Καταργήθηκε το άσυλο!

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Re: Καταργήθηκε το άσυλο!

Post by ala_mages » Thu Aug 25, 2011 4:51 pm

ja_the_invincible wrote:Και έπειτα αυτό ξεχνάτε όλοι είναι το απύθμενο κόμπλεξ των συγκεκριμένων ατόμων για τον φοιτητόκοσμο..
Αυτό μου είχε διαφύγει...
stoupeace wrote:Δηλαδή μπορούμε κι εμείς να φέρουμε τους μπάτσους για παράνομη αφισοκόλληση? :smt026
Λεεεεςςς???
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Aug 25, 2011 4:52 pm

Και εμένα μου είχε διαφύγει αυτό:
stoupeace wrote:Δηλαδή μπορούμε κι εμείς να φέρουμε τους μπάτσους για παράνομη αφισοκόλληση? :smt026
Μάλλον θα βαρεθούν να δέχονται αναρίθμητες κλήσεις από τις σχολές στην αστυνομία και τελικά δεν θα πατάνε και πάλι. SUCCESS!!!!111!!111!! \:D/ :batman:
Last edited by MpoMp on Thu Aug 25, 2011 4:53 pm, edited 1 time in total.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nachos » Thu Aug 25, 2011 4:53 pm

ala_mages wrote:
nachos wrote:Ας μη τους δοθεί λόγος για να μην μπούνε. Αν και κάτι μου λέει οτι υπάρχουν συγκεκριμένοι "κάποιοι" που θα σπέυσουν να τον δημιουργήσουν
απλά σκέψου πόσο εύκολα οι πασόκοι-δαπίτες άμα τα βρουν σκούρα σε καμιά μ******α που θα προκαλέσουν στην σχολή, θα κάνουν τις πληγωμένες κοκόνες και θα καλέσουν "το χέρι της δικαιοσύνης" να φέρει την τάξη.εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε αυτά
Βέβαια μπορείς κι εσύ κάλλιστα να φωνάξεις την αστυνομία όταν οι πασπίτες και οι δαπίτες φωνάζουν μπράβους στη σχολή και τα (ακρο)αριστερά τζιμάνια ενισχύσεις από το πολυτεχνείο. Έτερον εκάτερον δηλαδή.
ja_the_invincible wrote:Έχεις την εντύπωση ότι θα δυσκολευτούν?Η χαρά τους..
Και έπειτα αυτό που ξεχνάτε όλοι είναι το απύθμενο κόμπλεξ των συγκεκριμένων ατόμων για τον φοιτητόκοσμο..
Αυτό το περίφημο απύθμενο κόμπλεξ από που προκύπτει αλήθεια; Γιατί το βλέπω να παίζει πολύ στις συζητήσεις. Μάλλον ισχύει το αντίστροφο. Μια ανάγνωση στα posts αυτού του thread αρκεί για να το αποδείξει.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Aug 25, 2011 4:58 pm

Εδώ δεν αντιμετωπίζουν την εγκληματικότητα της κοινωνίας, θα ασχοληθούν με την παραβατικότητα του μικρόκοσμου των πανεπιστημίων?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Aug 25, 2011 5:00 pm

Nachos από ότι φαίνεται δεν στην έχουνε πέσει μπάτσοι για εξακρίβωση για αυτό το παίζεις άνετος.Εγώ πάντως επειδή τα παλικάρια τα βλέπω να σκυλιάζουνε όποτε μαζί με την ταυτότητα βγαίνει και το πασο ( τσουπ το κομπλεξ του αμόρφωτου αλλά και ανίκανου να κάνει οποιαδήποτε δουλειά σαν ελεύθερος επαγγελματίας ) θα έχω να το λέω πόσο μίσος και κόμπλεξ βγάζουν όταν βλέπουν φοιτητές.Και μην πάει το μυαλό σου σε πορείες μιλάμε για ελέγχους ρουτίνας..
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Aug 25, 2011 5:02 pm

