Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by The Punisher » Sun Sep 12, 2010 6:14 pm

Σε αυτό το θέμα ενθαρρύνονται να κάνουν την πρώτη τους δημοσίευση οι νέοι μας συμφοιτητές :-D

Καλωσήρθατε παιδιά και καλή αρχή!
meli
bit level
bit level
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by meli » Sun Sep 12, 2010 6:18 pm

HI!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ 3η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ! ΜΠΟΡΩ Ν ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ Π ΑΓΑΠΑΩ ( :smt022 ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ Θ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΝ ΣΧΟΛΗ Π Θ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Ν ΤΝ ΑΓΑΠΗΣΩ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΥΠΑΡΧΕΙ??? :?: :???:
ΠΕΙΤΕ Μ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!! :smt007
Α! ΣΤ site ΤΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ....ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΠΤ ΕΣΕΙΣ????
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Sun Sep 12, 2010 6:22 pm

Καλώς ήλθες στο τμήμα! :) :)
Εγγραφές:
sandra wrote:ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Δευτέρα 27/09/2010 και ώρα 12:00 - Αμφιθέατρο Δεριγνύ
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Sep 12, 2010 6:22 pm

meli wrote:HI!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ 3η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ! ΜΠΟΡΩ Ν ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ Π ΑΓΑΠΑΩ ( :smt022 ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ Θ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΝ ΣΧΟΛΗ Π Θ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Ν ΤΝ ΑΓΑΠΗΣΩ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΥΠΑΡΧΕΙ??? :?: :???:
ΠΕΙΤΕ Μ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!
Α! ΣΤ site ΤΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ....ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΠΤ ΕΣΕΙΣ????
Ψάχνεις να βρεις κάτι να αγαπήσεις..? Έλα να γνωριστουμε.. I am ready for you... the question is: Are YOU ready for me..? :-D :)
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sun Sep 12, 2010 6:47 pm

proskopos wrote:
meli wrote:HI!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ 3η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ! ΜΠΟΡΩ Ν ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ Π ΑΓΑΠΑΩ ( :smt022 ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ Θ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΝ ΣΧΟΛΗ Π Θ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Ν ΤΝ ΑΓΑΠΗΣΩ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΥΠΑΡΧΕΙ??? :?: :???:
ΠΕΙΤΕ Μ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!
Ψάχνεις να βρεις κάτι να αγαπήσεις..? Έλα να γνωριστουμε.. I am ready for you... the question is: Are YOU ready for me..? :-D :)
Υπάρχουν πράγματα που σε κάνουν να αγαπήσεις την σχολή εννοείται.Το φαγητό στο εστιατόριο , τα συγγράμματα του κάβουρα , οι απεριόριστες outdoor δραστηριότητες και το ευρύχωρο κτίριο με τα πολλά εργαστήρια και την ευρύχωρη βιβλιοθήκη.Επίσης αφθονούν τα τρελά θερμά αγόρια ( προσκοπος είναι ένας :smt051 αλλά ίσως δεν θέλεις να γνωρίσεις την απόλυτα χοτ περσόνα του φόρουμ).
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
οκ το @#*$&*ησα λιγάκι αλλά είχε πλάκα :-D .
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Sep 12, 2010 6:52 pm

ja_the_invincible wrote:Υπάρχουν πράγματα που σε κάνουν να αγαπήσεις την σχολή εννοείται.Το φαγητό στο εστιατόριο , τα συγγράμματα του κάβουρα , οι απεριόριστες outdoor δραστηριότητες και το ευρύχωρο κτίριο με τα πολλά εργαστήρια και την ευρύχωρη βιβλιοθήκη.Επίσης αφθονούν τα τρελά θερμά αγόρια ( προσκοπος είναι ένας :smt051 αλλά ίσως δεν θέλεις να γνωρίσεις την απόλυτα χοτ περσόνα του φόρουμ).
οκ το @#*$&*ησα λιγάκι αλλά είχε πλάκα :-D .
Ναι.. Και εμένα μου άρεσε..!!!!!!! :)
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sun Sep 12, 2010 6:55 pm

proskopos wrote: Ναι.. Και εμένα μου άρεσε..!!!!!!! :)
περίμενα απάντηση του τύπου " ο πρόσκοπος δεν είναι θερμό αγόρι-είναι θερμός άνδρας " αλλά απογοητεύτηκα. :-(
:-p
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun Sep 12, 2010 7:04 pm

