Το ότι το δώσανε στο κ. Γιακουμάκη είναι πολύ θετικό. Ομολογώ ότι είναι από τους καλύτερους καθηγητές που έχουμε (και σαν επιστήμονας και σαν άνθρωπος)alexo wrote:Όντως...Παράξενο...
(Ότι θα ξέρει ο Γιακουμάκης Java θα ξέρει ,αλλά είχα ακούσει κάτι για Παπαϊωάννου)
Μάλλον, λόγω της μεταφοράς του μαθήματος στο 1ο έτος... δεν θα βρίσκανε μεγάλη αίθουσα για να χωρέσει 2 "έτη" φοιτητώνalexo wrote: Επίσης η Οικονομία υπάρχει σε 2 εξάμηνα. 1ο και 3ο .
Τα εργαστήρια(ή φροντηστήρια) πρέπει να είναι 10 ώρες τουλάχιστον τη βδομάδα,αφού έχετε 5 υποχρεωτικά μαθήματα. Όσον αφορά τις ώρες που θα πραγματοποιούνται θα σας τις ανακοινώσουν οι καθηγητές κατά τις πρώτες διαλέξεις!!!Theofaman wrote:Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε πόσες περίπου ώρες είναι τα εργαστήρια κάθε εβδομάδα το Ά εξάμηνο. Ακόμη, βγαίνει συγκεκριμένο πρόγραμμα για τα εργαστήρια ή μαθαίνουμε τις ώρες κατά τη διάρκεια της χρονιάς?
Δηλαδή εργαστήριο=φροντιστήριο? Αυτό δεν το ήξερα. Όσο για τα μαθήματα το ''Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη'' έχει εργαστήριο?nantia_86 wrote:Τα εργαστήρια(ή φροντηστήρια) πρέπει να είναι 10 ώρες τουλάχιστον τη βδομάδα,αφού έχετε 5 υποχρεωτικά μαθήματα. Όσον αφορά τις ώρες που θα πραγματοποιούνται θα σας τις ανακοινώσουν οι καθηγητές κατά τις πρώτες διαλέξεις!!!Theofaman wrote:Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε πόσες περίπου ώρες είναι τα εργαστήρια κάθε εβδομάδα το Ά εξάμηνο. Ακόμη, βγαίνει συγκεκριμένο πρόγραμμα για τα εργαστήρια ή μαθαίνουμε τις ώρες κατά τη διάρκεια της χρονιάς?
Καλή αρχή!!!!
Αυτό που λες συμβαίνει επειδή άλλαξε ο οδηγός σπουδών?Για το πρόγραμμα δεν έχω μάθει τίποτα παραπώνω, απλά το είδα στην γραμματεία και το κατέβασα πριν λίγο.sudtuwup wrote:Mπα οχι μονο φροντ. Αλλα στο 5ο βαλανε κ την αναλυση και τις δικτιακες επικοινωνιες. Δεν ειπαν οτι αυτα ισχυουν για 1+2 ετος μονο;;
Κάποια μαθήματα έχουν φροντιστήριο και κάποια άλλα έχουν εργαστήρια π.χ. η "Εισαγωγή στον προγραμματισμό" έχει μόνο εργαστήριο, ενώ τα "Διακριτά Μαθηματικά" έχουν μόνο φροντ. Όσον για την "Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη" δεν έχει εργαστήριο, αλλά μάλλον θα έχει φροντ.Theofaman wrote: Δηλαδή εργαστήριο=φροντιστήριο? Αυτό δεν το ήξερα. Όσο για τα μαθήματα το ''Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη'' έχει εργαστήριο?
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες![]()
Και κάποια έχουν και τα δύο,και εργαστήριο και φροντιστήριο...nantia_86 wrote:Κάποια μαθήματα έχουν φροντιστήριο και κάποια άλλα έχουν εργαστήρια π.χ. η "Εισαγωγή στον προγραμματισμό" έχει μόνο εργαστήριο, ενώ τα "Διακριτά Μαθηματικά" έχουν μόνο φροντ. Όσον για την "Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη" δεν έχει εργαστήριο, αλλά μάλλον θα έχει φροντ.Theofaman wrote: Δηλαδή εργαστήριο=φροντιστήριο? Αυτό δεν το ήξερα. Όσο για τα μαθήματα το ''Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη'' έχει εργαστήριο?
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες![]()
Μην τρελένεσαι όπως είπε και η Δήμητρα παραπάνω και εμείς τόσες ώρες είχαμε, απο το 2ο έτος και μετά δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να μην είχα 12ωρα(9-9)...πιο μετά αυξήθηκαν κιόλαςNίκος wrote:Είδα το πρόγραμμα και η πρώτη αντίδραση ήταν να φρικάρω (κάπως έτσι :smt087 ). λεω δεν είναι δυνατόν. Θέλω να παρατηρήσουμε όλοι τις ώρες , τον αριθμό των των μαθημάτων κ.α που υπάρχουν στο 3ο εξάμηνο.
Εχουμε και λέμε: Δευτέρα 8 ώρες , Τρίτη τετάρτη 6 , Παρασκευή 4.
Συγνώμη ποιοι είμαστε; Αυτο είναι το πρόγραμμα χωρίς τα εργαστήρια.
Αν σκεφτούμε ότι σε 3 μαθήματα έχουμε εργαστήριο και στα άλλα 3 φροντιστήριο το πρόγραμμα επιβαρύνεται με άλλες 12 ώρες τη βδομάδα.
36 ώρες. Και 6 μαθήματα παλούκια....
Είναι απόφοιτος του τμήματος μας το ΄99. Πέρασε στο ΜΔΕ στα Πηροφοριακά Συστήματα - 2001 και το 2004 πήρε το Διακτορικό της. Όλα απο το δικό μας Πανεπιστήμιο. Απ' όσο ξέρω έκανε ένα χρόνο Post-doc στο Riverside στην Καλιφόρνια και τώρα είναι post-doc πάλι σε εμάς στο DB-Net. Μαθήματα δεν έχει ξανακάνει οπότε δεν ξέρω να σου πώ κάτι περισσότερο.Nίκος wrote: Παρεπιπτόντως :
1. Ποια είναι αυτή η Χαλκίδη; Ελπίζω να αλλάξει η νοοτροπία του συγκεκριμένου μαθήματος απο εδώ και στο εξής.
Δεν είναι και ότι καλύτερο απο ευκολία ο νέος διδάσκοντας...Σίγουρα όμως πιστεύω πως θα είναι πιο εύκολα απο τον Συντιχάκη. Βέβαια ο κ.Γιακουμάκης στο μάθημα του έχει μ.ο. ~6 στην γραπτή εξέταση οπότε τα συμπεράσματα δικά σου.Nίκος wrote: 2. Εχω περάσει τη java με 5 στον Συντιχάκη. Αξίζει να την κόψω με τον καινούριο καθηγητή;
Ναι αλλά εσύ (όπως και εγώ) έπρεπε ήδη να είχαμε τελειώσει οπότε...PaP wrote:Εγώ πάλι έχω 2 ώρες ανα εβδομάδα και από δικό μου μαζοχισμό ίσως και 4