Superleague 2011-2012

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Re: Superleague 2011-2012

Post by Loner » Mon Oct 24, 2011 10:49 am

barbarosa wrote: Στο πρώτο με την Κέρκυρα υπάρχει τράβηγμα στον Ζεκά. Το τράβηγμα είναι διαρκές φάουλ και δίνεται συνήθως τη στιγμή που ο παίχτης που τραβιέται πέφτει ή σταματάει. Είναι πέναλτι.
Αν δεν κάνω λάθος, όταν συμβαίνει αυτό δίνεται φάουλ εκεί που ξεκινάει το τράβηγμα... :smt017
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
tzole_7
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by tzole_7 » Mon Oct 24, 2011 2:50 pm

ja_the_invincible wrote:
tzole_7 wrote:αλλοι βαζουν τρεια και αλλοι τρωνε τρεια......
Image
το θεμα ειναι οτι ο θειος μαρινακης σε εχει κανει να μην ασχολεισαι καν με το ποδοσφαιρο και να ασχολεισαι με την αγραμματοσυνη μου
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΑΖΕΛΑ
μονο βρειτε καλη κρυψωνα για τις 19/11
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Mon Oct 24, 2011 4:36 pm

Τρέλανέ μας Βαγγέλα!

http://www.youtube.com/watch?v=zh7I44bttiM
Εγώ θέλω να τα σπάω, να βρίζω να βαράω, κι ενα άρωμα Ευρώπης τρομάρα μου!
Εγώ όπου και να πάω,κι ας με φτύνουν κι ας πεινάω μια ζωή θα αγαπώ την προεδράρα μου!
tzole_7
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by tzole_7 » Mon Oct 24, 2011 6:34 pm

ακριβως οπως τα λες
για αυτο πηγαινε εσυ να δεις τον εξασφυρικτο και ασε εμας τους χαζους γαυρους στο βουρκο του ποδοσφαιρου
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Oct 24, 2011 7:11 pm

@tzole-7 στην 3η συνεχόμενη αποτυχημένη προσπάθεια να ξεκινήσεις flame θα σου κάνω δώρο λεξικό :smt023
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Mon Oct 24, 2011 7:30 pm

ja_the_invincible wrote:@tzole-7 στην 3η συνεχόμενη αποτυχημένη προσπάθεια να ξεκινήσεις flame θα σου κάνω δώρο λεξικό :smt023
χμμ,δεν νομιζω οτι ο tzole7 πηγε να ξεκινησει flame,απλα απαντουσε καταλληλως σε αυτους που προσπαθουσαν να ξεκινησουν flame...αλλα δεν εχει νοημα,αφου ως γνωστον οι γαυροι φταιμε για ολα και παντα εμεις προκαλουμε και ξεκιναμε τα flames...

btw,αλλη μια παραδοχη της ανωτεροτητας του Θρυλου απο μη "ερυθρολευκων" αισθηματων ανθρωπο... -> Μαχλάς: "Η καλύτερη στην Ελλάδα"

εσεις, μπορειτε να συνεχισετε να χαιρεστε για τις βουτιες του Λετο!! :smt006
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
tzole_7
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by tzole_7 » Mon Oct 24, 2011 8:06 pm

ja_the_invincible wrote:@tzole-7 στην 3η συνεχόμενη αποτυχημένη προσπάθεια να ξεκινήσεις flame θα σου κάνω δώρο λεξικό :smt023
στην τριτη συνεχομενη εξυπναδα που θα πεις θα σου κανω ενα διαρκειας στο καραισκακη δωρο να δεις λιγη μπαλιτσα
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Oct 24, 2011 8:12 pm

tzole_7 wrote:
στην τριτη συνεχομενη εξυπναδα που θα πεις θα σου κανω ενα διαρκειας στο καραισκακη δωρο να δεις λιγη μπαλιτσα
Χαχαχα καλό.Δεν χρειάζεται όμως να ξεβολεύομαι από εδώ έχω και καινούριο καναπέ φέτος για τις τετάρτες κρίμα είναι...
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Mon Oct 24, 2011 8:20 pm

