Venus Feedback

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Venus Feedback

Post by chriskin » Thu Jun 10, 2010 12:30 am

Michelle wrote:
chriskin wrote: ειμαστε οι ερευνητες που λες και δεν το εχω προσεξει;
για το αλλο μερος , απλα lol :lol: :lol: :lol:
Παραιτούμαι από την προσπάθεια να συννενοηθώ μαζί σου, και σε αυτό το θέμα και γενικότερα στο Venus. Είναι μάταιο.
Over and out.
οπως θελεις.
μα σοβαρα τωρα θα βγαλεις οτι ειμαι ολα αυτα που ειπες επειδη ειπα οτι οι leechers ,οπως τους λενε οι παραπανω , δεν θα ασχοληθουν να δουν ποιος πραγματικα αξιζει αλλα ποιος εχει τα πολλα συν;
σοβαρα τωρα. εσυ δεν εισαι αυτη που λες συνεχεια για το πως η διαφημιση σε κανει να πιστευεις πραγματα χωρις να το καταλαβαινεις; ε , τα συν ειναι διαφημιση. και το να κανεις τους γνωστους χρηστες γνωστοτερους καταστρεφει καθε ευκαιρια νεων χρηστων να θελησουν να ασχοληθουν πραγματικα.
το ερωτημα ειναι απλο : θελει η κοινοτητα μια μικρη ελιτ να ευλογει τα γενια της η να μεγαλωσει;
εγω προτιμω το δευτερο και το λεω ανοιχτα. αμα καποιος ενδιαφερεται αρκετα για ενα μαθημα μπορει να κανει κι ενα γρηγορο διαβασμα του thread. λιγα μαθηματα θα εχει στην εξεταστικη, λιγο πριν αρχισει η χρονια μπορει να αφιερωσει μια ωρα συνολο και να διαβασει τα περσινα στα γρηγορα. η απλα να ρωτησει οτι θελει στα νεα threads και καποιος παλιος θα τον στειλει στο αναλογο αξιολογο ποστ που θα θυμαται που ειναι.
emperormario wrote:Τα ετερώνυμα έλκονται, οπότε μην παραιτείσαι ακόμα.. :smt024
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Πως τα πήγα? Έριξα καθόλου το επίπεδο? :smt035 :-p
:smt023
προσπαθεις αλλα μπορει να παει και πιο κατω :lol: :lol:
:smt016
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nikolas17 » Thu Jun 10, 2010 12:35 am

η απλα να ρωτησει οτι θελει στα νεα threads και καποιος παλιος θα τον στειλει στο αναλογο αξιολογο ποστ που θα θυμαται που ειναι.
Ακριβώς για να μην γίνεται αυτό!! (εγώ δεν θυμάμαι τα καλά ποστς σε ΚΑΘΕ τοπικ ας πουμε) αλλά να μπορεί ο χρήστης να ψάχνει μόνος του :-)
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 10, 2010 12:38 am

nikolas17 wrote:
η απλα να ρωτησει οτι θελει στα νεα threads και καποιος παλιος θα τον στειλει στο αναλογο αξιολογο ποστ που θα θυμαται που ειναι.
Ακριβώς για να μην γίνεται αυτό!! (εγώ δεν θυμάμαι τα καλά ποστς σε ΚΑΘΕ τοπικ ας πουμε) αλλά να μπορεί ο χρήστης να ψάχνει μόνος του :-)
ελα μωρε λες και θελει καμια τραγικη προσπαθεια να απαντησουμε
θα απανταω εγω απο του χρονου που τα θυμαμαι, οπως και αρκετοι αλλοι (φανταζομαι)

Καλυτερα να ξαναγινουν ερωτησεις και να νιωθει καποιος οτι ειναι μελος της κοινοτητας παρα να φοβαται να ρωτησει μην του πουν "ε το ποστ με τα πολλα συν δεν το ειδες ρε;"

