Δηλαδή... το οτι μπορείς να φτιάξεις ένα ψευτοspyware σχετικά εύκολα και να το βάλεις σε ένα application μέσα να τρέχει και να στέλνει το location του χρήστη, αυτό δεν σου λέει τίποτα;michalis wrote: Και ούτε μπορεί να πει κάποιος ότι το part B είναι ένδειξη για το πόσο καλή Ασφάλεια ξέρει κάποιος, μάλλον είναι ένδειξη για το πόσο καλή σχέση έχει με την αρχιτεκτονική εφαρμογών σε Android...που για μένα προσωπικά θετικό ήταν, έμαθα και κάτι παραπάνω, αλλά οκ....στην Ασφάλεια περίμενα εργασία που να απαιτεί, κατά κύριο λόγο, γνώσεις Ασφάλειας.
Δημοσκόπηση Ασφάλεια 2012
- statakos
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Δημοσκόπηση Ασφάλεια 2012
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
-
- bit level
- Academic status: N>4
Μια παράκληση προς τους administrator του venus,αν θέλουν να δημιουργήσουν μια δημοσκόπηση για την συγκεκριμμένη θεματική ενότητα με ερώτημα:
Πιστεύετε ότι ο συγκεκριμμένος τρόπος αξιολόγησης για το μάθημα Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων πρέπει να αλλάξει ή να τροποποιηθεί;
ΝΑΙ ΟΧΙ Δεν γνωρίζω
Γιατί είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα είναι ενδιαφέροντα όσο για τους φοιτητές όσο και για τους υπεύθυνους του μαθήματος.
Πιστεύετε ότι ο συγκεκριμμένος τρόπος αξιολόγησης για το μάθημα Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων πρέπει να αλλάξει ή να τροποποιηθεί;
ΝΑΙ ΟΧΙ Δεν γνωρίζω
Γιατί είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα είναι ενδιαφέροντα όσο για τους φοιτητές όσο και για τους υπεύθυνους του μαθήματος.
- enum21
- Venus Former Team Member
Άμα θες να μάθεις ασφάλεια πάρε το μάθημα Ασφάλεια Δικτύων. Το κάνει ο κος Μαριάς που είναι το αντικείμενό του και το κατέχει καλύτερα από την οργάνωση. Εδώ τα έχουμε πει ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Για να στο δώσω με εικόνα...michalis wrote:Οκ πάντως, δεκτό ότι ο κάθε καθηγητής ορίζει τον τρόπο που θα κάνει το μάθημά του, εγώ όμως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η λογική με την οποία ένα μέρος του μαθήματος αξίας 15% παίζει τόσο καθοριστικό ρόλο στο αν τελικά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις το μάθημα...Κι ούτε μπορεί να πει κάποιος ότι αν δεν ασχοληθεί ένας φοιτητής με την εργασία, δεν έχει πολλές πιθανότητες να περάσει, οπότε το κάνουν για οικονομία χώρου-χρόνου γιατί συγγνώμη, αλλά αυτά που εξετάζονται στα μέχρι τώρα θέματα του κ. Γκρίτζαλη δεν έχουν καμία σχέση με το μεγαλύτερο μέρος του part B. Και ούτε μπορεί να πει κάποιος ότι το part B είναι ένδειξη για το πόσο καλή Ασφάλεια ξέρει κάποιος, μάλλον είναι ένδειξη για το πόσο καλή σχέση έχει με την αρχιτεκτονική εφαρμογών σε Android...που για μένα προσωπικά θετικό ήταν, έμαθα και κάτι παραπάνω, αλλά οκ....στην Ασφάλεια περίμενα εργασία που να απαιτεί, κατά κύριο λόγο, γνώσεις Ασφάλειας.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Last edited by enum21 on Thu Jan 26, 2012 12:07 pm, edited 2 times in total.
Reason: wrong semester.. thank u chriskin
Reason: wrong semester.. thank u chriskin
-
- bit level
Δημοσκόπηση Ασφάλεια 2012
Πιστεύετε ότι ο συγκεκριμμένος τρόπος αξιολόγησης για το μάθημα Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων πρέπει να αλλάξει ή να τροποπoιηθεί;
Αν θέλετε μπορείτε να συμπληρώστε και παρακάτω την απαντηση σας με μια μικρή αιτιολόγηση....