ja_the_invincible wrote:
tzole_7 wrote:
Χαχαχα καλό.Δεν χρειάζεται όμως να ξεβολεύομαι από εδώ έχω και καινούριο καναπέ φέτος για τις τετάρτες κρίμα είναι...
+++ :smt023
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
nookie
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nookie » Mon Oct 24, 2011 8:49 pm

ja_the_invincible wrote:
tzole_7 wrote:
Ελα ελα..αν παμε γιουροπα θα εχετε κανει πολυ καλη επενδυση!! :-p
Οβερ παντως οι μεγαλοι και αρκετα καλο θεαμα!!
Η αεξαρα συνεχισε τα εκθαμβωτικα αποτελεσματα..η μπουγατσες εξακολουθουν να μην νικανε στην εδρα του αρη..ο πρεσβης τα δινει ολα για να εντυπωσιασει τον πριγκιπα κ να τον ψησει μια κ καλη..και φυσικα ο Θρυλος φροντισε να υποχρεωσει σε χειροκροτημα ολους οσους μαζευτηκαν στη Ν.Σμυρνη για το ματς..

ΥΓ.Να εβαζε κ ο Φετφα το γκολακι να γουσταραμε ολοι θα ηταν ιδανικα πιστευω..
ΥΓ2.ρε παιδια..ο αγαμιδαρος τελικα πηρε δρομο ή παριστανει κι αυτος το Βγενοπουλο??δοξασμενοι ηγετες σου λεωωω..
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
ganon
bit level
bit level

Post by ganon » Mon Oct 24, 2011 11:20 pm

samiwinch wrote:
btw,αλλη μια παραδοχη της ανωτεροτητας του Θρυλου απο μη "ερυθρολευκων" αισθηματων ανθρωπο... -> Μαχλάς: "Η καλύτερη στην Ελλάδα"
Ρε sami τι θέλεις δηλαδή να βγει και να πει ο Μαχλάς? Πλάκα μας κάνεις? Τη δουλειά του κάνει. Μιλάμε για πρόεδρο ομάδας που συντηρείται από τον Ολυμπιακό και τελεί υπο καθεστώς πλήρους γαυροποίησης. Κοίτα μόνο πόσα ταγάρια έχουν κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο τα τελευταία 3 χρόνια. Και αν θες θα σου πω εγώ έναν ακόμα που θα ακολουθήσει αντίθετο δρομολόγιο το καλοκαίρι. :smt006
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Tue Oct 25, 2011 12:36 am

Αφηστε το sami στην ησυχια του....Sami ψυχαρα ολυμπιακαρα!!!!!
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Επομενο σχολιο σε 2-3 βδομαδες απο μενα!!!!Ευτυχως που δν θα μαθαινω και νεα της αεκαρας :-p ....Αντε sami θα βρεις και την ησυχια σου τωρα (τουλαχιστον απο μενα για 20 μερες!!!!! :smt006 :smt006
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ (και ερχονται και κρισιμα ματς με ντορντουμντ,παο κλπ)....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!! :smt006
Live your dreams...
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Tue Oct 25, 2011 1:26 am

Aν δεν κανω λαθος, το ειπες και για Nτορντμουντ αυτο.. και επιασε , οποτε thanks για τις ευχες :smt023 :smt023
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by marios » Tue Oct 25, 2011 1:32 am

Stayrakas wrote:Aν δεν κανω λαθος, το ειπες και για Nτορντμουντ αυτο.. και επιασε , οποτε thanks για τις ευχες :smt023 :smt023
Έχε στα υπόψην ότι το er δεν είναι μεγάλο... Ειδικά για τις δυνάμεις του blanco...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Oct 25, 2011 3:30 am

ganon wrote:
samiwinch wrote:
Ρε sami τι θέλεις δηλαδή να βγει και να πει ο Μαχλάς? Πλάκα μας κάνεις? Τη δουλειά του κάνει. Μιλάμε για πρόεδρο ομάδας που συντηρείται από τον Ολυμπιακό και τελεί υπο καθεστώς πλήρους γαυροποίησης. Κοίτα μόνο πόσα ταγάρια έχουν κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο τα τελευταία 3 χρόνια. Και αν θες θα σου πω εγώ έναν ακόμα που θα ακολουθήσει αντίθετο δρομολόγιο το καλοκαίρι. :smt006
αυτο μαλλον δεν το ειδες ε??
samiwinch wrote:Δώνης: «Μήπως γίναμε Ολυμπιακός;»