ας ρωτηθει το ιδιο δευτερη φορα, σιγα το θεμα.
το οφελος του νεου χρηστη που θα γινει μελος της κοινοτητας ειναι τεραστιο μπροστα στα 10 δευτερολεπτα που θα μου παρει να πω "αυτο απαντηθηκε περσι στη σελιδα 5 τεταρτο ποστ" η να κανω quote το περσινο αμεσως να μην ψαχνει ο ανθρωπος αδικα.
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Thu Jun 10, 2010 12:56 am

chriskin wrote:ας ρωτηθει το ιδιο δευτερη φορα, σιγα το θεμα.
το οφελος του νεου χρηστη που θα γινει μελος της κοινοτητας ειναι τεραστιο μπροστα στα 10 δευτερολεπτα που θα μου παρει να πω "αυτο απαντηθηκε περσι στη σελιδα 5 τεταρτο ποστ" η να κανω quote το περσινο αμεσως να μην ψαχνει ο ανθρωπος αδικα.
++. Η πληροφορία δεν είναι κακό να αναπαράγεται. Συν το ότι προσωπικά, αν με έκαιγε κάτι, δε θα εμπιστευόμουν σε καμία περίπτωση την κρίση των πολλών, κοιτώντας μόνο τα post που έχουν 5+ thanks. Φαντάζομαι ότι αυτό θα έκαναν και πολλοί άλλοι

Γενικά οι πόντοι είναι πολύ περίεργο σύστημα. Δείτε πχ το stackoverflow, όπου δουλεύουν αρκετά καλά. Δε θα μπορούσε αυτό να λειτουργεί ως forum με topics 'Introduction to C++" "Java II" κλπ. Είναι ερώτηση-απάντηση.
Zifnab wrote:και πριν το "προσφέρω" ένα ενδιάμεσο βήμα από μένα: απλά πατάω το κουμπάκι αποστολή και κάνω το πρώτο μου post
μεγάλη αλήθεια. Πολλοί δεν ξέρουν καν πως κάνουμε εγγραφή. Οι περισσότεροι 1οετείς δεν είναι computer-freaks (ειδικά στην ΑΣΟΕΕ που δεν έχει και τη μεγαλύτερη βάση Image )
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 10, 2010 1:02 am

νομιζω πως δεν ειναι οτι δεν ξερουν αλλα το οτι δεν θελουν γιατι νιωθουν σαν να ειναι κατι απροσωπο η κοινοτητα του venus επειδη δεν βλεπουν προσωπα

ενημερωσεις σαν αυτη που εγινε σε μας στο πρωτο εξαμηνο στον τουμπη (δεν ξερω αμα γινονται συχνα) σιγουρα θα βοηθησουν να μειωθει αυτο - κουτσα κουτσα θα αυξηθει ο κοσμος.

(και , εντααααξει, δεν χρειαζεται να εισαι και computer freak για να γραφτεις σε ενα φορουμ - σιγουρα γραφονται Πολλοι σε facebook κτλ που θελει παραπανω πραγματα για την εγγραφη απο το φορουμ)
Michelle
Gbyte level
Gbyte level

Post by Michelle » Thu Jun 10, 2010 1:35 am

chriskin wrote: σοβαρα τωρα. εσυ δεν εισαι αυτη που λες συνεχεια για το πως η διαφημιση σε κανει να πιστευεις πραγματα χωρις να το καταλαβαινεις; ε , τα συν ειναι διαφημιση.
Ναι εγώ είμαι. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ ποτέ δεν θα υποστηρίξω να περιοριστεί μια ομάδα επειδή λειτουργεί έτσι. Ο κάθε ενήλικας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, τις πράξεις του και τις επιλογές του. Το ότι μπορώ να προβλέψω πώς θα αντιδράσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα να του στερήσω το δικαίωμα επιλογής.
(Oops I did it again. Και πολύ σύντομα θα μετανιώσω που απάντησα αλλά oh well. Ίσως το διαβάσει και κανείς άλλος με πιο ανοιχτό μυαλό.)
Question everything (and first of all, yourself)

w3.org/People/all#lealea.verou.me@leaverou on Twitter
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 10, 2010 1:43 am