Ρε καφροι τι λετε στο παιδι;

http://www.aueb.gr/pages/foithsh/odigos/index.php εδω η ανακοινωση με το τι θα χρειαστεις για την εγγραφη και γενικα ολες οι απαραιτητες πληροφοριες για τις πρωτες μερες. Αληθεια ποιες ηταν οι πρωτες σου επιλογες; Ορεξη να εχεις και θα βρεις κατι ενδιαφερον. Μπορει το 1ο ετος να ειναι λιγο απογοητευτικο με τα τοσα μαθηματικα και φαινομενικα ασχετα μαθηματα αλλα και θα σου χρειαστουν ολα αυτα στη συνεχεια, και θα βρεις (μαλλον) ολο και κατι που να σου αρεσει.
Ο προσκοπος δεν ειναι απλα θερμο αγορι, ειναι γκλυκο αγκορι
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Sun Sep 12, 2010 7:07 pm

Μην την τρομάζετε την κοπέλα,θα με βρίζει μετά που την έπεισα να γραφτεί στο φόρουμ!!! :lol: :-p

Γειά σου meli!!!!! :smt006 :smt006 :smt006
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sun Sep 12, 2010 7:41 pm

Γεια σου meli, και καλωσήρθες και καλη εγγραφή να'χεις και όλα τα σχετικά :smt006

Οπως θα παρατήρησες τα περισσότερα αγοράκια εδώ είναι καθυστερημένα. Δεν πειράζει, είναι άκακα και ευγενικά παιδιά στην πραγματικότητα :-p

Γενικά ό,τι σου έγραψε η sandra ισχύει, ο,τι σου είπε η Xaviann θελω να πιστεύω ότι ισχύει, και ό,τι σου είπαν οι άλλοι 2 μη το διαβάσεις καν.

Αυτά για τώρα, θα τα λέμε :smt006
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
meli
bit level
bit level

Post by meli » Sun Sep 12, 2010 7:48 pm

ΠΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ PROSKOPOS! :roll: Μ ΤΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΝ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ Θ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η XaviannNJ.
ΕΓΩ Ν ΒΡΙΣΩ? ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Μ ΕΧΕΙΣ???? :smt010 :smt010 :smt010
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ Μ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ!!!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Κ ΤΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ! Κ ΑΥΤΗ ΔΝ ΤΝ ΕΠΙΑΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ Θ Μ ΧΑΝΑΤΕ Θ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΘΗΗΗΗΗΗΗ.....
ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!! :smt009 :smt009 :smt009
ΔΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΟΕ Π ΕΧΕΙ Ν ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ Τ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ( ΤΟΣΑ ΚΑΥΤΑ ΑΓΟΡΙΑ Ν ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ? ) :-D :-D :-D
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Sep 12, 2010 7:49 pm

Καλά έκανες Xaviann, κανείς δε θα σε βρίζει :-D

Καλωσήρθες meli. Το καλό της Πληροφορικής είναι ότι για όλους υπάρχουν ενδιαφέροντες τομείς. Είναι απ'τις λίγες επιστήμες που μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν με ό,τι θες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι αντί να απογοητευτείς και να τα βάψεις μαύρα, να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά για να βρεις τι είναι το κατάλληλο για εσένα. Και το Venus μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό ;)
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Sun Sep 12, 2010 8:24 pm

meli wrote:ΠΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ PROSKOPOS! :roll: Μ ΤΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΝ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ Θ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η XaviannNJ.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ Μ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ!!!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Κ ΤΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ! Κ ΑΥΤΗ ΔΝ ΤΝ ΕΠΙΑΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ Θ Μ ΧΑΝΑΤΕ Θ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....
ΔΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΟΕ Π ΕΧΕΙ Ν ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ Τ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ( ΤΟΣΑ ΚΑΥΤΑ ΑΓΟΡΙΑ Ν ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ? ) :-D :-D :-D
Επίσης, σημαντικό:
shrinked image

Καλωσήρθες
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Sep 12, 2010 8:24 pm

μαλλιαρέ stoupeace ζηλεύεις?

