Α ναι έχει και κάτι μαύτα βαμένα ζουμιά αριστερά και δεξιά και κάποια φιλοτεχνημένα αγάλματα

Η σχολή λειτουργεί στο 12ωρο 9.00-21.00 οπότε τα δίωρα που αναφέρονται είναι μοναδικά.siopi wrote:Ερώτηση.Όταν λέει 7-9 εννοεί το πρωί?
Και 9-11 πρωί?
Σόρρυ guys.Το πρόγραμμα το βρήκα στην ΠΑΣΠ.Που μπορώ να το βρω στο σαιτ της σχολής?
Γενικώς, θα δεις πολλά καραγκιοζιλίκια απ'τις παρατάξεις εκεί μέσα, είναι αρχή ακόμα.siopi wrote: Απίστευτη σχολή!(Θα πω όμως τα παράμονα μόνο,γιατί τα θετικά έχουν αναφερθεί χίλιες και μία φορές)
Επίσης να τονίσω ότι διασκέδασα πολύ με τους ΔΑΠίτες ΠΑΣΠίτες.
Στην αρχή με πήρe ένας ΔΑΠίτης να με πάει και καλά για την εγγραφή.Οπότε πάω σε γραφείο του ΠΑΣΠ και μου μιλάει ΠΑΣΠιτισσα.
Και επειδή λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται,το κανα άλλη μία φορά μέχρι που με πρηξε η ΠΑΣΠ.Τα @@@ !
1.Κάτι που δεν κατάλαβα είναι το εξής.Αφού στο μαθηματικό μεταξύ των κομμάτων υπάρχει καλή σχέση,στην ΑΣΟΕ πόσο πιόνια είναι και μισούνται αλλά και βρίζονται μεταξύ τους?
2.Γιατί τόσοι λίγοι αγαπούν την πληροφορική? :'( (Περίμενα ότι θα βλεπα άτομα που ξέρανε καμια language ,όχι τίποτα πολύ σοβαρό απλά λίγο python,και τίποτα από ΕΛΛΑΚ,το οποίο τους είναι άγνωστο.Οι περισσότεροι ήθελαν άλλα αντί άλλων.ΝΤαξει και εγώ ήθελα Ηλεκτρονικός Χανιά αλλά συναφή είναι )
3.Αν μείνεις no politica θα σε λιθοβολούν ή θα μπορείς να χεις καλές σχέσεις με όλους?
Τα μόνα σοβαρά άτομα που γνώρισα ήταν αυτά της ΚΝΕ τα οποία μιλούσαν,και μάλιστα δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να μιλήσουν για αναρχικές ιδέες,και σε κάποιες συμφώνησαν.Όχι σαν τα άλλα 2 που προανέφερα που το μόνο που μου λεγαν ήταν να με βοηθήσουν να γράψω το όνομα μου.
Hello!Τόσα χρόνια σε διαγωνίσματα μόνο αυτό έγραφα.Πιστεύω ότι το ξέρω τώρα πια απέξω :P :P :P
Το username σου χρησιμεύει για τους υπολογιστές των εργαστηρίων, το e-class, το προσωπικό mail σου και το χώρο σου στο dias server. Σε όλα αυτά, εκτός απ'τους υπολογιστές των εργαστηρίων, θα μπαίνεις με τον password. Στους υπολογιστές θα σου πουν όταν κάνεις το πρώτο σου εργαστήριο.Eldebryn wrote: Δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται να ρωτήσω εδώ αλλα έχω δει άλλα topics και είμαι λιγο μπερδεμένος με το τι παίζει. Μια που στο συγκεκριμένο είμαστε αρκετά active ρωτάω λοιπόν:
Όταν γραφτήκαμε μας έδωσαν έναν φάκελο με το ατομικό δελτιο λογαριασμου για το κεντρο υπολογιστών που εχει
email τυπου ***@dias.aueb.gr
username τυπου p31******
και ενα randomized password.
Αυτά που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω? Με e-grammateia, e-class κτλ τι παίζει? Εν τέλει τι πρέπει να κάνω μέχρι την δευτέρα που έχω το πρώτο μάθημα?
