Πέρα από όλα αυτά είναι και γεμάτο πόρνες. Αυτό ίσως να αρέσει σε μερικούςala_mages wrote:και ξαναλέω θέλετε να πείτε ότι προτιμάτε δηλαδή την βρώμα και την φασαρία και την κίνηση και την μιζέρια της πατησίων?

Πέρα από όλα αυτά είναι και γεμάτο πόρνες. Αυτό ίσως να αρέσει σε μερικούςala_mages wrote:και ξαναλέω θέλετε να πείτε ότι προτιμάτε δηλαδή την βρώμα και την φασαρία και την κίνηση και την μιζέρια της πατησίων?
Απ'όσο μπορώ να ξέρω αυτό μέσα στο καλοκαίρι θ'αλλάξει πάντως.Funk wrote:Να πω και εγώ την άποψη μου ως πιο φρέσκος στη σχολή... Σίγουρα το κλίμα το πρώτο έτος στο ΟΠΑ δεν είναι όπως το φαντάζεται ένας μαθητής λυκείου που ανυπομονεί πως και πως να περάσει στο πανεπιστήμιο. Οι καθημερινές παραταξιακές ανακοινώσεις, η κατάσταση στο υπόγειο, στο προαύλιο, η εικόνα των pc-ιών (μαζί με τις απαρχαιωμένες οθόνες) και η στάση αρκετών (δε θέλω να πω των περισσότερων) φοιτητών της σχολής δεν είναι ακριβώς "welcoming". [...]
Και στις εξετάσεις... Εγώ έδωσα C++ και από το παράθυρο άκουγα υπό τους ήχους του "ΗΠΟΛΗΚΑΙΓΕΤΑΙ-ΗΠΟΛΗΚΑΙΓΕΤΑΙ-ΗΠΟΛΗΚΑΙΓΕΤΑΙΙΙΙΙ" μια κοπελιά να βγάζει ένα λογύδριο κάθε 20 λεπτά για τους κακούς μπάτσους που μας κάνουν ντα και ντου.stoupeace wrote: Καμιά φορά βάζουν και μουσική όταν έχεις μάθημα, έτσι για να γουστάρουμε.
Οχι ακριβώς. Απλά σου αναφέρουν κυρίως τα αρνητικά.drosi wrote:Πολλοι μου δωσατε την εντυπωση οτι πρεπει να αποφυγω να δηλωσω την ΑΣΣΟΕ.
Αν έμενες Ζωγράφου θα προτιμούσες το Καποδιστριακόcypher wrote: Προσωπικά το προτιμώ σαν τμήμα απο τα άλλα της αθήνας παρά τις άσχημες πλευρές του. Αν δεν πέρναγα εδώ θα κοίταγα να πάω πληροφορική κρήτης που είναι και πολύ καλό τμήμα και έχει και ωραίο φαί/καιρό εκει πέρα.![]()
![]()
Δατς δε σπίριτ! Θα βρεις και παρέες με άλλα σοβαρά άτομα οπότε never fear. Αν γουστάρεις πρόγραμμα σπουδών έλα από τα μέρη μας. Αλλά:drosi wrote:Πολλοι μου δωσατε την εντυπωση οτι πρεπει να αποφυγω να δηλωσω την ΑΣΣΟΕ. Να σας πω την αληθεια χεστηκ@ για τις παραταξεις και για τα κομματοσκυλα! Εγω να σπουδασω αυτο που μ αρεσει θελω, ολα τα αλλα τα χω γραμμενα!
drosi wrote:Πολλοι μου δωσατε την εντυπωση οτι πρεπει να αποφυγω να δηλωσω την ΑΣΣΟΕ. Να σας πω την αληθεια χεστηκ@ για τις παραταξεις και για τα κομματοσκυλα! Εγω να σπουδασω αυτο που μ αρεσει θελω, ολα τα αλλα τα χω γραμμενα! Και με την σημερινη οικονομικη κατασταση δεν νομιζω οτι θα βρεις δρομο στην αθηνα που να ειναι ολα "χαρουμενα"! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
random necrofear is randomnecrofear_13 wrote:nachos σε παρακαλώ περιμένω post σου με αγωνία σε αυτό το θέμα.
