Συζήτηση περί Καταλήψεων, Νόμου Πλαισίου και Συνελεύσεων

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
timphilby88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Re: Συζήτηση περί Καταλήψεων, Νόμου Πλαισίου και Συνελεύσεων

Post by timphilby88 » Wed Sep 28, 2011 4:54 pm

chriskin wrote: πηγες; αν οχι, ασ'το
Μάλιστα απάντηση του στυλ 'γιατί μπορώ'...Τι να πω ρε φίλε chriskin ...Ή πρέπει να μαι τρομερά αδαής-ηλίθιος-κοντόφθαλμος ώστε να μην συλλαμβάνω την ιδέα αυτή της ενημέρωσης μέσω γλεντιού(που είναι το ιδιο ειρωνική με το να μου λες ότι πας σε συναυλία ή στα μπουζούκια για να πιάσεις συζήτηση) ή πραγματικά κάτι δεν πάει καθόλου καλά με όλα αυτά...(και δεν είμαι μόνο εγώ που το βλέπω αυτό)
chriskin wrote: Αυτο ισχυει για εσενα , η εστω ετσι λες. καταλαβαινεις φανταζομαι οτι μια πολιτικη κινηση πρεπει να εχει απηχηση σε ολο τον κοσμο, οχι μονο εσενα.
Επισης το γλεντι χρειαζεται για να κρατησει ζωντανο το ενδιαφερον σε μια καταληψη - να μην πεσει σε μια λογικη ρουτινας και να βαρεθουν ολοι
Όποιος ψάχνει βρίσκει και μαθαίνει, όποιος δεν ψαχνει ,δεν πάει σε ρεμπέτικα γλέντια για να μάθει,δεν τον νοιάζει και δεν ψάχνει έτσι κι αλλιώς...
Για να χει κάτι απήχηση συνήθως πρέπει να χει ουσία πρώτα και να μην χρειάζεται γλέντια,χαρές και πανηγύρια για να κρατήσει τον κόσμο...
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Sep 28, 2011 4:55 pm

evridiki wrote:και τι είναι αυτο το να κρατηθεί ζωντανο το ενδιαφέρον παράσταση δίνεις και θέλεις να εισαι σιγουρός ότι θα ξαναερθουν να σε δουν ;
όποιοσ αγωνίζεται και έχει σκοπο και στοχο δε χρειάζεται τίποτα να του κρατησει το ενδιαφέρον παρα αγώνας του
δεν ζουμε στη ρωσια το '17
οταν κατσεις σε μια καταληψη για μια βδομαδα καθε μερα ελα να μου τα ξαναπεις αυτα που λες.
Εκτος και αν στο μυαλο σου ο κοσμος της καταληψης πρεπει να ειναι ολη μερα εκει και να συζηταει για τους αγωνες του.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 28, 2011 4:56 pm

timphilby88 wrote:
chriskin wrote: πηγες; αν οχι, ασ'το
Μάλιστα απάντηση του στυλ 'γιατί μπορώ'...Τι να πω ρε φίλε chriskin ...Ή πρέπει να μαι τρομερά αδαής-ηλίθιος-κοντόφθαλμος ώστε να μην συλλαμβάνω την ιδέα αυτή της ενημέρωσης μέσω γλεντιού(που είναι το ιδιο ειρωνική με το να μου λες ότι πας σε συναυλία ή στα μπουζούκια για να πιάσεις συζήτηση) ή πραγματικά κάτι δεν πάει καθόλου καλά με όλα αυτά...(και δεν είμαι μόνο εγώ που το βλέπω αυτό)
chriskin wrote: Αυτο ισχυει για εσενα , η εστω ετσι λες. καταλαβαινεις φανταζομαι οτι μια πολιτικη κινηση πρεπει να εχει απηχηση σε ολο τον κοσμο, οχι μονο εσενα.
Επισης το γλεντι χρειαζεται για να κρατησει ζωντανο το ενδιαφερον σε μια καταληψη - να μην πεσει σε μια λογικη ρουτινας και να βαρεθουν ολοι
Όποιος ψάχνει βρίσκει και μαθαίνει, όποιος δεν ψαχνει ,δεν πάει σε ρεμπέτικα γλέντια για να μάθει,δεν τον νοιάζει και δεν ψάχνει έτσι κι αλλιώς...
Για να χει κάτι απήχηση συνήθως πρέπει να χει ουσία πρώτα και να μην χρειάζεται γλέντια,χαρές και πανηγύρια για να κρατήσει τον κόσμο...