Michelle wrote:
chriskin wrote: σοβαρα τωρα. εσυ δεν εισαι αυτη που λες συνεχεια για το πως η διαφημιση σε κανει να πιστευεις πραγματα χωρις να το καταλαβαινεις; ε , τα συν ειναι διαφημιση.
Ναι εγώ είμαι. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ ποτέ δεν θα υποστηρίξω να περιοριστεί μια ομάδα επειδή λειτουργεί έτσι. Ο κάθε ενήλικας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, τις πράξεις του και τις επιλογές του. Το ότι μπορώ να προβλέψω πώς θα αντιδράσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα να του στερήσω το δικαίωμα επιλογής.
(Oops I did it again. Και πολύ σύντομα θα μετανιώσω που απάντησα αλλά oh well. Ίσως το διαβάσει και κανείς άλλος με πιο ανοιχτό μυαλό.)

αυτο που ειπα για το οτι τα + θα σταματησουν τους νεους χρηστες θελεις να το σχολιασεις με το ανοιχτο μυαλο σου; εγω που ειμαι ιδιαιτερα κλειστης λογικης το βρισκω αρκετα λογικο , και θεμιτο, να δωσω ευκαιριες στους νεους χρηστες να νιωσουν οτι ειναι μελη της κοινοτητας και οχι απλα παρατηρητες.
εσυ με το ανοιχτο μυαλο πιστευεις πως ειναι καλο η κακο να εχουν κι αυτοι την ευκαιρια να παρουν μερος;

(δεν χρειαζεται μονιμα να εισαι με τη λογικη "εχω δικιο , εσυ αχρηστε κανε στην ακρη" . κατσε να συζητησεις πραγματικα με αυτον που σου μιλαει, δεν ειμαστε πια στο δημοτικο. μπορει ο αλλος να εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα, δεν σημαινει οτι εχει και αδικο ομως. μπορει το ιδιο ευκολα να εχεις κι εσυ αδικο. αυτο ειναι το νοημα της κουβεντας : οχι να δειξεις ποσο καλυτερος εισαι αλλα να πεις την αποψη σου.
δεν με ενδιαφερει αμα εισαι τοσο ανωτερη νοητικα απο εμενα και το υπολοιπο 99% του πληθυσμου - η μονο απο εμενα. προσπαθησε να ανεχτεις τη βλακεια μου/μας και να φερθεις οπως φερονται οι ενηλικες σε μια κουβεντα)
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Jun 10, 2010 1:47 am

Godwin wrote:As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1
:lol: :lol: :lol: Thanx Ammar
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Michelle
Gbyte level
Gbyte level

Post by Michelle » Thu Jun 10, 2010 1:58 am

chriskin wrote:
Michelle wrote:

αυτο που ειπα για το οτι τα + θα σταματησουν τους νεους χρηστες θελεις να το σχολιασεις με το ανοιχτο μυαλο σου; εγω που ειμαι ιδιαιτερα κλειστης λογικης το βρισκω αρκετα λογικο , και θεμιτο, να δωσω ευκαιριες στους νεους χρηστες να νιωσουν οτι ειναι μελη της κοινοτητας και οχι απλα παρατηρητες.
εσυ με το ανοιχτο μυαλο πιστευεις πως ειναι καλο η κακο να εχουν κι αυτοι την ευκαιρια να παρουν μερος;

(δεν χρειαζεται μονιμα να εισαι με τη λογικη "εχω δικιο , εσυ αχρηστε κανε στην ακρη" . κατσε να συζητησεις πραγματικα με αυτον που σου μιλαει, δεν ειμαστε πια στο δημοτικο. μπορει ο αλλος να εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα, δεν σημαινει οτι εχει και αδικο ομως. μπορει το ιδιο ευκολα να εχεις κι εσυ αδικο. αυτο ειναι το νοημα της κουβεντας : οχι να δειξεις ποσο καλυτερος εισαι αλλα να πεις την αποψη σου.
δεν με ενδιαφερει αμα εισαι τοσο ανωτερη νοητικα απο εμενα και το υπολοιπο 99% του πληθυσμου - η μονο απο εμενα. προσπαθησε να ανεχτεις τη βλακεια μου/μας και να φερθεις οπως φερονται οι ενηλικες σε μια κουβεντα)
Πώς ακριβώς θα αποθαρρύνουν τα +1 τους νέους χρήστες, αν δεν υπάρχουν συγκεντρωτικά στατιστικά;