Α, τυχερή είσαι εσύ. Χτες έμαθα σκηνικό που σταματούσαν άτομα στην Ακαδημίας, έξω απ'το μετρό του Πανεπιστημίου και τους ρωτούσαν αν είναι για τις εγγραφές της ΑΣΟΕΕ...fwteinh wrote:
Λοιπόν παιδιά γράφτηκα κι εγώ και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το κτίριο τις σχολής γιατί δεν το είχα ξαναδεί. Αυτό που δεν περίμενα πάντως ήταν να με περιμένουν έξω απο το λεωφορείο! Το σκηνικό με τα αυγά εγώ δεν το πρόσεξα καν δυστυχώς ή ευτυχώς!Η σχολή ,πάντως, μου φάνηκε αρκετά οργανωμένη και οι άνθρωποι μέσα στην αίθουσα που μας εξυπηρέτησαν ήταν πολύ ευγενικοί όλοι. (Μία πολύ καλή κυρία με βοήθησε να βρω κιόλας τις φωτογραφίες μου που της είχα χάσει μέσα στο αμφιθέατρο. )
Παιδιά που έχουν γραφτεί σε άλλες σχολές έχουν πάρει και ένα βιβλιαράκι που σημειώνουν τα μαθήματα που θα δώσουν.Εμείς έχουμε τέτοιο και δεν μας το έδωσαν ακόμα ή εγώ δεν το πήρα;
Ευχαριστώ και τα παιδιά απο προηγούμενα ποστ που μου με βοήθησαν σχετικά με την Θετική Κατεύθυνση και συγνώμη που δεν πήραν ποτέ απάντηση απλά τώρα τα είδα!!
Και τα συνθήματα στην κάθετη πλευρά των σκαλοπατιών που ειλικρινά αξίζουν τα συγχαρητήρια αυτοί που κατάφεραν να γράψουν κι εκεί σύνθημα(τα)! Εννοώ πάνω στα σκαλοπάτια, όχι δίπλα, όχι εκεί που πατάμε, θα μπορούσα να το πω "μέσα" στα σκαλοπάτια.AmmarkoV wrote: Και πάνω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο το quote για αφεντικά ή κάτι τέτοιο ..
oh well nobody is perfect
Για να τα ξεκαθαρίσουμε:miv wrote: Το username σου χρησιμεύει για τους υπολογιστές των εργαστηρίων, το e-class, το προσωπικό mail σου και το χώρο σου στο dias server. Σε όλα αυτά, εκτός απ'τους υπολογιστές των εργαστηρίων, θα μπαίνεις με τον password. Στους υπολογιστές θα σου πουν όταν κάνεις το πρώτο σου εργαστήριο.
Για την e-grammateia θα χρειαστεί να κάνεις ενεργοποίηση (νομίζω, εκτός κι αν σε σας γίνεται αυτόματα) και θα έχεις username του τύπου "g.papadakis" αν σε λένε πχ. Georgios Papadakis. Το password λογικά έρχεται στο mail που δηλώνεις στην ενεργοποίηση και αυτά τα credentials, επίσης, χρησιμοποιούνται στο eudoxus για τις δηλώσεις συγγραμμάτων και στο pithos που έχεις 50GB χώρο για αρχεία.
Το πιθανότερο είναι να μην έχουν ανοίξει ακόμα όλα αυτά, οπότε μην αγχώνεσαι.
Φαντάζομαι οι ανεγκέφαλοι να έχουν προνοήσει άμα αλλάξεις τα credentials σε κάποια από τις υπηρεσίες (e-grammateia,pithos,eudoxus) να αλλάζουν παντού...Όπως μας ενημέρωσαν από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία των υπηρεσιών Εύδοξος και Πίθος, με τη σύνδεση του Πανεπιστημίου μας στην υπηρεσία Εύδοξος (ηλεκτρονική παροχή συγγραμμάτων), θα αλλάξει το username/password και για την υπηρεσία Πίθος. Αυτό θα είναι πλέον το ίδιο με το username/password που έχετε στην e-Γραμματεία.
Αν κάποιος από εσάς δεν έχει ακόμη λογαριασμό στην e-Γραμματεία, μπορεί να δημιουργήσει στο http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/. Στη συνέχεια, στείλτε σε εμάς ή στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης Γραμματειών το username που σας δόθηκε από την e-Γραμματεία, μαζί με το username σας στο σύστημα dias, ώστε να τα στείλουμε στο ΕΔΕΤ για να τα ενεργοποιήσουν στο Πίθος.
Για τυχόν προβλήματα με το λογαριασμό σας στην e-Γραμματεία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Μηχανοργάν
ωσης Γραμματειών.
zaveti++zaveti wrote:και βεβαιως οσοι δευτεροετεις δεν εχουν αλλαξει το ετος που ειναι τωρα στο προφιλ τους,να το κανουν αμεσα!