δεν ηταν απαντηση του στυλ "γιατι μπορω". αμα αυτο καταλαβες καλο θα ηταν να το ξαναδιαβασεις γιατι δεν ειχα καμια τετοια προθεση

απαντηση στα υπολοιπα που λες υπαρχει και στη συζητηση με την ευριδικη, μην το κανουμε πμ εδω
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by evridiki » Wed Sep 28, 2011 4:57 pm

το ξερω οτι την κλεινεις για πιεση προσ την κυβερνηση αλλα κατι μου λεει οτι δε τους νοιαζει νομιζεις οτι τη ννοιαζει την διαμαντοπουλου την ωρα που καθετε στη νπισινα της αν ειναι κλειστη η σχολη μας και η καθε σχολη ;αυτη δεν εχει να χασει τιποτα ουτε και τα παιδια της γιατι εχει χρηματα να τα στειλει στην αμερικη
και απλως λέω οτι μηπως η καταληψη πρωταρχικα γινεται για να μην χασουν οπι παραταξεις την δυναμη τους ;

καλη είναι η καταληψη αλλα οτα γινεται για τους σωστους λογους και σκοπους
ειλικρινα το πιστευω οτι μονο εμεις και ποι οικογενειες εχουμε να χασουμε απο αυτο :-(
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 28, 2011 5:01 pm

evridiki wrote:το ξερω οτι την κλεινεις για πιεση προσ την κυβερνηση αλλα κατι μου λεει οτι δε τους νοιαζει νομιζεις οτι τη ννοιαζει την διαμαντοπουλου την ωρα που καθετε στη νπισινα της αν ειναι κλειστη η σχολη μας και η καθε σχολη ;αυτη δεν εχει να χασει τιποτα ουτε και τα παιδια της γιατι εχει χρηματα να τα στειλει στην αμερικη
και απλως λέω οτι μηπως η καταληψη πρωταρχικα γινεται για να μην χασουν οπι παραταξεις την δυναμη τους ;

καλη είναι η καταληψη αλλα οτα γινεται για τους σωστους λογους και σκοπους
ειλικρινα το πιστευω οτι μονο εμεις και ποι οικογενειες εχουμε να χασουμε απο αυτο :-(

κοιτωντας ιστορικα το τι εχουν πετυχει οι καταληψεις δεν μπορω να συμφωνησω με αυτο που λες
επισης προφανως και την ενδιαφερει τη διαμαντοπουλου - καθε υπουργος παιδειας που προτεινε κατι κακο δεν εμεινε για πολυ στην πολιτικη μετα.

την καταληψη την υποστηριζουν (και) ομαδες που ειτε δεν συμμετεχουν καθολου στις εκλογες ειτε δεν εχουν μεγαλη δυναμη εκει. αρα οχι, δεν γινεται για να μην χαθει η δυναμη των παραταξεων

ο λογος και ο σκοπος δεν ειναι σωστος εδω;
κινδυνευει το δημοσιο πανεπιστημιο αρκετα πιο αμεσα απο αλλες φορες, ποσο πιο "σωστος" μπορει να γινει ενας λογος;

Θελεις να μου πεις οτι δεν εχουμε να χασουμε , εμεις και οι οικογενειες μας, απο ενα χειροτερο πτυχιο; Ποτε δεν καταλαβα γιατι συμφερει τους φοιτητες ενα αποδυναμωμενο πτυχιο με μηδανικη αξια εκει εξω, αμα μπορεις εξηγησε μου
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Sep 28, 2011 5:02 pm