- NAI θέλω να αλλάξει
- OXI να παραμείνει οπως έχει
- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
Αν θέλετε μπορείτε να συμπληρώστε και παρακάτω την απαντηση σας με μια μικρή αιτιολόγηση....
Last edited by v for vendetta on Thu Jan 26, 2012 1:31 am, edited 4 times in total.
- andreas0708
- Kilobyte level
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!
andreas0708 wrote:ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!
εσυ δεν παραπονιοσουν στο αλλο thread για το πως γινεται η εξεταση; τωρα πως πηγες στο "οχι φυσικα"
εκτος αμα το εβαλες για πλακα, τι να πω
- andreas0708
- Kilobyte level
δικο μου λαθος..δεν διαβασα σωστα την ερωτηση!συγνωμη!το αλλαξα...chriskin wrote:andreas0708 wrote:ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!
εσυ δεν παραπονιοσουν στο αλλο thread για το πως γινεται η εξεταση; τωρα πως πηγες στο "οχι φυσικα"
εκτος αμα το εβαλες για πλακα, τι να πω
- netharis
- Venus Former Team Member
statakos wrote:Δηλαδή... το οτι μπορείς να φτιάξεις ένα ψευτοspyware σχετικά εύκολα και να το βάλεις σε ένα application μέσα να τρέχει και να στέλνει το location του χρήστη, αυτό δεν σου λέει τίποτα;michalis wrote: Και ούτε μπορεί να πει κάποιος ότι το part B είναι ένδειξη για το πόσο καλή Ασφάλεια ξέρει κάποιος, μάλλον είναι ένδειξη για το πόσο καλή σχέση έχει με την αρχιτεκτονική εφαρμογών σε Android...που για μένα προσωπικά θετικό ήταν, έμαθα και κάτι παραπάνω, αλλά οκ....στην Ασφάλεια περίμενα εργασία που να απαιτεί, κατά κύριο λόγο, γνώσεις Ασφάλειας.
that stuff != actual software security
Καλά αυτά για να ενθουσιάζονται wannabe script kiddies του 3ου έτους, αλλά please Ι urge you να δείτε κάποια courses ξένων πανεπιστημίων.
Project σε security course χωρίς κάτι απο stack overflows, format string vuln's, GOT highjacking ή γενικώς κάτι σε software security δεν υφίσταται (afaik).
Kατανοώ οτι δεν είναι όλοι σε θέση να γράψουν exploits, πόσο μάλλον να γράψουν μισή γραμμή κώδικα αλλά δεν γίνεται να προσαρμόζεται το μάθημα στους φοιτητές, it's the other way around.
Δείτε το syllabus απο το Sec. Course @Berkeley and quietly weep. http://inst.eecs.berkeley.edu/~cs161/fa08/syllabus.html
btw αυτό το μάθημα έχει καταντήσει ο Justin Bieber του προγράμματος σπουδών
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Ρε σεις ποιο το νόημα σε τέτοιες "δημοσκοπήσεις"?
Άντε να πω παλιότερα που ο διδάσκων του συγκεκριμένου μαθήματος συμμετείχε στο φόρουμ μπορεί να είχε την έννοια του feedback αλλά και πάλι καλύτερα αν υπάρχουν ενστάσεις από κάποιους σχετικά με ένα μάθημα καλύτερο είναι να τις διατυπώνουν face to face στους διδάσκοντες ώστε να είναι πιο πιθανόν να ληφθούν υπόψην.
Άντε να πω παλιότερα που ο διδάσκων του συγκεκριμένου μαθήματος συμμετείχε στο φόρουμ μπορεί να είχε την έννοια του feedback αλλά και πάλι καλύτερα αν υπάρχουν ενστάσεις από κάποιους σχετικά με ένα μάθημα καλύτερο είναι να τις διατυπώνουν face to face στους διδάσκοντες ώστε να είναι πιο πιθανόν να ληφθούν υπόψην.
