Pc Gaming

Οτιδήποτε έχει σχέση με gaming (ψηφιακό και μη)
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
netharis
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Pc Gaming

Post by netharis » Mon Oct 03, 2011 5:01 am

zweistein wrote: είναι σε μέσο ορο πολύ καλο παιχνιδάκι. αλλα φοβάμαι όχι από αυτά που διαρκούν και παρα πολύ στον χρόνο.
Έχει άπειραααααα πραγματα να κάνεις, πολλά easter egg και μεγάλο χάρτη...
Btw, αν είσαι σε PC και έχεις πάρει κάποια έκδοση απο τον "θείο" ->RLD δοκίμασε να πατήσεις το Y ενώ παίζεις.
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Oct 05, 2011 12:49 am

samiwinch wrote:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="emperormario"]Στο professional επίπεδο και πάνω, οι αντίπαλοι δε κάνουν με τίποτα λάθος πάσα. Πάντα τελευταία στιγμή τους κόβω. Και αξιοποιώ αρκετά το tactical defense..Τι λάθος κάνω ρε sami?
emperor,εγω δεν αντεξα το tactical defence...προς το παρον παιζω με το παλιο συστημα αμυνας,γιατι αλλιως δεν μπορω να σταυρωσω νικη...και ετσι δυσκολευομαι παλι,αλλα παιζω αρκετα καλυτερα...με την παλια αμυνα και σε επιπεδο world class(εξαρχης αυτο ειχα και γι'αυτο δυσκολευομαι πολυ),αμα τους πιεσω πολυ και ειδικα μετα απο γκολ κανουν λαθος πασες...οχι παρα πολλες,αλλα σε ρεαλιστικα επιπεδα παντως...με το νεο συστημα,οντως ηταν σχεδον αλανθαστοι...ισως γιατι δεν το εχω συνηθισει και δεν το παιζω ιδιαιτερα αποτελεσματικα...

με το προβλημα που ειχες,τι εκανες τελικα??το εφτιαξες??

ποτε θα κανονισουμε Fifa night?? :-D[/spoiler][/quote]
Μέσα για FIFA Night :-D Το πρόβλημα μάλλον το συνηθισα, ίσως είμαι και λίγο ψείρας, ο αδερφός μου δηλαδή δεν κατάλαβε κόλλημα καθώς έπαιζε! Το σύστημα άμυνας, μετα απο μερικά παιχνίδια που έχω παίξει, είναι τρομερό. Αμα μάθεις να κρατάς θέση, αλλά και να καλείς βοήθειες, μπορείς να κάνεις παπάδες. Επίσης, η ντρίπλα και οι ελιγμοί είναι πιο εύκολοι φέτος, και παίκτες σαν τον Κακά και τον Μέσσι, πραγματικά κάνουν τη διαφορά! Γενικά, τρομερό ποδοσφαιράκι, well done EASports!
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Wed Oct 05, 2011 2:08 am

emperormario wrote:
samiwinch wrote:
[quote="emperormario"]Στο professional επίπεδο και πάνω, οι αντίπαλοι δε κάνουν με τίποτα λάθος πάσα. Πάντα τελευταία στιγμή τους κόβω. Και αξιοποιώ αρκετά το tactical defense..Τι λάθος κάνω ρε sami?
emperor,εγω δεν αντεξα το tactical defence...προς το παρον παιζω με το παλιο συστημα αμυνας,γιατι αλλιως δεν μπορω να σταυρωσω νικη...και ετσι δυσκολευομαι παλι,αλλα παιζω αρκετα καλυτερα...με την παλια αμυνα και σε επιπεδο world class(εξαρχης αυτο ειχα και γι'αυτο δυσκολευομαι πολυ),αμα τους πιεσω πολυ και ειδικα μετα απο γκολ κανουν λαθος πασες...οχι παρα πολλες,αλλα σε ρεαλιστικα επιπεδα παντως...με το νεο συστημα,οντως ηταν σχεδον αλανθαστοι...ισως γιατι δεν το εχω συνηθισει και δεν το παιζω ιδιαιτερα αποτελεσματικα...

με το προβλημα που ειχες,τι εκανες τελικα??το εφτιαξες??

ποτε θα κανονισουμε Fifa night?? :-D[/spoiler]
Μέσα για FIFA Night :-D Το πρόβλημα μάλλον το συνηθισα, ίσως είμαι και λίγο ψείρας, ο αδερφός μου δηλαδή δεν κατάλαβε κόλλημα καθώς έπαιζε! Το σύστημα άμυνας, μετα απο μερικά παιχνίδια που έχω παίξει, είναι τρομερό. Αμα μάθεις να κρατάς θέση, αλλά και να καλείς βοήθειες, μπορείς να κάνεις παπάδες. Επίσης, η ντρίπλα και οι ελιγμοί είναι πιο εύκολοι φέτος, και παίκτες σαν τον Κακά και τον Μέσσι, πραγματικά κάνουν τη διαφορά! Γενικά, τρομερό ποδοσφαιράκι, well done EASports![/quote]
σε υπολογιστή το παίζεις;
το έχει παίξει κανείς σε ps3 ή και στα 2 να μας πει την διαφορά;
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Wed Oct 05, 2011 2:09 am

