MpoMp wrote:Ακριβώς. Και ορισμένοι (αριστεροί, αναρχικοί) κοιτάνε μόνο πώς θα οργανώσουν τον "αγώνα". Δεν εκμεταλλεύεται μόνο η κυβέρνηση την κατάσταση έξω από την ΑΣΟΕΕ. Την εκμεταλλεύονται και οι παρατάξεις μας για να βγάζουν υλικό για ανακοινώσεις. Κολλημένα μυαλά.
επειδη ως γνωστόν οι παρατάξεις (ΠΑΣΠ-ΔΑΠ) ολη μερα κάνουν ανακοινώσεις για τους μετανάστες... εγω μονο για usb και τετοιες ανοησίες τους βλέπω να κάνουμε.
τωρα ναι εμεις οι ορισμένοι αριστεροι και αναρχικοί κοιτάμε να οργανώσουμε τον αγώνα ναι. Πράτουμε κακώς; Δηλαδή για σένα η ενδεδειγμένη αντίδραση είναι η απάθεια;
καλα ο ισχυρισμός οτι παμε να εκμεταλευτούμε τη κατάσταση πραγματικά με θλίβει και με προσβάλει. αυτο που συμβαίνει καθε μερα εκει έξω ειναι απαίσιο. κι οταν το βλεπεις απο κοντα και προσπαθείς να εμπλακείς ειναι ακόμα πιο απαίσιο και ψυχικά εξουθενωτικό. σκέψου δηλαδή πως αισθάνονται οι μετανάστες που κυνδινεύουν στ αλήθεια συνεχώς! αφήνω ασχολίαστο το γεγονός ότι ειναι ιδαίτερα αντιδημοφιλείς τετοιες δράσεις (αρα τι περιμένεις ψήφους;)
και ναι ειμαι απο αυτους που βγάζει ανακοινώσεις. ένας από αυτούς που έγραψαν το ψήφισμα και το πηγαν στις παρατάξεις να το υπογράψουν για να γίνει απόφαση ΦΣ ώστε να έχει κύρος και να το δείτε όλοι γτ αν απλά γραψω "γρηγορης" απο κατω θα με γράφετε στα @@ σας... αν παλι κυνηγούσα το πολιτικό όφελος θα έβαζα από κατω το όνομα της συλλογικότητας μου.
στο δια ταυτα δεν ξερω ισως ειναι δύσκολο να χωνέψει κανεις το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πράγματα επειδη τα πιστεύουν και όχι επειδη έχουν κάποιο όφελος. δεν ειναι ετσι όμως και το ξέρεις γτ είμαι σίγουρος οτι και εσυ κανεις πραγματα επειδή τα πιστεύεις και τα αισθάνεσαι.
τελος παντων. εγω προτείνω τη δευτέρα στις 12 παράσταση διαμαρτυρίας στη πρυτανεία. θα είναι εκει και αλλοι "εκμεταλευτές" ελάτε και εσεις να "εκμεταλευτούμε" το γεγονός. σα δε ντρεπόμαστε λεω που θέλουμε να κάνουμε κατι για τα ΜΑΤ και τους Χρυσαυγίτες. αχ αυτοί οι πολιτικάντιδες...