Ταινιοπροτάσεις..

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Mon Jul 04, 2005 6:57 pm

Εχθές είδα το Mr and Mrs Smith ....
Είχε κάποιοες καλές ατάκες ,αλλά πολύ Αμερικανιά ....
2 άτομα ,σκοτώνανε 150 και ταυτόχρονα χορεύανε ....
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Mon Jul 04, 2005 7:03 pm

@lexo wrote:Εχθές είδα το Mr and Mrs Smith ....
Είχε κάποιοες καλές ατάκες ,αλλά πολύ Αμερικανιά ....
2 άτομα ,σκοτώνανε 150 και ταυτόχρονα χορεύανε ....
εν τω μεταξύ στα media συνέχεια λέγανε για την ερωτική σκηνή της ταινίας, και τι φοβερή που είναι, και έτσι εξηγείται το κονέ Πιτ-Τζολί, και πόσο απελευθερωμένη είναι η Αντζελίνα κλπ κλπ

και τελικά ήταν μια μούφα και μισή :-p
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Mon Jul 04, 2005 7:24 pm

Παιδιά εγώ χτες είδα τον Πόλεμο των Κόσμων και ξενέρωσα... Τα 2/3 της ταινίας οκ αλλά από ένα σημείο και μετά, και ειδικά το τέλος ήταν τρελή μούφα
There's no place like 127.0.0.1
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Mon Jul 04, 2005 7:54 pm

Ok οι εξωγήινοι Σκάσανε Νιου Τζέρσι, Νιου Γιόρκ, όλμπανυ ...Οκ μέχρι εδώ....μέχρι που αποφάσισαν να μπουν Βοστώνη...τους *** η πόλη :-D δεν υπήρχαν πιθανότητες επιβίωσης εισβολέα στο Ματσατσούτσετσς....
Last edited by Marauder on Fri Oct 16, 2009 8:10 pm, edited 1 time in total.
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Tue Jul 05, 2005 11:22 am

Ethel wrote:Παιδιά εγώ χτες είδα τον Πόλεμο των Κόσμων και ξενέρωσα... Τα 2/3 της ταινίας οκ αλλά από ένα σημείο και μετά, και ειδικά το τέλος ήταν τρελή μούφα
Το είδα και εγώ χθες το έργο. Χειρότερο τέλος δεν έχω δει. Μα καλά, ολόκληρος Σπιλμπεργκ, αυτό σκεύτηκε για κλείσιμο της ταινίας??? :roll:
Paralias
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Paralias » Tue Jul 05, 2005 11:57 am

Δεν έχω δει ακόμα την ταινία για να κρίνω το τέλος,αλλά το χειρότερο που έχω δει εγώ είναι στο The Village.Χάλι μαύρο...
Τόσο χάλια που όταν την είδαμε στον κινηματογράφο,λέγαμε "Αποκλείεται να τελείωσε,έχει κι άλλο" :smt103 :thumbdown:
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Tue Jul 05, 2005 3:55 pm

jimmyD wrote:Δείτε το team america από τους συντελεστές του South park , ταινία φτιαγμένη με μαριονέτες. Το γνωστό εριστικό-καυστικό στυλάκι είναι παρών και δίνει τρελό γέλιο.
Ναι οντως καλη φαση ηταν :P
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Tue Jul 05, 2005 5:50 pm

vangos wrote:Το είδα και εγώ χθες το έργο. Χειρότερο τέλος δεν έχω δει. Μα καλά, ολόκληρος Σπιλμπεργκ, αυτό σκεύτηκε για κλείσιμο της ταινίας??? :roll:
Πιάστηκες αδιάβαστος. Η ταινία βασίζεται στο πασίγνωστο βίβλιο του H.G Wells (διορθώστε τυχόν ορθογραφικά στο όνομα). Το φινάλε, δηλ η αιτία που πέθαναν οι εξωγήινοι, ακολουθεί πιστά το βιβλίο. Αν το ήξερες εκ των προτέρων ίσως να μην ξενέρωνες. Για μένα ξενερωτικό ήταν το πιο human-oriented κομμάτι στο υπόγειο με τον τρελό. Αλλά αν το δεις πιο σφαιρικά έπρεπε να πρωτοτυπήσει κάπου. Αρκετές mass destruction movies έχουμε δει με εξωγήινους. Και μη μου πεις ότι όποτε έσκαγε μύτη στην οθόνη εξωγήινο τρίποδο δεν ένιωθες ένα σφίξιμο?
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Wed Jul 06, 2005 5:38 pm

Δεν διαφωνώ, στη μεγαλύτερη διάρκεια της η ταινία ήταν αρκετά καλή. Μπορώ να σου πω καλύτερη και από ό,τι την περιμένα. Γι΄αυτό μου δημοιουργήθηκαν και περισσότερες προσδοκίες για το πως θα είναι το φινάλε. Αργότερα έμαθα ότι η ταινία στηριζόταν στο βιβλίο που ανέφερες.
Ένα θα σου πω μόνο. Όταν τελειώσε η ταινία οι μισοί σηκωθήκανε γελώντας και χειροκροτώντας (ειρωνικά φυσικά). Όσο και καλή να είναι η ταινία αν δεν έχει και ένα έξυπνο τέλος χάνει την αξία της.
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Wed Jul 06, 2005 5:43 pm

