zweistein wrote:
Επειδή ο Νάκας είναι ηλίθιος δεν καταλαβαίνω τον λόγο να έχουν κάτι οι μάρκες...
Μπορεί αυτά που φέρνει να μην αξίζουν τα λεφτά της τιμής που βάζει, αλλα η yamaha και η dean δεν έχουν κακό όνομα σαν εταιρίες.
edit: ούτος ή άλλος την αγορά μου δεν έχω σκοπό να την κάνω από Ελλάδα..
Και οι Ibanez είναι πολλύ καλές απο ότι ξέρω...
Βασικά δέν συμφέρει να κάνεις αγορά κιθάρας/μπάσου απο το εξωτερικό, γιατι τα μεταφορικά θα σου στοιχίσουν σχοδόν όσο η κιθάρα xD
υπάρχουν πολλά άλλα μαγαζιά εκτός απο τον Νάκκα, απλα ο Νάκκας έχει πολλά υποκαταστήματα και μερικοί που δέν ψάχνονται( το 80% του κόσμου) τον θεωρούν μονοπώλιο και για αυτο τσιμπάει πάρα πολλύ τις τιμές...
Π.χ. το μαγαζί απο το οποίο πήρα τον ενισχυτή μου, (δίπλα στον σταθμό του ηλεκτρικού του Αμαρουσίου), όταν είχα πρωτοπάει είχα πάθει πλάκα γιατι είχε 10 φορές την ποικιλία του Νάκκα...είχε απο τις κλασσικές φθηνές αλλα καλές Fender Squire μέχρι Gibson και Epiphone Les Pauls που θεωρούνται απο τις πολλύ ποιοτικές, (ειδηκά οι Gibson)
Άτομα που ξέρω μου εχουν πεί οτι υπάρχουν μαγαζιά με ακόμα μεγαλύτερη ποικηλία, και οι τιμές δέν είναι όσο υψηλές όσο φαντάζεσαι...καθώς επιδέχονται και παζάρια...
Εκτός βέβαια εάν θα πάς έτσι και αλλιώς στο εξωτερικό και μπορείς να την φέρεις εσύ απο κει, τότε αλλάζει το πράγμα...
Αλλα και εγώ που το είχα ψάξει συμπέρανα οτι δέν συμφέρει να αγοράσεις απο το εξωτερικό στην συγκεκριμμένη περίπτωση...