οταν κανει το παραπανω σχολιο ο συγκεκριμενος,δεν υπαρχουν και πολλα περιθωρια αμφισβητησης μετα...ενας ενας υποκλινονται στην αγωνιστικη ανωτεροτητα του Θρυλου!!ακομα και οι ποδοσφαιρικοι "εχθροι" του...να ακουσω παρομοια δηλωση απο τον Καραγεωργιου και ας πεθανω μετα!!
και ο Δωνης συντηρειται απο τον Θρυλο ομως,αφου ως γνωστον και ο Ατρομητος ειναι παραρτημα μας και ο Δωνης ειναι βαμμενος Ολυμπιακος!!!ποσο πιο τραγικοι θα γινετε πια??

δηλαδη,για σενα,δεν ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας ο Ολυμπιακος??ειναι ο βαζελος που στηριζεται στις βουτιες του Λετο!!nice!! :smt023

Edit : επισης,συντηρειται ο ΟΦΗ απο τον Ολυμπιακο??επειδη τους εχουμε δωσει Σουμπινιο και Καται ο οποιος δεν εχει παιξει σχεδον καθολου λογω τραυματισμου??ξεχνας μαλλον τι γινοταν με σας και τον ΟΦΗ μεχρι και πριν καμια 5ετια περιπου...κλασικα,θυμαστε οτι σας συμφερει...ελα ομως που ουτε αυτο δεν ισχυει ουτε στο 1/100 απο οτι ισχυε με εσας...και ναι,θα ηθελα μεγαλε προφητη,να μου πεις τον παικτη του ΟΦΗ που θα ερθει στον Πειραια το καλοκαιρι και θα κανει την μεγαλη διαφορα!!!

ganon
bit level
bit level

Post by ganon » Tue Oct 25, 2011 10:37 am

samiwinch wrote: δηλαδη,για σενα,δεν ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας ο Ολυμπιακος??ειναι ο βαζελος που στηριζεται στις βουτιες του Λετο!!nice!! :smt023

επισης,συντηρειται ο ΟΦΗ απο τον Ολυμπιακο??επειδη τους εχουμε δωσει Σουμπινιο και Καται ο οποιος δεν εχει παιξει σχεδον καθολου λογω τραυματισμου??ξεχνας μαλλον τι γινοταν με σας και τον ΟΦΗ μεχρι και πριν καμια 5ετια περιπου...κλασικα,θυμαστε οτι σας συμφερει...ελα ομως που ουτε αυτο δεν ισχυει ουτε στο 1/100 απο οτι ισχυε με εσας...και ναι,θα ηθελα μεγαλε προφητη,να μου πεις τον παικτη του ΟΦΗ που θα ερθει στον Πειραια το καλοκαιρι και θα κανει την μεγαλη διαφορα!!!
Οκ ο Λέτο πρέπει να παίρνει πέναλτι μόνο αν το πυροβολήσουν το καταλάβαμε αυτό.
Επίσης το ποδόσφαιρο είναι κάτι ζωντανό που εξελίσσεται συνεχώς, Οπότε μη μου λες για τον ΟΦΗ πριν 5 χρόνια, Ξέρω ότι ήταν παράρτημα μας. ΠΛέον όμως στηρίζεται στον Ολυμπιακό. Καλό είναι να παραδεχόμαστε τα αυτονόητα.
Τέλος, δεν το παίζω προφήτης. Απλά έχει βουίξει η πιάτσα ότι τον Μάντζιο τον έκανε δώρο στον Μαχλά ο Μαρινάκης και ότι από καλοκαίρι πάει γαύρο.
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Oct 25, 2011 11:21 am

ganon wrote:
samiwinch wrote: δηλαδη,για σενα,δεν ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας ο Ολυμπιακος??ειναι ο βαζελος που στηριζεται στις βουτιες του Λετο!!nice!! :smt023

