Υπηρεσία Online Διαχείρισης Συγγραμμάτων και Βιβλίων (Eudoxus)
Re: Υπηρεσία Online Διαχείρισης Συγγραμμάτων και Βιβλίων (Eudoxus)
Moυ έστειλε και εμένα ο Εudoxos ότι έχω πάρει βιβλίο που δεν δικαιούμαι.
Δήλωσα ότι είχα πάρει 8 βιβλία πριν απο αυτό το σύστημα , ενα εξ΄αυτών ήταν η επιστήμη υπολογιστών , που δίαβασα το αγγλικό που έδινε ο καθηγητής και το πέρασα το μάθημα. Φέτος , αφού θα πήγαινα στο βιβλιοπωλείο που ήταν αυτό το βιβλίο , είπα να το δηλώσω και να το πάρω και αυτό .
Επειδή δεν το πήρα το εξάμηνο που έπρεπε έχασα το δικαιώμα να το πάρω γενικά , οπότε και πρέπει να το επιστρέψω?
Η γραμματεία θα είναι κλειστή , και την δευτέρα , οπότε αν ξέρει κάποιος ας μου πεί για να πράξω σύντομα, ευχαριστώ.
Δήλωσα ότι είχα πάρει 8 βιβλία πριν απο αυτό το σύστημα , ενα εξ΄αυτών ήταν η επιστήμη υπολογιστών , που δίαβασα το αγγλικό που έδινε ο καθηγητής και το πέρασα το μάθημα. Φέτος , αφού θα πήγαινα στο βιβλιοπωλείο που ήταν αυτό το βιβλίο , είπα να το δηλώσω και να το πάρω και αυτό .
Επειδή δεν το πήρα το εξάμηνο που έπρεπε έχασα το δικαιώμα να το πάρω γενικά , οπότε και πρέπει να το επιστρέψω?
Η γραμματεία θα είναι κλειστή , και την δευτέρα , οπότε αν ξέρει κάποιος ας μου πεί για να πράξω σύντομα, ευχαριστώ.
- DrNio
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Μπες στην δηλωση στον Ευδοξο τσεκαρε ποιο γραφει οτι δεν δικαιουσε,αν ειναι του μαθηματος που εχεις περασει τοτε το κακο ειναι πολυ μικρο.Νομιζω τα βιβλια τα γυρνας στην βιβλιοθηκη της σχολης.Στο site του Ευδοξου εχει και ενα τηλεφωνο αν θες να το σιγουρεψεις.
Everything that has a beginning has an end
Tου μαθήματος που είχα περάσει είναι . Επειδή δεν το πήρα πέρσυ που το είχα δηλώσει , σημαίνει ότι έχασα το δικαίωμα να το πάρω γενικά ?DrNio wrote:Μπες στην δηλωση στον Ευδοξο τσεκαρε ποιο γραφει οτι δεν δικαιουσε,αν ειναι του μαθηματος που εχεις περασει τοτε το κακο ειναι πολυ μικρο.Νομιζω τα βιβλια τα γυρνας στην βιβλιοθηκη της σχολης.Στο site του Ευδοξου εχει και ενα τηλεφωνο αν θες να το σιγουρεψεις.
- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Νομίζω ναι. Το σύγγραμμα δικαιούσαι να το πάρεις το εξάμηνο που δηλώνεις το μάθημα και μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες. Αν για κάποιο λόγο δεν το πάρεις και το περάσεις, τότε υποθέτω δεν το δικαιούσαι. Δεν ξέρω, βέβαια, τι γίνεται αν το ξαναδηλώσεις. Λογικά εκεί δικαιούσαι να το πάρεις.L30N wrote:Tου μαθήματος που είχα περάσει είναι . Επειδή δεν το πήρα πέρσυ που το είχα δηλώσει , σημαίνει ότι έχασα το δικαίωμα να το πάρω γενικά ?DrNio wrote:Μπες στην δηλωση στον Ευδοξο τσεκαρε ποιο γραφει οτι δεν δικαιουσε,αν ειναι του μαθηματος που εχεις περασει τοτε το κακο ειναι πολυ μικρο.Νομιζω τα βιβλια τα γυρνας στην βιβλιοθηκη της σχολης.Στο site του Ευδοξου εχει και ενα τηλεφωνο αν θες να το σιγουρεψεις.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
- miv
- Kilobyte level
Είναι λογικό μόνο για επιλογές από δύο συγγραφείς. Ας πούμε το Begg+Δημέλη στην Οικονομία πρώτο εξάμηνο, ενώ θα μπορούσε να προταθεί μόνο ένα απ'τα δύο. Εντελώς κουλό, απ'την άλλη, θα ήταν, απ'τους δύο τόμους του Hennesy στην ΟΣΥ, να δικαιούμασταν μόνο τον έναν, απ'τη στιγμή που πρόκειται για ενιαίο έργο. Και μάλλον νομίζω δεν θα ισχύσει το "ένα σύγγραμμα" για τη δεύτερη περίπτωση. Απλά μάλλον δεν θα γίνεται να πάρεις δύο συγγράμματα εντελώς ανεξάρτητα. Εγώ, πάντως, δεν έχω ενοχληθεί ακόμα για κανένα απ'οσα έχω πάρει και γενικώς δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αυτό....Πρώτον, γιατί δεν γίνεται να ισχύουν κανονισμοί αναδρομικά και δεύτερον γιατί αν πραγματικά είχε περάσει κάτι τέτοιο, θα είχαμε ειδοποιηθεί όλοι και μάλλον ταυτόχρονα. Κι εγώ ξέρω άτομα που τους ήρθε mail για επιστροφή, αλλά επειδή είχαν κάνει πατάτα στη δήλωσή τους. Οπότε δικαίως ανησυχεί η παράταξη αλλά μάλλον έχει πολύ ασαφείς και συγκεχυμένες πληροφορίες.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Είδα ανακοίνωση στο ΤΕΙ της Αθήνας ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων ξεκινούν 17 Μαρτίου.
Μάλλον θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις την ίδια ημέρα γιά όλα τα ιδρύματα με το σύστημα Eudoxus!
Μάλλον θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις την ίδια ημέρα γιά όλα τα ιδρύματα με το σύστημα Eudoxus!
- miv
- Kilobyte level
Οι δηλώσεις μαθημάτων στην e-γραμματεία πότε θα ξεκινήσουν όμως; Γιατί πρώτα πρέπει να δηλώσουμε μαθήματα...
Αγαπητοί φοιτητές,
Σήμερα, 17/3/2011 ξεκινά η διαδικασία διανομής των συγγραμμάτων του εαρινού εξαμήνου, μέσω της πλατφόρμας Εύδοξος, στην ιστοσελίδα http://eudoxus.gr/
Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρώτη εφαρμογή του συστήματος, που κάλυψε την πανελλαδική διανομή 1.889.036 βιβλίων σε 242.471 φοιτητές.
Για την καλύτερη διεκπεραίωση της τρέχουσας διανομής, λάβετε υπόψη τα παρακάτω στοιχεία:
- κάθε φοιτητής έχει δικαίωμα να δηλώνει και να παραλαμβάνει συγγράμματα ΜΟΝΟ για μαθήματα, στα οποία είναι νομίμως εγγεγραμμένος κατά το τρέχον εξάμηνο. Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί πως δεν έχετε δικαίωμα δήλωσης και παραλαβής συγγραμμάτων για μαθήματα στα οποία έχετε εξεταστεί επιτυχώς ή για μαθήματα στα οποία είχατε λάβει και στο παρελθόν σύγγραμμα. Τυχόν παρεκκλίσεις θα θεωρηθούν ως ψευδής δήλωση και θα μπορούν πλέον να επισύρουν όλες τις νομικές συνέπειες.
- εάν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξετε την δήλωση για ένα μάθημα, θα πρέπει να αποφεύγετε την παραλαβή του αντίστοιχου συγγράμματος, μέχρι να οριστικοποιήσετε την επιλογή του μαθήματος
- στην βάση του Εύδοξος https://service.eudoxus.gr/search/ μπορείτε να βρείτε και ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), η ανάκτηση των οποίων είναι ελεύθερη και δεν επηρεάζει τη διανομή των έντυπων συγγραμμάτων.
- σε όσες περιπτώσεις βιβλίων δεν έχουν οριστεί Σημεία Διανομής, η παράδοση θα γίνει μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς, με φροντίδα του Εκδότη και χωρίς επιβάρυνση του φοιτητή.
Για οποιαδήποτε απορία ή τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών http://eudoxus.gr/Contact.aspx
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Από το Γραφείο Αρωγής Χρηστών Εύδοξος
Θα μπορουσε να ηταν λιγοτερο απειλητικο σε καποια σημεια

