Μερικές ιδέες:Θα μπορούσες να παράγεις software για άτομα με ειδικές ανάγκες (δε το λέω για εμένα!lumenintervalum wrote:Απλά δεν έχω καταλήξει στο τι επιχείρηση θα είναι αυτή, ποιο θα είναι το "προϊόν" μου κτλ. που είναι βασικά νομίζω.

Σίγουρα, πάντως η σχολή εδώ είναι γεμάτη από πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες!lumenintervalum wrote: Δηλαδή δεν μπορώ να δουλεύω μόνη μου σε τέτοια θέματα, νομίζω δύο άτομα είναι απαραίτητα, άσε που αν είναι το αντικείμενο τέτοιο θα πρέπει να έχει και τις κατάλληλες γνώσεις.

Το κεφάλαιο τώρα είναι ένα καθαρά πρακτικό ζήτημα που θα σ'απασχολήσει αργότερα.Μήν αγχώνεσαι με αυτό, σκέψου πρώτα τι θα ήθελες να κάνεις και μετά.
Εγώ να δείς!!lumenintervalum wrote:Γενικά, έχω τόσα πράγματα στο μυαλό μου που λίγο νιώθω χαμένη!!

1) Όντως!AmmarkoV wrote:αλλά η ρομποτική επειδή το έχω ψάξει είναι 1)Ακριβή 2)Απίθανο να κατασκευάσεις κάτι πολύ σοβαρό , πέρα από τα έτοιμα.. (Άντε να φτιάξει κανείς LCD panel , ή Motion Sensor ή οτιδήποτε εκτός από μηχανικά κομμάτια τα οποία με την σειρά τους είναι και πάλι ακριβά Very Happy )

2) Εννοείς καθαρά σε πρακτικό επίπεδο; στην Ελλάδα μας είναι σίγουρα αυτή τη στιγμή.Αλλά αν το κυνηγήσεις στο εξωτερικό δεν είναι τόσο απίθανο!
Θεωρητικά (δηλ. πέρα από "τεχνικές δυσκολίες") σε ιντριγκάρει;