Αφού είπε ξεκάθαρα στο μάθημα ότι για τα μαθήματα που θα κάνουμε σε σχολεία θα χρειαστεί να κάνουμε επιπλέον 3 σχέδια, τα οποία μάλιστα θα μετρήσουν ως άλλη εργασία, ανεξάρτητη από αυτή που κάνουμε τώρα.eliza wrote:Έγω έχω καταλάβει οτι είναι για α μαθήματα που θα κάνουμε στο σχολείο αλλίως θα μπορούσε να μην ήταν 3.Θα δείξειevridiki wrote:αφού τωρα τα σχεδια μαθήματος θα είναι από συγκεκριμμένο βιβλίο για συγκεκριμμένο μάθημα .Την ώρα που θα πάμε στα σχολεία θα πρέπει να συννενοηθούμε με τον καθηγητή για το τι ακριβώς θα κάνουμε .Τότε θα φέρουμε άλλα σχέδια μαθήματος τα οποία θα πρέπει να εγκρίνει η Μπρίνια
Παιδαγωγική Επάρκεια
Re: Παιδαγωγική Επάρκεια
Πρεπει να έχουμε και τις διαφάνειες που λέμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε στο σχέδιο μαθήματος;
Ρε παιδιά μια απορία έχω....σε ποιο μάθημα ακριβώς στη σχολή μαθαίνουμε για τις φωτογραφίες?Εγώ πάντως νομίζω κανένα τέτοιο άσχετο κομμάτι θα πάρω για τη μικροδιδασκαλία.....δεν θα ξέρει ελπίζω κανείς τίποτα και θα'ναι "όχι βαρετό" για το "επίπεδό μας"......ελπίζω μόνο οι μικρομαθητές μου...(έλεος...)να μην κάνουν καμιά ερώτηση γιατί δεν θα ξέρω ούτε εγώ να απαντήσω.....όλα αυτά βέβαια αν μου βάλει φυσικά 5 στην εργασία.... 

Απ'οτι κατάλαβα πάντα...ναι....evridiki wrote:Πρεπει να έχουμε και τις διαφάνειες που λέμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε στο σχέδιο μαθήματος;

γενικά είναι το βιβλίο ανώ κάτω δυσκολά βρισκείς κομμάτια κάλα για να κάνεις διδασκαλία .Ακόμα και στα κομμάτια που μπορείς να πεις ότι εχούν σχέση με την πληροφορίκη σου πετάει μέσα σε 2 γραμμές 500 έννοιες τις οποίες για να τις εξηγήσεις θεσ τλχ μία ώρα .Επίσης δεν έχει ξεχωριστές ενότητες δηλάδη 4.1 ,4.1.2
έχει απλως κεφάλαιο 4.Γι 'αυτό παιδια μην χάνεται χρόνο και αρχιστε την εργασία ....
έχει απλως κεφάλαιο 4.Γι 'αυτό παιδια μην χάνεται χρόνο και αρχιστε την εργασία ....
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Την ρωτησα κάποια στίγμη και είπε οτι δεν είναι απαραίτητο, αλλά καλό θα είναι.n.p. wrote:Απ'οτι κατάλαβα πάντα...ναι....evridiki wrote:Πρεπει να έχουμε και τις διαφάνειες που λέμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε στο σχέδιο μαθήματος;
δόξα το θέο ...πάλι κάλα
Να τις παραδώσουμε τη Δευτέρα εννοείτε;; (τις διαφάνειες)eliza wrote:Την ρωτησα κάποια στίγμη και είπε οτι δεν είναι απαραίτητο, αλλά καλό θα είναι.n.p. wrote:Απ'οτι κατάλαβα πάντα...ναι....evridiki wrote:Πρεπει να έχουμε και τις διαφάνειες που λέμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε στο σχέδιο μαθήματος;

-
- Kilobyte level
Ναι, μην ανχωνεσαι δεν είναι υποχρεωτικό.eliza wrote:Να τις παραδώσουμε τη Δευτέρα εννοείτε;; (τις διαφάνειες)n.p. wrote:Την ρωτησα κάποια στίγμη και είπε οτι δεν είναι απαραίτητο, αλλά καλό θα είναι.evridiki wrote:Πρεπει να έχουμε και τις διαφάνειες που λέμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε στο σχέδιο μαθήματος;
όταν λέμε διαφάνειες εννοούμε στο διάφανο πλαστικο και να τις παρουσιάσουμε με προβολέα, ή σε powerpoint ας πουμε; Επειδή λέει οτι δεν θέλει χρήση υπολογιστη στην παρουσίαση.. Γι αυτο ρωτάω..

