Πληροφορική Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Feedback

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.

Ποιούς κύκλους επιλέξατε για την απόκτηση του πτυχίου σας?

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα είμαι μικρός :P
15
9%
Θα πάρω πτυχίο χωρίς κύκλους
9
5%
(Θεωρητική Πληροφορική) & (Υπολογιστικά Μαθηματικά και Επιστημονικοί Υπολογισμοί)
3
2%
(Συστήματα και Δίκτυα Υπολογιστών) & (Βάσεις Δεδομένων και Διαχείριση Γνώσης)
39
24%
(Πληροφοριακά Συστήματα και Ασφάλεια) & (Επιχειρησιακή Έρευνα και Οικονομικά Πληροφορικής)
40
24%
(Θεωρητική Πληροφορική) & (Συστήματα και Δίκτυα Υπολογιστών)
0
No votes
(Θεωρητική Πληροφορική) & (Πληροφοριακά Συστήματα και Ασφάλεια)
3
2%
(Θεωρητική Πληροφορική) & (Βάσεις Δεδομένων και Διαχείριση Γνώσης)
9
5%
(Θεωρητική Πληροφορική) & (Επιχειρησιακή Έρευνα και Οικονομικά Πληροφορικής)
5
3%
(Συστήματα και Δίκτυα Υπολογιστών) & (Πληροφοριακά Συστήματα και Ασφάλεια)
9
5%
(Συστήματα και Δίκτυα Υπολογιστών) & (Επιχειρησιακή Έρευνα και Οικονομικά Πληροφορικής)
4
2%
(Συστήματα και Δίκτυα Υπολογιστών) & (Υπολογιστικά Μαθηματικά και Επιστημονικοί Υπολογισμοί)
0
No votes
(Πληροφοριακά Συστήματα και Ασφάλεια) & (Βάσεις Δεδομένων και Διαχείριση Γνώσης)
20
12%
(Πληροφοριακά Συστήματα και Ασφάλεια) & (Υπολογιστικά Μαθηματικά και Επιστημονικοί Υπολογισμοί)
0
No votes
(Βάσεις Δεδομένων και Διαχείριση Γνώσης) & (Επιχειρησιακή Έρευνα και Οικονομικά Πληροφορική)
5
3%
(Βάσεις Δεδομένων και Διαχείριση Γνώσης) & (Υπολογιστικά Μαθηματικά και Επιστημονικοί Υπολογισμοί)
1
1%
(Επιχειρησιακή Έρευνα και Οικονομικά Πληροφορικής) & Υπολογιστικά Μαθηματικά και Επιστημονικοί Υπολογισμοί)
3
2%

Total votes: 165
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Πληροφορική Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Feedback

Post by enum21 » Tue Jan 25, 2011 5:42 pm

stoupeace wrote:Eστω και απο αυτο το μικρό δείγμα ψήφων, δεν περιμενα καθόλου να έχει 16 ψήφους ο bussiness χαρακτήρας της σχολής.
σωστή η παρατήρησή σου! Και δίκτυα-βάσεις μόλις 5 :???:
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Jan 25, 2011 5:48 pm

Εμενα μου κανει εντυπωση που τοσα πολλα ατομα σκεφτονταν ετσι στα 17.Για bussiness κλπ.Νιωθω πολυ πισω. :lol:
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Tue Jan 25, 2011 5:50 pm

ultimate_aektzis wrote:Εμενα μου κανει εντυπωση που τοσα πολλα ατομα σκεφτονταν ετσι στα 17.Για bussiness κλπ.Νιωθω πολυ πισω. :lol:
Image
ImageImageImageImageImageImageImage
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by XaviannNJ » Tue Jan 25, 2011 6:02 pm

ultimate_aektzis wrote:Εμενα μου κανει εντυπωση που τοσα πολλα ατομα σκεφτονταν ετσι στα 17.Για bussiness κλπ.Νιωθω πολυ πισω. :lol:
Εμένα γι' αυτό μου είχαν προτείνει την συγκεκριμένη σχολή.Επειδή συνδυάζει και τα 2! :)
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Tue Jan 25, 2011 6:05 pm

