραστάκο πρόκληση αποτελούσε η πολιτική του κ.Αλογοσκούφη. Πρόκληση αποτελεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος που αύξησε το ΑΕΠ της χώρας κατά 20-30% σε ένα βράδυ να διδάσκει Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Πρόκληση αποτελεί να μας λέτε να μην μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει σοβαρό μερίδιο στην καταστροφή της Ελλάδας.Πρόκληση αποτελεί το γεγονός ότι δεν τον δέχτηκαν πουθενά και έριξε τα μούτρα του και γύρισε στο πανεπιστήμιο να διδάξει. Πρόκληση αποτελεί ο μπράβος. Πρόκληση αποτελείτε εσείς με τα λεγόμενα σας.
Όχι κ. Πραστάκο...Εγώ δεν θα σας ακούσω...Αν δω τον κ.Αλογοσκούφη κάπου στην ΑΣΟΕΕ θα τον γιουχάρω(δεν τον έχω πετύχει)...Η λαϊκή οργή δεν συγκρατείται επειδή το θέλετε εσείς...
Αλλά αμα εγω δω εσένα και την παράταξή σου (και τις άλλες) να σπάτε ένα έδρανο, μπορώ να έρθω να σε κάνω να τρέχεις μέχρι να πιάσεις χιόνι? Γιατί καλά αυτά που λες και συμφωνώ, αλλά δεν γράφεις τίποτα για την ανακοίνωση του κ. Πραστάκου παρα μόνο για το τι κρύβεται απο κατω...
Γιατί να σχολιάσω αυτά που λέει ο πραστάκος; Αφού αλλα συμφέροντα εξυπερετεί...Να πάρω σοβαρά κάποιον που έκλεισε την σχολή για την γρίπη και την ξανανοιξε μετά από 2 ώρες; Ε οχι!
Αφου θες και εσυ να τους κυνηγήσουμε τοτε +++++++++...
Δεν ξέρω τα συμφέροντα του κ.Πραστάκου, αλλά μιλάμε για την ουσία του κειμένου.. Για αυτήν να συζητήσουμε.. Το άλλο που λες μπορεί να συζητηθεί μόνο με ανθρώπους που ξέρουν και δεν είμαι τέτοιος...
(Για την γρίπη τα είπαμε παλαιότερα)
Υγ. Το ποστ του giak δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ρωτάει κατι αρκετά λογικό.. Θα ήθελα μια απάντηση, αν γνωριζεις...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
ναι εφτασα gbyte level, γι αυτο λεω την αποψη μου.
κομπλεξικοι ολων των φορουμ ενωθειτε, αλλα κρατηστε με απ'εξω. το ιδιο θα σου ελεγα κι ας ειχα ενα ποστ, Προφανως (!)
επισης το post and run σημαινει οτι εφυγα, εγω δεν εχω κανενα τετοιο σκοπο, εκτος αμα βαρεθω τελειως με αυτα που λες.
μην παιζεις με τη νοημοσυνη του κοσμου οταν λες οτι εγινε η επιθεση για να μην καθυστερειται η διαδικασια. wtf?
για τη βλακεια που λες συνεχεια με τους 1ετεις. εγω δεν ειμαι σε κανενα ψηφοδελτιο. και δεν θελω να ξερει το καθε κορακι τι ψηφιζω. ειναι δικαιωμα μου και δεν βλεπω το λογο που το μειωνεις συνεχεια
τα υπολοιπα που ειπες δεν εχουν νοημα, δεν καθομαι καν να τα σχολιασω. failχ2
+proskopos wrote:Ας βελλάξουμε λίγο να γουστάρει ο aguerro**... :P Μπεεεεεεε? Σου φτάνει τόσο..? Αν ήταν η ΔΑΠ στην θέση της ΠΑΣΠ φέτος θα έκραζες από τους πρώτους... Τώρα λες οτι να ναι...
Μπεεεεε...
necrofear_13 wrote:

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Last edited by chriskin on Thu May 20, 2010 4:45 pm, edited 5 times in total.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
proskopos wrote:Ας βελλάξουμε λίγο να γουστάρει ο aguerro**... :P Μπεεεεεεε? Σου φτάνει τόσο..? Αν ήταν η ΔΑΠ στην θέση της ΠΑΣΠ φέτος θα έκραζες από τους πρώτους... Τώρα λες οτι να ναι...
Μπεεεεε...

No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εχουμε κανα αποτελεσμα?Κατι ακουσα οτι βγηκε η ΠΑΣΠ στην Πληροφορικη για μια ψηφο.Ισχυει?
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
μας νοιάζει?ultimate_aektzis wrote:Ισχυει?

http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ultimate_aektzis wrote:Εχουμε κανα αποτελεσμα?Κατι ακουσα οτι βγηκε η ΠΑΣΠ στην Πληροφορικη για μια ψηφο.Ισχυει?
εχουν βγει ηδη τα αποτελεσματα; που μπορουμε να τα βρουμε;
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Στο fb το πηρε το ματι μου...
Πληροφορικη: ΠΑΣΠ 289 ΔΑΠ: 127.
ωραιαααααultimate_aektzis wrote:Στο fb το πηρε το ματι μου...
Πληροφορικη: ΠΑΣΠ 289 ΔΑΠ: 127.