-
- Kilobyte level
Στο μάθημα είπε για προβολέα σε αυτο το διάφανο πλαστικό που λές, αλλά και για αυτο θα πρέπει να συννενοηθούμε αν μας το παρέχει το σχολείο.melen wrote:όταν λέμε διαφάνειες εννοούμε στο διάφανο πλαστικο και να τις παρουσιάσουμε με προβολέα, ή σε powerpoint ας πουμε; Επειδή λέει οτι δεν θέλει χρήση υπολογιστη στην παρουσίαση.. Γι αυτο ρωτάω..
Στη μικροδιδασκαλια παντως θέλει σιγουρα τέτοιο προβολέα έτσι;;eliza wrote:Στο μάθημα είπε για προβολέα σε αυτο το διάφανο πλαστικό που λές, αλλά και για αυτο θα πρέπει να συννενοηθούμε αν μας το παρέχει το σχολείο.melen wrote:όταν λέμε διαφάνειες εννοούμε στο διάφανο πλαστικο και να τις παρουσιάσουμε με προβολέα, ή σε powerpoint ας πουμε; Επειδή λέει οτι δεν θέλει χρήση υπολογιστη στην παρουσίαση.. Γι αυτο ρωτάω..

-
- Kilobyte level
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, δεν ακούσα τίποτα σχετικό.melen wrote:Στη μικροδιδασκαλια παντως θέλει σιγουρα τέτοιο προβολέα έτσι;;eliza wrote:Στο μάθημα είπε για προβολέα σε αυτο το διάφανο πλαστικό που λές, αλλά και για αυτο θα πρέπει να συννενοηθούμε αν μας το παρέχει το σχολείο.melen wrote:όταν λέμε διαφάνειες εννοούμε στο διάφανο πλαστικο και να τις παρουσιάσουμε με προβολέα, ή σε powerpoint ας πουμε; Επειδή λέει οτι δεν θέλει χρήση υπολογιστη στην παρουσίαση.. Γι αυτο ρωτάω..
Στη μικροδιδασκαλία θέλει σίγουρα διαφάνειες στο διάφανο πλαστικό που λες για προβολέα. Στα σχολεία μας συνέστησε να χρησιμοποιήσουμε τον μαυροπίνακα.melen wrote:Στη μικροδιδασκαλια παντως θέλει σιγουρα τέτοιο προβολέα έτσι;;eliza wrote:Στο μάθημα είπε για προβολέα σε αυτο το διάφανο πλαστικό που λές, αλλά και για αυτο θα πρέπει να συννενοηθούμε αν μας το παρέχει το σχολείο.melen wrote:όταν λέμε διαφάνειες εννοούμε στο διάφανο πλαστικο και να τις παρουσιάσουμε με προβολέα, ή σε powerpoint ας πουμε; Επειδή λέει οτι δεν θέλει χρήση υπολογιστη στην παρουσίαση.. Γι αυτο ρωτάω..
Τη ρώτησε κάποιος αν είναι απαραίτητες οι διαφάνειες (για τη μικροδιδασκαλία) και είπε πως αυτό που αρμόζει είναι να υπάρχουν και κάποιες διαφάνειες - όχι απαραίτητα πολλές, έστω και κανα δυο.
Για την εργασία βέβαια της Δευτέρας είπε πως δεν απαιτεί οι "διαφάνειες" που θα συνοδεύουν τα σχέδια που θα παραδώσουμε να είναι κανονικά με το διάφανο πλαστικό, αλλά της αρκούν απλά εκτυπωμένες σελίδες από το powerpoint. Αρκεί στη μικροδιδασκαλία τις "διαφάνειες" του πρώτου σχεδίου να τις κάνουμε κανονικές διαφάνειες!