ναι η καταληψη ειναι παντα καλη οταν γινεται για καλο σκοπο αλλα αυτος ο καλος σκοπος ποτε δεν ερχεται ρε γμτ. Κατι σαν την καταψηφιση των βουλευτων του πασοκ ενα πραγμα. ακους οτι θα καταψηφισουν μετρα αλλα ποτε δεν γινεται
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by evridiki » Wed Sep 28, 2011 5:02 pm

WoLfeN Ilic wrote:
evridiki wrote:και τι είναι αυτο το να κρατηθεί ζωντανο το ενδιαφέρον παράσταση δίνεις και θέλεις να εισαι σιγουρός ότι θα ξαναερθουν να σε δουν ;
όποιοσ αγωνίζεται και έχει σκοπο και στοχο δε χρειάζεται τίποτα να του κρατησει το ενδιαφέρον παρα αγώνας του
οταν κατσεις σε μια καταληψη για μια βδομαδα καθε μερα ελα να μου τα ξαναπεις αυτα που λες.
Εκτος και αν στο μυαλο σου ο κοσμος της καταληψης πρεπει να ειναι ολη μερα εκει και να συζηταει για τους αγωνες του.

ειλικρινα ντρεπομαι που μπαινω σε αυτο το τρυπακι αλλα αγωνας ειναι δεν ειναι αρτοσ και θεαματα ...σημερα και στην πολη σας
οχι δεν ειναι οτι δε πρεπει να κανεισ τιποτα αλλο , αλλα δε μπορω να σκεφτομαι οτι αντι για μαθημα που καλως ή κακως κατι μαθαινεις παω να γλεντήσω
θα παω και να γλεντησω αλλα στο κατάλληλο μερος την κατάλληλη ωρα
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Sep 28, 2011 5:04 pm

evridiki wrote:
WoLfeN Ilic wrote:

ειλικρινα ντρεπομαι που μπαινω σε αυτο το τρυπακι αλλα αγωνας ειναι δεν ειναι αρτοσ και θεαματα ...σημερα και στην πολη σας
οχι δεν ειναι οτι δε πρεπει να κανεισ τιποτα αλλο , αλλα δε μπορω να σκεφτομαι οτι αντι για μαθημα που καλως ή κακως κατι μαθαινεις παω να γλεντήσω
θα παω και να γλεντησω αλλα στο κατάλληλο μερος την κατάλληλη ωρα
ωραια λοιπον για να περναει η ωρα των καταληψιων θα διοργανωνονται ενημερωτικες προβολες του αγωνα. σοβιετ
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by enum21 » Wed Sep 28, 2011 5:06 pm

WoLfeN Ilic wrote:
Ξέρεις υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν αρκετό χρόνο για να τον σπαταλούν αλόγιστα.
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by evridiki » Wed Sep 28, 2011 5:07 pm

και ο λογος και ο σκοπος για την διασφαλιση της δημοσιας και δωρεαν παιδείας σωστός είναι όμως δε γινεται μονο για αυτο
ποιοτητα στο πτυχιο σου δινεις και εσυ ο ιδιος ,το πανεπιστημιο θα σου δωσει καποιες βάσεισ κάποιοες γνώσεις αλλα εσυ θα εισαι αυτος ππου θα τις διαχειριστει και θα τις αναδειξει .Δε συμφωνω με το οτι σιγα σιγα παει να το κανει να πληρώνουμε για όλα αλλα η καταληψη δε νομζω οτι ειναι η λυση
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Sep 28, 2011 5:10 pm