ja_the_invincible wrote:Nachos από ότι φαίνεται δεν στην έχουνε πέσει μπάτσοι για εξακρίβωση για αυτό το παίζεις άνετος.Εγώ πάντως επειδή τα παλικάρια τα βλέπω να σκυλιάζουνε όποτε μαζί με την ταυτότητα βγαίνει και το πασο ( τσουπ το κομπλεξ του αμόρφωτου αλλά και ανίκανου να κάνει οποιαδήποτε δουλειά σαν ελεύθερος επαγγελματίας ) θα έχω να το λέω πόσο μίσος και κόμπλεξ βγάζουν όταν βλέπουν φοιτητές.Και μην πάει το μυαλό σου σε πορείες μιλάμε για ελέγχους ρουτίνας..
True story. Καλύτερα να πεις ότι δουλεύεις με τον πατέρα σου στην οικογενειακή επιχείρηση...
MpoMp @ Discord
Clouseau
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Clouseau » Thu Aug 25, 2011 5:07 pm

Εμένα πάλι μου έτυχε να γλιτώσω κλήση όταν εμφάνισα το πάσο αλλα περι ορέξεως.
Exceptions, gotta catch 'em all!
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Aug 25, 2011 5:08 pm

Clouseau wrote:Εμένα πάλι μου έτυχε να γλιτώσω κλήση όταν εμφάνισα το πάσο αλλα περι ορέξεως.
Βασικά είναι σε τι καρυδιάς καρύδι θα πέσεις...
greekcop.random(foithths);
MpoMp @ Discord
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Thu Aug 25, 2011 5:35 pm

Για σένα ρε Clouseau παίρνουν και 30 κάμψεις αν τύχει και σε σταματήσουν :razz:
(Σου πα? Πέρασα αυτόματα :-D )
Εσωτερική μετακίνηση φοιτητών? Καλό ακούγεται, ξερει κανεις περισσότερα?
Last edited by rose on Thu Aug 25, 2011 5:55 pm, edited 1 time in total.
που θα πάει θα το δουμε...
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Thu Aug 25, 2011 5:44 pm

ja_the_invincible wrote:Nachos από ότι φαίνεται δεν στην έχουνε πέσει μπάτσοι για εξακρίβωση για αυτό το παίζεις άνετος.
Μου την έχουν πέσει και χωρίς την ανάγκη εξακρίβωσης, αλλά η δυσμενής εμπειρία μου από έναν τρόμπα, δε μου δημιούργησε την ανάγκη να θεωρήσω πως έχουν κόμπλεξ οι αστυνομικοί με τους φοιτητές. Επίσης, θα πρέπει να σε ελέγχουν για εξακρίβωση πραγματικά ΠΟΛΥ συχνά, ώστε να εξάγεις τέτοιου είδους συμπεράσματα από τις αντιδράσεις τους.

Στο μεταπτυχιακό κτήριο της ευελπίδων πάντως, του οποίου ο προαύλιος χώρος δεν προστατευόταν από το μαγικό πέπλο του ασύλου (μιας που δεν ανήκε στην ασοεε), καμιά από τις περιπολίες που περνούσαν συχνά πυκνά δεν είχε δημιουργήσει θέμα. Άγνωσται αι βουλαί να υποθέσω; Η μήπως το κόμπλεξ ισχύει μόνο για τους προπτυχιακούς;
ja_the_invincible wrote:τσουπ το κομπλεξ του αμόρφωτου αλλά και ανίκανου να κάνει οποιαδήποτε δουλειά σαν ελεύθερος επαγγελματίας
Μια ξεκάθαρα ακομπλεξάριστη άποψη από το αφάν γκατέ της κουλτούρας, ε;
emperormario wrote:Εδώ δεν αντιμετωπίζουν την εγκληματικότητα της κοινωνίας, θα ασχοληθούν με την παραβατικότητα του μικρόκοσμου των πανεπιστημίων?
Τα μεγαλο-λαμόγια που κάνουν πάρτυ μέσα θα τη γλυτώνουν για τους ίδιους λόγους που τη γλυτώνουν και έξω. Το κυριότερο που αλλάζει με την κατάργηση του ασύλου είναι πως τελειώνουν οι δικαιολογίες για όλους τους εμπλεκομένους. Πολιτική ηγεσία, πρυτάνεις, φοιτητοπατέρες, κρύβονταν ανέκαθεν πίσω από το άσυλο για κάθε τους λαδιά. Είμαι περίεργος να δω τώρα πως θα παίζεται το παιχνίδι.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Aug 25, 2011 5:53 pm