Πίστεψε με για κάποιους ακόμη και αυτά τα απλά είναι 'hardcore', όπως και για κάποιους άλλους το να συγκρίνουν δυο έννοιες είναι 'mission impossible'netharis wrote:statakos wrote:Δηλαδή... το οτι μπορείς να φτιάξεις ένα ψευτοspyware σχετικά εύκολα και να το βάλεις σε ένα application μέσα να τρέχει και να στέλνει το location του χρήστη, αυτό δεν σου λέει τίποτα;michalis wrote: Και ούτε μπορεί να πει κάποιος ότι το part B είναι ένδειξη για το πόσο καλή Ασφάλεια ξέρει κάποιος, μάλλον είναι ένδειξη για το πόσο καλή σχέση έχει με την αρχιτεκτονική εφαρμογών σε Android...που για μένα προσωπικά θετικό ήταν, έμαθα και κάτι παραπάνω, αλλά οκ....στην Ασφάλεια περίμενα εργασία που να απαιτεί, κατά κύριο λόγο, γνώσεις Ασφάλειας.
that stuff != actual software security
Καλά αυτά για να ενθουσιάζονται wannabe script kiddies του 3ου έτους, αλλά please Ι urge you να δείτε κάποια courses ξένων πανεπιστημίων.
Project σε security course χωρίς κάτι απο stack overflows, format string vuln's, GOT highjacking ή γενικώς κάτι σε software security δεν υφίσταται (afaik).
Kατανοώ οτι δεν είναι όλοι σε θέση να γράψουν exploits, πόσο μάλλον να γράψουν μισή γραμμή κώδικα αλλά δεν γίνεται να προσαρμόζεται το μάθημα στους φοιτητές, it's the other way around.
Δείτε το syllabus απο το Sec. Course @Berkeley and quietly weep. http://inst.eecs.berkeley.edu/~cs161/fa08/syllabus.html
btw αυτό το μάθημα έχει καταντήσει ο Justin Bieber του προγράμματος σπουδών
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Με την ίδια λογική επειδή κοντά στο 50% δεν περνάνε πουθενά από πανελλήνιες, να τις καταργήσουμε και αυτές ή οποιοδήποτε είδος εξετάσεων εν τέλη έχει πολλές αποτυχίες.Πίστεψε με για κάποιους ακόμη και αυτά τα απλά είναι 'hardcore', όπως και για κάποιους άλλους το να συγκρίνουν δυο έννοιες είναι 'mission impossible'
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
-
- Gbyte level
Το να φτιάξεις ένα application που να χρησιμοποιεί ένα API για να παίρνει τα δεδομένα τοποθεσίας και να τα στέλνει σε ένα Server όχι, δεν το θεωρώ Ασφάλεια. Το μόνο που θα μπορούσα να κερδίσω από κάτι τέτοιο, σε επίπεδο Ασφάλειας, είναι η αίσθηση ότι κάποιος μπορεί όντως να φτιάξει εύκολα και να φυτέψει μία τέτοια εφαρμογή στο κινητό μου...Αλλά για να γίνει αυτό κατανοητό έπρεπε να μάθω 4 περιβάλλοντα ανάπτυξης απ'το μηδέν σε 20 μέρες; Που ξαναλέω, δεν είναι αρνητικό, αλλά μάλλον αφορά άλλο μάθημα. Εγώ νομίζω ότι και το part A μια χαρά καταφέρνει να περάσει το feeling αυτό....Θα μπορούσε, αντίθετα, να μπει εργασία σχετική με την CRAMM, ή τα n-map, nessus, πράγματα που είναι καθαρά Ασφάλεια και χρησιμοποιούνται στην αγορά της Ασφάλειας ΤΠΕ κάθε μέρα. Θα μπορούσε το εργαστήριο του μαθήματος (που είναι ίσως το κομμάτι του μαθήματος που αφορά περισσότερο την Ασφάλεια) να οργανωθεί καλύτερα και από άποψη διδασκαλίας και από άποψη βαρύτητας στο μάθημα. Αλλά φαίνεται ότι χάθηκε εντελώς μέσα στο χαμό του προγραμματισμού κινητών τηλεφώνων σε Java και C#....Ενδεικτικά ας αναφέρουν, όσοι παρέδωσαν το 2ο μέρος ολοκληρωμένο, πόσο χρόνο δαπάνησαν για την εγκατάσταση του λογισμικού, πόσο χρόνο για την αρχιτεκτονική της εφαρμογής και πόσο για την υλοποίηση του Vigenere, που ουσιαστικά ήταν και το μοναδικό κομμάτι που είχε σχέση με Ασφάλεια...Θα είχε ενδιαφέρον...statakos wrote:Δηλαδή... το οτι μπορείς να φτιάξεις ένα ψευτοspyware σχετικά εύκολα και να το βάλεις σε ένα application μέσα να τρέχει και να στέλνει το location του χρήστη, αυτό δεν σου λέει τίποτα;michalis wrote: Και ούτε μπορεί να πει κάποιος ότι το part B είναι ένδειξη για το πόσο καλή Ασφάλεια ξέρει κάποιος, μάλλον είναι ένδειξη για το πόσο καλή σχέση έχει με την αρχιτεκτονική εφαρμογών σε Android...που για μένα προσωπικά θετικό ήταν, έμαθα και κάτι παραπάνω, αλλά οκ....στην Ασφάλεια περίμενα εργασία που να απαιτεί, κατά κύριο λόγο, γνώσεις Ασφάλειας.
