Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2011-2012 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
thanasis048
bit level
bit level
Academic status: 1st year
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2011-2012 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by thanasis048 » Tue Oct 18, 2011 5:04 pm

Καλή αρχή και από μενα σε όλους "εμας" τους πρωτοετείς!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το ζήτημα των ξένων γλωσσών.Είναι υποχρεωτικές;Επίσης,με βάση το πρόγραμμα που μοιράστηκε Πέμπτη και Παρασκευή έχουμε αγγλικά παράλληλα με άλλα υποχρεωτικά μαθήματα.Σε ποια διάλεξη θα πρέπει να πάμε;
Είμαι αυτός που είμαι... και ξέρω ποιός είμαι...αλλά αν δεν ήμουν αυτός που είμαι...τότε...ποιός θα ήθελες να είμαι;;
mpatsis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: MSc

Post by mpatsis » Tue Oct 18, 2011 5:09 pm

Αγγλικά 1? Αν ναι μην τυχόν και πατήσετε ποτε. :-p Μην τα δώσετε καν
Αγγλικά 4 πρέπει να περάσεις για το πτυχίο μόνο ( 4ου εξαμήνου δηλαδή ).
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!
Image
Image May the foss be with you!!!
cypher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by cypher » Tue Oct 18, 2011 5:10 pm

thanasis048 wrote:Καλή αρχή και από μενα σε όλους "εμας" τους πρωτοετείς!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το ζήτημα των ξένων γλωσσών.Είναι υποχρεωτικές;Επίσης,με βάση το πρόγραμμα που μοιράστηκε Πέμπτη και Παρασκευή έχουμε αγγλικά παράλληλα με άλλα υποχρεωτικά μαθήματα.Σε ποια διάλεξη θα πρέπει να πάμε;
Μόνο τα αγγλικά IV ειναι υποχρεωτικά για πτυχίο. Επίσης ειναι γενικά αρκετά ευκολα οπότε συνήθως δεν χρειάζονται και τόση παρακολούθηση.
ImageImageImageImageImageImageImage
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by XaviannNJ » Tue Oct 18, 2011 5:11 pm

thanasis048 wrote:Καλή αρχή και από μενα σε όλους "εμας" τους πρωτοετείς!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το ζήτημα των ξένων γλωσσών.Είναι υποχρεωτικές;Επίσης,με βάση το πρόγραμμα που μοιράστηκε Πέμπτη και Παρασκευή έχουμε αγγλικά παράλληλα με άλλα υποχρεωτικά μαθήματα.Σε ποια διάλεξη θα πρέπει να πάμε;
Οι ξένες γλώσσες I,II και IV δεν είναι υποχρεωτικές και στην IV παίρνεις απαλλαγή αν έχεις δίπλωμα!Οπότε απλά αγνόησε τα Αγγλικά! ;)
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
3 ποστ μαζί :-p
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
thanasis048
bit level
bit level

Post by thanasis048 » Tue Oct 18, 2011 5:23 pm

Ευχαριστώ τους χρήστες mpatsis,cypher και XaviannNJ για την άμεση απάντησή τους!!!
Είμαι αυτός που είμαι... και ξέρω ποιός είμαι...αλλά αν δεν ήμουν αυτός που είμαι...τότε...ποιός θα ήθελες να είμαι;;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 18, 2011 5:25 pm

MpoMp wrote:Success!

Link

Ωραιος! :smt023
p.kolios
Buffer underflow exception

Post by p.kolios » Tue Oct 18, 2011 5:34 pm

Γεια σας και από μένα παίδες και εγώ νέος στο forum και φυσικά στο τμήμα! Μπάβο για την καλή δουλειά σας!! Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ακούσει για κλείσιμο της σχολής λόγω απεργιών αυτές τις μέρες!!

btw οι πρωτοετείς να κάνουν join στην group μας στο fb http://www.facebook.com/groups/286454424699653/
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Oct 18, 2011 5:40 pm

p.kolios wrote:Γεια σας και από μένα παίδες και εγώ νέος στο forum και φυσικά στο τμήμα! Μπάβο για την καλή δουλειά σας!! Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ακούσει για κλείσιμο της σχολής λόγω απεργιών αυτές τις μέρες!!
Επειδή δε θα απεργούν τα ΜΜΜ όλα, λογικά δε θα κλείσει.