XaviannNJ wrote:
Εμένα γι' αυτό μου είχαν προτείνει την συγκεκριμένη σχολή.Επειδή συνδυάζει και τα 2! :)
Βάλτε και μια επιλογή στο poll για όσους περάσαμε τυχαία....
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Tue Jan 25, 2011 6:06 pm

necrofear_13 wrote:
XaviannNJ wrote:
Βάλτε και μια επιλογή στο poll για όσους περάσαμε τυχαία....
Τότε θα πρέπει να μπορεί να αλλάζει και η αρχική ψήφος :-p
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Jan 25, 2011 6:29 pm

cypher wrote:
Image
Ε καλα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος να καθεται να λιωνει που δεν νοιαζεται να βγαλει φραγκα.Αλλο λεω...ηξεραν στα 17 οτι θελουν να ασχοληθουν με το bussiness κομματι?
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Tue Jan 25, 2011 7:08 pm

Δλδ σχεδον οι μισοι απο τους φοιτητες πληροφορικης του τμηματος μας ειναι απο σποντα εδω λογω αποτυχιας σε οικονομικο τμημα??????? :???: :???: :???: :???:
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Tue Jan 25, 2011 7:39 pm

vasilaros69 wrote:Δλδ σχεδον οι μισοι απο τους φοιτητες πληροφορικης του τμηματος μας ειναι απο σποντα εδω λογω αποτυχιας σε οικονομικο τμημα??????? :???: :???: :???: :???:
ανάλογα με την περίπτωση. Δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους σε μια κατηγορία. Άλλοι πέρασαν εδώ γιατί το ήθελαν, άλλοι έφυγαν από άλλα τμήματα για να έρθουν στο δικό μας, άλλοι δεν πέρασαν στις σχολές των πρώτων προτιμήσεών τους (Ιατρική, Αρχιτεκτονική, Πολιτικών Μηχανικών) και άλλοι επειδή είχε φτάσει η τελευταία μέρα και δεν είχαν καταθέσει μηχανογραφικό :-p
αστειεύομαι για το τελευταίο :smt016
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Tue Jan 25, 2011 7:46 pm

vasilaros69 wrote:Δλδ σχεδον οι μισοι απο τους φοιτητες πληροφορικης του τμηματος μας ειναι απο σποντα εδω λογω αποτυχιας σε οικονομικο τμημα??????? :???: :???: :???: :???:
Δεν προκυπτει κατι τετοιο απο το ερωτηματολογιο.Αλλωστε δεν υπαρχει σχετικη ερωτηση .Τωρα το τι περιμενει ο καθενας και τη τελικα βρσκει στη σχολη ειναι αλλο θεμα
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Tue Jan 25, 2011 8:09 pm

ultimate_aektzis wrote:Αλλο λεω...ηξεραν στα 17 οτι θελουν να ασχοληθουν με το bussiness κομματι?
Γιατί, υπάρχουν 17χρονοι που να ξέρουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με την έρευνα :-p :-p :-p; Όσο υπάρχει η μία κατηγορία, υπάρχει και η άλλη.

Ένα πόρισμα που βγάζω από το poll είναι ότι ένα ποσοστό φοιτητών δεν επέλεξε το Τμήμα μας τυχαία (αναφέρομαι σε όσους ψήφισαν την πρώτη επιλογή). Αντιθέτως, είχαν σαφή αίσθηση ότι θα ασχοληθούν με business κομμάτι και ίσως όχι καθαρά core. Τώρα, αν το Τμήμα θέλει να γίνει αυστηρά και μόνο core, δεν καταλαβαίνω τι νόημα ύπαρξης έχει.

Προσωπικά, ψήφισα την τρίτη επιλογή, αλλά ο λόγος που διάλεξα το Τμήμα είναι το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ με έρευνα, διδακτορικά, κλπ. Ήθελα μία σχολή προσανατολισμένη στην αγορά γιατί αυτό με ενδιαφέρει να κάνω: business application development. Παράλληλα, δεν έχω την πολυτέλεια να σπουδάζω 4 + 5 χρόνια χωρίς να δουλεύω. Θεωρώ την "ερευνητική" Πληροφορική αναγκαία μεν, ακατάλληλη για μένα δε.
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Jan 25, 2011 8:27 pm

Γιατί, υπάρχουν 17χρονοι που να ξέρουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με την έρευνα
Προσωπικα μου φαινεται πιο πιθανο.Γιατι περιλαμβανει και την θεληση να γινεις καθηγητης μεσα.Γενικα και οι 2 κατηγοριες μου φαινονται αφυσικο να τις εχεις υποψην σου στα 17 σου.Επισης(ασχετο αυτο) οι 3 πρωτες επιλογες εχουν πολλα σημεια τομης...
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Tue Jan 25, 2011 9:10 pm