Δεν ξέρω για τις Πανελλήνιες κι ούτε ξέρω αν ο τρόπος που κρίνω το μάθημα είναι ο σωστός, πάντως θεωρώ ότι αυτά που λέω (όπως και πολλοί άλλοι) είναι λογικές παρατηρήσεις κι αν κάπου υπάρχει λογικό σφάλμα, να το συζητήσουμε με λογικά επιχειρήματα...Ο σκοπός (θα έπρεπε να) είναι η καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα (=βαθμός επίτευξης των στόχων) του μαθήματος, ούτε το να το παίξουμε αγανάκτηση, ούτε να κράξουμε αυτούς που έχουν ενστάσεις, εκτός κι αν δικαίωμα άποψης έχουν μόνοι λίγοι που...κατέχουν τη γνώση.
Συγνώμη που θα σας στεναχωρήσω αλλά η ασοεε δεν είναι το berkeley...Ναι είμαι απ'αυτούς που δεν μπορούν να γράψουν τον κώδικα σωστά ποτέ,δεν μου αρέσει η σχολή που είμαι γι'αυτό και διάλεξα τουλ κατευθύνσεις που δεν έχουν πολύ προγραμματισμό.Αλλά το θέμα μου δεν είναι αυτό είναι ότι σε κάτι που στην ουσία κάθησα και έμαθα όπως έμαθα τέσπα μόνη μου θα με κρίνουν και μπορεί και να με κόψουν...Πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι πολύ καλοί που και τπτ να μην κάνουν οι καθηγητές και οι βοηθοί,θα τα κάνουν σωστά το θέμα είναι ότι οι υπόλοιποι??τι θα κάνουν??? θα σου πω εγώ τι θα κάνουν..θα βρουν καλή ομάδα που θα την κάνει ο ένας μόνο ή θα την δώσουν κάπου αλλού να τους την κάνουν...αυτά...
- statakos
- Kilobyte level
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-------------------
michalis++ Σύμφωνοι, δεν χρειάζονταν τόσες διαφορετικές πλατφόρμες και εγκαταστάσεις διαφορετικών εργαλείων αλλά δεν ανακοίνωσα εγώ το θέμα της εργασίας redir to myself
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
-
- bit level
barbarosa wrote:Ρε σεις ποιο το νόημα σε τέτοιες "δημοσκοπήσεις"?
Πιστεψε με μπορει να μην συμμετεχουν στο φορουμ οι υπευθυνοι του μαθηματος,αλλα το παρακολουθούν σίγουρα!!!
no offence εννοείται!!δεν παρεξηγούμαι ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί προγραμματιστές στο τμήμα!!!απλά και γω συμφωνώ ότι ήταν too much!!!!τεσπα καλή επιτυχία σε όλους ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!και να μην κόβουν αβέρτα!!!
- photisd
- Mbyte level
_______________επίσης όσο αφορά το κομμάτι της εξέτασης και του αποκλεισμού...και επειδή αν κοπώ και φέτος θα είναι η τρίτη μου χρονιά...απλά πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο παίζει και ο "κομπλεξισμός"-και συγνώμη για τη φράση- μερικών καθηγητών που πιστεύουν ότι αν το μάθημα τους το περνάνε λίγοι είναι δύσκολο και ταυτόχρονα σοβαρό μάθημα....γιατί κακά τα ψέματα αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος καθηγητής (γιατί ακόμη και φέτος η γνώμη μου είναι ότι και πάλι ο κ.Γκρίτζαλης βρίσκεται "παντού")το μάθημα δεν θα ήταν τοοοοοόσο δύσκολο να περαστεί...κρίμα θα πω μόνο γιατί εγώ σαν μάθημα το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον που θα ήθελα να ασχοληθώ και παραπάνω αλλά...είμαι ένα βήμα πριν αλλάξω γνώμη....
Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί ρεεεε
Last edited by MpoMp on Thu Jan 26, 2012 1:54 pm, edited 1 time in total.
Reason: Double post merge
Reason: Double post merge
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Ακόμα κι έτσι φίλε μου είναι άλλο να το λέει ο V, ο sakis13 κι ο mpampis7 κι αλλιώς να πας να του το πεις από κοντά. Δεν έχω ιδέα πως έγινε η αξιολόγηση στην ασφάλεια φέτος αλλά είναι σίγουρα προτιμότερο αν έχετε πολλοί πρόβλημα (ήδη βλέπω 19) να μαζευτείτε και να πάτε να το εκφράσετε όλοι μαζί από κοντά με σοβαρό τρόπο.v for vendetta wrote:barbarosa wrote:Ρε σεις ποιο το νόημα σε τέτοιες "δημοσκοπήσεις"?
Πιστεψε με μπορει να μην συμμετεχουν στο φορουμ οι υπευθυνοι του μαθηματος,αλλα το παρακολουθούν σίγουρα!!!
Ας προσθέσει κάποιος ως επιλογή στις απαντήσεις το: "Τώρα το θυμηθήκατε?"
Και για να εξηγήσω τι εννοώ, κι εγώ θέλω να αλλαξει ο τροπος βαθμολόγησης ώστε αν κάποιος κοπεί στην εργασία να μπορεί να δώσει τον Φλεβάρη και τον Σεπτέμβρη, αλλά το ότι μόνο όποιος έχει εργασία>=5 μπορεί να δώσει το μάθημα δεν μας το είχαν κρατήσει κρυφό, ούτε μας το είχαν κρύψει. Εξαρχής το είχαν δηλώσει και το είχαν ξανααναφέρει αρκετές φορές πως θα ισχύει ότι και πέρσι. Δεν κάναν καμιά καινούρια πατέντα. Επίσης στην περιγραφη του μαθήματος που βγήκε από την 1η μέρα λέει για τη βαθμολόγηση:
Και για να εξηγήσω τι εννοώ, κι εγώ θέλω να αλλαξει ο τροπος βαθμολόγησης ώστε αν κάποιος κοπεί στην εργασία να μπορεί να δώσει τον Φλεβάρη και τον Σεπτέμβρη, αλλά το ότι μόνο όποιος έχει εργασία>=5 μπορεί να δώσει το μάθημα δεν μας το είχαν κρατήσει κρυφό, ούτε μας το είχαν κρύψει. Εξαρχής το είχαν δηλώσει και το είχαν ξανααναφέρει αρκετές φορές πως θα ισχύει ότι και πέρσι. Δεν κάναν καμιά καινούρια πατέντα. Επίσης στην περιγραφη του μαθήματος που βγήκε από την 1η μέρα λέει για τη βαθμολόγηση:
Όταν ανακοινώθηκε η εργασία και το 2ο παραδοτέο έγραφαν πάνω-πάνωΠρουπόθεση αποτελεί
α) η επιτυχής ολοκληρωση της εργασίας
β) η επιτυχία στο διαγώνισμα
(βαθμοί ανω της βάσης)
Δηλαδή αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα με τη βαθμολόγηση περίμεναν να κοπούν και να μην μπορούν να δώσουν για να πουν ότι δεν συμφωνούν με τον τροπο βαθμολόγησης? Από την αρχή του εξαμήνου το γνώριζαν! Υπήρχε άπλετος χρόνος να κάνουν τη δημοσκόπηση, να ζητήσουν από τη Θεοχαριδου να το αλλάξει,να μην πάρουν το μάθημα σαν επιλογή κτλ. Σαν να λέμε αν πάρω 5+ στην εργασία όλα ok,εγώ να δώσω και στα @@ μου για όσους απορριφθουν από το μάθημα, αν όμως είμαι κι εγώ μεσα σ'αυτους που κόπηκαν θα αντιδράσω. Γι'αυτό πιστεύω πως πια είναι αργά. Εφόνον μας το είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή τωρα που τελείωσε το εξάμηνο δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι. Αν οι σηζυτήσεις αυτές είχαν γίνει Οκτώβρη-Νοέμβρη ίσως κάτι να γινόταν.Σημείωση: Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αποτυχία στην εργασία σημαίνει αυτόματος αποκλεισμός από το μάθημα για τις δύο εξεταστικές περιόδους.