Δηλαδή η λογική της πρυτανείας είναι "υπάρχει έστω ΕΝΑ μέσο να λειτουργεί για λίγες ώρες? Θα γίνει μάθημα" :-p
Δεν πα'να'χει πορείες, αν έχει μετρό/ηλεκτρικό...

Να βλέπεις όμως και στο e-class μπας και αναβληθούν μεμονωμένα κάποια μαθήματα από καθηγητές.

Welcome :smt006
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 18, 2011 5:43 pm

Καλως ορισες :)

μιας και το ανεφερες, μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το νοημα των ξεχωριστων ομαδων στο facebook? με εβαλαν πχ εμενα σε μια τριτου ετους, αλλα χρωσταω μαθηματα και απο τα προηγουμενα - κατι που νομιζω γινεται για αρκετους φοιτητες , αν οχι σχεδον ολους.
δεν θα ηταν πιο λογικο απλα να γραφοσασταν ολοι στην ομαδα του venus στο facebook η εστω να φτιαχνατε μια ομαδα για το τμημα και οχι μια για καθε ετος;

εκτος, προφανως,αμα οι ομαδες ειναι για να γνωρισετε κοσμο οποτε μια χαρα ιδεα ακουγεται
p.kolios

Post by p.kolios » Tue Oct 18, 2011 5:53 pm

Να ευχαριστήσω αρχικα το χρήστη stoupeace!!! Οσο για το groupακι [chriskin] στο fb θεωρώ οτι έγινε αποκλειστικά για τον τελευταίο λόγο που ανέφερες δηλαδή τη γνωριμία με συμφοιτητές του ίδιου έτους!! Είναι σαν υπομονάδα σε μια ευρύτερη ομάδα όπως αυτή της ασοεε χαρακτηριστικά που πληρεί και το venus :smt001
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Tue Oct 18, 2011 6:11 pm

Για να μη σας καλωσορίζω έναν έναν, welcome και από μένα guys!! :smt023
Καλά να περάσετε όσα χρόνια θα είστε σχολή, με διάβασμα, κώδικα, χαβαλέ, χαρτάκι και πολλά άλλα ;)

edit: Παρέλειψα να το πω, γιατί το θεωρώ αυτονόητο αλλά ας το προσθέσω... Ποτέ μη ντραπείτε να ρωτάτε εδώ μέσα ό,τι θέλετε ό,τι και αν είναι αυτό!! Δεν είναι φόρουμ, αλλά οικογένεια και θα σας βοηθήσει πιο πολύ από οτιδήποτε να συνεργάζεστε εδώ μέσα, να ρωτάτε απορίες και να σας τις λύνουμε αλλά και να λύνετε κι εσείς όταν ξέρετε ;)
Last edited by photisd on Tue Oct 18, 2011 6:22 pm, edited 1 time in total.
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
BitterSweet
byte level
byte level

Post by BitterSweet » Tue Oct 18, 2011 6:16 pm

photisd wrote:Για να μη σας καλωσορίζω έναν έναν, welcome και από μένα guys!! :smt023

Καλά να περάσετε όσα χρόνια θα είστε σχολή, με διάβασμα, κώδικα, χαβαλέ, χαρτάκι και πολλά άλλα ;)
μου αρέσει πολυ η υπογραφή σου!!!!! :)
please vanish vanity
έχω κάνει πολλά λάθη.Η ζωή δεν ήρθε με οδηγίες χρήσης...
thanasis048
bit level
bit level

Post by thanasis048 » Tue Oct 18, 2011 8:11 pm

cypher wrote:
Μόνο τα αγγλικά IV ειναι υποχρεωτικά για πτυχίο. Επίσης ειναι γενικά αρκετά ευκολα οπότε συνήθως δεν χρειάζονται και τόση παρακολούθηση.
Περίπου τι επιπέδου είναι τα αγγλικά IV;Για κάποιον που δεν έχει ούτε το lower πόσο δύσκολα είναι;;
mpatsis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: MSc

Post by mpatsis » Tue Oct 18, 2011 8:23 pm

Εγώ είχα πάρει Lower στην Τρίτη γυμνασίου, Proficiency δεν ασχολήθηκα ποτέ, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν ξέρω τίποτα φοβερά αγγλικά.
Θυμάμαι είχα μπει πρώτο έτος ταλιμπάν όμως, χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα και το τσίμπησα το 5αράκι μου, οπότε δεν πρέπει να έχουν και κάνα φοβερό επίπεδο.
Τώρα επείδη πάνε και χρόνια που το είχα δώσει καλύτερα να σου πει και κανένας που το έδωσε πιο πρόσφατα την αποψή του. Γιατί πέζει να έχουνε βάλει και καμιά εργασία ξέρω γω τι...
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!
Image
Image May the foss be with you!!!
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Oct 18, 2011 8:50 pm