Lifer wrote:
Δεν προκυπτει κατι τετοιο απο το ερωτηματολογιο.Αλλωστε δεν υπαρχει σχετικη ερωτηση .Τωρα το τι περιμενει ο καθενας και τη τελικα βρσκει στη σχολη ειναι αλλο θεμα
Επίτηδες δεν έβαλα τέτοια επιλογή (είμαι τυχαία εδώ) - για να υπάρξει η ένδειξη του τί ώθησε κάποιον να το βάλει έστω για 3η - 4η - ν-η επιλογή. Πολλοί πάντως μπήκαν επειδή τους αρέσει ο Προγραμματισμός..λίγο duh ακούγεται αλλα λογικό -δύσκολα κάποιος φαντάζεται τί γίνεται στα δίκτυα και στις βάσεις ή στα θεωρητικά της πληροφορικής από τόσο νωρίς.. Α και κάτι ακόμα.. Ο κ.Γιακουμάκης στο 1ο έτος μας είχε πει στην Εισαγωγή στον Προγραμματισμό το εξής κομψό "Αν θέλετε να μάθετε μόνο προγραμματισμό να πάτε σε κανα ΙΕΚ"..

@Ισοβίτης
Όσο για την επιλογή 'έρευνα' το έβαλα για λόγους κωδικοποίησης - κάποια παιδιά τους αρέσουν τα μαθηματικά κτλ και ίσως είδαν και από κάποιους αλγορίθμους στο σχολείο ότι τέτοια θέματα τους συνέπερναν... Οπότε ουσιαστικά η απάντηση είναι "για αυτούς που ήθελαν μαθηματικά εφαρμοσμένα σε πληροφοφική"

@ultimate
Παιδιά δεν είμαι της Στατιστικής :lol: - προφανώς υπάρχει κάποια τομή σε αυτά - αλλά στην ερώτηση έβαλα "βασικά"=κατα κύριο λόγο - επίσης να πω ότι προγραμματισμός χρειάζεται και στην 4η επιλογή - για μαθητιματικούς υπολογισμούς για την μεγιστοποίηση της επεξεργασίας δεδομένων.

Οπότε έτσι όπως το βλέπω είμαστε ένα Business School με Εφαρμογή στην Πληροφορική και όχι ένα καθαρόαιμο Τμήμα Πληροφορικής..συμφωνείτε? - εγώ τώρα το συνειδητοποιώ σιγά σιγά- και όχι όταν είδα τον οδηγό σπουδών και έκανα το μηχανογραφικό μου...
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Jan 26, 2011 12:20 am

Zifnab wrote:Οπότε έτσι όπως το βλέπω είμαστε ένα Business School με Εφαρμογή στην Πληροφορική και όχι ένα καθαρόαιμο Τμήμα Πληροφορικής..συμφωνείτε? - εγώ τώρα το συνειδητοποιώ σιγά σιγά- και όχι όταν είδα τον οδηγό σπουδών και έκανα το μηχανογραφικό μου...
Άρα δεν είμαι ο μόνος "παράλογος" που πιστεύω πως πρέπει να αλλάξει το όνομα του τμήματος? Ε? Ε?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Wed Jan 26, 2011 12:33 am

Zifnab wrote:
Οπότε έτσι όπως το βλέπω είμαστε ένα Business School με Εφαρμογή στην Πληροφορική και όχι ένα καθαρόαιμο Τμήμα Πληροφορικής..συμφωνείτε? - εγώ τώρα το συνειδητοποιώ σιγά σιγά- και όχι όταν είδα τον οδηγό σπουδών και έκανα το μηχανογραφικό μου...

εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες.... :???: έχεις business προσανατολισμό παρ'όλο που δεν ασχολήθηκες με οικονομικά? :???:
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Wed Jan 26, 2011 2:52 am

XaviannNJ wrote:
Zifnab wrote:

εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες.... :???: έχεις business προσανατολισμό παρ'όλο που δεν ασχολήθηκες με οικονομικά? :???:
Business προσανατολισμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ασχολείσαι με Οικονομικά. Σημαίνει ότι αυτό που κάνεις έχει σχέση με την αγορά.