τελοσπάντων, θα σοβαρευτώ, meli στείλε μου pm το facebook σου, (αν δεν θες, δεν πειραζει.. θα σε βρει ο ultimate_aektzis)
Το πρώτο έτος είναι πολύ εισαγωγικό με μαθήματα που ίσως να μην σε ενδιαφέρουν πολύ... Προσωπικά θα σου πρότινα να τα περάσεις γτ μετά θα σου είναι δύσκολο να τα κουβαλάς. Ειδικά τα μαθηματικά και την Java. Μην διστάζεις να χρησιμοποιήσεις το venus για κάθε σου απορία και να το διαδώσεις και στους νέους φοιτητές που θα γνωρίσεις... :)

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και καλή αρχή.. ;)
Image
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Sun Sep 12, 2010 8:53 pm

[off-topic]Netharis,που μπορώ να βρω άλλες εικόνες σαν κι αυτή??? :-D

Για προτάσεις στη meli επικονωνήστε με την μανατζερ της!(εμένα! :-p ) Πρόσκοπε για σενα πάει αυτό! :lol: :lol: [/off-topic]
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Sun Sep 12, 2010 9:45 pm

Καλωσήρθες στο φόρουμ μας μελι!!

Παρ'ολο που δεν ήταν η πρώτη σου επιλογή ελπίζω τελικά να σου αρέσει η σχολή μας :-)

Καλή συνέχεια!

Xavian keep up the good work! :-p
Image
meli
bit level
bit level

Post by meli » Sun Sep 12, 2010 10:26 pm

:smt006 και παλι! Ευχαριστω για τς συμβουλες κ τ καλοσορισματα !
Πρεπει ν δηλωσω πως δν εχω προς τ παρον facebook κ δν ειναι στ αμεσα σχεδια μ! :smt023
Στα αμεσα σχεδια μ ειναι ν ξεκινησω τν σχολη γιατι εχω κατα ενθουσιαστει μ τ μαθηματικα π "ολοι" (..........γκουχου,γκουχου.............) λετε πως βασανιζουν , με τ οτι θ γνωρισω καινουργια ατομα ( αγορια-κοριστια ) και μ τ ν καταλαβω ακριβως τι παιζει μ αυτη τν σχολη π τοσα εχω ακουσει!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Sep 12, 2010 10:28 pm

meli καλωσηρθες στο venus και συχαρητηρια για την επιλογη σου.Να σαι σιγουρη οτι τοσο γκαγκαουγκαλα σαν εμας δεν θα βρεις πουθενα.Και μην απογοητευεσαι που δεν ηταν πρωτη σου επιλογη.Ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι κανουν μηχανογραφικο με βαση του τι νομιζουν οτι ειναι αυτο που τους αρεσει.Καλη αρχη. :smt006
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Sep 12, 2010 10:41 pm

Καλωσόρισες και από εμενα και καλή αρχή σε εσένα και όλους τους υπόλοιπους νεοεισελθόντες. :)

Από μαθηματικά (τουλάχιστον στο 1ο έτος) μην φανταστείς ότι θα δεις τίποτα το τραγικό, αλλά άμα σου αρέσουν μπορείς αργότερα να διαλέξεις τον κύκλο τους και να αποκτήσεις πιο "βαθιές" γνώσεις στο αντικείμενο.
Από κει και πέρα, η αρχή πάντα είναι ένα ευχάριστο κομμάτι της φοιτητικής ζωής, αφού θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο και γενικά θα έχεις την "χαρά" της ανακάλυψης :-p
Σε γενικές γραμμές πάντως, αν σου αρέσει να ασχολείσαι με τον υπολογιστή(όχι απαραίτητα προγραμματισμός, αλλά έστω να έχεις απορίες στο πώς δουλεύει), τότε οι πιθανότητες είναι ότι θα βρεις κάποια αρκετά ενδιαφέροντα μαθήματα.

