Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by Zifnab » Wed Sep 29, 2010 5:51 pm

ξέχασες την εναλλακτική σημαία αντί της ελληνικής (μπήκε μια φορά) , το Η στη θέση του Ι στο διαφήμηση, το πεσμένο Σ, τα γραφόμενα αριστερά και δεξιά και πάνω στις σκάλες και το φάντασμα του Bon Scott που κατεβαίνει από τη σχολή :lol: :lol:

Α ναι έχει και κάτι μαύτα βαμένα ζουμιά αριστερά και δεξιά και κάποια φιλοτεχνημένα αγάλματα :lol:
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Sep 29, 2010 5:53 pm

fixed :lol: well nobody is perfect :lol: :smt005
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Wed Sep 29, 2010 6:02 pm

siopi wrote:Ερώτηση.Όταν λέει 7-9 εννοεί το πρωί?
Και 9-11 πρωί?

Σόρρυ guys.Το πρόγραμμα το βρήκα στην ΠΑΣΠ.Που μπορώ να το βρω στο σαιτ της σχολής?
Η σχολή λειτουργεί στο 12ωρο 9.00-21.00 οπότε τα δίωρα που αναφέρονται είναι μοναδικά.
Το πρόγραμμα υπάρχει στο http://www.aueb.gr στην αριστερή στήλη και βγήκε μάλιστα 2-3 μέρες προτού προσπαθήσει η ΠΑΣΠ να με ειδοποιήσει. Δική μου άποψη, που δεν θα σταματήσω να τη λέω, δεν χρειάζεστε τις παρατάξεις, το πανεπιστήμιο προσφέρει επαρκείς υπηρεσίες από μόνο του. Και με το venus να καλύπτει κάποια κενά, όπου υπάρχουν.
siopi wrote: Απίστευτη σχολή!(Θα πω όμως τα παράμονα μόνο,γιατί τα θετικά έχουν αναφερθεί χίλιες και μία φορές)
Επίσης να τονίσω ότι διασκέδασα πολύ με τους ΔΑΠίτες ΠΑΣΠίτες.
Στην αρχή με πήρe ένας ΔΑΠίτης να με πάει και καλά για την εγγραφή.Οπότε πάω σε γραφείο του ΠΑΣΠ και μου μιλάει ΠΑΣΠιτισσα.
Και επειδή λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται,το κανα άλλη μία φορά μέχρι που με πρηξε η ΠΑΣΠ.Τα @@@ !

1.Κάτι που δεν κατάλαβα είναι το εξής.Αφού στο μαθηματικό μεταξύ των κομμάτων υπάρχει καλή σχέση,στην ΑΣΟΕ πόσο πιόνια είναι και μισούνται αλλά και βρίζονται μεταξύ τους?
2.Γιατί τόσοι λίγοι αγαπούν την πληροφορική? :'( (Περίμενα ότι θα βλεπα άτομα που ξέρανε καμια language ,όχι τίποτα πολύ σοβαρό απλά λίγο python,και τίποτα από ΕΛΛΑΚ,το οποίο τους είναι άγνωστο.Οι περισσότεροι ήθελαν άλλα αντί άλλων.ΝΤαξει και εγώ ήθελα Ηλεκτρονικός Χανιά αλλά συναφή είναι )
3.Αν μείνεις no politica θα σε λιθοβολούν ή θα μπορείς να χεις καλές σχέσεις με όλους?

Τα μόνα σοβαρά άτομα που γνώρισα ήταν αυτά της ΚΝΕ τα οποία μιλούσαν,και μάλιστα δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να μιλήσουν για αναρχικές ιδέες,και σε κάποιες συμφώνησαν.Όχι σαν τα άλλα 2 που προανέφερα που το μόνο που μου λεγαν ήταν να με βοηθήσουν να γράψω το όνομα μου.
Hello!Τόσα χρόνια σε διαγωνίσματα μόνο αυτό έγραφα.Πιστεύω ότι το ξέρω τώρα πια απέξω :P :P :P
Γενικώς, θα δεις πολλά καραγκιοζιλίκια απ'τις παρατάξεις εκεί μέσα, είναι αρχή ακόμα.