Όσο για το άλλο, μια χαρά συζητάω με ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη και όταν έχουν λογικά επιχειρήματα μου αρέσει και ιδιαίτερα. Με σένα αδυνατώ να συννενοηθώ.

chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 10, 2010 2:12 am

οπως ειπα και παραπανω
Καλυτερα να ξαναγινουν ερωτησεις και να νιωθει καποιος οτι ειναι μελος της κοινοτητας παρα να φοβαται να ρωτησει μην του πουν "ε το ποστ με τα πολλα συν δεν το ειδες ρε;"

ας ρωτηθει το ιδιο δευτερη φορα, σιγα το θεμα.
τα συγκεντρωτικα στατιστικα δεν βλεπω τι σχεση εχουν με το θεμα μας.

το να υπαρχουν τα + στα ποστς δημιουργει αυτοματα τη λογικη του "ε αφου υπαρχει το + γιατι ξαναρωταει;"
αμα ο κοσμος δεν παρει βοηθεια απο την κοινοτητα δεν προκειται να γινει ευκολα μελος της. και τα + απλα μειωνουν την πιθανοτητα να δωθει αυτη η βοηθεια

ειτε επειδη δεν θα χρειαστει (καλο αυτο βραχυπροθεσμα) , ειτε επειδη ο κοσμος δεν θα τη δωσει (με τη λογικη του "τα συν δεν τα βλεπει; μηπως απλα δεν ενδιαφερθηκε;" . αυτο σιγουρα θα γινει αφου ολα τα "καλα" νεα μελη θα χρησιμοποιουν τα συν οποτε και αυτοματα θα γινει ο "καλος τροπος συμπεριφορας") , στο τελος το μονο που θα υπαρχει ως αποτελεσμα θα ειναι μια μικροτερη κοινοτητα και μερικοι που θα κανουν συλλογη (κι ας μην τα μετραει στο προφιλ) απο +.

με την ευκαιρια : το να μπει καποιο search στα threads (δεν ξερω αμα γινεται / αμα υπαρχει ηδη) ειναι πολυ πιο λογικο μεσο για να βοηθηθει πραγματικα καποιος

------------------------

στο κατω κατω αμα ειναι τα συν να υπαρχουν για να βοηθανε, κατω απο τις απαντησεις συνηθως υπαρχει ενα "α ευχαριστω πολυ καλες οδηγιες" η ενα "ε; δεν καταλαβα χριστο" (οχι τα συγκεκριμενα, καταλαβαινεις τι εννοω)
οποτε στην πραξη το συν δεν προσθετει τιποτα αξιολογο, αμα θελει κανεις να δει πραγματικα ποσο σημαντικη ειναι μια απαντηση στην ερωτηση που ψαχνει (που αντε να εχει δωθει απαντηση σε αυτην την ερωτηση 2-3 φορες) αρκει να δει τι ειπε αυτος που ρωτησε.
Michelle
Gbyte level
Gbyte level