Εγώ έχω μια άλλη απορία. Εφόσον τα 3 σχεδια μαθήματος δεν είναι αυτά που θα διδάξουμε στο σχολείο, εμείς διαλέγουμε όποιο κομμάτι του βιβλίου θέλουμε? Ή πρέπει να περιοριστούμε στην ύλη που έχει στο ΦΕΚ που υπάρχει και ο σύνδεσμος στο e-class?
Εγώ πιστεύω το 1ο, αλλά ας επιβεβαιώσει κάποιος.
Εγώ πιστεύω το 1ο, αλλά ας επιβεβαιώσει κάποιος.
- mxsar.opa
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Στην Ανακοίνωση ΠΑΔ-Ι έλεγε ότι επιλέγουμε ελεύθερα ενοτητα. Εγώ ούτε που θα το διευκρινίσω με το να της στείλω email, θα κάνω όποιο κομμάτι του βιβλίου βρω λίιιιγο πιο ενδιαφέρον (
) , ανεξαρτήτως ύλης.

Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
- kostas_naxos
- byte level
- Academic status: N>4
ειπε οτι η μικροδιδασκαλια αφου θα απευθυνεται σε φοιτητες θα πρεπει να ειναι στο επιπεδο των φοιτητων οποτε και το σχεδιο μαθηματος της μικροδιδασκαλιας θα ειναι με εξτρα πραγματα. τα υπολοιπα τρια θα ειναι στο ιδιο στυλ ή απλα για μαθητες λυκειου? ειχε πει κατι τετοιο?
for one moment
i wish you'd hold your stage
with no feelings at all
open minded
i'm sure i used to be so free
http://steelfm.gr
Feel The Steel
i wish you'd hold your stage
with no feelings at all
open minded
i'm sure i used to be so free
http://steelfm.gr
Feel The Steel
για μαθητες λυκείου ,απλώς ακολούθα το παράδειγμα που έχει ανεβασει..και πιστεψε με ετσι όπως είναι το βίβλίο δεν πρόκειται να βρεις κάτι ενδιαφερόν 

τι εχτρα πράγματα θέλει;kostas_naxos wrote:ειπε οτι η μικροδιδασκαλια αφου θα απευθυνεται σε φοιτητες θα πρεπει να ειναι στο επιπεδο των φοιτητων οποτε και το σχεδιο μαθηματος της μικροδιδασκαλιας θα ειναι με εξτρα πραγματα. τα υπολοιπα τρια θα ειναι στο ιδιο στυλ ή απλα για μαθητες λυκειου? ειχε πει κατι τετοιο?

Αφού αυτά τα 3 σχέδια (πέραν της μικροδιδασκαλίας) που θα παραδώσουμε τώρα δεν αντιστοιχούν στις 3 διδασκαλίες στα σχολεία, λογικά μπορούμε (και μάλλον αυτό θέλει κι αυτή).melen wrote:Επίσης στα 3 σχεδια εκτός μικροδιδασκαλιας μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο μεσο εκτός από πίνακα; Ρωτάω γιατί στις ατομικές διδασκαλίες που θα κάνουμε λέει μονο πινακα ότι θα χρησιμοποιησουμε..
Ευχαριστώ πολύ!
Οι αντικειμενικοί μας στόχοι περιορίζονται σε κάποιον αριθμό 6 στόχοι για παραδειγμα θεωρούνται πολλοί;;
Οι αντικειμενικοί μας στόχοι περιορίζονται σε κάποιον αριθμό 6 στόχοι για παραδειγμα θεωρούνται πολλοί;;

- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
να ρωτήσω κάτι.... έχει φτιάξει κανένας κανά πρόχειρο ή κανονικό σχέδιο να το ανεβάσει να δούμε και οι υπόλοιποι στο περίπου τι πρέπει να κάνουμε ή να έχουμε ένα μπούσουλα??
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...