1. Πιο μικρό το μέρος, πιο κοντά οι άνθρωποι (στο Μαθηματικό δε νομίζω να είναι ΠΑΣΠ-ΔΑΠ σε διπλανές πόρτες) και γενικώς παίζεται και πιο πολλή κομματικοποίηση στην ΑΣΟΕΕ και λόγω αντικειμένου. Αν ρωτήσεις άτομα απο παρατάξεις θα σου πουν "δεν τον μισώ επειδή είναι στη Χ παράταξη, τον μισώ επειδή είναι μ@λ@κ@ς", μόνο που όπως θα διαπιστώσεις, θεωρούν εξ'ορισμού μ@λ@κες όσους είναι σε άλλες παρατάξεις. Φαύλος κύκλος δηλαδή.
2. Ε αυτά τα διαπιστώνεις στην πορεία.
3. Θα μπορείς. Ακόμη κι αν διαφωνήσεις ανοιχτά μαζί τους μπορείς να έχεις μια καλημέρα, να σε παίρνουν κάνα τηλέφωνο, να μιλάς, να συμμετέχεις στις εκδηλώσεις τους. Ακόμη κι αν στο τέλος δεν τους ψηφίσεις. Αυτό γίνεται συνήθως μέχρι το 2ο έτος, μετά σε παρατάνε ήσυχο. Αν, πάντως, τους δείξεις εξ'αρχής ότι ούτε σ'ενδιαφέρει να χεις καλημέρες, ούτε και θα τους ψηφίσεις, το πιθανότερο είναι απλώς να σ'αφήσουν ήσυχο, δεν θα σε "λιθοβολίσει" κανένας. Στο κάτω-κάτω μόνο με γλύψιμο μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν...δε θα σε βρίσουνε κιόλας. Όχι ότι τους έχεις ανάγκη, γενικά, μη σε αγχώνει αν δεν έχεις σχέσεις μαζί τους και μην το δεις σαν τρόπο να κάνεις τις πρώτες σου φιλίες. Καλύτερα να προσπαθήσεις να ζητήσεις ένα στυλό απ'το μπροστινό σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις ένα καλό φίλο. ;)

Για την ΚΝΕ θα διαφωνήσω, πρήξες είναι κι αυτοί, ειδικά όταν θέλουν να πουλήσουν ριζοσπάστη και κουπονάκια, απλώς είναι λιγότερο απ'τους δύο μεγάλους. Λιγότερο ενοχλητικοί απ'ολους εγώ θεωρώ ότι είναι οι ΑΡΕΝ και ΕΑΑΚ γιατί ενοχλούν όσο λιγότερο γίνεται στα αμφιθέατρα και γενικώς δεν προσπαθούν να ψαρέψουν κόσμο. Περιορίζονται σε κάτι ανακοινώσεις στην αρχή, χαρτιά κλπ., δηλαδή δεν θα έρθουν να σε πρήξουν. Να θυμάσαι ότι όλοι έχουν τις επιδιώξεις τους, απλώς κάποιοι σε πρήζουν πολύ περισσότερο και στο παρουσιάζουν σαν "εμείς ενδιαφερόμαστε περισσότερο". Δεν είναι ανάγκη να παίξεις το παιχνίδι των παρατάξεων, απλά μην ασχοληθείς καθόλου, συμβουλή μου.
Eldebryn wrote: Δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται να ρωτήσω εδώ αλλα έχω δει άλλα topics και είμαι λιγο μπερδεμένος με το τι παίζει. Μια που στο συγκεκριμένο είμαστε αρκετά active ρωτάω λοιπόν:

Όταν γραφτήκαμε μας έδωσαν έναν φάκελο με το ατομικό δελτιο λογαριασμου για το κεντρο υπολογιστών που εχει

email τυπου ***@dias.aueb.gr

username τυπου p31******

και ενα randomized password.

