δεν ειπα αυτοgiak wrote:μα αυτό είπες, θα δείξει μπάχαλα, πανικούς, συγκρούσεις, και OMG δεν θα δείξει τους κανονικούς (ξανά) διαδηλωτές. ε φυσικά και δεν θα τους δείξει και δεν έγινε και τίποτα, δεν επηρέασαν τίποτα και δεν ήταν καν τόσοι πολλοί όσοι λες.
αλλαζεις και τι ειπα και τις λεξεις που χρησιμοποιησα (!)
το κανεις γιατι ειναι πιο ευκολο να απαντησεις σε αλλο θεμα;
δεν εχει νοημα ομως. οταν κουβεντιαζεις με καποιον απαντας σε αυτα που λεει, οχι σε αυτα που λενε αλλοι!
δεν ειπα οτι αλλαξαν κατι οι διαδηλωσεις, οχι αυτες που αναφερεις τουλαχιστον.δεν ειδα να εγραψα κατι τετοιο , αμα βρεις καπου που να λεω "οι διαδηλωσεις αλλαξαν την ιστορια της ελλαδας" πες το μου κι εμενα. μεχρι τοτε μεινε σε αυτα που λεω ομως.
ειπα οτι αντι για "μπαχαλα" (οπως λες εσυ, αν και η λεξη ειναι τελειως χαζη) θα δειξει κυριως κλεφτες, θα εξαφανισει το μερος των διαδηλωσεων και δεν θα δειξει με τιποτα αστυνομικους να κανουν κατι παρανομο (σιγουρα οχι να σπανε μαγαζια, ποσο μαλλον να πετανε πετρες σε κοσμο η να βγαζουν οπλα και να τους στοχευουν προκλητικα. προφανως δεν θα δειξουν και παραλογες κρατησεις σε αισχρες συνθηκες που εγιναν σε ατομα που δεν ειχαν κανει τιποτα παρανομο. ουτε θα αναφερθει σε ξυλοδαρμους κοσμου που επισης δεν ειχε κανει κατι. και πριν πεις καμια βλακεια εδω, ξερω κοπελιτσα μικρη σε ηλικια και ιδιαιτερα αδυναμη που την εστειλαν στο νοσοκομειο απλα για να νιωσουν αντρες. επειδη δεν το ειπανε τα μερη που διαβαζετε εσεις με την "κριτικη σκεψη" σας , δεν σημαινει οτι δεν εγινε κιολας. )
-------------------------------------------
εδω θα πεταχτει κλασικα η ερωτηση "και που το ξερεις?"
υπαρχει κανεις που πιστευει οτι θα τα δειξει οπως εγιναν ΚΑΙ θα πουλησει; οταν εχουν να επιλεξουν αναμεσα σε αυτες τις δυο επιλογες, νομιζω ειναι προφανες οτι θα το κανουν οπως πρεπει για να πουλησει.
giak wrote:και επειδή η κριτική μου ικανότητα δεν με βοηθάει (ίσως να είμαι τυφλός τελικά), μπορείς να μου δείξεις τα βιντεάκια που υποστηρίζεις ότι υπάρχουν με μπάτσους να σπάνε βιτρίνες;chriskin wrote: δεν εχω δει κατι απο λαζοπουλο αλλα για να το λες, θα εχεις δει ενα απο εκει
αμα δεν εχεις ασχοληθει με το θεμα ψαξε μια γρηγορη βολτα απο το youtube.
ειμαι σιγουρος οτι ακομα και η κριτικη σου ικανοτητα μπορει να δει τι γινεται μπροστα της.
μου θύμησες το battle of seatle. δες το chriskin θα σου αρέσει, δείχνει και πολύ ώρα κανονικούς διαδηλωτές.Vag_plir wrote:δηλαδή θα δούμε καλό μπάτσο, κακό μπάτσο, ιδεολόγο αναρχικό, χούλιγκαν μπάχαλο, κλαμμένη γκόμενα μπάτσου κ.ο.κ) και δράση (σπασμένες βιτρίνες, μπάτσους να έχουν πιάσει φωτιά κτλ
ψαξε στα internets. δεν θελει μεγαλο κοπο
κατι σαν "μπατσος σπαει βιτρινες" , "μπατσος χτυπαει μαγαζια" σιγουρα θα σου βγαλει απειρα βιντεακια
----
α δειχνει και διαδηλωτες ε; τωρα αναψα.

σοβαρα δεν καταλαβες καθολου τι λεω

------------------------------------------------------------------------------------------------
@ Vag_plir (σορρυ που δεν εβαλα quote και φαινεται σαν μερος της αλλης απαντησης αλλα θα γινοταν τεραστιο)
1) μακαρι να βαλουν οσα λες κι ας μην δειξει καμια διαδηλωση
2) το μεγαλυτερο μερος του κοινο δεν ασχοληθηκε καν με το πολιτικο του V. αρκει να διαβασεις καμια δεκαρια reviews και θα δεις οτι τα 4-5 δεν θα αναφερουν καν κατι σχετικο με πολιτικη μεσα
3) το κοινο ΔΕΝ θα ειναι προφανως αυτοι που ηταν στις πορειες.
θα ειναι κυριως 30αρηδες->50αρηδες που εβλεπαν τα παντα απο την τηλεοραση και απλα θελουν να τα ξαναδουν.
edit : δεν νομιζω οτι αυτοι που κατεβηκαν στους δρομους , με οποιοδηποτε τροπο και για οποιοδηποτε λογο, θα κατσουν να πανε να δωσουν λεφτα να δουν αυτα που εζησαν σε μεγαλη οθονη παρεα με κουστουματους τυπαδες . θα ηταν λιγο τραγικη εικονα αμα γινοταν - και θα εδειχνε κατι μη ειλικρινες στο λογο για τον οποιο κατεβηκαν στους δρομους
την αποψη μου λεω παντως για την ταινια. δεν εχει τυχει ποτε να μπορεις να φανταστεις τι θα γινει πριν γινει; ειδικα οταν γινεται το ιδιο Απειρες φορες, νομιζω θα ειναι αρκετα ευκολο να καταλαβει κανεις πως θα βγει η ταινια.The Punisher wrote:@giak δεν αναφερόμουν σε εσένα. δεν είχα καν δει ότι πόσταρες (το είχα το post έτοιμο και ξέχασα να το στείλω)