Νεος στο τμημα!

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Re: Νεος στο τμημα!

Post by gasparosoft » Fri Jun 01, 2012 11:36 pm

ala_mages wrote:και ξαναλέω θέλετε να πείτε ότι προτιμάτε δηλαδή την βρώμα και την φασαρία και την κίνηση και την μιζέρια της πατησίων?
Πέρα από όλα αυτά είναι και γεμάτο πόρνες. Αυτό ίσως να αρέσει σε μερικούς :-p
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Sat Jun 02, 2012 12:13 am

Να πω και εγώ την άποψη μου ως πιο φρέσκος στη σχολή... Σίγουρα το κλίμα το πρώτο έτος στο ΟΠΑ δεν είναι όπως το φαντάζεται ένας μαθητής λυκείου που ανυπομονεί πως και πως να περάσει στο πανεπιστήμιο. Οι καθημερινές παραταξιακές ανακοινώσεις, η κατάσταση στο υπόγειο, στο προαύλιο, η εικόνα των pc-ιών (μαζί με τις απαρχαιωμένες οθόνες) και η στάση αρκετών (δε θέλω να πω των περισσότερων) φοιτητών της σχολής δεν είναι ακριβώς "welcoming". Αντίθετα, βλέποντας και το φαινόμενο "πρώτες 2 εβδομάδες υπερπλήρης αίθουσα, μετά 50 άτομα max" στα περισσότερα μαθήματα, αρχίζεις να βρίσκεις και εσύ δικαιολογίες για να μην παρακολουθείς (ίσως περισσότερο προσωπική άποψη :-) ).
Αν ξεκινούσα ως πρωτοετής, πάλι, θα φρόντιζα να παρακολουθώ όλα τα εργαστήρια του έτους, να κρατάω σημειώσεις από τις διαλέξεις (tip: οι περισσότεροι καθηγητές ανεβάζουν τις διαφάνειες της επόμενης διάλεξης στο e-class και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να τις τυπώνεις και να τις έχεις μαζί σου την ημέρα της διάλεξης - και προφανώς να κρατάς σημειώσεις εκεί πάνω), να μη δίνω την παραμικρή σημασία σε οποιονδήποτε αράζει στα τραπεζάκια του υπογείου και κυκλοφορεί με φυλλαδιάκια/σημειώσεις/5 κινητά και το παίζει φιλαράκι μου και τέλος θα φρόντιζα να διάβαζα πιο πολύ (duh!). Κακά τα ψέματα, με το που πατήσεις σε αυτή τη σχολή το google γίνεται ο καλύτερός σου φίλος για οποιοδήποτε μάθημα!
Αυτά, συνοπτικά! Καλά αποτελέσματα στις πανελλήνιες! :smt023
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
michalis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by michalis » Sat Jun 02, 2012 5:01 am

Funk wrote:Να πω και εγώ την άποψη μου ως πιο φρέσκος στη σχολή... Σίγουρα το κλίμα το πρώτο έτος στο ΟΠΑ δεν είναι όπως το φαντάζεται ένας μαθητής λυκείου που ανυπομονεί πως και πως να περάσει στο πανεπιστήμιο. Οι καθημερινές παραταξιακές ανακοινώσεις, η κατάσταση στο υπόγειο, στο προαύλιο, η εικόνα των pc-ιών (μαζί με τις απαρχαιωμένες οθόνες) και η στάση αρκετών (δε θέλω να πω των περισσότερων) φοιτητών της σχολής δεν είναι ακριβώς "welcoming". [...]
Απ'όσο μπορώ να ξέρω αυτό μέσα στο καλοκαίρι θ'αλλάξει πάντως. :)
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Sat Jun 02, 2012 12:29 pm

Πάντως εκτός από το περιβάλλον που είναι κακό..Είπαμε έχει τα αρνητικά της η σχολή αλλά έχει και τα θετικά της!Όπως όλα τα τμήματα πληροφορικής,τα οποία εμείς δεν ξέρουμε γιατί δεν φοιτούμε εκεί!Επίσης το γεγονός ότι η σχολή είναι τόσο κέντρο με έχει βολέψει προσωπικά πολλές φορές για να κάνω δουλείες..Βρίσκεσαι Σύνταγμα σε 15 λεπτά από εκεί!
Προσωπικά να πω στο παλικάρι ότι και εμένα ήταν η πρώτη μου επιλογή η πληροφορική και συγκεκριμένα Ασοεε ενώ μπορούσα να πάω και Καποδιστριακό γιατί είδα το πρόγραμμα σπουδών και δεν με ενδιέφερε.Φίλοι μου που τελικά το επέλεξαν γκρινιάζουν για άλλα πράγματα που τους ενοχλούν εκεί(όχι για την περιοχή πάντως) όπως και εμείς εδώ..Επίσης κακοί και καλοί καθηγητές υπάρχουν παντού..και όταν λέω παντού εννοώ παντού,από πληροφορικές μέχρι φιλολογίες και Πολυτεχνεία!!!Οπότε βγάλε συμπέρασμα..