ντρέπομαι για το νέο αυτό νομοσχέδιο...θλίβομαι επίσης γιατί νιώθω ότι ξεκολλάμε από τον ρομαντικό μύθο του πολυτεχνείου, ο οποίος μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων...

Τι θα γίνει άραγε τώρα?
Λέτε να σταματήσουν οι πολιτισμένες πολιτικές συζητήσεις μεταξύ των παραταξιακών? Αυτό ήταν? Δεν θα δούμε ξανά ξύλο?
Λέτε να μην γίνει ξανά κατάληψη χωρίς την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου από τους κόκκινους φασίστες?
Λέτε να μην κάνω γυαλιά καρφιά ξανά τα εργαστήρια μας εξωπανεπιστημιακοί?
Λέτε να μην μπουκάρουν οι δημοκράτες - επαναστάτες(οι οποίοι δρουν για το καλό όλων μας) να διακόψουν συνελεύσεις καθηγητών για να μην περάσει κάτι με το οποίο διαφωνούν?
Λέτε να μην γιαουρτωθεί ξανά καθηγητής?
Λέτε να μην σπάσουν ξανά γραφείο καθηγητή?
Πως θα είναι η αυλή μας χωρίς μικροπωλητές? θα αρχίσουμε να θυμίζουμε πανεπιστήμιο?
Λέτε από Δευτέρα να αρχίσουν οι κακοί μπάτσοι, τα γουρούνια, να μας βαράνε κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο πανεπιστήμιο μας? Λέτε να αποφασίσουν καμία μέρα να κάνουν κατάληψη στο χώρο και να χάσουμε την εξεταστική μας?
Θα υποβαθμίσουν και άλλο τα πτυχία μας?

φοβάμαι μην σηκωθεί από τον τάφο του ο Παπαδόπουλος και μας επιβάλλει νέα χούντα...

P.S.1Ευτυχώς που γίνεται μία τέτοια κίνηση επί πασοκ διότι διαφορετικά κάθε πασόκος θα θυμόταν τις ρητορείες του Ανδρίκου...
P.S.2 Μπορεί στην πράξη το πασόκ και η νδ να έχουν ακολουθήσει παρόμοιες πολιτικές και νοοτροπίες, αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερη μερίδα των ελλήνων, γιατί μαντέψτε ούτε στις επόμενες εκλογές το τσιπράκι, το κκε και η ανταρσια δεν θα εισπράξουν τπτ
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Thu Aug 25, 2011 5:53 pm

ja_the_invincible έγραψε:
τσουπ το κομπλεξ του αμόρφωτου αλλά και ανίκανου να κάνει οποιαδήποτε δουλειά σαν ελεύθερος επαγγελματίας
Θα σου φέρουμε μπάτσους από την ελεύθερη αγορά παιδί μου ότι θέλεις.
που θα πάει θα το δουμε...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Fri Aug 26, 2011 11:25 am

Πάντως βλέπω μερικούς να εστιάζουν όλη τους την ενέργεια στους μπάτσους, δηλαδή υπάρχει μία μπατσολαγνία καθώς ως γνωστόν το μίσος με την αγάπη απέχουν ελάχιστα. Δεν ξέρω ίσως είναι η στολή, ίσως είναι τα γκλοπ... Ένα πάντως είναι το σίγουρο ότι κάποιοι έχουν εμμονή με τους συγκεκριμένους ένστολους...
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Aug 26, 2011 11:28 am

xrokos wrote:Πάντως βλέπω μερικούς να εστιάζουν όλη τους την ενέργεια στους μπάτσους, δηλαδή υπάρχει μία μπατσολαγνία καθώς ως γνωστόν το μίσος με την αγάπη απέχουν ελάχιστα. Δεν ξέρω ίσως είναι η στολή, ίσως είναι τα γκλοπ... Ένα πάντως είναι το σίγουρο ότι κάποιοι έχουν εμμονή με τους συγκεκριμένους ένστολους...