Αυτά που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω? Με e-grammateia, e-class κτλ τι παίζει? Εν τέλει τι πρέπει να κάνω μέχρι την δευτέρα που έχω το πρώτο μάθημα?
Το username σου χρησιμεύει για τους υπολογιστές των εργαστηρίων, το e-class, το προσωπικό mail σου και το χώρο σου στο dias server. Σε όλα αυτά, εκτός απ'τους υπολογιστές των εργαστηρίων, θα μπαίνεις με τον password. Στους υπολογιστές θα σου πουν όταν κάνεις το πρώτο σου εργαστήριο.
Για την e-grammateia θα χρειαστεί να κάνεις ενεργοποίηση (νομίζω, εκτός κι αν σε σας γίνεται αυτόματα) και θα έχεις username του τύπου "g.papadakis" αν σε λένε πχ. Georgios Papadakis. Το password λογικά έρχεται στο mail που δηλώνεις στην ενεργοποίηση και αυτά τα credentials, επίσης, χρησιμοποιούνται στο eudoxus για τις δηλώσεις συγγραμμάτων και στο pithos που έχεις 50GB χώρο για αρχεία.
Το πιθανότερο είναι να μην έχουν ανοίξει ακόμα όλα αυτά, οπότε μην αγχώνεσαι.
fwteinh wrote:
Λοιπόν παιδιά γράφτηκα κι εγώ και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το κτίριο τις σχολής γιατί δεν το είχα ξαναδεί. Αυτό που δεν περίμενα πάντως ήταν να με περιμένουν έξω απο το λεωφορείο! Το σκηνικό με τα αυγά εγώ δεν το πρόσεξα καν δυστυχώς ή ευτυχώς!Η σχολή ,πάντως, μου φάνηκε αρκετά οργανωμένη και οι άνθρωποι μέσα στην αίθουσα που μας εξυπηρέτησαν ήταν πολύ ευγενικοί όλοι. (Μία πολύ καλή κυρία με βοήθησε να βρω κιόλας τις φωτογραφίες μου που της είχα χάσει μέσα στο αμφιθέατρο. )

Παιδιά που έχουν γραφτεί σε άλλες σχολές έχουν πάρει και ένα βιβλιαράκι που σημειώνουν τα μαθήματα που θα δώσουν.Εμείς έχουμε τέτοιο και δεν μας το έδωσαν ακόμα ή εγώ δεν το πήρα;

Ευχαριστώ και τα παιδιά απο προηγούμενα ποστ που μου με βοήθησαν σχετικά με την Θετική Κατεύθυνση και συγνώμη που δεν πήραν ποτέ απάντηση απλά τώρα τα είδα!!
Α, τυχερή είσαι εσύ. Χτες έμαθα σκηνικό που σταματούσαν άτομα στην Ακαδημίας, έξω απ'το μετρό του Πανεπιστημίου και τους ρωτούσαν αν είναι για τις εγγραφές της ΑΣΟΕΕ...
Τώρα για το κτήριο που σου άρεσε δεν ξέρω τι να πω (:P) αλλά σαν πανεπιστήμιο είναι όντως αρκετά οργανωμένο, δεν θα απογοητευτείς απ'αυτό. Και παρ'ολο που είναι μπ***δελο από τις αφίσες, τα πανώ και τους περιορισμένους χώρους, έχει τη δική του ταυτότητα!
Αν αναφέρεσαι στον οδηγό σπουδών του τμήματος, μπορείς να τον βρεις λογικά στο cs.aueb.gr όπου θα δεις για τα υποχρεωτικά μαθήματα του πρώτους έτους, αν και πέρσι μας τον έδιναν στην εγγραφή, νομίζω. Να σημειώσεις (εννοείς, να δηλώσεις) μαθήματα για την επόμενη εξεταστική δεν θα χρειαστεί, οι δικές μας δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην e-grammateia από Δευτέρα. Και τα συγγράμματα ξεχωριστά στο eudoxus για ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ, με τους ίδιους κωδικούς.
AmmarkoV wrote: Και πάνω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο το quote για αφεντικά ή κάτι τέτοιο ..