Η μόνη διαφορά εν τέλη με άλλες σχολές είναι μόνο ο χώρος γιατί είναι γνωστό πως το ΟΠΑ είναι το δεύτερο πιο παλιό πανεπιστημιακό κτήριο μετά το Πολυτεχνείο και για κάποιο λόγω και τα δύο δεν τα σέβεται κανείς...Αν κάτσει και κάνεις μια βόλτα αλλού(κτίριο ηλεκτρολόγων,ΠΑΠΕΙ) αυτό το χάλι σε τέτοιο βαθμό δεν θα το δεις..και τέλος όσον αφορά τις παρατάξεις..πάλι αλλού είναι έντονο το σκηνικό και αλλού πιο χαλαρό..εξαρτάται.Εμείς δυστυχώς το έχουμε έντονο αλλά εξαρτάται από τα νέα έτη αν θα συνεχιστεί και πόσο..!Γιατί από εμάς όσοι μπλέχτηκαν μπλέχτηκαν νομίζω...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sat Jun 02, 2012 5:27 pm

stoupeace wrote: Καμιά φορά βάζουν και μουσική όταν έχεις μάθημα, έτσι για να γουστάρουμε.
Και στις εξετάσεις... Εγώ έδωσα C++ και από το παράθυρο άκουγα υπό τους ήχους του "ΗΠΟΛΗΚΑΙΓΕΤΑΙ-ΗΠΟΛΗΚΑΙΓΕΤΑΙ-ΗΠΟΛΗΚΑΙΓΕΤΑΙΙΙΙΙ" μια κοπελιά να βγάζει ένα λογύδριο κάθε 20 λεπτά για τους κακούς μπάτσους που μας κάνουν ντα και ντου.

Γενικά στην ΑΣΟΕΕ θα δεις και τις 2 εκδοχές του φασισμού.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
drosi
byte level
byte level

Post by drosi » Sun Jun 03, 2012 1:08 pm

Πολλοι μου δωσατε την εντυπωση οτι πρεπει να αποφυγω να δηλωσω την ΑΣΣΟΕ. Να σας πω την αληθεια χεστηκ@ για τις παραταξεις και για τα κομματοσκυλα! Εγω να σπουδασω αυτο που μ αρεσει θελω, ολα τα αλλα τα χω γραμμενα! Και με την σημερινη οικονομικη κατασταση δεν νομιζω οτι θα βρεις δρομο στην αθηνα που να ειναι ολα "χαρουμενα"! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Sun Jun 03, 2012 1:14 pm

drosi wrote:Πολλοι μου δωσατε την εντυπωση οτι πρεπει να αποφυγω να δηλωσω την ΑΣΣΟΕ.
Οχι ακριβώς. Απλά σου αναφέρουν κυρίως τα αρνητικά. :-p
Τα θετικά είναι οτι έχουμε αρκετούς καλούς και γνωστούς καθηγητές που ασχολούνται σε σύγκριση με άλλα τμήματα και οτι σε σχέση με αλλα προγράμματα σπουδών στην πληροφορική το δικό μας είναι κάπως πιο πρακτικο. Δεν ξεφεύγει με πολλά άκυρα μαθήματα απο το core της πληροφορικής. Επίσης έχει αρκετά καλή οργάνωση σαν τμήμα (πάλι συγκριτικά με άλλα).