Αυτο ειναι :smt023
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Aug 26, 2011 11:30 am

xrokos wrote:Πάντως βλέπω μερικούς να εστιάζουν όλη τους την ενέργεια στους μπάτσους, δηλαδή υπάρχει μία μπατσολαγνία καθώς ως γνωστόν το μίσος με την αγάπη απέχουν ελάχιστα. Δεν ξέρω ίσως είναι η στολή, ίσως είναι τα γκλοπ... Ένα πάντως είναι το σίγουρο ότι κάποιοι έχουν εμμονή με τους συγκεκριμένους ένστολους...
Είχα γκόμενα μπατσίνα μην ασχολείσαι..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Aug 26, 2011 11:31 am

ja_the_invincible wrote:
Είχα γκόμενα μπατσίνα μην ασχολείσαι..

ειχε τελειωσει τη σχολη; αλλιως δεν μετραει
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Aug 26, 2011 12:24 pm

xroko δεν έχουν εμμονή, απλά είναι πολίτες με κριτικό πνεύμα και έχουν καταλάβει ποιος είναι ο βρώμικος ρόλος τις αστυνομίας...ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί γιατί αν περιμέναμε κοινωνική προκοπή από εμάς τους βολεμένους μικροαστούς που κοιμόμαστε όρθιοι...
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"

έτσι

ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Fri Aug 26, 2011 12:27 pm

Άμα σε έχει αγαπήσει πολλές φορές η αστυνομία τότε και συ δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς από το να την αγαπάς και συ :-D
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Aug 26, 2011 12:33 pm

συγκεκριμένους ανθρώπους και απο συγκεκριμένους χώρους συνήθως αγαπάει...μπορεί να το τραβάει η ψυχή τους...

Υ.Γ. την αγάπη από τους ένστολους εννοώ
Image

έτσι

ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Aug 26, 2011 12:40 pm

Αυτή η λογική ότι όποιος κράζει τους μπάτσους είναι αυτόματα αριστερός ( ή μήπως αναρχικός :shock: ) είναι πολύ ενδιαφέρουσα.Άλλα μάλλον έχετε μπλέξει τα μπούτια σας ορισμένοι..
ACAB και ας μην ψηφίζω τσίπρα. :smt006
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Aug 26, 2011 12:46 pm

Στην ισοπέδωση και την γενίκευση περί μπάτσων από κάθε τσιπράκο, δεν ταιριάζει επιχειρηματολογία, καθώς είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό...

Άντε και καλή αρχή να έχουμε με χτυπήματα από κλομπ στο κεφάλι, όπως ακριβώς γίνεται σε κάθε χώρα δίχως άσυλο :smt006
Image

έτσι

ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Aug 26, 2011 12:59 pm

ja_the_invincible wrote:Αυτή η λογική ότι όποιος κράζει τους μπάτσους είναι αυτόματα αριστερός ( ή μήπως αναρχικός :shock: ) είναι πολύ ενδιαφέρουσα.Άλλα μάλλον έχετε μπλέξει τα μπούτια σας ορισμένοι..
ACAB και ας μην ψηφίζω τσίπρα. :smt006
tZoLe wrote:Στην ισοπέδωση και την γενίκευση περί μπάτσων από κάθε τσιπράκο, δεν ταιριάζει επιχειρηματολογία, καθώς είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό...
Άντε βγάλε άκρη..
καλό θα ήταν για ορισμένους από την στιγμή που έχουν σταματήσει να παρακολουθούν την κίνηση στο forum να μην βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα για τις πολιτικές απόψεις των συνομιλητών τους γιατί πέφτουνε κάπως έξω.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”