αλλη μια χρονια που η πασπ θα κανει Ο,τι της κατεβει ε;
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
ωχ παναγια μου τι θα δουμε αυριο
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
τι δεν θα δουμε να λεςStoupeace wrote:ωχ παναγια μου τι θα δουμε αυριο
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
1.Δεν εχω μαθημα οποτε δεν θα δω τιποτα.
2.Κλεβουν τα συνθηματα της ΑΕΚ ή μου φαινεται?

2.Κλεβουν τα συνθηματα της ΑΕΚ ή μου φαινεται?

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Πφφφφ , τεράστια προσέλευση!Πληροφορικη: ΠΑΣΠ 289 ΔΑΠ: 127.

Re: Επιστολή Πρύτανη - Φοιτητικές Εκλογές 2010
εδώ δεν νομίζω ότι έκανα προσωπική επίθεση αλλά έκανα σε άλλο τόπικ οπότε είμαστε πάτσιThe Punisher wrote:έχω την εντύπωση οτι το γυρνάμε σε προσωπικές επιθέσεις ..

- zaveti
- Mbyte level
μια παρεμβαση και απο μενα:
1)για το θεμα της αποχης που ακουστηκε. η πασπ στη σχολη ειχε στο ψηφοδελτιο της μονο 700 ατομα κυριως απο πρωτα και δευτερα ετη. αν εβλεπε μαζικο κλιμα αποχης ή απορριψης των χαζοχαρουμενων αιτηματων της θα εβαζε ακομα περισσοτερα ατομα στο ψηφοδελτιο της. Επομενως η μαζικη αποχη θα την δυναμωνε ακομα περισσοτερο στα ποσοστα της.
2)Το ΠΑΣΟΚ σε τετοιες συνθηκες εστω και μεσα απο φοιτητικες εκλογες δυναμωνει γυρω στις 2 μοναδες συμφωνα με τα αποτελεσματα. Ιδιαιτερα ανησυχητκο μπορω να πω. Φαινεται οτι το ρουσφετακι, οι γκομενιτσες κλπ ειναι μεσα στην σκεψη και στην καρδια πολλων ελληνων φοιτητων.Κριμα. Θελει πολυ δουλεια για να αλλαξουν οι αρνητικοι συσχετισμοι στα πανεπιστημια
3)Με βαση το προηγουμενο σχολιο οι φοιτητικες εκλογες εχουν καθαρα πολιτικο-κομματικο περιεχομενο και δεν αφορουν μονο το Πανεπιστημιο οπως σας λεει και επιμενει η ΠΑΣΠΑΡΑ. Θα τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση σημερα ο γιωργακης.
4)Θα το πω απλα.Στις εκλογες στην ασοεε δυναμωσαν αυτοι που το μηνα ξοδευουν στην καλυτερη περιπτωση για εσας 5-10 ευρω και στηριζουν την πολιτικη του κομματος τους που σας παιρνει το μηνα απο εσας και τις οικογενειες σας στην ξεφτιλα 500 και ευρω. Αξιος ο (παχυλος) μισθος τους.
5)Τελος και με βαση το προηγουμενο σχολιο που λεει αν αλλαζουν πολιτικα και οικονομικα συστηματα η απαντηση ειναι πως ΝΑΙ. Αλλαζουν . Φτσνει να εχουν ικανοποιηθει πρωτα καποιες υποκειμενικες και αντικειμενικες συνθηκες. Οι πρωτες ακομα βρισκονται σε χαμηλο επιπεδο. Η ΠΚΣ βαζει σαν γραμμη και πλαισιο την ρηξη και την ανατροπη. Ολοι οσοι την ψηφισαν προσβλεπουν σε αυτο το πλαισιο το οποιο ειναι εφικτο αρκει να το πιστεψει και να το κατανοησει περισσοτερος κοσμος.
1)για το θεμα της αποχης που ακουστηκε. η πασπ στη σχολη ειχε στο ψηφοδελτιο της μονο 700 ατομα κυριως απο πρωτα και δευτερα ετη. αν εβλεπε μαζικο κλιμα αποχης ή απορριψης των χαζοχαρουμενων αιτηματων της θα εβαζε ακομα περισσοτερα ατομα στο ψηφοδελτιο της. Επομενως η μαζικη αποχη θα την δυναμωνε ακομα περισσοτερο στα ποσοστα της.
2)Το ΠΑΣΟΚ σε τετοιες συνθηκες εστω και μεσα απο φοιτητικες εκλογες δυναμωνει γυρω στις 2 μοναδες συμφωνα με τα αποτελεσματα. Ιδιαιτερα ανησυχητκο μπορω να πω. Φαινεται οτι το ρουσφετακι, οι γκομενιτσες κλπ ειναι μεσα στην σκεψη και στην καρδια πολλων ελληνων φοιτητων.Κριμα. Θελει πολυ δουλεια για να αλλαξουν οι αρνητικοι συσχετισμοι στα πανεπιστημια
3)Με βαση το προηγουμενο σχολιο οι φοιτητικες εκλογες εχουν καθαρα πολιτικο-κομματικο περιεχομενο και δεν αφορουν μονο το Πανεπιστημιο οπως σας λεει και επιμενει η ΠΑΣΠΑΡΑ. Θα τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση σημερα ο γιωργακης.
4)Θα το πω απλα.Στις εκλογες στην ασοεε δυναμωσαν αυτοι που το μηνα ξοδευουν στην καλυτερη περιπτωση για εσας 5-10 ευρω και στηριζουν την πολιτικη του κομματος τους που σας παιρνει το μηνα απο εσας και τις οικογενειες σας στην ξεφτιλα 500 και ευρω. Αξιος ο (παχυλος) μισθος τους.
5)Τελος και με βαση το προηγουμενο σχολιο που λεει αν αλλαζουν πολιτικα και οικονομικα συστηματα η απαντηση ειναι πως ΝΑΙ. Αλλαζουν . Φτσνει να εχουν ικανοποιηθει πρωτα καποιες υποκειμενικες και αντικειμενικες συνθηκες. Οι πρωτες ακομα βρισκονται σε χαμηλο επιπεδο. Η ΠΚΣ βαζει σαν γραμμη και πλαισιο την ρηξη και την ανατροπη. Ολοι οσοι την ψηφισαν προσβλεπουν σε αυτο το πλαισιο το οποιο ειναι εφικτο αρκει να το πιστεψει και να το κατανοησει περισσοτερος κοσμος.
- zaveti
- Mbyte level
chriskin wrote:ultimate_aektzis wrote:Εχουμε κανα αποτελεσμα?Κατι ακουσα οτι βγηκε η ΠΑΣΠ στην Πληροφορικη για μια ψηφο.Ισχυει?
ΠΑΣΠ 48,9%
ΔΑΠ 21,5%
ΠΚΣ 12,7%
τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι ακριβως γι αυτο και δεν τα γραφω
- nikolas17
- Gbyte level
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυραΣύλλογος Φοιτητών Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών "Σωτήρης Πέτρουλας ''
Φοιτητικές Εκλογές 19 Μάη 2010
Ψήφισαν: 5129...
Έγκυρα: 5038...
Α/Λ: 91...
Έλαβαν
ΠΑΣΠ 3082 61,2% 7 έδρες
ΔΑΠ 964 19,1% 2 έδρες
ΠΚΣ 455 9% 1 έδρα
ΕΑΑΚ 252 5% 1 έδρα
ΑΡΕΝΑ 230 4.6% ------
ΑΓ.ΚΙΝ. 55 1,1% ------
1) ++ (ΠΟΣΑ ΕΙΧΕ;;;;;