Προσωπικά το προτιμώ σαν τμήμα απο τα άλλα της αθήνας παρά τις άσχημες πλευρές του. Αν δεν πέρναγα εδώ θα κοίταγα να πάω πληροφορική κρήτης που είναι και πολύ καλό τμήμα και έχει και ωραίο φαί/καιρό εκει πέρα. :-D :-p :-p
ImageImageImageImageImageImageImage
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sun Jun 03, 2012 3:41 pm

cypher wrote: Προσωπικά το προτιμώ σαν τμήμα απο τα άλλα της αθήνας παρά τις άσχημες πλευρές του. Αν δεν πέρναγα εδώ θα κοίταγα να πάω πληροφορική κρήτης που είναι και πολύ καλό τμήμα και έχει και ωραίο φαί/καιρό εκει πέρα. :-D :-p :-p
Αν έμενες Ζωγράφου θα προτιμούσες το Καποδιστριακό :-p
drosi wrote:Πολλοι μου δωσατε την εντυπωση οτι πρεπει να αποφυγω να δηλωσω την ΑΣΣΟΕ. Να σας πω την αληθεια χεστηκ@ για τις παραταξεις και για τα κομματοσκυλα! Εγω να σπουδασω αυτο που μ αρεσει θελω, ολα τα αλλα τα χω γραμμενα!
Δατς δε σπίριτ! Θα βρεις και παρέες με άλλα σοβαρά άτομα οπότε never fear. Αν γουστάρεις πρόγραμμα σπουδών έλα από τα μέρη μας. Αλλά:
shrinked image
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Sun Jun 03, 2012 5:34 pm

Ναι ισχύει ότι είμαστε λίγο ξινοί άνθρωποι.Πάντως εγώ δεν έχω μετανιώσει την απόφασή μου να περάσω ασοεε.Αν είχα την άνεση να σπουδάσω Κρήτη εκεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αλλά από σχολές στην Αθήνα πιστεύω έχει τα περισσότερα προτερήματα.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Jun 03, 2012 7:07 pm

drosi wrote:Πολλοι μου δωσατε την εντυπωση οτι πρεπει να αποφυγω να δηλωσω την ΑΣΣΟΕ. Να σας πω την αληθεια χεστηκ@ για τις παραταξεις και για τα κομματοσκυλα! Εγω να σπουδασω αυτο που μ αρεσει θελω, ολα τα αλλα τα χω γραμμενα! Και με την σημερινη οικονομικη κατασταση δεν νομιζω οτι θα βρεις δρομο στην αθηνα που να ειναι ολα "χαρουμενα"! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

:smt023 :smt023 :smt023
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sun Jun 03, 2012 7:22 pm

nachos σε παρακαλώ περιμένω post σου με αγωνία σε αυτό το θέμα.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Sun Jun 03, 2012 7:56 pm

necrofear_13 wrote:nachos σε παρακαλώ περιμένω post σου με αγωνία σε αυτό το θέμα.
random necrofear is random
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Sun Jun 03, 2012 9:53 pm

drosi wrote:Πολλοι μου δωσατε την εντυπωση οτι πρεπει να αποφυγω να δηλωσω την ΑΣΣΟΕ. Να σας πω την αληθεια χεστηκ@ για τις παραταξεις και για τα κομματοσκυλα! Εγω να σπουδασω αυτο που μ αρεσει θελω, ολα τα αλλα τα χω γραμμενα! Και με την σημερινη οικονομικη κατασταση δεν νομιζω οτι θα βρεις δρομο στην αθηνα που να ειναι ολα "χαρουμενα"! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Όχι απλώς λέμε ποια είναι τα αρνητικά και συνήθως όταν πιάνουμε αυτή την κουβέντα φτάνουμε πάντα σε ένα τέτοιο σημείο μιζέριας και απογοήτευσης. :-D
Αν όντως θέλεις να σπουδάσεις, με πολύ λίγα λόγια, είναι ένα πολύ καλό τμήμα στο αντικείμενό του, με καλούς ερευνητές/καθηγητές που όμως τρώει στη μάπα όλα τα κλασικά προβλήματα της ΑΣΟΕΕ. Αν όμως κάποιος είναι αποφασισμένος να κάνει αυτό που θέλει όλα αυτά, με πλήρη συναίσθηση, σου λέω ότι προσπερνιούνται.
Clouseau
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Clouseau » Sun Jun 03, 2012 11:30 pm

Να συμπληρώσω και'γω ότι τα βιογραφικά των καθηγητών είναι εντυπωσιακότατα και ουσιαστικά -as good as it gets θα έλεγα. Για τα καθηγητικά τους skills δεν ισχύει το ίδιο. Κάποιοι ενώ ενδεχομένως είναι άριστοι ερευνητές στο κομμάτι της διδασκαλίας μου φαίνονται ανεπαρκείς. Πάντως αν το κυνηγήσει κανείς (απορίες, επισκέψεις σε ώρες γραφείου) μαθαίνει 100%.