Πρέπει να κάνουμε πρώτα δήλωση μαθημάτων στην γραμματεία??
- Kostas1601
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Στην ηλεκτρονική γραμματεία όπως το προηγούμενο εξάμηνο λογικά, η οποία δέν έχει ανοίξει ακόμα για δηλώσεις...GeorgeB wrote:Πρέπει να κάνουμε πρώτα δήλωση μαθημάτων στην γραμματεία??

~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present
~

Εννοώ αν πρεπει να περιμένουμε να κάνουμε την δήλωση μαθημάτων πρίν κάνουμε την δήλωση συγγραμμάτων στον ΕυδοξοKostas1601 wrote:Στην ηλεκτρονική γραμματεία όπως το προηγούμενο εξάμηνο λογικά, η οποία δέν έχει ανοίξει ακόμα για δηλώσεις...GeorgeB wrote:Πρέπει να κάνουμε πρώτα δήλωση μαθημάτων στην γραμματεία??
- enum21
- Venus Former Team Member
ναι πρώτα γίνεται η δήλωση μαθημάτων και μετά η δήλωση συγγραμμάτωνGeorgeB wrote:Εννοώ αν πρεπει να περιμένουμε να κάνουμε την δήλωση μαθημάτων πρίν κάνουμε την δήλωση συγγραμμάτων στον ΕυδοξοKostas1601 wrote:Στην ηλεκτρονική γραμματεία όπως το προηγούμενο εξάμηνο λογικά, η οποία δέν έχει ανοίξει ακόμα για δηλώσεις...GeorgeB wrote:Πρέπει να κάνουμε πρώτα δήλωση μαθημάτων στην γραμματεία??