Όπως και να 'χει πέρνα το και με 5, δε μετράει στο βαθμό του πτυχίου!
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
xenosdio
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by xenosdio » Tue Oct 18, 2011 9:12 pm

Καλα παιδια, τα Αγγλικα θα ειναι απο τα τελευταια που μας ενδιαφερουν, ας το πιστεψουμε.

Α, και κατι αλλο που θελω να ρωτησω τους πιο παλιους εδω περα, threads για το ποτε κανατε συναντησεις η πατε για κανα μπασκετακι που μπορω να δω, γιατι δεν το βρισκω.. :shock:
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Tue Oct 18, 2011 10:19 pm

xenosdio wrote:Καλα παιδια, τα Αγγλικα θα ειναι απο τα τελευταια που μας ενδιαφερουν, ας το πιστεψουμε.

Α, και κατι αλλο που θελω να ρωτησω τους πιο παλιους εδω περα, threads για το ποτε κανατε συναντησεις η πατε για κανα μπασκετακι που μπορω να δω, γιατι δεν το βρισκω.. :shock:
Εδώ συνήθως είναι τα Venus Beer Fests (good stuff... :smt023 ) donut parties και παρόμοιες συναντήσεις.

Για αθλητισμό/αθλητικά events εδώ φαντάζομαι.

Καλώς σας βρήκαμε επι τη ευκαιρία, αν έχει και κανείς σας ενδιαφέρον για tabletop RPGs ας μου ρίξει ένα μήνυμα ;) .
(δεν άντεξα το είπα... :oops: )
Image<-- My profile playlists
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Tue Oct 18, 2011 10:28 pm

xenosdio wrote:Καλα παιδια, τα Αγγλικα θα ειναι απο τα τελευταια που μας ενδιαφερουν, ας το πιστεψουμε.

Συνάντηση θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό... να μαζευτούνε όλοι πρώτα :-D
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
xenosdio
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by xenosdio » Tue Oct 18, 2011 11:16 pm

Eldebryn wrote:Εδώ συνήθως είναι τα Venus Beer Fests (good stuff... :smt023 ) donut parties και παρόμοιες συναντήσεις.

Για αθλητισμό/αθλητικά events εδώ φαντάζομαι.

Καλώς σας βρήκαμε επι τη ευκαιρία, αν έχει και κανείς σας ενδιαφέρον για tabletop RPGs ας μου ρίξει ένα μήνυμα ;) .
(δεν άντεξα το είπα... :oops: )
Gewitter wrote: Συνάντηση θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό... να μαζευτούνε όλοι πρώτα :-D

Αντε να αρχισουν οι συναντησεις και τα events να γνωριστουμε και απο κοντα κιολας παιδια! Ανυπομονω! Καλως σας βρηκαμε!
St3R*
bit level
bit level

Post by St3R* » Wed Oct 19, 2011 12:07 am

+1
- Έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου..;
- Όχι...
- Θέλεις;;
x)
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Oct 19, 2011 12:18 am

Πωπω χαμός θα γίνει. Εχω ψηθεί για μπύρες με σας τους καινούργιους, να ακούσω πρώτες εντυπώσεις απο σχολή (θάψιμο φτγ).

Στο Β τη Δευτέρα αν θυμάμαι καλά υπήρχαν και αρκετοί μετσαλχεντζ. Το 1ο έτος θα πάει μπροστά.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Wed Oct 19, 2011 12:28 am

stoupeace wrote:Πωπω χαμός θα γίνει. Εχω ψηθεί για μπύρες με σας τους καινούργιους, να ακούσω πρώτες εντυπώσεις απο σχολή (θάψιμο φτγ).

Στο Β τη Δευτέρα αν θυμάμαι καλά υπήρχαν και αρκετοί μετσαλχεντζ. Το 1ο έτος θα πάει μπροστά.
χαχαχαχ οι πρωτοετείς να ξέρετε ο stoupeace είναι ο άνθρωπός σας :-D :smt023
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”