Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2011-2012 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
- thanasis048
- bit level
- Academic status: 1st year
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2011-2012 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
Καλή αρχή και από μενα σε όλους "εμας" τους πρωτοετείς!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το ζήτημα των ξένων γλωσσών.Είναι υποχρεωτικές;Επίσης,με βάση το πρόγραμμα που μοιράστηκε Πέμπτη και Παρασκευή έχουμε αγγλικά παράλληλα με άλλα υποχρεωτικά μαθήματα.Σε ποια διάλεξη θα πρέπει να πάμε;
Είμαι αυτός που είμαι... και ξέρω ποιός είμαι...αλλά αν δεν ήμουν αυτός που είμαι...τότε...ποιός θα ήθελες να είμαι;;
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Αγγλικά 1? Αν ναι μην τυχόν και πατήσετε ποτε.
Μην τα δώσετε καν
Αγγλικά 4 πρέπει να περάσεις για το πτυχίο μόνο ( 4ου εξαμήνου δηλαδή ).

Αγγλικά 4 πρέπει να περάσεις για το πτυχίο μόνο ( 4ου εξαμήνου δηλαδή ).
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Μόνο τα αγγλικά IV ειναι υποχρεωτικά για πτυχίο. Επίσης ειναι γενικά αρκετά ευκολα οπότε συνήθως δεν χρειάζονται και τόση παρακολούθηση.thanasis048 wrote:Καλή αρχή και από μενα σε όλους "εμας" τους πρωτοετείς!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το ζήτημα των ξένων γλωσσών.Είναι υποχρεωτικές;Επίσης,με βάση το πρόγραμμα που μοιράστηκε Πέμπτη και Παρασκευή έχουμε αγγλικά παράλληλα με άλλα υποχρεωτικά μαθήματα.Σε ποια διάλεξη θα πρέπει να πάμε;

- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Οι ξένες γλώσσες I,II και IV δεν είναι υποχρεωτικές και στην IV παίρνεις απαλλαγή αν έχεις δίπλωμα!Οπότε απλά αγνόησε τα Αγγλικά!thanasis048 wrote:Καλή αρχή και από μενα σε όλους "εμας" τους πρωτοετείς!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το ζήτημα των ξένων γλωσσών.Είναι υποχρεωτικές;Επίσης,με βάση το πρόγραμμα που μοιράστηκε Πέμπτη και Παρασκευή έχουμε αγγλικά παράλληλα με άλλα υποχρεωτικά μαθήματα.Σε ποια διάλεξη θα πρέπει να πάμε;

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- thanasis048
- bit level
Ευχαριστώ τους χρήστες mpatsis,cypher και XaviannNJ για την άμεση απάντησή τους!!!
Είμαι αυτός που είμαι... και ξέρω ποιός είμαι...αλλά αν δεν ήμουν αυτός που είμαι...τότε...ποιός θα ήθελες να είμαι;;
-
- Buffer underflow exception
Γεια σας και από μένα παίδες και εγώ νέος στο forum και φυσικά στο τμήμα! Μπάβο για την καλή δουλειά σας!! Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ακούσει για κλείσιμο της σχολής λόγω απεργιών αυτές τις μέρες!!
btw οι πρωτοετείς να κάνουν join στην group μας στο fb http://www.facebook.com/groups/286454424699653/
btw οι πρωτοετείς να κάνουν join στην group μας στο fb http://www.facebook.com/groups/286454424699653/
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Επειδή δε θα απεργούν τα ΜΜΜ όλα, λογικά δε θα κλείσει.p.kolios wrote:Γεια σας και από μένα παίδες και εγώ νέος στο forum και φυσικά στο τμήμα! Μπάβο για την καλή δουλειά σας!! Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ακούσει για κλείσιμο της σχολής λόγω απεργιών αυτές τις μέρες!!
Δηλαδή η λογική της πρυτανείας είναι "υπάρχει έστω ΕΝΑ μέσο να λειτουργεί για λίγες ώρες? Θα γίνει μάθημα"

Δεν πα'να'χει πορείες, αν έχει μετρό/ηλεκτρικό...
Να βλέπεις όμως και στο e-class μπας και αναβληθούν μεμονωμένα κάποια μαθήματα από καθηγητές.
Welcome