Post by Michelle » Thu Jun 10, 2010 2:18 am

[quote="chriskin"]οπως ειπα και παραπανω [quote]Καλυτερα να ξαναγινουν ερωτησεις και να νιωθει καποιος οτι ειναι μελος της κοινοτητας παρα να φοβαται να ρωτησει μην του πουν "ε το ποστ με τα πολλα συν δεν το ειδες ρε;" ας ρωτηθει το ιδιο δευτερη φορα, σιγα το θεμα. το οφελος του νεου χρηστη που θα γινει μελος της κοινοτητας ειναι τεραστιο μπροστα στα 10 δευτερολεπτα που θα μου παρει να πω "αυτο απαντηθηκε περσι στη σελιδα 5 τεταρτο ποστ" η να κανω quote το περσινο αμεσως να μην ψαχνει ο ανθρωπος αδικα.[/quote] τα συγκεντρωτικα στατιστικα δεν βλεπω τι σχεση εχουν με το θεμα μας. το να υπαρχουν τα + στα ποστς δημιουργει αυτοματα τη λογικη του "ε αφου υπαρχει το + γιατι ξαναρωταει;" αμα ο κοσμος δεν παρει βοηθεια απο την κοινοτητα δεν προκειται να γινει ευκολα μελος της. και τα + απλα μειωνουν την πιθανοτητα να δωθει αυτη η βοηθεια ειτε επειδη δεν θα χρειαστει (καλο αυτο βραχυπροθεσμα) , ειτε επειδη ο κοσμος δεν θα τη δωσει (με τη λογικη του "τα συν δεν τα βλεπει; μηπως απλα δεν ενδιαφερθηκε;" . αυτο σιγουρα θα γινει αφου ολα τα "καλα" νεα μελη θα χρησιμοποιουν τα συν οποτε και αυτοματα θα γινει ο "καλος τροπος συμπεριφορας") , στο τελος το μονο που θα υπαρχει ως αποτελεσμα θα ειναι μια μικροτερη κοινοτητα και μερικοι που θα κανουν συλλογη (κι ας μην τα μετραει στο προφιλ) απο +. με την ευκαιρια : το να μπει καποιο search στα threads (δεν ξερω αμα γινεται / αμα υπαρχει ηδη) ειναι πολυ πιο λογικο μεσο για να βοηθηθει πραγματικα καποιος ------------------------ στο κατω κατω αμα ειναι τα συν να υπαρχουν για να βοηθανε, κατω απο τις απαντησεις συνηθως υπαρχει ενα "α ευχαριστω πολυ καλες οδηγιες" η ενα "ε; δεν καταλαβα χριστο" (οχι τα συγκεκριμενα, καταλαβαινεις τι εννοω) οποτε στην πραξη το συν δεν προσθετει τιποτα αξιολογο, αμα θελει κανεις να δει πραγματικα ποσο σημαντικη ειναι μια απαντηση στην ερωτηση που ψαχνει (που αντε να εχει δωθει απαντηση σε αυτην την ερωτηση 2-3 φορες) αρκει να δει τι ειπε αυτος που ρωτησε.[/quote]
Δηλαδή το point σου είναι ότι το Venus χρειάζεται τόσο απελπισμένα posts που καλύτερα να μην κάνει καμία κίνηση να περιοριστούν τα ανούσια εξ'αυτών ή να βρίσκουμε πιο εύκολα τα καλά;
Συνειδητοποιείς πόσο τραγικά pathetic ακούγεται αυτό;
Εγώ λέω να καταργήσουμε και τις υποκατηγορίες και την αναζήτηση, να είναι όλα χυμαδιό ώστε να κάνουμε ποστς και για να ρωτήσουμε πού βρίσκεται το κάθε θέμα που μας ενδιαφέρει.
Ελπίζω να είναι μόνο δική σου άποψη και όχι και των ιδρυτών/admins...

chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 10, 2010 2:22 am

Michelle wrote:
[quote="chriskin"]οπως ειπα και παραπανω [quote]Καλυτερα να ξαναγινουν ερωτησεις και να νιωθει καποιος οτι ειναι μελος της κοινοτητας παρα να φοβαται να ρωτησει μην του πουν "ε το ποστ με τα πολλα συν δεν το ειδες ρε;" ας ρωτηθει το ιδιο δευτερη φορα, σιγα το θεμα. το οφελος του νεου χρηστη που θα γινει μελος της κοινοτητας ειναι τεραστιο μπροστα στα 10 δευτερολεπτα που θα μου παρει να πω "αυτο απαντηθηκε περσι στη σελιδα 5 τεταρτο ποστ" η να κανω quote το περσινο αμεσως να μην ψαχνει ο ανθρωπος αδικα.
τα συγκεντρωτικα στατιστικα δεν βλεπω τι σχεση εχουν με το θεμα μας.