oh well nobody is perfect
Και τα συνθήματα στην κάθετη πλευρά των σκαλοπατιών που ειλικρινά αξίζουν τα συγχαρητήρια αυτοί που κατάφεραν να γράψουν κι εκεί σύνθημα(τα)! Εννοώ πάνω στα σκαλοπάτια, όχι δίπλα, όχι εκεί που πατάμε, θα μπορούσα να το πω "μέσα" στα σκαλοπάτια. :lol:
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Zifnab
Venus Former Team Member

Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by Zifnab » Thu Sep 30, 2010 2:57 am

miv wrote: Το username σου χρησιμεύει για τους υπολογιστές των εργαστηρίων, το e-class, το προσωπικό mail σου και το χώρο σου στο dias server. Σε όλα αυτά, εκτός απ'τους υπολογιστές των εργαστηρίων, θα μπαίνεις με τον password. Στους υπολογιστές θα σου πουν όταν κάνεις το πρώτο σου εργαστήριο.
Για την e-grammateia θα χρειαστεί να κάνεις ενεργοποίηση (νομίζω, εκτός κι αν σε σας γίνεται αυτόματα) και θα έχεις username του τύπου "g.papadakis" αν σε λένε πχ. Georgios Papadakis. Το password λογικά έρχεται στο mail που δηλώνεις στην ενεργοποίηση και αυτά τα credentials, επίσης, χρησιμοποιούνται στο eudoxus για τις δηλώσεις συγγραμμάτων και στο pithos που έχεις 50GB χώρο για αρχεία.
Για να τα ξεκαθαρίσουμε:
  • εργαστήρια(cslabs) εμφανίζεσαι με την ταυτότητα την φοιτητική και στο ενεργοποιούν. username: p3xxxxxx password: [κάτι δικό σου]
  • eclass: (dias credentials - χαρτάκι γραμματεία) username: p3xxxxxx@dias, password: [κάτι δεδομένο]
  • e-grammateia (θέλει ενεργοποίηση και τα credentials θα τα λάβεις σε κάποιο email) username:(σαν το όνομα σου - m.papaloukas) password: [κάτι δικό σου]
  • pithos: (πλέον με τα credentials της e-grammateia με βάση την ανακοίνωση που πήραμε οι παλιοί - βλ.κάτω)
  • eudoxus (τα ίδια credentials της e-grammateias )
Όπως μας ενημέρωσαν από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία των υπηρεσιών Εύδοξος και Πίθος, με τη σύνδεση του Πανεπιστημίου μας στην υπηρεσία Εύδοξος (ηλεκτρονική παροχή συγγραμμάτων), θα αλλάξει το username/password και για την υπηρεσία Πίθος. Αυτό θα είναι πλέον το ίδιο με το username/password που έχετε στην e-Γραμματεία.

Αν κάποιος από εσάς δεν έχει ακόμη λογαριασμό στην e-Γραμματεία, μπορεί να δημιουργήσει στο http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/. Στη συνέχεια, στείλτε σε εμάς ή στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης Γραμματειών το username που σας δόθηκε από την e-Γραμματεία, μαζί με το username σας στο σύστημα dias, ώστε να τα στείλουμε στο ΕΔΕΤ για να τα ενεργοποιήσουν στο Πίθος.

Για τυχόν προβλήματα με το λογαριασμό σας στην e-Γραμματεία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Μηχανοργάν
ωσης Γραμματειών.
Φαντάζομαι οι ανεγκέφαλοι να έχουν προνοήσει άμα αλλάξεις τα credentials σε κάποια από τις υπηρεσίες (e-grammateia,pithos,eudoxus) να αλλάζουν παντού... :roll:
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Thu Sep 30, 2010 5:32 am

Χμμμ διάβασα όλο το thread και WOW! Έχουμε 3 νέα μέλη!
Ελπίζω μετά την παρουσίαση στον Τουμπή να μαζέψουμε και άλλους. Και άμα ο κ.Τουμπής δεν έχει πρόβλημα, προτείνω να την καθιερώσουμε κιόλας.
Α, δεν σας καλωσόρισα. Καλωσήρθατε. ;)
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Thu Sep 30, 2010 11:22 am