enum21 wrote:
WoLfeN Ilic wrote:
Ξέρεις υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν αρκετό χρόνο για να τον σπαταλούν αλόγιστα.
εισαι λιγο εκτος θεματος μιλαμε για τους καταληψιες και πως να περναει ο χρονος των καταληψιων καπως επικοδομητικα στην καταληψη.Αμα εσυ εχεις μαθει να ζεις χωρις ελευθερο χρονο αυτο ειναι δικο σου προβλημα. Ομως καποιος που παει στην κατειλημενη σχολη στις 8 το βραδυ ουτε δουλευει εκεινη την ωρα ουτε εχει να διαβασει μιας και η σχολη εχει καταληψη. αρα αν εσυ το θεωρεις σπαταλη χρονου το να γινεται ενα γλεντι η μια προβολη ταινιας που μπορει να προσελκυσει και κοσμο ψιλοαδιαφορο ετσι ωστε να επικοινωνηθουν τα αιτηματα των φοιτητων τι να πω προτεινε κατι αλλο απο το να συζητανε ολο το βραδυ μεταξυ τους οι καταληψιες για το νεο νομο πλαισιο.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 28, 2011 5:12 pm

και ποια ειναι η λυση;

ολο ακουω οτι 'αυτη δεν ειναι η λυση' αλλα δεν εχω ακουσει ποτε καποια αλλη λυση
και, προκαταβολικα, το "δεν χρειαζεται να κανουμε κατι, ολα θα γινουν μαγικα αμα γραφτουμε σε ενα προφιλ στο facebook που θα λειε οτι δεν συμφωνουμε με το νομο ΔΕΝ το θεωρω πραγματικη λυση
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by evridiki » Wed Sep 28, 2011 5:16 pm

για αυτο το προφιλ συμφωνω και απαυξάνω γιατι εκει ειναι cool να κανεισ like αλλα στο πανεπιστημιο δεν ερχονται να υποστηριξουν την γνώμη τους
αλλές λύσεις είναι οι πορείες και όχι οι πορείες σε 55 διαφορτικα μπλοκ σε 55 διαφορετικα σημεια της αθηνας αλλα ως αυτο που ειμαστε ως φοιτητες και οχι τιποτα και ολοι μαζι να δεις για ποτε θα φοβηθουν οπώς και με τους αγανακτισμενους
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 28, 2011 5:26 pm

evridiki wrote:για αυτο το προφιλ συμφωνω και απαυξάνω γιατι εκει ειναι cool να κανεισ like αλλα στο πανεπιστημιο δεν ερχονται να υποστηριξουν την γνώμη τους
αλλές λύσεις είναι οι πορείες και όχι οι πορείες σε 55 διαφορτικα μπλοκ σε 55 διαφορετικα σημεια της αθηνας αλλα ως αυτο που ειμαστε ως φοιτητες και οχι τιποτα και ολοι μαζι να δεις για ποτε θα φοβηθουν οπώς και με τους αγανακτισμενους

με τους αγανακτισμενους δεν φοβηθηκε κανεις, μια μοδα ηταν που οπως ηρθε περασε - τωρα δεν παταει κανεις στο συνταγμα και ο θυμος τους εφυγε χωρις οι ιδιοι να παψουν να ειναι ψηφοφοροι των δυο μεγαλων κομματων

Οσο για τις πορειες μαζι κατεβαινουν ολοι - οσοι εχουν κοινα αιτηματα προφανως, με μονη εξαιρεση την 'πκς' που κατεβαζει ως 'μας' δικο της μπλοκ - και ακομα και τοτε αμα ειναι ιδιες μερες η πανε διαφορετικη ωρα ειτε σε ελαφρως διαφορετικο μερος. Αυτο δεν αλλαζει κατι στο "ηταν <τοσοι> φοιτητες σημερα στους δρομους διαμαρτυρομενοι" παρα μονο οταν ψαχνουν τα διαφορα καναλια δικαιολογιες για να μη δειξουν ποσοι ηταν πραγματικα
πορειες παντως με εξεταστικη η/και μαθηματα δεν μπορουν να γινουν με επιτυχια, ειτε αυτο μας αρεσει ειτε οχι

