samiwinch wrote:- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="emperormario"]Στο professional επίπεδο και πάνω, οι αντίπαλοι δε κάνουν με τίποτα λάθος πάσα. Πάντα τελευταία στιγμή τους κόβω. Και αξιοποιώ αρκετά το tactical defense..Τι λάθος κάνω ρε sami?
emperor,εγω δεν αντεξα το tactical defence...προς το παρον παιζω με το παλιο συστημα αμυνας,γιατι αλλιως δεν μπορω να σταυρωσω νικη...και ετσι δυσκολευομαι παλι,αλλα παιζω αρκετα καλυτερα...με την παλια αμυνα και σε επιπεδο world class(εξαρχης αυτο ειχα και γι'αυτο δυσκολευομαι πολυ),αμα τους πιεσω πολυ και ειδικα μετα απο γκολ κανουν λαθος πασες...οχι παρα πολλες,αλλα σε ρεαλιστικα επιπεδα παντως...με το νεο συστημα,οντως ηταν σχεδον αλανθαστοι...ισως γιατι δεν το εχω συνηθισει και δεν το παιζω ιδιαιτερα αποτελεσματικα...
με το προβλημα που ειχες,τι εκανες τελικα??το εφτιαξες??
ποτε θα κανονισουμε Fifa night??

[/spoiler][/quote]
Μέσα για FIFA Night

Το πρόβλημα μάλλον το συνηθισα, ίσως είμαι και λίγο ψείρας, ο αδερφός μου δηλαδή δεν κατάλαβε κόλλημα καθώς έπαιζε! Το σύστημα άμυνας, μετα απο μερικά παιχνίδια που έχω παίξει, είναι τρομερό. Αμα μάθεις να κρατάς θέση, αλλά και να καλείς βοήθειες, μπορείς να κάνεις παπάδες. Επίσης, η ντρίπλα και οι ελιγμοί είναι πιο εύκολοι φέτος, και παίκτες σαν τον Κακά και τον Μέσσι, πραγματικά κάνουν τη διαφορά! Γενικά, τρομερό ποδοσφαιράκι, well done EASports!