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Χμμ ναι, αυτό το τελευταίο το σκέφτηκα κι εγώ...ήθελα να αλλάξω κωδικό στη γραμματεία αλλά λέω άστο...:PZifnab wrote:Για να τα ξεκαθαρίσουμε:miv wrote: Το username σου χρησιμεύει για τους υπολογιστές των εργαστηρίων, το e-class, το προσωπικό mail σου και το χώρο σου στο dias server. Σε όλα αυτά, εκτός απ'τους υπολογιστές των εργαστηρίων, θα μπαίνεις με τον password. Στους υπολογιστές θα σου πουν όταν κάνεις το πρώτο σου εργαστήριο.
Για την e-grammateia θα χρειαστεί να κάνεις ενεργοποίηση (νομίζω, εκτός κι αν σε σας γίνεται αυτόματα) και θα έχεις username του τύπου "g.papadakis" αν σε λένε πχ. Georgios Papadakis. Το password λογικά έρχεται στο mail που δηλώνεις στην ενεργοποίηση και αυτά τα credentials, επίσης, χρησιμοποιούνται στο eudoxus για τις δηλώσεις συγγραμμάτων και στο pithos που έχεις 50GB χώρο για αρχεία.
Το πιθανότερο είναι να μην έχουν ανοίξει ακόμα όλα αυτά, οπότε μην αγχώνεσαι.
- εργαστήρια(cslabs) εμφανίζεσαι με την ταυτότητα την φοιτητική και στο ενεργοποιούν. username: p3xxxxxx password: [κάτι δικό σου]
- eclass: (dias credentials - χαρτάκι γραμματεία) username: p3xxxxxx@dias, password: [κάτι δεδομένο]
- e-grammateia (θέλει ενεργοποίηση και τα credentials θα τα λάβεις σε κάποιο email) username:(σαν το όνομα σου - m.papaloukas) password: [κάτι δικό σου]
- pithos: (πλέον με τα credentials της e-grammateia με βάση την ανακοίνωση που πήραμε οι παλιοί - βλ.κάτω)
- eudoxus (τα ίδια credentials της e-grammateias )
Φαντάζομαι οι ανεγκέφαλοι να έχουν προνοήσει άμα αλλάξεις τα credentials σε κάποια από τις υπηρεσίες (e-grammateia,pithos,eudoxus) να αλλάζουν παντού...Όπως μας ενημέρωσαν από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία των υπηρεσιών Εύδοξος και Πίθος, με τη σύνδεση του Πανεπιστημίου μας στην υπηρεσία Εύδοξος (ηλεκτρονική παροχή συγγραμμάτων), θα αλλάξει το username/password και για την υπηρεσία Πίθος. Αυτό θα είναι πλέον το ίδιο με το username/password που έχετε στην e-Γραμματεία.
Αν κάποιος από εσάς δεν έχει ακόμη λογαριασμό στην e-Γραμματεία, μπορεί να δημιουργήσει στο http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/. Στη συνέχεια, στείλτε σε εμάς ή στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης Γραμματειών το username που σας δόθηκε από την e-Γραμματεία, μαζί με το username σας στο σύστημα dias, ώστε να τα στείλουμε στο ΕΔΕΤ για να τα ενεργοποιήσουν στο Πίθος.
Για τυχόν προβλήματα με το λογαριασμό σας στην e-Γραμματεία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Μηχανοργάν
ωσης Γραμματειών.
Μα το νέο έτος ξεκινάει στις 4/10 αν δεν απατόμαι. Σωστα??Zifnab wrote:zaveti++zaveti wrote:και βεβαιως οσοι δευτεροετεις δεν εχουν αλλαξει το ετος που ειναι τωρα στο προφιλ τους,να το κανουν αμεσα!
, το ίδιο και οι υπόλοιποι...nickpro και ja
Κάντε ότι θέλετε. Εγώ στις 4/10. Ο Μάριος στις 6.Loner wrote:Άρα οι 1οετείς να βάλουν μαθητής?Έλα να αλλάζουμε!
fixedZifnab wrote:zaveti++zaveti wrote:και βεβαιως οσοι δευτεροετεις δεν εχουν αλλαξει το ετος που ειναι τωρα στο προφιλ τους,να το κανουν αμεσα!
, το ίδιο και οι υπόλοιποι...nickpro και ja
Δευτέρα, 4/10p3090249 wrote:παιδια sorry που γραφω εδω. απλα θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανενας ποτε ξεκινανε τα μαθηματα για την νεα ακαδημαικη χρονια. ευχαριστω.!
Γέρασαμε ja...ja_the_invincible wrote: fixed
Ezio wrote:Επειδη ειμαι τοσο απροσαρμοστος και αμφισβητιας, θα αμφισβητησω την αμφισβητηση της κοινης και εξευτελισμενης δημοσιευσης στο forum και θα γραψω και γω. Καλο ακαδημαικο ετος...