επαιξα και 2-3 αγωνες στο Pro ετσι για να εχω ολοκληρωμενη αποψη και για τα 2...λοιπον,εχει βελτιωθει αρκετα σε σχεση με το περυσινο,αλλα το Φιφα ειναι επιπεδα πιο πανω...καμια σχεση ο ρεαλισμος του Φιφα με αυτον του Προ...για μονος μου,δεν προκειται να ξαναπαιξω Προ...εκτος και αν δεν υπαρχει κανενα αλλο παιχνιδι στον κοσμο... :-p ειναι πολυ βαρετο..με φιλους θα παιξω πιο ευκολα σε σχεση με περυσι,γιατι ειναι πιο ευκολο και λογικο στο χειρισμο καθως και πιο αληθοφανες απο το περυσινο...

ΟΜΩΣ ΦΙΦΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΦΑ!!ειναι τρομερεο ποδοσφαιρακι και παρα πολυ ρεαλιστικο...για να καταλαβουν και οι αλλοι για τι ρεαλισμο μιλαμε,μια φορα μου ετυχε να διακοψει ο διαιτητης το παιχνιδι επειδη ειχε τραυματιστει σοβαρα παικτης μου!!και μετα εδωσε ελευθερο και συνεχιστηκε ο αγωνας...σας λεω αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση...υπαρχουν και παρα πολλα αλλα που σε κανουν να νομιζεις οτι βλεπεις αληθινο ποδοσφαιρο...γενικα,σαν gameplay ειναι πολυ πιο ρεαλιστικο απο το Προ...

στο Προ θα εβαζα 7,5-8...στο Φιφα 9 τουλαχιστον!! :smt023
dexter wrote:σε υπολογιστή το παίζεις;
το έχει παίξει κανείς σε ps3 ή και στα 2 να μας πει την διαφορά;
σε υπολογιστη πρεπει να το παιζει,οπως και εγω...σε κονσολα πρεπει να ειναι ακομα καλυτερο παντως!!ψηφιστηκε το καλυτερο παιχνιδι της χρονιες για κονσολες πριν καν κυκλοφορησει επισημα!! ;)
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed Oct 05, 2011 2:14 am

θα το δοκιμάσω στο pc γιατί δεν μπορώ να περιμένω για το ps3 :-D
με πορώσατε βραδιάτικα.. :-D
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Wed Oct 05, 2011 2:28 am

dexter wrote:θα το δοκιμάσω στο pc γιατί δεν μπορώ να περιμένω για το ps3 :-D
με πορώσατε βραδιάτικα.. :-D
χεχεχε...καψου αφοβα!!το αξιζει το game!! :)
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed Oct 05, 2011 9:13 am

netharis wrote:
zweistein wrote: είναι σε μέσο ορο πολύ καλο παιχνιδάκι. αλλα φοβάμαι όχι από αυτά που διαρκούν και παρα πολύ στον χρόνο.
Έχει άπειραααααα πραγματα να κάνεις, πολλά easter egg και μεγάλο χάρτη...
Btw, αν είσαι σε PC και έχεις πάρει κάποια έκδοση απο τον "θείο" ->RLD δοκίμασε να πατήσεις το Y ενώ παίζεις.
όταν τελειωσα το πρώτο run δεν υπήρχε κάτι που να μην είχα κάνει..
αλλα όταν ξεκίνησα για δεύτερο run, ανακάλυψα ότι για μένα δεν έχει νόημα εάν δεν έχει και co-op.....
so i dropped it και θα περιμένω για τα xmas special offers..
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Oct 05, 2011 11:10 am

Sami, αυτό που λες με τον τραυματισμό μου τυχαίνει συχνά, και ίσως πρέπει να μειώσουμε τους τραυματισμούς απο τα sliders. Γιατί αν παίξεις season, παίζει η μισή ομάδα να είναι με αναρρωτική. Επίσης, φρόντισε απο τα options -αν δε το έχεις κάνει ήδη - να ενεργοποιησεις το σφύριγμα φαουλ στα χέρια (handball) γιατί είναι απενεργοποιημένο εξ' ορισμού.
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Wed Oct 05, 2011 11:29 am

emperormario wrote:Sami, αυτό που λες με τον τραυματισμό μου τυχαίνει συχνά, και ίσως πρέπει να μειώσουμε τους τραυματισμούς απο τα sliders. Γιατί αν παίξεις season, παίζει η μισή ομάδα να είναι με αναρρωτική. Επίσης, φρόντισε απο τα options -αν δε το έχεις κάνει ήδη - να ενεργοποιησεις το σφύριγμα φαουλ στα χέρια (handball) γιατί είναι απενεργοποιημένο εξ' ορισμού.
ωπ,δεν το ειχα δει αυτο με τα χερια...και μου ειχε κανει λιγο αρνητικη εντυπωση,γιατι ειναι ολα τοσο προσεγμενα,αλλα δεν σφυριζοταν τα χερια... :smt023