και βεβαιως οσοι δευτεροετεις δεν εχουν αλλαξει το ετος που ειναι τωρα στο προφιλ τους,να το κανουν αμεσα!
για να ξεχωριζουμε ντε :cool:
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Thu Sep 30, 2010 11:46 am

zaveti wrote:και βεβαιως οσοι δευτεροετεις δεν εχουν αλλαξει το ετος που ειναι τωρα στο προφιλ τους,να το κανουν αμεσα!
zaveti++ :-D, το ίδιο και οι υπόλοιποι...nickpro και ja :-D
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Thu Sep 30, 2010 11:55 am

Zifnab wrote:
miv wrote: Το username σου χρησιμεύει για τους υπολογιστές των εργαστηρίων, το e-class, το προσωπικό mail σου και το χώρο σου στο dias server. Σε όλα αυτά, εκτός απ'τους υπολογιστές των εργαστηρίων, θα μπαίνεις με τον password. Στους υπολογιστές θα σου πουν όταν κάνεις το πρώτο σου εργαστήριο.
Για να τα ξεκαθαρίσουμε:
  • εργαστήρια(cslabs) εμφανίζεσαι με την ταυτότητα την φοιτητική και στο ενεργοποιούν. username: p3xxxxxx password: [κάτι δικό σου]
  • eclass: (dias credentials - χαρτάκι γραμματεία) username: p3xxxxxx@dias, password: [κάτι δεδομένο]
  • e-grammateia (θέλει ενεργοποίηση και τα credentials θα τα λάβεις σε κάποιο email) username:(σαν το όνομα σου - m.papaloukas) password: [κάτι δικό σου]
  • pithos: (πλέον με τα credentials της e-grammateia με βάση την ανακοίνωση που πήραμε οι παλιοί - βλ.κάτω)
  • eudoxus (τα ίδια credentials της e-grammateias )
Όπως μας ενημέρωσαν από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία των υπηρεσιών Εύδοξος και Πίθος, με τη σύνδεση του Πανεπιστημίου μας στην υπηρεσία Εύδοξος (ηλεκτρονική παροχή συγγραμμάτων), θα αλλάξει το username/password και για την υπηρεσία Πίθος. Αυτό θα είναι πλέον το ίδιο με το username/password που έχετε στην e-Γραμματεία.

Αν κάποιος από εσάς δεν έχει ακόμη λογαριασμό στην e-Γραμματεία, μπορεί να δημιουργήσει στο http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/. Στη συνέχεια, στείλτε σε εμάς ή στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης Γραμματειών το username που σας δόθηκε από την e-Γραμματεία, μαζί με το username σας στο σύστημα dias, ώστε να τα στείλουμε στο ΕΔΕΤ για να τα ενεργοποιήσουν στο Πίθος.

Για τυχόν προβλήματα με το λογαριασμό σας στην e-Γραμματεία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Μηχανοργάν
ωσης Γραμματειών.
Φαντάζομαι οι ανεγκέφαλοι να έχουν προνοήσει άμα αλλάξεις τα credentials σε κάποια από τις υπηρεσίες (e-grammateia,pithos,eudoxus) να αλλάζουν παντού... :roll:
Χμμ ναι, αυτό το τελευταίο το σκέφτηκα κι εγώ...ήθελα να αλλάξω κωδικό στη γραμματεία αλλά λέω άστο...:P
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Sep 30, 2010 12:22 pm

pffff , είναι λίγο tragic και "καθοσπρεπισμός" που το βγάλατε offtopic..
και έιναι και κλειδωμένο ( αναγκάζοντας με πχ να postάρω εδώ)..
Λες και όντως έχουμε να κρύψουμε κάτι.. (?)
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Thu Sep 30, 2010 12:27 pm

Εμ ναι αλλά πραγματικά σε αυτό το thread δεν κολλάνε αυτά...Έχει εξαντληθεί το θέμα με τις παρατάξεις...
Οι πρωτοετείς θα σχηματίσουν την δική τους εικόνα. Γιατί να το ξεκλειδώσω? Αφού όλες οι συζητήσεις με ευκολία καταλήγουν σε αυτό το θέμα. Και φυσικά δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι...