επισης,συντηρειται ο ΟΦΗ απο τον Ολυμπιακο??επειδη τους εχουμε δωσει Σουμπινιο και Καται ο οποιος δεν εχει παιξει σχεδον καθολου λογω τραυματισμου??ξεχνας μαλλον τι γινοταν με σας και τον ΟΦΗ μεχρι και πριν καμια 5ετια περιπου...κλασικα,θυμαστε οτι σας συμφερει...ελα ομως που ουτε αυτο δεν ισχυει ουτε στο 1/100 απο οτι ισχυε με εσας...και ναι,θα ηθελα μεγαλε προφητη,να μου πεις τον παικτη του ΟΦΗ που θα ερθει στον Πειραια το καλοκαιρι και θα κανει την μεγαλη διαφορα!!!
Επίσης το ποδόσφαιρο είναι κάτι ζωντανό που εξελίσσεται συνεχώς, Οπότε μη μου λες για τον ΟΦΗ πριν 5 χρόνια, Ξέρω ότι ήταν παράρτημα μας. ΠΛέον όμως στηρίζεται στον Ολυμπιακό. Καλό είναι να παραδεχόμαστε τα αυτονόητα.
Τέλος, δεν το παίζω προφήτης. Απλά έχει βουίξει η πιάτσα ότι τον Μάντζιο τον έκανε δώρο στον Μαχλά ο Μαρινάκης και ότι από καλοκαίρι πάει γαύρο.
χαχαχαχαχαχαχα...ενταξει,απλα κλαιω!!!epic fail post!!! :smt005 :smt005 :smt005

ganon
bit level
bit level

Post by ganon » Tue Oct 25, 2011 11:34 am

samiwinch wrote:
ganon wrote:

χαχαχαχαχαχαχα...ενταξει,απλα κλαιω!!!epic fail post!!! :smt005 :smt005 :smt005
Πες μας και που διαφωνείς με το fail post. :-D
Κατσικογιάννης, Σοιλέδης, Σίσιτς, Κατάι, Σουμπίνιο...Όχι δεν είναι παράρτημα ο ΟΦΗ μάλλον το είδα στον ύπνο μου. :smt015
Για τον Μάντζιο αγόρι μου ότι ακούω σου μεταφέρω. Το έγραψε και ο Νικολακόπουλος άλλωστε, δικός σας δημοσιογράφος.
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Oct 25, 2011 11:54 am

που διαφωνω??να σου πω καλυτερα που συμφωνω,που ειναι και πιο ευκολο? ;)