2) ++
3) ++++++++ (και η δαπαρα δεν παει πισω, μην την ξεχναμε)
4) ++
5) ++ (οχι μονο για το λογο του spoiler , αλλα και γι αυτον)
ευχαριστω. θα τα βρω και τα αλλα καποια στιγμηzaveti wrote:chriskin wrote:ultimate_aektzis wrote:Εχουμε κανα αποτελεσμα?Κατι ακουσα οτι βγηκε η ΠΑΣΠ στην Πληροφορικη για μια ψηφο.Ισχυει?
ΠΑΣΠ 48,9%
ΔΑΠ 21,5%
ΠΚΣ 12,7%
τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι ακριβως γι αυτο και δεν τα γραφω
edit : τα παρακατω τελικα ειναι σωστα, περιπου. για ακριβεια στο link στο παρακατω ποστ
δεν τους εμπιστευομαι ιδιαιτερα αυτους, μου φαινονται και λιγο τραβηγμενα. μακαρι να υπερβαλλουν οπως πανταnikolas17 wrote:Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυραΣύλλογος Φοιτητών Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών "Σωτήρης Πέτρουλας ''
Φοιτητικές Εκλογές 19 Μάη 2010
Ψήφισαν: 5129...
Έγκυρα: 5038...
Α/Λ: 91...
Έλαβαν
ΠΑΣΠ 3082 61,2% 7 έδρες
ΔΑΠ 964 19,1% 2 έδρες
ΠΚΣ 455 9% 1 έδρα
ΕΑΑΚ 252 5% 1 έδρα
ΑΡΕΝΑ 230 4.6% ------
ΑΓ.ΚΙΝ. 55 1,1% ------
Last edited by chriskin on Thu May 20, 2010 10:43 pm, edited 1 time in total.
-
- Gbyte level
http://nka.gr/modules.php?name=Foititikes - Θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα.
StormRider wrote:http://nka.gr/modules.php?name=Foititikes - Θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα.
αρα και οι πασπιτες καλα τα λενε (με μικροστρογγυλοποιησεις που δεν αλλαζουν πολλα)
οποτε θα πονεσει φετος