Δώσε (αν θες την γνώμη μου) βάση στις 2 "εισαγωγές"(Εισαγωγή στον προγραμματισμό υπολογιστών, το οποίο συνήθως θα το ακους ως Java1, και την εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών), αφού πέρα από το ότι αν αυτά δεν τα αντέχεις, θα πρέπει να στραφείς σε κάτι πιο "εξωτερικό" στους κύκλους(δλδ οικονομικά ή μαθηματικά), θα είναι και τα μαθήματα που θα πρέπει να πάρεις κάποιες βάσεις για την συνέχεια.
Τα υπόλοιπα θα τα μάθεις στην πορεία. ;)

Καλή αρχή και πάλι λοιπόν και ότι απορία έχεις ρώτησε εδώ, όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει :smt025

P.S.: Τα παιδιά πιο πάνω έδειξαν την χαρά τους που βρήκαν πρωτοετή. Μην τα παρεξηγείτε :smt019
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Sun Sep 12, 2010 11:36 pm

meli wrote:ΠΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ PROSKOPOS! :roll: Μ ΤΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΝ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ Θ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η XaviannNJ.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ Μ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ!!!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Κ ΤΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ! Κ ΑΥΤΗ ΔΝ ΤΝ ΕΠΙΑΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ Θ Μ ΧΑΝΑΤΕ Θ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΘΗΗΗΗΗΗΗ.....

Καλώς ήρθες και απο μένα!! Μην ανησυχείς για τα μαθήματα απλά γενικά επειδή και εγώ λάτρευα τα μαθηματικά περισσοτέρο από οτιδηποτε άλλο (μετά φυσικά απο τη Βιολογία) και εγώ ημουν σαν εσένα ότι θα γούσταρα περισσότερο τα μαθηματικά κλπ. Θα σου πω να δώσεις σε όλα τα μαθήματα την ίδια ευκαιρία . Ο προγραμματισμός θα σε δυσκολέψει λίγο αλλά άμα τον δεις σαν παιχνίδι και πειράζοντας κ παιζοντας με αυτά που σας μαθαίνουν θα τον λατρέψεις. Προσωπικά τον προγραμματισμό δεν τον αλλάζω με τίποτα! Νιώθω ζωγράφος πλεον!

ΔΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΟΕ Π ΕΧΕΙ Ν ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ Τ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ( ΤΟΣΑ ΚΑΥΤΑ ΑΓΟΡΙΑ Ν ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ? )
είναι ένα καλό κίνητρο για να σου αρέσει η σχολή μας(όχι το μοναδικό)! Γνωρίζεις κόσμο με τη σέσουλα!! :smt007

Καλά φοιτητικά και δημιουργικά χρόνια και καλώς ήρθες στη σχολή μας!!
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Sep 12, 2010 11:42 pm

Καλωσήλθες και από μένα meli! Συγχαρητήρια! Με τον καιρό θα βρεις πτυχές του τμήματος που θα σε αρέσουν και άλλες όχι και τόσο. Feel free to ask anything! Το venus είναι κυρίως για αυτόν τον λόγο εδώ :smt023

P.S Venus people please behave :-D
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Mon Sep 13, 2010 12:09 am