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Καλως ορισες
μιας και το ανεφερες, μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το νοημα των ξεχωριστων ομαδων στο facebook? με εβαλαν πχ εμενα σε μια τριτου ετους, αλλα χρωσταω μαθηματα και απο τα προηγουμενα - κατι που νομιζω γινεται για αρκετους φοιτητες , αν οχι σχεδον ολους.
δεν θα ηταν πιο λογικο απλα να γραφοσασταν ολοι στην ομαδα του venus στο facebook η εστω να φτιαχνατε μια ομαδα για το τμημα και οχι μια για καθε ετος;
εκτος, προφανως,αμα οι ομαδες ειναι για να γνωρισετε κοσμο οποτε μια χαρα ιδεα ακουγεται

μιας και το ανεφερες, μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το νοημα των ξεχωριστων ομαδων στο facebook? με εβαλαν πχ εμενα σε μια τριτου ετους, αλλα χρωσταω μαθηματα και απο τα προηγουμενα - κατι που νομιζω γινεται για αρκετους φοιτητες , αν οχι σχεδον ολους.
δεν θα ηταν πιο λογικο απλα να γραφοσασταν ολοι στην ομαδα του venus στο facebook η εστω να φτιαχνατε μια ομαδα για το τμημα και οχι μια για καθε ετος;
εκτος, προφανως,αμα οι ομαδες ειναι για να γνωρισετε κοσμο οποτε μια χαρα ιδεα ακουγεται
-
- Buffer underflow exception
Να ευχαριστήσω αρχικα το χρήστη stoupeace!!! Οσο για το groupακι [chriskin] στο fb θεωρώ οτι έγινε αποκλειστικά για τον τελευταίο λόγο που ανέφερες δηλαδή τη γνωριμία με συμφοιτητές του ίδιου έτους!! Είναι σαν υπομονάδα σε μια ευρύτερη ομάδα όπως αυτή της ασοεε χαρακτηριστικά που πληρεί και το venus 

- photisd
- Mbyte level
Για να μη σας καλωσορίζω έναν έναν, welcome και από μένα guys!!
Καλά να περάσετε όσα χρόνια θα είστε σχολή, με διάβασμα, κώδικα, χαβαλέ, χαρτάκι και πολλά άλλα
edit: Παρέλειψα να το πω, γιατί το θεωρώ αυτονόητο αλλά ας το προσθέσω... Ποτέ μη ντραπείτε να ρωτάτε εδώ μέσα ό,τι θέλετε ό,τι και αν είναι αυτό!! Δεν είναι φόρουμ, αλλά οικογένεια και θα σας βοηθήσει πιο πολύ από οτιδήποτε να συνεργάζεστε εδώ μέσα, να ρωτάτε απορίες και να σας τις λύνουμε αλλά και να λύνετε κι εσείς όταν ξέρετε

Καλά να περάσετε όσα χρόνια θα είστε σχολή, με διάβασμα, κώδικα, χαβαλέ, χαρτάκι και πολλά άλλα

edit: Παρέλειψα να το πω, γιατί το θεωρώ αυτονόητο αλλά ας το προσθέσω... Ποτέ μη ντραπείτε να ρωτάτε εδώ μέσα ό,τι θέλετε ό,τι και αν είναι αυτό!! Δεν είναι φόρουμ, αλλά οικογένεια και θα σας βοηθήσει πιο πολύ από οτιδήποτε να συνεργάζεστε εδώ μέσα, να ρωτάτε απορίες και να σας τις λύνουμε αλλά και να λύνετε κι εσείς όταν ξέρετε

Last edited by photisd on Tue Oct 18, 2011 6:22 pm, edited 1 time in total.
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- BitterSweet
- byte level
μου αρέσει πολυ η υπογραφή σου!!!!!photisd wrote:Για να μη σας καλωσορίζω έναν έναν, welcome και από μένα guys!!![]()