Let's stay on topic λοιπόν...
floyddream
byte level
byte level

Post by floyddream » Thu Sep 30, 2010 12:32 pm

Ισως βγω λιγο offtopic αλλα εδω και πολυ καιρο εχω χάσει το password για την e-grammateia ξερει κανεις που ακριβως πρεπει να παω η να στειλω mail για να το ανακτήσω?
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu Sep 30, 2010 12:45 pm

Zifnab wrote:
zaveti wrote:και βεβαιως οσοι δευτεροετεις δεν εχουν αλλαξει το ετος που ειναι τωρα στο προφιλ τους,να το κανουν αμεσα!
Μα το νέο έτος ξεκινάει στις 4/10 αν δεν απατόμαι. Σωστα?? :-D
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Thu Sep 30, 2010 1:18 pm

Ναι, δες και το ακαδημαϊκό ημερολόγιο...

http://www.aueb.gr/pages/news/attachmen ... r10-11.pdf
What to say man...what to say....
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by marios » Thu Sep 30, 2010 1:24 pm

Το νέο έτος για μένα(και για οποιονδήποτε μένει από το Μαρούσι και πάνω) αρχίζει από την Τετάρτη, που θα ανοίξουν το Ειρήνη-Άνω Πατήσια..
Κατέβηκα την Δευτέρα και μου πήρε 2 ώρες το κατέβασμα και άλλες τόσες το ανέβασμα... Και δεν είχε και προαστικό, οπότε έφαγα και άλλη μισή ώρα γιατί πήγα πρώτα από Δούκισσα :smt013 :smt013 :smt013
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Thu Sep 30, 2010 1:24 pm

Άρα οι 1οετείς να βάλουν μαθητής? :smt016 Έλα να αλλάζουμε!
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu Sep 30, 2010 1:26 pm

Loner wrote:Άρα οι 1οετείς να βάλουν μαθητής? :smt016 Έλα να αλλάζουμε!
Κάντε ότι θέλετε. Εγώ στις 4/10. Ο Μάριος στις 6. :-D
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Sep 30, 2010 3:27 pm

Zifnab wrote:
fixed :-p
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
spirto82
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by spirto82 » Thu Sep 30, 2010 3:42 pm

παιδια sorry που γραφω εδω. απλα θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανενας ποτε ξεκινανε τα μαθηματα για την νεα ακαδημαικη χρονια. ευχαριστω.! :smt023
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Sep 30, 2010 3:44 pm

p3090249 wrote:παιδια sorry που γραφω εδω. απλα θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανενας ποτε ξεκινανε τα μαθηματα για την νεα ακαδημαικη χρονια. ευχαριστω.! :smt023
Δευτέρα, 4/10
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Thu Sep 30, 2010 7:16 pm

ja_the_invincible wrote: fixed :-p
Γέρασαμε ja... :-p
Ezio
bit level
bit level

Post by Ezio » Sat Oct 02, 2010 11:35 am

Επειδη ειμαι τοσο απροσαρμοστος και αμφισβητιας, θα αμφισβητησω την αμφισβητηση της κοινης και εξευτελισμενης δημοσιευσης στο forum και θα γραψω και γω. Καλο ακαδημαικο ετος...
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Sat Oct 02, 2010 11:40 am

Ezio wrote:Επειδη ειμαι τοσο απροσαρμοστος και αμφισβητιας, θα αμφισβητησω την αμφισβητηση της κοινης και εξευτελισμενης δημοσιευσης στο forum και θα γραψω και γω. Καλο ακαδημαικο ετος...
:lol:Πρωτότυπο post ! Καλά έκανες!!! Καλή αρχή και Συγχαρητήρια !!!
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”