το να υπαρχουν τα + στα ποστς δημιουργει αυτοματα τη λογικη του "ε αφου υπαρχει το + γιατι ξαναρωταει;"
αμα ο κοσμος δεν παρει βοηθεια απο την κοινοτητα δεν προκειται να γινει ευκολα μελος της. και τα + απλα μειωνουν την πιθανοτητα να δωθει αυτη η βοηθεια

ειτε επειδη δεν θα χρειαστει (καλο αυτο βραχυπροθεσμα) , ειτε επειδη ο κοσμος δεν θα τη δωσει (με τη λογικη του "τα συν δεν τα βλεπει; μηπως απλα δεν ενδιαφερθηκε;" . αυτο σιγουρα θα γινει αφου ολα τα "καλα" νεα μελη θα χρησιμοποιουν τα συν οποτε και αυτοματα θα γινει ο "καλος τροπος συμπεριφορας") , στο τελος το μονο που θα υπαρχει ως αποτελεσμα θα ειναι μια μικροτερη κοινοτητα και μερικοι που θα κανουν συλλογη (κι ας μην τα μετραει στο προφιλ) απο +.

με την ευκαιρια : το να μπει καποιο search στα threads (δεν ξερω αμα γινεται / αμα υπαρχει ηδη) ειναι πολυ πιο λογικο μεσο για να βοηθηθει πραγματικα καποιος

------------------------

στο κατω κατω αμα ειναι τα συν να υπαρχουν για να βοηθανε, κατω απο τις απαντησεις συνηθως υπαρχει ενα "α ευχαριστω πολυ καλες οδηγιες" η ενα "ε; δεν καταλαβα χριστο" (οχι τα συγκεκριμενα, καταλαβαινεις τι εννοω)
οποτε στην πραξη το συν δεν προσθετει τιποτα αξιολογο, αμα θελει κανεις να δει πραγματικα ποσο σημαντικη ειναι μια απαντηση στην ερωτηση που ψαχνει (που αντε να εχει δωθει απαντηση σε αυτην την ερωτηση 2-3 φορες) αρκει να δει τι ειπε αυτος που ρωτησε.[/quote][/spoiler]

Δηλαδή το point σου είναι ότι το Venus χρειάζεται τόσο απελπισμένα posts που καλύτερα να μην κάνει καμία κίνηση να περιοριστούν τα ανούσια εξ'αυτών ή να βρίσκουμε πιο εύκολα τα καλά;
Συνειδητοποιείς πόσο τραγικά pathetic ακούγεται αυτό;
Εγώ λέω να καταργήσουμε και τις υποκατηγορίες και την αναζήτηση, να είναι όλα χυμαδιό ώστε να κάνουμε ποστς και για να ρωτήσουμε πού βρίσκεται το κάθε θέμα που μας ενδιαφέρει.
Ελπίζω να είναι μόνο δική σου άποψη και όχι και των ιδρυτών/admins...[/quote]

πραγματικα απετυχες πληρως να καταλαβεις τι ειπα
διαβασε το ξανα, θα σε βοηθησει λογικα

η εστω πες μου ποιο μερος σε εκανε να νομιζεις κατι τετοιο ωστε να σου εξηγησω τι καταλαβες λαθος
Michelle
Gbyte level
Gbyte level

Post by Michelle » Thu Jun 10, 2010 2:26 am

chriskin wrote: πραγματικα απετυχες πληρως να καταλαβεις τι ειπα

η εστω πες μου ποιο μερος σε εκανε να νομιζεις κατι τετοιο ωστε να σου εξηγησω τι καταλαβες λαθος
Πώς συνδέονται τα + με τη μικρότερη συμμετοχή νέων χρηστών;

cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Thu Jun 10, 2010 2:28 am

Image
ImageImageImageImageImageImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 10, 2010 2:34 am

Michelle wrote:
chriskin wrote: πραγματικα απετυχες πληρως να καταλαβεις τι ειπα

Πώς συνδέονται τα + με τη μικρότερη συμμετοχή νέων χρηστών;

στο οτι τους κανει να νιωθουν πως δεν μπορουν ευκολα να γινουν μερος της κοινοτητας και να ντρεπονται να κανουν μια ερωτηση.
μην ξεχνας οτι δυο ερωτησεις που μπορει να φαινονται ιδιες μπορει απλα να ειναι παρομοιες. αμα δεν εχει παρει την απαντηση του ο νεος χρηστης απο το προηγουμενο μπορει να κολλησει να ξαναρωτησει αμα το πρωτο ειχε καμια δεκαρια +.