please vanish vanity
έχω κάνει πολλά λάθη.Η ζωή δεν ήρθε με οδηγίες χρήσης...
έχω κάνει πολλά λάθη.Η ζωή δεν ήρθε με οδηγίες χρήσης...
- thanasis048
- bit level
Περίπου τι επιπέδου είναι τα αγγλικά IV;Για κάποιον που δεν έχει ούτε το lower πόσο δύσκολα είναι;;cypher wrote:Μόνο τα αγγλικά IV ειναι υποχρεωτικά για πτυχίο. Επίσης ειναι γενικά αρκετά ευκολα οπότε συνήθως δεν χρειάζονται και τόση παρακολούθηση.thanasis048 wrote:Καλή αρχή και από μενα σε όλους "εμας" τους πρωτοετείς!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το ζήτημα των ξένων γλωσσών.Είναι υποχρεωτικές;Επίσης,με βάση το πρόγραμμα που μοιράστηκε Πέμπτη και Παρασκευή έχουμε αγγλικά παράλληλα με άλλα υποχρεωτικά μαθήματα.Σε ποια διάλεξη θα πρέπει να πάμε;
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Εγώ είχα πάρει Lower στην Τρίτη γυμνασίου, Proficiency δεν ασχολήθηκα ποτέ, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν ξέρω τίποτα φοβερά αγγλικά.
Θυμάμαι είχα μπει πρώτο έτος ταλιμπάν όμως, χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα και το τσίμπησα το 5αράκι μου, οπότε δεν πρέπει να έχουν και κάνα φοβερό επίπεδο.
Τώρα επείδη πάνε και χρόνια που το είχα δώσει καλύτερα να σου πει και κανένας που το έδωσε πιο πρόσφατα την αποψή του. Γιατί πέζει να έχουνε βάλει και καμιά εργασία ξέρω γω τι...
Θυμάμαι είχα μπει πρώτο έτος ταλιμπάν όμως, χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα και το τσίμπησα το 5αράκι μου, οπότε δεν πρέπει να έχουν και κάνα φοβερό επίπεδο.
Τώρα επείδη πάνε και χρόνια που το είχα δώσει καλύτερα να σου πει και κανένας που το έδωσε πιο πρόσφατα την αποψή του. Γιατί πέζει να έχουνε βάλει και καμιά εργασία ξέρω γω τι...
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

Όπως και να 'χει πέρνα το και με 5, δε μετράει στο βαθμό του πτυχίου!
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Καλα παιδια, τα Αγγλικα θα ειναι απο τα τελευταια που μας ενδιαφερουν, ας το πιστεψουμε.
Α, και κατι αλλο που θελω να ρωτησω τους πιο παλιους εδω περα, threads για το ποτε κανατε συναντησεις η πατε για κανα μπασκετακι που μπορω να δω, γιατι δεν το βρισκω..
Α, και κατι αλλο που θελω να ρωτησω τους πιο παλιους εδω περα, threads για το ποτε κανατε συναντησεις η πατε για κανα μπασκετακι που μπορω να δω, γιατι δεν το βρισκω..

- Eldebryn
Εδώ συνήθως είναι τα Venus Beer Fests (good stuff...xenosdio wrote:Καλα παιδια, τα Αγγλικα θα ειναι απο τα τελευταια που μας ενδιαφερουν, ας το πιστεψουμε.

Για αθλητισμό/αθλητικά events εδώ φαντάζομαι.
Καλώς σας βρήκαμε επι τη ευκαιρία, αν έχει και κανείς σας ενδιαφέρον για tabletop RPGs ας μου ρίξει ένα μήνυμα

(δεν άντεξα το είπα...

- Gewitter
- Academic status: PhD
Συνάντηση θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό... να μαζευτούνε όλοι πρώταxenosdio wrote:Καλα παιδια, τα Αγγλικα θα ειναι απο τα τελευταια που μας ενδιαφερουν, ας το πιστεψουμε.

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Gewitter wrote: Συνάντηση θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό... να μαζευτούνε όλοι πρώτα
Αντε να αρχισουν οι συναντησεις και τα events να γνωριστουμε και απο κοντα κιολας παιδια! Ανυπομονω! Καλως σας βρηκαμε!
+1
- Έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου..;
- Όχι...
- Θέλεις;;
x)
- Όχι...
- Θέλεις;;
x)
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Πωπω χαμός θα γίνει. Εχω ψηθεί για μπύρες με σας τους καινούργιους, να ακούσω πρώτες εντυπώσεις απο σχολή (θάψιμο φτγ).
Στο Β τη Δευτέρα αν θυμάμαι καλά υπήρχαν και αρκετοί μετσαλχεντζ. Το 1ο έτος θα πάει μπροστά.
Στο Β τη Δευτέρα αν θυμάμαι καλά υπήρχαν και αρκετοί μετσαλχεντζ. Το 1ο έτος θα πάει μπροστά.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- photisd
- Mbyte level
χαχαχαχ οι πρωτοετείς να ξέρετε ο stoupeace είναι ο άνθρωπός σαςstoupeace wrote:Πωπω χαμός θα γίνει. Εχω ψηθεί για μπύρες με σας τους καινούργιους, να ακούσω πρώτες εντυπώσεις απο σχολή (θάψιμο φτγ).

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...