Η πρώτη 1 ώρα είναι εξαιρετική...αυτό είναι που σου σπάει ειδικά τα νεύρα στο τέλος...δεν έχεις πάει να δεις το Mortal Combat 2: Annihilation, έχεις πάει να δεις Σπίλμπεργκ και Κρούζ...
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Mon Jul 11, 2005 9:38 am

tsilochr wrote:Για μένα ξενερωτικό ήταν το πιο human-oriented κομμάτι στο υπόγειο με τον τρελό. Αλλά αν το δεις πιο σφαιρικά έπρεπε να πρωτοτυπήσει κάπου. Αρκετές mass destruction movies έχουμε δει με εξωγήινους. Και μη μου πεις ότι όποτε έσκαγε μύτη στην οθόνη εξωγήινο τρίποδο δεν ένιωθες ένα σφίξιμο?
Εμένα μου άρεσε.Ήξερες τι πήγαινες να δεις, ήξερες ότι θα ήταν πολλά τραβηγμένα και αυτό με τον τρελό είχε την πλάκα του. Όμως σου δημιουργούσε και το αίσθημα της αγωνίας και του πανικού και όπως λες και εσύ tsilochr τα εξωγήινα τρίποδα με έκαναν να νιώθω ένα σφίξιμο και πολύ περισσότερο από κάτι εξωγήινους του στυλ που είχε στον Oιωνό. Παρά το γεγονός ότι η τελευταία σκηνή και εμένα μου ψιλοβρώμισε(έπρεπε να πεθάνει και κάποιος δεν βρίσκετε;;;) όταν βγήκα από το σινεμά ένιωθα ένα περίεργο λαχάνιασμα λες και έτρεχα κι εγώ :???: . Είχε τη φάση του :cool: !

Για το Batman begins δεν βλέπω κανένα σχολιασμό και ανησυχώ!Σας άρεσε;Εμένα μου φάνηκε καλό αλλά μου φάνηκε ότι έπρεπε να κρατάει λίγο λιγότερο.Στο τέλος παρακάλαγα να τελειώσει. :roll:
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Mon Jul 11, 2005 5:40 pm

dimitra wrote:Για το Batman begins δεν βλέπω κανένα σχολιασμό και ανησυχώ!Σας άρεσε;Εμένα μου φάνηκε καλό αλλά μου φάνηκε ότι έπρεπε να κρατάει λίγο λιγότερο.Στο τέλος παρακάλαγα να τελειώσει. :roll:
δεν είχα σκοπό να το δω μέχρι που είδα ένα μικρό "πως γυρίστηκε" σε κάποιο κανάλι, τσίμπησα (σαν καλός καταναλωτής) και το τίμησα και αυτό. Ήταν καλύτερο απότι περίμενα, λίγο μεγάλο μεν αλλά δεν με ενόχλησε η διάρκεια. Ίσα ίσα που ήταν χορταστικό. Νομίζω δεν αξιοποίηθηκε πολύ ο χαρακτήρας του Σκιάχτρου και στράβωσα γιατί τον συγκεκριμένο κακό τον γουστάρω πολύ (με την ένοια ότι είναι πολύ τρομαχτικός). Του δίνω αρκετά + πάντως. Μου άρεσε πολύ δεδομένου ότι είναι ταινία βασισμένη σε κόμικ αλλά δεν είναι παιδική, είναι σκοτεινή σαν τις πρώτες και σοβαρή (όσο μπορεί να είναι δηλαδή)
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Tue Jul 12, 2005 1:37 pm

Κι εγώ είμαι πολύ fun των ταινιών που είναι βασισμένες σε κόμιξ.Καλό ήταν αλλά μου φαίνεται ότι έβαλε πάρα πολλά σε μια ταινία!Αφού το topic είναι ταινιοπροτάσεις εγώ ως κλασική fun του Stephen King προτείνω The Sining, It, Misery, Rose Red, Green Mile, The Langoliers, Thinner, Stand by me, Storm of the Century, Dreamcatcher(όχι τόσο καλό!).Και επιφυλάσομαι να σας πω και για μερικές άλλες που σκοπεύω να δω μέσα στο καλοκαίρι!!!!!!Ο άνθρωπος είναι κορυφαίος και ακόμα πιο κορυφαία τα βιβλία του!!!Αλλά γι' αυτά θα μιλήσω στο ανάλογο topic.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
AceOfSpades
bit level
bit level

Post by AceOfSpades » Tue Jul 12, 2005 9:26 pm

Memento(για όσους δεν το έχουν ήδη δει) , Ray (πολύ καλή αυτοβιογραφία αλλά και γενικότερα καλή ταινία) , Madagascar (cartoon, όλα τα λεφτά η καμηλοπάρδαλη η φωνή της οποίας ανήκει στον Ros των Friends) , Robots (επίσης cartoon) , Eternal Sunshine of the spotless mind (ο Carrey στα καλύτερά του) ε αυτές θυμάμαι για φέτος (το
Memento δεν είναι φετινό απλά είναι πολύ καλό).Καλή θέαση αν και τώρα είναι καλοκαιράκι...η παραλία έχει την τιμητική της πιστεύω...
Everything is about odds !!!
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Tue Jul 12, 2005 11:17 pm

dimitra το Misery είναι του Stephen King?
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Wed Jul 13, 2005 9:26 am

Ναι,ναι του Stephen :-D !

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”