επισης ενα απο τα στοιχεια που ψηφιζει κανεις στα πλαισια καταληψης ειναι η συμμετοχη στην επομενη πορεια - το θυμιζω γιατι συχνα ο κοσμος το ξεχναει και λεει "δεν ειναι λυση η καταληψη, ειναι η συμμετοχη σε πορεια"

--------
σε ενα αλλο θεμα που μπαινει συνεχεια : οι φοιτητες ΔΕΝ εχουν κοινα συμφεροντα αρα και δεν μπορουν να κατεβαινουν ολοι μαζι ζητωντας τα ιδια πραγματα. Το οτι ειμαστε φοιτητες δεν σημαινει αυτοματα πως εχουμε ιδια ιδεολογια ουτε οτι υποστηριζουμε ιδιες λογικες ως το δρομο για την προοδο της παιδειας (η οποιουδηποτε αλλου θεματος, προφανως)

ετσι δεν μπορουμε να εχουμε φοιτητικους συλλογους χωρις ξεχωριστες πολιτικες ομαδες (κλασικο που ακουγεται τελευταια) ουτε και να κατεβαινουμε σε πορειες χωρις πολιτικο χαρακτηρα
γενικοτερα ομαδα η πορεια χωρις πολιτικο χαρακτηρα δεν ειναι παρα μια παρεα που μιλαει χωρις να την ακουει κανεις
AngelCyke
bit level
bit level
Academic status: 3rd year

Post by AngelCyke » Wed Sep 28, 2011 5:30 pm

Παιδια για να καταλαβω, αυριο εχουμε συνελευση κανονικα? Αν ναι τι ωρα? Ξερει κανεις να μας ενημερωσει?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 28, 2011 5:31 pm

ναι

παντα στη μια ειναι οι συνελευσεις
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by evridiki » Wed Sep 28, 2011 5:38 pm

την ιδια γνωμη για το πως θα διεκδικησουν κατι μπορει να μην εχουν αλλα δεν εχουμε τα ιδια συμεφεροντα;
καποιος θελει να πληρωνει τα βιβλια του και το χαρτι που θα παρει δεν εχει καμια αξια ;
και με συγχωρεις αλλα οι αγανακτισμένοι δεν είχαν καμμια επιρροή ;τότε γιατι εβαλε τους αστυνομικους να τους διαλύσουν ;
και επι ενα μηνα και ηταν πολυσ κοσμοσ μαζεμενος

γενικοτερα ομαδα η πορεια χωρις πολιτικο χαρακτηρα δεν ειναι παρα μια παρεα που μιλαει χωρις να την ακουει κανεις
για κατσε αυτη την στιγμη δηλαδη μου λες οτι πρεπει να υποστηριζω καποια πολιτικη για να εχω φωνη και γνωμη ΔΙΚΙΑ μου;
εχω πολιτικη : για σωστη παιδεια ,για να βρω δουλεια δικαιη και σωστη ,για να μη βλεπω κοπους οικογενειων να πετιουνται απο το παραθυρο ...
δεν εχω ωραιες λεξεις ουτε κομματικους λογους γιατι δε ξερω απο αυτα και ουτε θελω να μαθω .εχω γνωμη δικια μου και δεν χρειαζομαι κανεναν να με οδηγησει για να ξερω που παω
Last edited by Gewitter on Wed Sep 28, 2011 5:50 pm, edited 1 time in total.
Reason: double post
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 28, 2011 5:52 pm

evridiki wrote:την ιδια γνωμη για το πως θα διεκδικησουν κατι μπορει να μην εχουν αλλα δεν εχουμε τα ιδια συμεφεροντα;
καποιος θελει να πληρωνει τα βιβλια του και το χαρτι που θα παρει δεν εχει καμια αξια ;
και με συγχωρεις αλλα οι αγανακτισμένοι δεν είχαν καμμια επιρροή ;τότε γιατι εβαλε τους αστυνομικους να τους διαλύσουν ;
και επι ενα μηνα και ηταν πολυσ κοσμοσ μαζεμενος