Καλωσήρθες και συγχαρητήρια! Χωρίς, βέβαια, να ξέρω τίποτα για σένα, πιστεύω ότι σίγουρα κάτι θα βρεις να σου αρέσει, απ'την άποψη ότι εντάξει, δεν πέρασες Αρχιτεκτονική αλλά κι η σχολή μας δεν είναι να πεις καμιά Φιλολογία ή κάτι άλλο εντελώς άσχετο με τον κλάδο σου. Έχω βρει άτομα στη σχολή που είχαν ξεκινήσει για πολύ πιο άσχετα και τελικά τους έκατσε καλά. Αν είσαι τυχερή και πέσεις και στους καλούς/σωστούς καθηγητές (που λίγο πολύ μάλλον θα είναι οι ίδιοι με πέρσι, οπότε σε γενικές γραμμές θα είσαι κομπλέ), σίγουρα θα τα πάρεις με καλό μάτι. Τώρα αν πέσεις σε περιπτώσεις, είτε σου αρέσει η Πληροφορική, είτε όχι, δυστυχώς το ίδιο είναι. :)
Σαν σχολή, πάντως, και η Πληροφορική και η ΑΣΟΕΕ γενικά είναι μια χαρά, εγώ δεν την αλλάζω, αλλά αυτό είναι και θέμα γούστου. Μπορεί, βέβαια, να είμαστε τόσοι πολλοί εκεί μεσα που σε κάποια φάση να νομίζεις ότι είσαι ασιάτης μετανάστης που μένεις σε ημιυπόγειο με άλλους 15 αλλά αυτό έχει και τα καλά του, θα γνωρίσεις κόσμο. :lol: Το σίγουρο είναι στη σχολή αυτή δύσκολα αποφεύγεις κάποιον που δεν θέλεις να δεις. :cool:
Κατα τ''αλλα, να ρωτάς εδώ ό,τι θέλεις, για να είσαι απόλυτα έτοιμη για τις εγγραφές. Θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση όταν σε καθίσουν στο τραπεζάκι επιμένοντας να σου συμπληρώσουν/ελέγξουν τα χαρτιά για να πάρουν την απάντηση "γνωρίζω τη διαδικασία και τα έχω όλα έτοιμα". :-p Φιλική συμβουλή, μπορεί να μην είμαι πολύ καιρό, σχετικά, στη σχολή, αλλά έχω καταλάβει ότι οι πολύχρωμοι "φίλοι" μας δεν προσφέρουν καμία παραπάνω εξυπηρέτηση απ'όσες προσφέρει το ίδιο το πανεπιστήμιο. Οπότε δεν χρειάζεται να θεωρήσεις ότι τους έχεις ανάγκη ή...υποχρέωση, φιλικά κι ευγενικά πάντα, από απόσταση κι αν είσαι φαν του αθλήματος, τις παρασκευές πάνε και μπουζούκια. :-D
Για αρχή κοίταξε να συγκεντρώσεις όλα τα χαρτιά και τις φωτό που ζητάνε (θα βρεις τα απαιτούμενα στη σελίδα της σχολής http://www.aueb.gr στο πλαινό μενού), βάλτα όλα σε ένα φάκελο και πάρτα όπως είναι στις 27 να πας να γραφτείς. Για απολυτήριο πήγαινε καλύτερα επικυρωμένο αντίγραφο. Πέρσι δέχονταν και χαρτιά από ιδιωτικούς γιατρούς για τις εξετάσεις, λογικά το ίδιο θα γίνεται και φέτος, αλλά συνιστώ να πάρεις ένα τηλέφωνο στη γραμματεία του τμήματος. Αυτά...
Για οτιδήποτε άλλο, ρωτάς. ;)

ΥΓ: Να έχεις το νου σου για το πρώτο venus meeting της χρονιάς, εκεί θα γνωρίσεις εμάς και κάτι άλλους σαν κι εμάς. Αν θεωρείς ότι είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, πάρε τη μεγάλη απόφαση κι έλα. :smt024

EDIT: "Τονίζεται ότι από φέτος οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές δεν υποχρεούνται να
υποβάλλονται σε ακτινολογικές, παθολογικές και δερματολογικές εξετάσεις."

Οπότε άκυρο αυτό που είπα για τις εξετάσεις.....Πολύ θετικό, αρκεί να σκεφτείς ότι πέρσι για την παθολογική αναγκάστηκα να πάω δύο φορές γιατί την πρώτη φορά η ηλίθια στο δημόσιο, μόλις έκανα το λάθος να της πω ότι φοράω φακούς επαφής, αποφάσισε ότι για να με κρίνει παθολογικά υγιή, έπρεπε να με δει κι ένας οφθαλμίατρος. :???:
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”