τεσπα,ας απαντησω...
ganon wrote:Οκ ο Λέτο πρέπει να παίρνει πέναλτι μόνο αν το πυροβολήσουν το καταλάβαμε αυτό.
ενταξει,εδω,οχι απλα κλαιω απο τα γελια,κοντευω να πεθανω!!ο ανθρωπος διεκδικει με αξιωσεις τα πρωτεια απο τον Καραγκουνη στις βουτιες!!και συ μου λες για πυροβολισμους και τα σχετικα...κατι σαν τον "πυροβολημενο" Τζορβα ας πουμε?? :smt017
ganon wrote:Επίσης το ποδόσφαιρο είναι κάτι ζωντανό που εξελίσσεται συνεχώς, Οπότε μη μου λες για τον ΟΦΗ πριν 5 χρόνια, Ξέρω ότι ήταν παράρτημα μας. ΠΛέον όμως στηρίζεται στον Ολυμπιακό. Καλό είναι να παραδεχόμαστε τα αυτονόητα.
οντως,εξελισσεται το ποδοσφαιρο και οντως ειναι αυτονοητο οτι ο ΟΦΗ ηταν ο ορισμος του παραρτηματος για σας πριν καποια χρονια...καμια σχεση με αυτα που λετε εσεις για Τριπολη,Βολο,ΟΦΗ τωρα(lolαρα) και τα σχετικα...
ganon wrote:Τέλος, δεν το παίζω προφήτης. Απλά έχει βουίξει η πιάτσα ότι τον Μάντζιο τον έκανε δώρο στον Μαχλά ο Μαρινάκης και ότι από καλοκαίρι πάει γαύρο.
η "πιατσα" ποια ειναι ακριβως??η εγκυρη ελληνικη δημοσιογραφια η η ξερολικη καφετεριακη-καφενειακη ελληναραδικη παρεα της γειτονιας??και ναι,ο Μαντζιος θα κανει τεραστια διαφορα στον Θρυλο των Τζεμπουρ,Μιραλας,Μαρκο και οποιου αλλου επιθετικου ερθει...μην σου πω θα σερβιρει και καφεδες αμα λαχει!!πολυ πιθανη η συγκεκριμενη μεταγραφη,τι να σου πω...και προπαντος,απιστευτα οφελιμη για τον Ολυμπιακο...ακριβως οπως ΔΕΝ γινοταν με τους παικτες που παιρνατε εσεις απο τον ΟΦΗ και που η πλειοψηφεια των οποιων επαιζαν βασικοτατοι σε εσας...
ganon wrote:Κατσικογιάννης, Σοιλέδης, Σίσιτς, Κατάι, Σουμπίνιο...Όχι δεν είναι παράρτημα ο ΟΦΗ μάλλον το είδα στον ύπνο μου.
Κατσικογιαννης(δυστυχως) και Σοιλεδης δεν ειναι πλεον παικτες μας...περυσι στον ΟΦΗ ζητημα να επαιξε 10-15 παιχνιδια ο 1ος,και 5 ο 2ος...ο Καται ακομα δεν πρεπει να εχει παιξει 90λεπτο και μονο ο Σουμπινιο παιζει συνεχως και ειναι απο τους καλυτερους του ΟΦΗ...για τον Σισιτς απλα γελαω ακαταπαυστα παλι!!!ναι,ηταν παικτης μας πριν 1 εκατομμυριο χρονια!!με αυτο το σκεπτικο ολη η Superleague ειναι μειξη απο παραρτηματα ΟΣΦΠ και ΠΑΟ...οτι να ναι απλα!!

οσο για τον Νικολακοπουλο,δωσε μου ακριβως το αρθρο που λες οτι λεει αυτο που λεει...αν και μιλαμε για εναν ανθρωπο που μετα το ντερμπι με την Αεκ λεει αυτα Έτσι θα γίνουμε Πόρτο; , Σενιόρ, μας πήρανε χαμπάρι… Ένα διπλό σε 9 ντέρμπι!!! και μετα τα ματς με Ντορτμουντ και Νιονιο κανει κωλοτουμπα αλα Μελισσανιδη και λεει οτι Η μηχανή πήρε μπροστά! Με μηχανοδηγό… μάγο!...

ganon
bit level
bit level

Post by ganon » Tue Oct 25, 2011 12:12 pm

samiwinch wrote:
ganon wrote:Οκ ο Λέτο πρέπει να παίρνει πέναλτι μόνο αν το πυροβολήσουν το καταλάβαμε αυτό.
ενταξει,εδω,οχι απλα κλαιω απο τα γελια,κοντευω να πεθανω!!ο ανθρωπος διεκδικει με αξιωσεις τα πρωτεια απο τον Καραγκουνη στις βουτιες!!και συ μου λες για πυροβολισμους και τα σχετικα...κατι σαν τον "πυροβολημενο" Τζορβα ας πουμε?? :smt017
dude κόψε την "παραμύθα" σε χαλάει. Φιλικά πάντα
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Oct 25, 2011 1:36 pm

ganon wrote:
samiwinch wrote:
dude κόψε την "παραμύθα" σε χαλάει. Φιλικά πάντα
τα ιδια και απο μενα! ;)

Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Tue Oct 25, 2011 5:57 pm

Ολα αυτα που λετε μπροστα στο γεγονος της ημερας ειναι too fail...

Το τέλος ενός «Θρύλου»

Ο τελευταιος των αδερφιων , που εφτιαξαν αυτη την ομαδα, που ακομα και αντιπαλος, εαν ακουσει τη λεξη θρυλος καταλαβαινει οτι μιλανε για τον ολυμπιακο..
Θα μεινουν ολοι τους για παντα στην ιστορια
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”