Φιλε tolis το θυμηθηκαμε τωρα γιατι η εργασια αργησε να ανακοινωθει, φετος εγινε εκτος απο βιβλιογραφικη ΚΑΙ προγραμματιστικη και οταν ανακοινωθηκε το Β μερος ηταν λιγο αργα να κανουμε πισω. Δεν γινεται να εχουμε οργανωσει τα μαθηματα μας, να τα εχουμε δηλωσει και οταν βγει το Β μερος να μας πεσουν τα σαγονια και να τρεχουμε να αλλαζουμε κυκλους. Δεν ειναι επιλογης κυκλου, ειναι υποχρεωτικο κυκλου. Εκτος αν προτεινεις να αφησουμε οσα περασαμε απο τον κυκλο αυτο και να παρουμε αλλο κυκλο απο την αρχη (+3 μαθηματα τουλαχιστον). Γνωριζουμε (γιατι μερικοι εχουμε ξανακοπει) οτι το μαθημα εχει τη δομη που εχει, και λες ενταξει θα το προσπαθησω περισσοτερο φετος. Δεν φανταζομουν ομως οτι θα μου πουν να μαθω 4 περιβαλλοντα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα. Εκτος απο την Ασφαλεια ειχα και αλλα μαθηματα και οι εργασιες τρεχουν παραλληλα. Στο τελος βλεπεις οταν δεν προλαβες τελικα να ολοκληρωσεις την προγραμματιστικη και τζαμπα παρατησες αλλες εργασιες για να αφιερωσεις περισσοτερο χρονο σε αυτην προκειμενου να μην κοπεις.
-
- Kilobyte level
Tolis αυτο που λες δεν ισχύει καθόλου...Όλοι ήταν αρνητικοί εξαρχής..δε νομίζω να υπάρχει κ κανένας που να γνώριζε απ την αρχή οτι υπάρχουν πιθανότητες να κοπεί στην εργασία και να αποκλειστεί απο τις εξεταστικές και να μη τον ενοχλούσε αυτο...Απλά απ τη στιγμή που έχεις διαλέξει κλάδους δε μπορείς να το παρατήσεις..αναγκάζεσαι να ασχοληθείς..και αν κοπείς...?τι γίνεται τότε...??
Σκέψου τώρα λοιπόν πως έχουν που έχουν αυτο το τρόπο βαθμολόγησης..πάνε στη συνέχεια και βάζουν παλουκάρα εργασία...
Πέρσι η εργασία ήταν μόνο βιβλιογραφική,ήθελε απλα πολυ καλό ψάξιμο και να αφιερώσεις χρόνο και τη περνούσες...Πως να περιμένει κάποιος φέτος να γίνει τόσο δύσκολο το μάθημα??
Σκέψου τώρα λοιπόν πως έχουν που έχουν αυτο το τρόπο βαθμολόγησης..πάνε στη συνέχεια και βάζουν παλουκάρα εργασία...
Πέρσι η εργασία ήταν μόνο βιβλιογραφική,ήθελε απλα πολυ καλό ψάξιμο και να αφιερώσεις χρόνο και τη περνούσες...Πως να περιμένει κάποιος φέτος να γίνει τόσο δύσκολο το μάθημα??
- DrNio
- Mbyte level
Το περίμενα οτι θα γίνει κάτι τέτοιο.Υπήρξε καμία συντονισμένη διαμαρτυρία στην τωρινή διδασκούσα για εργασία/εξέταση;
Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω : γιατί μπήκαν κάποιοι στο "τριπάκι" να βάλουν "δεν απαντώ";Ποιός ο λόγος;
Toυχτόνου ξέρουμε τι θα γίνει με το μάθημα,ποιός θα διδάσκει , εργασίες κλπ. ;
Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω : γιατί μπήκαν κάποιοι στο "τριπάκι" να βάλουν "δεν απαντώ";Ποιός ο λόγος;
Toυχτόνου ξέρουμε τι θα γίνει με το μάθημα,ποιός θα διδάσκει , εργασίες κλπ. ;
Everything that has a beginning has an end