Ταινιοπροτάσεις..
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
εν τω μεταξύ στα media συνέχεια λέγανε για την ερωτική σκηνή της ταινίας, και τι φοβερή που είναι, και έτσι εξηγείται το κονέ Πιτ-Τζολί, και πόσο απελευθερωμένη είναι η Αντζελίνα κλπ κλπ@lexo wrote:Εχθές είδα το Mr and Mrs Smith ....
Είχε κάποιοες καλές ατάκες ,αλλά πολύ Αμερικανιά ....
2 άτομα ,σκοτώνανε 150 και ταυτόχρονα χορεύανε ....
και τελικά ήταν μια μούφα και μισή

Ok οι εξωγήινοι Σκάσανε Νιου Τζέρσι, Νιου Γιόρκ, όλμπανυ ...Οκ μέχρι εδώ....μέχρι που αποφάσισαν να μπουν Βοστώνη...τους *** η πόλη
δεν υπήρχαν πιθανότητες επιβίωσης εισβολέα στο Ματσατσούτσετσς....

Last edited by Marauder on Fri Oct 16, 2009 8:10 pm, edited 1 time in total.
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
Πιάστηκες αδιάβαστος. Η ταινία βασίζεται στο πασίγνωστο βίβλιο του H.G Wells (διορθώστε τυχόν ορθογραφικά στο όνομα). Το φινάλε, δηλ η αιτία που πέθαναν οι εξωγήινοι, ακολουθεί πιστά το βιβλίο. Αν το ήξερες εκ των προτέρων ίσως να μην ξενέρωνες. Για μένα ξενερωτικό ήταν το πιο human-oriented κομμάτι στο υπόγειο με τον τρελό. Αλλά αν το δεις πιο σφαιρικά έπρεπε να πρωτοτυπήσει κάπου. Αρκετές mass destruction movies έχουμε δει με εξωγήινους. Και μη μου πεις ότι όποτε έσκαγε μύτη στην οθόνη εξωγήινο τρίποδο δεν ένιωθες ένα σφίξιμο?vangos wrote:Το είδα και εγώ χθες το έργο. Χειρότερο τέλος δεν έχω δει. Μα καλά, ολόκληρος Σπιλμπεργκ, αυτό σκεύτηκε για κλείσιμο της ταινίας???
Δεν διαφωνώ, στη μεγαλύτερη διάρκεια της η ταινία ήταν αρκετά καλή. Μπορώ να σου πω καλύτερη και από ό,τι την περιμένα. Γι΄αυτό μου δημοιουργήθηκαν και περισσότερες προσδοκίες για το πως θα είναι το φινάλε. Αργότερα έμαθα ότι η ταινία στηριζόταν στο βιβλίο που ανέφερες.
Ένα θα σου πω μόνο. Όταν τελειώσε η ταινία οι μισοί σηκωθήκανε γελώντας και χειροκροτώντας (ειρωνικά φυσικά). Όσο και καλή να είναι η ταινία αν δεν έχει και ένα έξυπνο τέλος χάνει την αξία της.
Ένα θα σου πω μόνο. Όταν τελειώσε η ταινία οι μισοί σηκωθήκανε γελώντας και χειροκροτώντας (ειρωνικά φυσικά). Όσο και καλή να είναι η ταινία αν δεν έχει και ένα έξυπνο τέλος χάνει την αξία της.
Εμένα μου άρεσε.Ήξερες τι πήγαινες να δεις, ήξερες ότι θα ήταν πολλά τραβηγμένα και αυτό με τον τρελό είχε την πλάκα του. Όμως σου δημιουργούσε και το αίσθημα της αγωνίας και του πανικού και όπως λες και εσύ tsilochr τα εξωγήινα τρίποδα με έκαναν να νιώθω ένα σφίξιμο και πολύ περισσότερο από κάτι εξωγήινους του στυλ που είχε στον Oιωνό. Παρά το γεγονός ότι η τελευταία σκηνή και εμένα μου ψιλοβρώμισε(έπρεπε να πεθάνει και κάποιος δεν βρίσκετε;;;) όταν βγήκα από το σινεμά ένιωθα ένα περίεργο λαχάνιασμα λες και έτρεχα κι εγώtsilochr wrote:Για μένα ξενερωτικό ήταν το πιο human-oriented κομμάτι στο υπόγειο με τον τρελό. Αλλά αν το δεις πιο σφαιρικά έπρεπε να πρωτοτυπήσει κάπου. Αρκετές mass destruction movies έχουμε δει με εξωγήινους. Και μη μου πεις ότι όποτε έσκαγε μύτη στην οθόνη εξωγήινο τρίποδο δεν ένιωθες ένα σφίξιμο?