μα δεν εβαλε τους αστυνομικους να τους διαλυσουν παρα μονο ενα μηνα μετα - μια πορεια δεν την αφηνουν στην ησυχια τους ουτε 2-3 ωρες
εδω στην τελευταια μεγαλη πορεια που πηγα πριν καν μαζευτουμε επεσαν δακρυγονα (!) - και ηταν μαθητικη/φοιτητικη κιολας
ακομα θυμαμαι την απορια στο βλεμμα ενος παιδιου, ηταν δεν ηταν 15-16 την ωρα που του διναμε ορο για τα ματια , σαν να σκεφτοταν "αυτη την επιθεση τωρα γιατι την εκαναν;"

οι αγανακτισμενοι απλα αντι να οδηγησουν την αγανακτιση τους σε καποια αλλαγη την οδηγησαν σε ενα ξεσπασμα αγωνιστικοτητας, ενιωσαν οτι εκαναν ο,τι μπορουσαν να κανουν και γυρισαν στους καναπεδες τους.
Ενας μηνας αγωνα ΔΕΝ ειναι αρκετος, ο αγωνας για αλλαγη (σε διαφορα ζητηματα, μικρα η μεγαλα) πρεπει (για να πετυχει) να αρχισει απο οταν εισαι σε θεση να καταλαβεις οτι κατι παει στραβα μεχρι η να πεθανεις (απο γερατια κατα προτιμηση) η η χωρα σου να παει αρκετα καλα ωστε να μην χρειαζεται πια αγωνας για αλλαγη. (δεν λεω τελεια, λεω αρκετα καλα)

οσο για τα συμφεροντα οχι, δεν εχουμε ολοι τα ιδια
δεν εχω εγω τα ιδια συμφεροντα που θελω αξιολογο πτυχιο με καποιον που θελει ευκολο πτυχιο η/και με καποιον που δεν ενδιαφερεται αρκει ο μπαμπας πασοκ η η μαμα νεα δημοκρατια να του δινει ενα μισθο ωστε να φερνει νεους ψηφοφορους.
Γιατι ναι, καποιος που, υποστηριζοντας τα μη δωρεαν βιβλια , παιρνει εναν ολοκληρο μισθο απο το κομμα του και ενα αρκετα γενναιο ποσοστο απο τα λεφτα για τα παρτυ/ταξιδια ΔΕΝ εχει τα ιδια συμφεροντα με μενα που δεν παιρνω μια και θελω απλα να τελειωσω τη σχολη, να κανω αιτηση σε ενα μεταπτυχιακο και να δουλεψω αργοτερα τιμια να βγαλω τα λεφτα μου

ομοιως καποιος που πιστευει - να το παμε στο καθαρα ιδεολογικο - οτι η παιδεια θα γινει καλυτερη αμα παρει χρηματοδοτηση απο επιχειρησεις δεν εχει τα ιδια συμφεροντα με μενα που θεωρω πως η παιδεια θα ειναι καλυτερη αμα γινει ακομα πιο ανεξαρτητη απο τις επιχειρησεις (γιατι τωρα δεν ειναι παντου ανεξαρτητη, μην κοροιδευομαστε) και αμα το προγραμμα σπουδων ειναι φτιαγμενο καθαρα απο επιστημονες
ο πρωτος δεν εχει αναγκαστικα ανηθικο κερδος απο αυτο, ειναι η αποψη του για το πως θα προοδευσει το πανεπιστημιο και εχει καθε δικαιωμα να την εχει - το συμφερον του ομως ειναι σε διαφεροτικο μελλον απο αυτο που ζηταω εγω οποτε και δεν μπορουμε να αγωνιστουμε μαζι - θα ηταν τελειως παραλογο αλλωστε να ειμαστε διπλα διπλα και να ζηταμε διαφορετικα πραγματα.

