ja_the_invincible wrote:Nachos από ότι φαίνεται δεν στην έχουνε πέσει μπάτσοι για εξακρίβωση για αυτό το παίζεις άνετος.
Μου την έχουν πέσει και χωρίς την ανάγκη εξακρίβωσης, αλλά η δυσμενής εμπειρία μου από έναν τρόμπα, δε μου δημιούργησε την ανάγκη να θεωρήσω πως έχουν κόμπλεξ οι αστυνομικοί με τους φοιτητές. Επίσης, θα πρέπει να σε ελέγχουν για εξακρίβωση πραγματικά ΠΟΛΥ συχνά, ώστε να εξάγεις τέτοιου είδους συμπεράσματα από τις αντιδράσεις τους.
Στο μεταπτυχιακό κτήριο της ευελπίδων πάντως, του οποίου ο προαύλιος χώρος δεν προστατευόταν από το μαγικό πέπλο του ασύλου (μιας που δεν ανήκε στην ασοεε), καμιά από τις περιπολίες που περνούσαν συχνά πυκνά δεν είχε δημιουργήσει θέμα. Άγνωσται αι βουλαί να υποθέσω; Η μήπως το κόμπλεξ ισχύει μόνο για τους προπτυχιακούς;
ja_the_invincible wrote:τσουπ το κομπλεξ του αμόρφωτου αλλά και ανίκανου να κάνει οποιαδήποτε δουλειά σαν ελεύθερος επαγγελματίας
Μια ξεκάθαρα ακομπλεξάριστη άποψη από το αφάν γκατέ της κουλτούρας, ε;
emperormario wrote:Εδώ δεν αντιμετωπίζουν την εγκληματικότητα της κοινωνίας, θα ασχοληθούν με την παραβατικότητα του μικρόκοσμου των πανεπιστημίων?
Τα μεγαλο-λαμόγια που κάνουν πάρτυ μέσα θα τη γλυτώνουν για τους ίδιους λόγους που τη γλυτώνουν και έξω. Το κυριότερο που αλλάζει με την κατάργηση του ασύλου είναι πως τελειώνουν οι δικαιολογίες για όλους τους εμπλεκομένους. Πολιτική ηγεσία, πρυτάνεις, φοιτητοπατέρες, κρύβονταν ανέκαθεν πίσω από το άσυλο για κάθε τους λαδιά. Είμαι περίεργος να δω τώρα πως θα παίζεται το παιχνίδι.