Για το Batman begins δεν βλέπω κανένα σχολιασμό και ανησυχώ!Σας άρεσε;Εμένα μου φάνηκε καλό αλλά μου φάνηκε ότι έπρεπε να κρατάει λίγο λιγότερο.Στο τέλος παρακάλαγα να τελειώσει.

Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
δεν είχα σκοπό να το δω μέχρι που είδα ένα μικρό "πως γυρίστηκε" σε κάποιο κανάλι, τσίμπησα (σαν καλός καταναλωτής) και το τίμησα και αυτό. Ήταν καλύτερο απότι περίμενα, λίγο μεγάλο μεν αλλά δεν με ενόχλησε η διάρκεια. Ίσα ίσα που ήταν χορταστικό. Νομίζω δεν αξιοποίηθηκε πολύ ο χαρακτήρας του Σκιάχτρου και στράβωσα γιατί τον συγκεκριμένο κακό τον γουστάρω πολύ (με την ένοια ότι είναι πολύ τρομαχτικός). Του δίνω αρκετά + πάντως. Μου άρεσε πολύ δεδομένου ότι είναι ταινία βασισμένη σε κόμικ αλλά δεν είναι παιδική, είναι σκοτεινή σαν τις πρώτες και σοβαρή (όσο μπορεί να είναι δηλαδή)dimitra wrote:Για το Batman begins δεν βλέπω κανένα σχολιασμό και ανησυχώ!Σας άρεσε;Εμένα μου φάνηκε καλό αλλά μου φάνηκε ότι έπρεπε να κρατάει λίγο λιγότερο.Στο τέλος παρακάλαγα να τελειώσει.
Κι εγώ είμαι πολύ fun των ταινιών που είναι βασισμένες σε κόμιξ.Καλό ήταν αλλά μου φαίνεται ότι έβαλε πάρα πολλά σε μια ταινία!Αφού το topic είναι ταινιοπροτάσεις εγώ ως κλασική fun του Stephen King προτείνω The Sining, It, Misery, Rose Red, Green Mile, The Langoliers, Thinner, Stand by me, Storm of the Century, Dreamcatcher(όχι τόσο καλό!).Και επιφυλάσομαι να σας πω και για μερικές άλλες που σκοπεύω να δω μέσα στο καλοκαίρι!!!!!!Ο άνθρωπος είναι κορυφαίος και ακόμα πιο κορυφαία τα βιβλία του!!!Αλλά γι' αυτά θα μιλήσω στο ανάλογο topic.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- AceOfSpades
- bit level
Memento(για όσους δεν το έχουν ήδη δει) , Ray (πολύ καλή αυτοβιογραφία αλλά και γενικότερα καλή ταινία) , Madagascar (cartoon, όλα τα λεφτά η καμηλοπάρδαλη η φωνή της οποίας ανήκει στον Ros των Friends) , Robots (επίσης cartoon) , Eternal Sunshine of the spotless mind (ο Carrey στα καλύτερά του) ε αυτές θυμάμαι για φέτος (το
Memento δεν είναι φετινό απλά είναι πολύ καλό).Καλή θέαση αν και τώρα είναι καλοκαιράκι...η παραλία έχει την τιμητική της πιστεύω...
Memento δεν είναι φετινό απλά είναι πολύ καλό).Καλή θέαση αν και τώρα είναι καλοκαιράκι...η παραλία έχει την τιμητική της πιστεύω...
Everything is about odds !!!