Όχι απλώς λέμε ποια είναι τα αρνητικά και συνήθως όταν πιάνουμε αυτή την κουβέντα φτάνουμε πάντα σε ένα τέτοιο σημείο μιζέριας και απογοήτευσης.drosi wrote:Πολλοι μου δωσατε την εντυπωση οτι πρεπει να αποφυγω να δηλωσω την ΑΣΣΟΕ. Να σας πω την αληθεια χεστηκ@ για τις παραταξεις και για τα κομματοσκυλα! Εγω να σπουδασω αυτο που μ αρεσει θελω, ολα τα αλλα τα χω γραμμενα! Και με την σημερινη οικονομικη κατασταση δεν νομιζω οτι θα βρεις δρομο στην αθηνα που να ειναι ολα "χαρουμενα"! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Οι περισσότεροι καθηγητές είναι ανεπαρκείς. Δεν γουστάρουν να ασχοληθούν, ή απλά δεν τους ενδιαφέρει. Το ότι έχουν σημαντικά βιογραφικά, δεν σημαίνει ότι είναι και καλοί δάσκαλοι / μεταδότες της γνώσης τους. Πολλοί νομίζουν ότι, επειδή είναι guru σε κάτι, αυτομάτως έγιναν και σπουδαίοι καθηγητές. Ξεχνούν ότι πρέπει να μάθουν πώς να διδάσκουν πριν επιχειρήσουν να διδάξουν...netharis wrote:Καθηγητές+++ (κάποιες εξαιρέσεις ---)
Συμφωνώ και επαυξάνω. Από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα σπουδών, από το πρώτο κιόλας έτος.netharis wrote:Πρόγραμμα σπουδών ++ (αρκετά ευέλικτο και αν ασχοληθείς θα είσαι gg)
Αν είσαι πρακτικός άνθρωπος και σε ενδιαφέρει ποιες τεχνολογίες παίζουν στην αγορά εργασίας, καλύτερα να έχεις στο μυαλό σου το StudentGuru, στο οποίο μαθαίνεις προγραμματισμό για mobiles, Kinect και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα (όπως το πώς να πουλάς τις εφαρμογές που δημιουργείς).netharis wrote:foss.aueb.gr+++++
Η βάση που θα έχει ο φοιτητής όταν μπει στη σχολή δεν έχει καμία μα καμία σημασία για το επίπεδό του. Σημασία έχει να στρώσει τον κώλο του και να ασχοληθεί με το αντικείμενο της Πληροφορικής. Αν δεν το γουστάρει, ας πάει να σπουδάσει κάτι άλλο.netharis wrote:Επίπεδο φοιτητών--- (κάθε χρονιά και χειρότερα. Ίσως η δική σας να είναι τυχερή)
Είμαστε καλύτερα από ό,τι στο Πολυτεχνείο πχ, αλλά και πάλι, οι κομματικές παρατάξεις συνιστούν πρόβλημα, καρκίνο και μίασμα που πρέπει να ξεριζωθεί από το ελληνικό πανεπιστήμιο.netharis wrote:Παρατάξεις--- (kill it with fire and magnets)
Ισοβίτης wrote:Αν είσαι πρακτικός άνθρωπος και σε ενδιαφέρει ποιες τεχνολογίες παίζουν στην αγορά εργασίας, καλύτερα να έχεις στο μυαλό σου το StudentGuru, στο οποίο μαθαίνεις προγραμματισμό για mobiles, Kinect και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα (όπως το πώς να πουλάς τις εφαρμογές που δημιουργείς).netharis wrote:foss.aueb.gr+++++
Είναι πολύ συγκεκριμένοι αυτοί που χαρακτηρίζονται απ'το παραπάνω, δεν είναι οι περισσότεροι, ούτε καν οι μισοί...Προθυμία και συνέπεια έχω δει σχεδόν απ'όλους με πολύ λίγες εξαιρέσεις και ικανότητα να διεγείρουν το ενδιαφέρον για ένα θέμα έχω δει από τουλάχιστον πάνω απ'τους μισούς. Από κει και πέρα το ποιος είναι απόλυτα επαρκής στο θέμα της διδασκαλίας στην αίθουσα συζητιέται αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι ο πανεπιστημιακός δεν κρίνεται μόνο απ'το πόσο καλά διδάσκει real-time. Σε πολλά πράγματα το ψάχνεις και μόνος σου, αρκεί να έχεις τις κατάλληλες βάσεις, ειδικά στη συγκεκριμένη επιστήμη. Θα μπορούσαμε να τους πιάσουμε έναν-έναν απλώς δεν το βρίσκω σωστό να κράζουμε ανθρώπους δημόσια, έξω απ'το περιβάλλον της σχολής, όπου ο καθένας μπορεί να κρίνει με τη δική του εμπειρία.Ισοβίτης wrote:Οι περισσότεροι καθηγητές είναι ανεπαρκείς. Δεν γουστάρουν να ασχοληθούν, ή απλά δεν τους ενδιαφέρει.netharis wrote:Καθηγητές+++ (κάποιες εξαιρέσεις ---)