οσο για τους τραυματισμους,μεχρι στιγμης 1 φορα μονο μου ετυχε να διακοψει ο referee τον αγωνα λογω τραυματισμου...εχω παιξει καμια 30αρια αγωνες στη σεζον και αντε να εχω βγαλει 5-6 τραυματισμους μεχρι τωρα...φυσιολογικα νουμερα μου φαινονται,οχι κατι υπερβολικο...

chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Oct 05, 2011 11:30 pm

επαιζα το Rage πριν απο λιγο και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα αρκετα
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Thu Oct 06, 2011 12:42 am

chriskin wrote:επαιζα το Rage πριν απο λιγο και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα αρκετα
μολις το εγκαθιστω!!απο τρεηλερ που εχω δει πρεπει να ειναι φανταστικο παιχνιδι!!λογικα ομως,δεν θα το πολυπαιξω αυτην την εβδομαδα,γιατι δινω υπολογιστικα την αλλη Τεταρτη και πρεπει να τα περασω οπωσδηποτε!! :???:

επισης,και το νεο Deus Ex ειναι παρα πολυ καλο!!!αξιζει τον κοπο να το παιξει καποιος...ειμαι περιπου στη μεση του παιχνιδιου...ειναι πολυ ωραιο μεχρι στιγμης!!και εχει και συχνο h@cking(και καλα) για μας τους πληροφορικαριους!! ;)

chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 06, 2011 1:12 am

Καλα δεν το λες και hacking :lol: ήταν πολυ ωραίο παιχνιδι όμως, ναι
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Thu Oct 06, 2011 12:46 pm

samiwinch wrote: επισης,και το νεο Deus Ex ειναι παρα πολυ καλο!!!αξιζει τον κοπο να το παιξει καποιος...ειμαι περιπου στη μεση του παιχνιδιου...ειναι πολυ ωραιο μεχρι στιγμης!!και εχει και συχνο h@cking(και καλα) για μας τους πληροφορικαριους!! ;)
got the dlc extras a few days ago.
έχω καλύψει περίπου 100 ώρες gaming πάνω του lol. κάψιμο.
αλλα δυστυχώς η εξεταστική δεν θα με αφήσει να ασχοληθώ με games αυτό το διάστημα..
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Oct 06, 2011 12:57 pm

Καλά, το Deus Ex παιχνιδάρα, αλλά κάπως επαναλαμβόνεμενο κοντά στο τελείωμα του. Πάντα stealth βέβαια!!
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Oct 06, 2011 5:59 pm

Έχει δοκιμάσει κανείς το Driver: San Francisco? (http://driver-thegame.ubi.com/driver-sa ... index.aspx)
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 06, 2011 6:02 pm

εγω το εχω αλλα δεν εχω παιξει ακομα αρκετα
το rage με τραβηξε μακρια του αμεσως
johnnyextrem
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by johnnyextrem » Thu Oct 06, 2011 6:29 pm

Βγήκε δωρεάν DLC του Portal 2. Θα σας κατεβεί αυτόματα αν ανοίξετε το Steam.
Image
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Oct 06, 2011 10:53 pm

MpoMp wrote:Έχει δοκιμάσει κανείς το Driver: San Francisco? (http://driver-thegame.ubi.com/driver-sa ... index.aspx)
Ξεκίνησα. Απλά καταπληκτικό. Πλοκή, πάρα πολλή οδήγηση, ικανοποιητικότατος αριθμός οχημάτων διαθέσιμων προς οδήγηση, το SHIFT feature είναι η κερασάρα στην τούρτα αφού σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πραγματικά σχεδόν ό,τι θες στον δρόμο!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει διάβασμα, γιατί εγώ ήδη παίζω 5 ώρες συνεχόμενα και δεν ξεκολλάω. :-D
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Oct 07, 2011 8:03 pm

MpoMp wrote:
MpoMp wrote:Έχει δοκιμάσει κανείς το Driver: San Francisco? (http://driver-thegame.ubi.com/driver-sa ... index.aspx)
Ξεκίνησα. Απλά καταπληκτικό. Πλοκή, πάρα πολλή οδήγηση, ικανοποιητικότατος αριθμός οχημάτων διαθέσιμων προς οδήγηση, το SHIFT feature είναι η κερασάρα στην τούρτα αφού σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πραγματικά σχεδόν ό,τι θες στον δρόμο!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει διάβασμα, γιατί εγώ ήδη παίζω 5 ώρες συνεχόμενα και δεν ξεκολλάω. :-D
added to the wishlist!
Image
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Mon Oct 10, 2011 3:47 pm

"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Oct 10, 2011 5:34 pm

Βγαίνει stronghold 3 :-D :-D
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Oct 10, 2011 9:55 pm

confirmed: Mass Effect 3 is going to have a co-op MP mode! :-|
Image
Post Reply

Return to “Gaming”