ετσι, εκτος του οτι το συν ειναι Τελειως αχρηστο (οπως ειπα, απλα δες τι λεει ακριβως απο κατω αυτος που ρωτησε, ειναι Τραγικα ευκολο να διαβασεις τα ελαχιστα πραγματα που θα εχει πει. ειδικα αμα σκεφτεις πως η ιδια ερωτηση θα εχει γινει το πολυ μια η δυο φορες ετσι κι αλλιως, με αποτελεσμα να θελει Ελαχιστο χρονο να διαβασεις τα , μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου, ποστς που χρειαζονται.) ειναι και πηγη κινδυνου.
δεν βλεπω κανεναν απολυτως λογο να μπει στο φορουμ ενα αχρηστο νεο στοιχειο που πιθανως να κανει τα υποψηφια νεα μελη να αποφυγουν να κανουν μια ερωτηση.

ακομα και αμα θεωρεις πως δεν θα σταματησει κανεναν αυτο , ειναι χαμενος χρονος απο την πλευρα των διαχειρηστων που μπορει να μπει σε Πραγματικα αξιολογα νεα features.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Jun 10, 2010 2:36 am

Παιδια παιδια κανετε κύκλους, τόσους κύκλους που βαρεθηκα και believe me δεν είμαι ο μόνος!
πμ is the way to go :-)

Φιλικά πάντα
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Jun 13, 2010 10:36 pm

δεν ξερω αμα φταιει το emesene η το forum μας αλλα , οταν ερχεται email για νεα απαντηση εδω βγαινει ενας πανικος απο περιεργρα γραμματα και συμβολα αντι για τον τιτλο του email.
σαν να μην καταλαβαινει την κωδικοποιηση.

δοκιμασα ομως να στειλω ελληνικο εμαιλ σε εμενα και μου εμφανισε μια χαρα στο notification τον τιτλο στα ελληνικα :smt017

(μπα τωρα που ξαναδοκιμασα με ελληνικα απετυχε, κατι θα παιχτηκε με κανα update του emesene.)

αγνοηστε το :)
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Tue Jun 22, 2010 6:59 pm

ε όχι και υποδείξεις στην ενότητα Αθλητισμός, ετσι κι αλλιώς κάζο κάνουμε δεν βριζόμαστε...
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Tue Jun 22, 2010 7:02 pm

Κάζο κάνετε 58 σελίδες, δεν νομίζεις πως ξέφυγαν λίγο σήμερα?
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Tue Jun 22, 2010 7:05 pm

Loner wrote:Κάζο κάνετε 58 σελίδες, δεν νομίζεις πως ξέφυγαν λίγο σήμερα?
μπααα..πιστευω εχουν υπαρξει και πολυ χειροτερα... :smt023
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
crazybone
byte level
byte level

Post by crazybone » Tue Jun 22, 2010 7:10 pm

Loner wrote:Κάζο κάνετε 58 σελίδες, δεν νομίζεις πως ξέφυγαν λίγο σήμερα?
Δε φταιμε εμεις....η ατελειωτη εξεταστικη φταιει!!!!
off-side(topic)Στα ποσα warnings πεφτει ban????
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Tue Jun 22, 2010 7:15 pm

Δεν το ξεκοκκαλίζω κιόλας το τόπικ... Αν το άφηνα δηλαδή δεν θα απαντούσε κάποιος αεκτζής σε ύφος ανάλογο του
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αεκακια!!!
και μετά κάποιος γαύρος κάτι χειρότερο? Αν δεν θέλετε υποδείξεις να συμπεριφέρεστε πιο κόσμια (όσο κόσμια μπορείτε τελοσπάντων, δεδομένου ότι μιλάμε για ομάδες που υποστηρίζετε με τόσο ζήλο)
@crazybone βασικά δεν τα πολυχρησιμοποιούμε, οπότε δεν έχουμε σκεφτεί κάτι... Αν αποφασίσουμε θα σε ειδοποιησω ;)
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Post Reply

Return to “Venus Community”