οπως θελεις.Michelle wrote:Παραιτούμαι από την προσπάθεια να συννενοηθώ μαζί σου, και σε αυτό το θέμα και γενικότερα στο Venus. Είναι μάταιο.chriskin wrote: ειμαστε οι ερευνητες που λες και δεν το εχω προσεξει;
για το αλλο μερος , απλα lol![]()
![]()
Over and out.
μα σοβαρα τωρα θα βγαλεις οτι ειμαι ολα αυτα που ειπες επειδη ειπα οτι οι leechers ,οπως τους λενε οι παραπανω , δεν θα ασχοληθουν να δουν ποιος πραγματικα αξιζει αλλα ποιος εχει τα πολλα συν;
σοβαρα τωρα. εσυ δεν εισαι αυτη που λες συνεχεια για το πως η διαφημιση σε κανει να πιστευεις πραγματα χωρις να το καταλαβαινεις; ε , τα συν ειναι διαφημιση. και το να κανεις τους γνωστους χρηστες γνωστοτερους καταστρεφει καθε ευκαιρια νεων χρηστων να θελησουν να ασχοληθουν πραγματικα.
το ερωτημα ειναι απλο : θελει η κοινοτητα μια μικρη ελιτ να ευλογει τα γενια της η να μεγαλωσει;
εγω προτιμω το δευτερο και το λεω ανοιχτα. αμα καποιος ενδιαφερεται αρκετα για ενα μαθημα μπορει να κανει κι ενα γρηγορο διαβασμα του thread. λιγα μαθηματα θα εχει στην εξεταστικη, λιγο πριν αρχισει η χρονια μπορει να αφιερωσει μια ωρα συνολο και να διαβασει τα περσινα στα γρηγορα. η απλα να ρωτησει οτι θελει στα νεα threads και καποιος παλιος θα τον στειλει στο αναλογο αξιολογο ποστ που θα θυμαται που ειναι.
emperormario wrote:Τα ετερώνυμα έλκονται, οπότε μην παραιτείσαι ακόμα..![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

προσπαθεις αλλα μπορει να παει και πιο κατω