- johnnyextrem
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ναι, αλλά πότε θα γίνει επιτέλους αυτή η δήλωση. Έχουν περάσει δυο εβδομάδες και άρχισαν να ανακοινώνονται εργασίες.enum21 wrote:ναι πρώτα γίνεται η δήλωση μαθημάτων και μετά η δήλωση συγγραμμάτωνGeorgeB wrote:Εννοώ αν πρεπει να περιμένουμε να κάνουμε την δήλωση μαθημάτων πρίν κάνουμε την δήλωση συγγραμμάτων στον ΕυδοξοKostas1601 wrote: Στην ηλεκτρονική γραμματεία όπως το προηγούμενο εξάμηνο λογικά, η οποία δέν έχει ανοίξει ακόμα για δηλώσεις...

- Loner
Δεν νομίζω να μας εμποδίζει κάτι να δηλώσουμε τώρα συγγράμματα, έτσι κι αλλιώς μετά κάνουν τους ελέγχους...
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Kostas1601
- Mbyte level
Το δοκίμασες και γίνεται?...Νομίζω οτι δέν μπορείς να δηλώσεις σύγγραμμα για μάθημα το οποιό δέν έχεις δηλώσει...Αυτόματα δέν γίνονται οι έλεγχοι όταν επιλέγεις τα συγγράμματα??...Loner wrote:Δεν νομίζω να μας εμποδίζει κάτι να δηλώσουμε τώρα συγγράμματα, έτσι κι αλλιώς μετά κάνουν τους ελέγχους...

~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present
~

- MoonShadow
μόλις έκανα δήλωση επιτυχώς.ήρθε μέχρι και το PIN.

- Clouseau
- Kilobyte level
Εγω πάντως τα έχω πάρει απ'το μεσημέρι :P
Exceptions, gotta catch 'em all!
- Kostas1601
- Mbyte level
Πήρες τα συγγράμματα????Clouseau wrote:Εγω πάντως τα έχω πάρει απ'το μεσημέρι :P

~

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Όχι, γιατί σου λέει ότι ανα πάσα στιγμή μπορείς να αλλάξεις τη δήλωση συγγραμάτων σου..Στο τέλος σε ελέγχουνKostas1601 wrote:Το δοκίμασες και γίνεται?...Νομίζω οτι δέν μπορείς να δηλώσεις σύγγραμμα για μάθημα το οποιό δέν έχεις δηλώσει...Αυτόματα δέν γίνονται οι έλεγχοι όταν επιλέγεις τα συγγράμματα??...Loner wrote:Δεν νομίζω να μας εμποδίζει κάτι να δηλώσουμε τώρα συγγράμματα, έτσι κι αλλιώς μετά κάνουν τους ελέγχους...
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Clouseau
- Kilobyte level
Ναι, όλα εκτος απο αυτόματα γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το ποιο θέλω.Kostas1601 wrote:Πήρες τα συγγράμματα????Clouseau wrote:Εγω πάντως τα έχω πάρει απ'το μεσημέρι :P
Exceptions, gotta catch 'em all!
δεν ξερω ποιοι εχετε παρει βιβλια ... και εγω νομιζα οτι χωρις δηλωση δεν γινεται.
δειτε εδω http://tvxs.gr/node/80672
Αναστέλλουν τη διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων οι εκδοτικοί οίκοι
δειτε εδω http://tvxs.gr/node/80672
Αναστέλλουν τη διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων οι εκδοτικοί οίκοι
- DrNio
- Mbyte level
Γινεται να δηλωσεις συγγραματα χωρις να κανεις την δηλωση τους στην ε-γραμματεια.Δεν γινεται απο την αρχη ο ελεγχος αντιστοιχιας,γι αυτο εγινε το τεραστιο μπερδεμα με τα "περισευομενα" συγραμματα.
Οσοι πηρατε τωρα βιβλια χωρις να κανατε δηλωση συγγραματων ελπιζω να μην εχετε προβληματα στο τελος του εξαμηνου με "απειλητικα" ε-μαιλ απο τον Ευδοξο.
Οσοι πηρατε τωρα βιβλια χωρις να κανατε δηλωση συγγραματων ελπιζω να μην εχετε προβληματα στο τελος του εξαμηνου με "απειλητικα" ε-μαιλ απο τον Ευδοξο.
Everything that has a beginning has an end