Για το επίπεδο των φοιτητών για το οποίο κανείς δε μιλάει λες και δεν είναι σημαντικό, ενώ ουσιαστικά εμείς είμαστε το πανεπιστήμιο, πιστεύω ότι τουλάχιστον οι φοιτητές που εμφανίζονται και ασχολούνται με τη σχολή, έχουν επάρκεια γνώσεων με αποτέλεσμα να μην αποτελούν φρένο στην εξέλιξη του προγράμματος αλλά ούτε να ζητάνε συνεχώς εκπτώσεις στην ύλη και το επίπεδο των μαθημάτων. Βέβαια ο Έλληνας φοιτητής -όπως και'γω- ξυπνάει (και τρέχει και δε φτάνει) συνήθως μετά τα 23-24.

Για τις κτιριακές εγκαταστάσεις, η ΑΣΟΕΕ στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασσικό κτίριο το οποίο έχουμε κάνει σαν τα μούτρα μας. Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο το ότι το κτίριο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ή το ότι μια μειονότητα επιδιώκει την διατήρηση αυτής της κατάστασης και όλοι οι υπόλοιποι κοιτάμε αποχαυνωμένοι. Πραγματικά είναι η πιο άσχημη, βρώμικη, οικοδομή-like σχολή που έχω δεί.
Exceptions, gotta catch 'em all!
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Mon Jun 04, 2012 3:45 am

To sum up:
Καθηγητές+++ (κάποιες εξαιρέσεις ---)
Πρόγραμμα σπουδών ++ (αρκετά ευέλικτο και αν ασχοληθείς θα είσαι gg)
foss.aueb.gr+++++
Επίπεδο φοιτητών--- (κάθε χρονιά και χειρότερα. Ίσως η δική σας να είναι τυχερή)
Παρατάξεις--- (kill it with fire and magnets)
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Mon Jun 04, 2012 12:54 pm

netharis wrote:Καθηγητές+++ (κάποιες εξαιρέσεις ---)
Οι περισσότεροι καθηγητές είναι ανεπαρκείς. Δεν γουστάρουν να ασχοληθούν, ή απλά δεν τους ενδιαφέρει. Το ότι έχουν σημαντικά βιογραφικά, δεν σημαίνει ότι είναι και καλοί δάσκαλοι / μεταδότες της γνώσης τους. Πολλοί νομίζουν ότι, επειδή είναι guru σε κάτι, αυτομάτως έγιναν και σπουδαίοι καθηγητές. Ξεχνούν ότι πρέπει να μάθουν πώς να διδάσκουν πριν επιχειρήσουν να διδάξουν...
netharis wrote:Πρόγραμμα σπουδών ++ (αρκετά ευέλικτο και αν ασχοληθείς θα είσαι gg)
Συμφωνώ και επαυξάνω. Από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα σπουδών, από το πρώτο κιόλας έτος.
netharis wrote:foss.aueb.gr+++++
Αν είσαι πρακτικός άνθρωπος και σε ενδιαφέρει ποιες τεχνολογίες παίζουν στην αγορά εργασίας, καλύτερα να έχεις στο μυαλό σου το StudentGuru, στο οποίο μαθαίνεις προγραμματισμό για mobiles, Kinect και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα (όπως το πώς να πουλάς τις εφαρμογές που δημιουργείς).
netharis wrote:Επίπεδο φοιτητών--- (κάθε χρονιά και χειρότερα. Ίσως η δική σας να είναι τυχερή)
Η βάση που θα έχει ο φοιτητής όταν μπει στη σχολή δεν έχει καμία μα καμία σημασία για το επίπεδό του. Σημασία έχει να στρώσει τον κώλο του και να ασχοληθεί με το αντικείμενο της Πληροφορικής. Αν δεν το γουστάρει, ας πάει να σπουδάσει κάτι άλλο.
netharis wrote:Παρατάξεις--- (kill it with fire and magnets)
Είμαστε καλύτερα από ό,τι στο Πολυτεχνείο πχ, αλλά και πάλι, οι κομματικές παρατάξεις συνιστούν πρόβλημα, καρκίνο και μίασμα που πρέπει να ξεριζωθεί από το ελληνικό πανεπιστήμιο.