Για αυτο που εβαλες μετα : ειπα πολιτικο χαρακτηρα, οχι κομματικο.
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by evridiki » Wed Sep 28, 2011 5:56 pm

οσο για τα συμφεροντα οχι, δεν εχουμε ολοι τα ιδια
δεν εχω εγω τα ιδια συμφεροντα που θελω αξιολογο πτυχιο με καποιον που θελει ευκολο πτυχιο η/και με καποιον που δεν ενδιαφερεται αρκει ο μπαμπας πασοκ η η μαμα νεα δημοκρατια να του δινει ενα μισθο ωστε να φερνει νεους ψηφοφορους.
Γιατι ναι, καποιος που, υποστηριζοντας τα μη δωρεαν βιβλια , παιρνει εναν ολοκληρο μισθο απο το κομμα του και ενα αρκετα γενναιο ποσοστο απο τα λεφτα για τα παρτυ/ταξιδια ΔΕΝ εχει τα ιδια συμφεροντα με μενα που δεν παιρνω μια και θελω απλα να τελειωσω τη σχολη, να κανω αιτηση σε ενα μεταπτυχιακο και να δουλεψω αργοτερα τιμια να βγαλω τα λεφτα μου

αυτο λεω τοση ωρα και επρεπε να το διευκρινησω οτι οταν ανεφέρομαι σε φοιτητες σαφως και δεν αναφερομαι σε αυτους που περιγραφεις εδω αυτοι πρωτα απο ολα ειναι κατ'ονομα φοιτητες οχι στην ουσια .Μιλάω για τους παραγματικους φοιτητες όχι για τους καριεριστες που προσπαθουν να βγαλουν χρηματα στην πλατη του φοιτητη και λυπαμαι που μεσα απο αυτα που ειπα σε εκανα να πιστευεις οτι αναφερομε σε τετοιου ειδουσ ανθρωπουσ
Last edited by evridiki on Wed Sep 28, 2011 5:59 pm, edited 1 time in total.
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nachos » Wed Sep 28, 2011 5:58 pm

chriskin wrote:κοιτωντας ιστορικα το τι εχουν πετυχει οι καταληψεις δεν μπορω να συμφωνησω με αυτο που λες
Τι έχουν πετύχει ιστορικά οι καταλήψεις; Αν μπορείς please, χωρίς γενικεύσεις, συγκεκριμένα παραδείγματα με ημερομηνιά/αιτία κατάληψης και αποτέλεσμα αυτής.
WoLfeN Ilic wrote:οταν κατσεις σε μια καταληψη για μια βδομαδα καθε μερα ελα να μου τα ξαναπεις αυτα που λες
Το κάνεις και ακούγεται λες και είναι καταναγκαστικά έργα στη Σιβηρία στους -70. Σιγά ρε παιδιά, όχι τόση αυτοθυσία, θα σπάσουμε κανά νύχι! :smt005
Last edited by nachos on Wed Sep 28, 2011 6:02 pm, edited 2 times in total.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Wed Sep 28, 2011 5:59 pm

chriskin wrote:ολο ακουω οτι 'αυτη δεν ειναι η λυση' αλλα δεν εχω ακουσει ποτε καποια αλλη λυση
Κατάληψη στο Υπ. Παιδείας (έχει και το Mall δίπλα, οπότε μια χαρά) ή στο σπίτι της "υπουργού". Αλλά θέλει @@, τα οποία δεν διαθέτει η γενιά μας.

ΥΓ: Ελπίζω να εννούσες αυτό, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση από την αρχή.
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by evridiki » Wed Sep 28, 2011 6:00 pm

gasparosoft wrote:
chriskin wrote:ολο ακουω οτι 'αυτη δεν ειναι η λυση' αλλα δεν εχω ακουσει ποτε καποια αλλη λυση
Κατάληψη στο Υπ. Παιδείας (έχει και το Mall δίπλα, οπότε μια χαρά) ή στο σπίτι της "υπουργού". Αλλά θέλει @@, τα οποία δεν διαθέτει η γενιά μας.

ΥΓ: Ελπίζω να εννούσες αυτό, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση από την αρχή.

+++++
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”