Παράδειγμα: Η διδασκαλία Java είναι δείγμα προσανατολισμού στο business διότι αυτή τη στιγμή η Java χρησιμοποιείται σε πάρα πολλές εμπορικές εφαρμογές. Το ίδιο και η MySQL ή η MS SQL που διδάσκονται στις βάσεις. Άλλα ιδρύματα επιλέγουν να επικεντρωθούν στο τι γίνεται πίσω από αυτά, σε μαθηματικό επίπεδο ή επίπεδο μηχανής (πχ στο ΕΚΠΑ κάνουν εισαγωγικό μάθημα βάσεων σε C++). Αυτό είναι περισσότερο προσανατολισμός προς το research. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μόνο το ένα ή μόνο το άλλο, θέλω απλώς να σου δείξω τη διαφορά.

Άλλο παράδειγμα:

Η δημιουργία της πλατφόρμας δικτύωσης ονόματι Facebook (με τις διάφορες λειτουργίες της) είναι θέμα καθαρά business. Θέμα business είναι και ο τρόπος με τον οποίο το Facebook βγάζει χρήματα.

Η δημιουργία ενός paper το οποίο περιγράφει έναν καινοτόμο τρόπο εύρεσης "συγγενών" κόμβων σε έναν γράφο είναι θέμα research: Παραγωγή γνώσης.

Το Facebook, όμως, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα τέτοιου paper ώστε να βελτιώσει τον αλγόριθμο εύρεσης φίλων (δεδομένου ότι τα πρόσωπα συνδέονται σε έναν αχανή γράφο). Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιεί άλλα πορίσματα ερευνών (σχετικά με searching, data scaling, κλπ) προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Εδώ, έχουμε "εφαρμοσμένη έρευνα".

Προσοχή: Δεν συμβαίνει παντού και πάντα αυτό. Μπορεί μια έρευνα να μην εφαρμοστεί ποτέ. Υπάρχουν έρευνες που δεν γίνεται να εφαρμοστούν. Όλες είναι απαραίτητες. Δυστυχώς, στην Ελλάδα τείνουμε να μην εφαρμόζουμε καμία έρευνα, οπότε την έχουμε στο μυαλό μας ως κάτι ξερά ακαδημαϊκό.
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Jan 26, 2011 12:09 pm

MpoMp wrote:
Zifnab wrote:Οπότε έτσι όπως το βλέπω είμαστε ένα Business School με Εφαρμογή στην Πληροφορική και όχι ένα καθαρόαιμο Τμήμα Πληροφορικής..συμφωνείτε? - εγώ τώρα το συνειδητοποιώ σιγά σιγά- και όχι όταν είδα τον οδηγό σπουδών και έκανα το μηχανογραφικό μου...
Άρα δεν είμαι ο μόνος "παράλογος" που πιστεύω πως πρέπει να αλλάξει το όνομα του τμήματος? Ε? Ε?
Όχι - το ανέφερα ακόμα 2 φορές πιο πάνω ΜpoMp ;) ...
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Wed Jan 26, 2011 1:44 pm

Ισοβίτης wrote:
XaviannNJ wrote:
Zifnab wrote:

Business προσανατολισμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ασχολείσαι με Οικονομικά. Σημαίνει ότι αυτό που κάνεις έχει σχέση με την αγορά.

Παράδειγμα: Η διδασκαλία Java είναι δείγμα προσανατολισμού στο business διότι αυτή τη στιγμή η Java χρησιμοποιείται σε πάρα πολλές εμπορικές εφαρμογές. Το ίδιο και η MySQL ή η MS SQL που διδάσκονται στις βάσεις. Άλλα ιδρύματα επιλέγουν να επικεντρωθούν στο τι γίνεται πίσω από αυτά, σε μαθηματικό επίπεδο ή επίπεδο μηχανής (πχ στο ΕΚΠΑ κάνουν εισαγωγικό μάθημα βάσεων σε C++). Αυτό είναι περισσότερο προσανατολισμός προς το research. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μόνο το ένα ή μόνο το άλλο, θέλω απλώς να σου δείξω τη διαφορά.

Άλλο παράδειγμα:

Η δημιουργία της πλατφόρμας δικτύωσης ονόματι Facebook (με τις διάφορες λειτουργίες της) είναι θέμα καθαρά business. Θέμα business είναι και ο τρόπος με τον οποίο το Facebook βγάζει χρήματα.

Η δημιουργία ενός paper το οποίο περιγράφει έναν καινοτόμο τρόπο εύρεσης "συγγενών" κόμβων σε έναν γράφο είναι θέμα research: Παραγωγή γνώσης.