Για να στο δώσω να το καταλάβεις πιο απλά: Το ελληνικό πανεπιστήμιο είναι ένα μεγάλο μπoυρδέλo και οι παρατάξεις είναι η τσατσά. Με κάθε ειλικρίνεια...
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Jun 04, 2012 2:23 pm

Η αλήθεια για τους καθηγητές είναι κάπου στην μέση.Οι νέοι καθηγητές κάνουν μια χαρά διαλέξεις , ασχολούνται και έχουν επαρκέστατες γνώσεις στους τομείς τους.Δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα ξέρετε ποιοί είναι.Από τους μεγάλους σε ηλικία αν εξαιρέσεις τους Πολύζο-Κουρκουμπέτη που είναι "ονόματα" στον χώρο και λειτουργούν σαν διαφήμιση του τμήματος οι υπόλοιποι είναι τραγικοί και καλό θα ήταν να αδειάζουν τα πόστα τους μπας και έρθει κανένας άνθρωπος με όρεξη να δουλέψει.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Mon Jun 04, 2012 2:32 pm

Ισοβίτης wrote:
netharis wrote:foss.aueb.gr+++++
Αν είσαι πρακτικός άνθρωπος και σε ενδιαφέρει ποιες τεχνολογίες παίζουν στην αγορά εργασίας, καλύτερα να έχεις στο μυαλό σου το StudentGuru, στο οποίο μαθαίνεις προγραμματισμό για mobiles, Kinect και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα (όπως το πώς να πουλάς τις εφαρμογές που δημιουργείς).
Self-adverising κύριοι? :-p
Προσθέτω και το theory tea το οποίο καλύπτει θέματα θεωρητικής πληροφορικής.
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Mon Jun 04, 2012 2:39 pm

Ισοβίτης wrote:
netharis wrote:Καθηγητές+++ (κάποιες εξαιρέσεις ---)
Οι περισσότεροι καθηγητές είναι ανεπαρκείς. Δεν γουστάρουν να ασχοληθούν, ή απλά δεν τους ενδιαφέρει.
Είναι πολύ συγκεκριμένοι αυτοί που χαρακτηρίζονται απ'το παραπάνω, δεν είναι οι περισσότεροι, ούτε καν οι μισοί...Προθυμία και συνέπεια έχω δει σχεδόν απ'όλους με πολύ λίγες εξαιρέσεις και ικανότητα να διεγείρουν το ενδιαφέρον για ένα θέμα έχω δει από τουλάχιστον πάνω απ'τους μισούς. Από κει και πέρα το ποιος είναι απόλυτα επαρκής στο θέμα της διδασκαλίας στην αίθουσα συζητιέται αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι ο πανεπιστημιακός δεν κρίνεται μόνο απ'το πόσο καλά διδάσκει real-time. Σε πολλά πράγματα το ψάχνεις και μόνος σου, αρκεί να έχεις τις κατάλληλες βάσεις, ειδικά στη συγκεκριμένη επιστήμη. Θα μπορούσαμε να τους πιάσουμε έναν-έναν απλώς δεν το βρίσκω σωστό να κράζουμε ανθρώπους δημόσια, έξω απ'το περιβάλλον της σχολής, όπου ο καθένας μπορεί να κρίνει με τη δική του εμπειρία.
drosi
byte level
byte level

Post by drosi » Sat Jul 07, 2012 3:30 am

Και κτ ασχετο. Καμια κοπελα υπαρχει στο τμημα ή θα μεινουμε με τον υπολογιστη στο χερι;; :P
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Sat Jul 07, 2012 3:37 am

Ναι γενικά για τμήμα θετικής επιστήμης υπάρχει πολύ καλή αναλογία φύλου στον αριθμό και στις επιδόσεις στη σχολή. Από κει και πέρα αν δεν καλύπτεσαι η ΑΣΟΕΕ έχει άλλα 7 τμήματα στα οποία η αναλογία των γυναικών είναι ελαφρώς μεγαλύτερη απ'το δικό μας. :)
bstrds
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by bstrds » Sat Jul 07, 2012 12:25 pm

εγω παντως γυναικες ειδα μονο οταν πηγα να δωσω την καταραμενη τη λογιστικη.. :lol:
[code] _____________________________________ / You're a card which will have to be \ \ dealt with. / ------------------------------------- \ ,-^-. \ !oYo! \ /./=\.\______ ## )\/\ ||-----w|| || || Cowth Vader [/code]
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”