Το Facebook, όμως, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα τέτοιου paper ώστε να βελτιώσει τον αλγόριθμο εύρεσης φίλων (δεδομένου ότι τα πρόσωπα συνδέονται σε έναν αχανή γράφο). Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιεί άλλα πορίσματα ερευνών (σχετικά με searching, data scaling, κλπ) προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Εδώ, έχουμε "εφαρμοσμένη έρευνα".

Προσοχή: Δεν συμβαίνει παντού και πάντα αυτό. Μπορεί μια έρευνα να μην εφαρμοστεί ποτέ. Υπάρχουν έρευνες που δεν γίνεται να εφαρμοστούν. Όλες είναι απαραίτητες. Δυστυχώς, στην Ελλάδα τείνουμε να μην εφαρμόζουμε καμία έρευνα, οπότε την έχουμε στο μυαλό μας ως κάτι ξερά ακαδημαϊκό.
Να προσθέσω ότι στις μεγάλες εταιρίες, στις ΗΠΑ κυρίως, κάνουν και τα 2. Π.χ. Does Google do "research"?
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Jan 26, 2011 1:46 pm

Όπως και Microsoft Research ..
Μπορεί κάποιος να ονοματήσει μερικά σπουδαία Business Schools για Πληροφορική στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο??
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Jan 26, 2011 2:13 pm

MpoMp wrote:
Γιατι κατι μου λεει, οτι αν δεν καναμε πραματα που θα μας χρησιμεψουν εκει εξω αλλα "core" μεν, ψιλοαχρηστα δε(τα οποια θα σε καθιστουσαν μη ελκυστικο στις εταιρειες), θα γκρινιαζες παλι?Και οχι μονο εσυ, απλα πηρα απο σενα την αφορμη... :smt024

Νομιζω οτι χανουμε λιγο το δασος.Στην τελικη οποιανου δεν του αρεσουν τετοια θεματα παιρνει αλλους κυκλους.Ειναι σαν να καθομαι να γκρινιαζω επειδη εχουμε 2 κυκλους για "ερευνα" επειδη εμενα δεν μ'αρεσει και να θελω να μετονομαστουμε σε πληροφορικης και theory tea. :-p
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Jan 26, 2011 2:21 pm

ultimate_aektzis wrote:
MpoMp wrote:
Γιατι κατι μου λεει, οτι αν δεν καναμε πραματα που θα μας χρησιμεψουν εκει εξω αλλα "core" μεν, ψιλοαχρηστα δε(τα οποια θα σε καθιστουσαν μη ελκυστικο στις εταιρειες), θα γκρινιαζες παλι?Και οχι μονο εσυ, απλα πηρα απο σενα την αφορμη... :smt024

Νομιζω οτι χανουμε λιγο το δασος.Στην τελικη οποιανου δεν του αρεσουν τετοια θεματα παιρνει αλλους κυκλους.Ειναι σαν να καθομαι να γκρινιαζω επειδη εχουμε 2 κυκλους για "ερευνα" επειδη εμενα δεν μ'αρεσει και να θελω να μετονομαστουμε σε πληροφορικης και theory tea. :-p
Γκρινιάζω εγώ προσωπικά γιατί ούτε στο κομμάτι έρευνα/θεωρία (οκ θέλει πολύ προσωπική προσπάθεια - αλλά οι περισσότεροι καθηγητές τί κάνουν?) γίνεται καλή δουλειά αλλά κυρίως ούτε στο πρακτικό κομμάτι (system) κάνουμε πράγματα τα οποία είναι αξιόλογα. Άρα το μόνο που ίσως κάνουμε καλούτσικα σαν τμήμα είναι το business κομμάτι.. Οπότε με μιά αλλαγή ονόματος μπορεί ο κόσμος να ξέρει τί θα περιμένει... Ή αλλιώς να ενδυναμώσει και τα 3 πλάνα (system-theory-buisness) και να είναι κάπως ανεξάρτητα - εγώ προτεινα αυτή τη λογική για να μην χρειαστεί το τμήμα άλλο όνομα.
GeorgeB
byte level
byte level
Academic status: 3rd year

Post by GeorgeB » Wed Jan 26, 2011 2:26 pm

Τι παραπάνω μαθήματα έχουν τα καθαρόαιμα μεγαλα CS τμήματα του εξωτερικού που δεν τα έχουμε εμείς? Και τι σχέση έχουν τα προγραμματα σπουδών των Business schools με τα δικά μας?
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”