ειμαι εδω με μια μυστηρια υποτροφια
βρεχει καθε μερα και κανει κρυο :D
edit : τωρα ειναι 10

Μυστήρια υποτροφία??? Θα τολμήσω να κάνω μια εκτίμηση της κατάστασης....(αρκετά ρεαλιστική θα έλεγα)chriskin wrote:savonlinna, φινλανδια
OMGnecrofear_13 wrote:Μυστήρια υποτροφία??? Θα τολμήσω να κάνω μια εκτίμηση της κατάστασης....(αρκετά ρεαλιστική θα έλεγα)chriskin wrote:savonlinna, φινλανδια
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη ζωή του chriskin....... Ποιον σκότωσε για να πάρει αυτή την μυστήρια υποτροφία??? Του την έδωσε το FBI, η CIA ή μήπως ήταν η KGB???? Ποιος είναι πραγματικά ο chriskin ένας κατάσκοπος, ένας απλός καθημερινός άντρας ή ενας προγραμματιστής??? Κοιτάζοντας στο βάθος της ψυχής του τι θα δούμε ... έναν ψυχρό(λόγιο λογοπέχνιο αφού βρίσκεσαι και σε κρύο μέρος) δολοφόνο ή μήπως ένα μικρό και τρομαγμένο παιδί??? Θα ξαναγυρίσει ποτέ Ελλάδα ή φοβάται μήπως τον προδώσει εδώ ο σύνδεσμός του που θα του δώσει το νέο του όνομα και τη νέα του μυστική ταυτότητα??? Πώς νιώθει που είναι ένας σύγχρονος 007 με μια ζωή γεμάτη δολοφονίες, δολοπλοκίες και sex(τι σόι james bond είναι χωρίς sex)??? Πώς είναι άραγε ένας άνθρωπος να είναι ένα φονικό εργαλείο που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις και πόσο επικίνδυνο είναι να πέσει κάτι τόσο επικίνδυνο σε λάθος χέρια???
Αυτά όσον αφορά τη μυστήρια υποτροφία του πραγματικά μυστήριου chriskin ... Ένας θρύλος ή ένας απλός άνθρωπος??? .... Θα δείξει η ιστορία....
(Αυτά συμβαίνουν όταν ξυπνάς 7 το πρωί)
η kgbnecrofear_13 wrote:Μυστήρια υποτροφία??? Θα τολμήσω να κάνω μια εκτίμηση της κατάστασης....(αρκετά ρεαλιστική θα έλεγα)chriskin wrote:savonlinna, φινλανδια
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη ζωή του chriskin....... Ποιον σκότωσε για να πάρει αυτή την μυστήρια υποτροφία??? Του την έδωσε το FBI, η CIA ή μήπως ήταν η KGB???? Ποιος είναι πραγματικά ο chriskin ένας κατάσκοπος, ένας απλός καθημερινός άντρας ή ενας προγραμματιστής??? Κοιτάζοντας στο βάθος της ψυχής του τι θα δούμε ... έναν ψυχρό(λόγιο λογοπέχνιο αφού βρίσκεσαι και σε κρύο μέρος) δολοφόνο ή μήπως ένα μικρό και τρομαγμένο παιδί??? Θα ξαναγυρίσει ποτέ Ελλάδα ή φοβάται μήπως τον προδώσει εδώ ο σύνδεσμός του που θα του δώσει το νέο του όνομα και τη νέα του μυστική ταυτότητα??? Πώς νιώθει που είναι ένας σύγχρονος 007 με μια ζωή γεμάτη δολοφονίες, δολοπλοκίες και sex(τι σόι james bond είναι χωρίς sex)??? Πώς είναι άραγε ένας άνθρωπος να είναι ένα φονικό εργαλείο που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις και πόσο επικίνδυνο είναι να πέσει κάτι τόσο επικίνδυνο σε λάθος χέρια???
Αυτά όσον αφορά τη μυστήρια υποτροφία του πραγματικά μυστήριου chriskin ... Ένας θρύλος ή ένας απλός άνθρωπος??? .... Θα δείξει η ιστορία....
(Αυτά συμβαίνουν όταν ξυπνάς 7 το πρωί)
Ο sysadmin ο Μήτσος
("Ο Φάνης" - Αφοί Κατσιμίχα)
Δυο χρόνια είχα να σε δω,
και σε συνάντησα ξανά σ' ενα ISP.
Περνούσες patches, service packs σ' ένα θηρίο
και τα καλά σου φόραγες, σαν να' σουν πωλητής.
Δεν ήσουνα programmer, για να σου πω "καλά να πάθεις",
μα ούτε web developer, για να σου πω "βάλε μυαλό".
Solaris κι HP admin 2 χρόνια κι 6 μήνες,
system shutdown έκανες, και είπες "άντε γεια".
Το ξέρω, ζήτησες δουλειά σε χίλια δύο αφεντικά,
κι όλοι ζητούσανε να δουν συστάσεις, προϋπηρεσία.
Μα μόλις είδανε κι αυτοί ότι δεν ήξερες ΝΤ,
σε διώξανε σαν το σκυλί και δεν σ' αφήσανε να πεις
μια δικαιολογία...
Και είπες στην αρχή "καλά", κι αλλού εζήτησες δουλειά.
Κι αλλού ξανά, κι αλλού τα ίδια και τα ίδια.
Μα ήσουν άτυχος πολύ, γιατί έπεσες και σ' εποχή
που όλοι δουλεύανε ΝΤ κι εσύ είχες OpenBSD
κι' αυτό το OS, το ξέρεις, φέρνει ανεργία.
Κι ερχόντουσαν και τα crash dumps κάθε που νύχτωνε,
σε τυραννούσαν reinstalls μέσα στο βράδυ.
Κι είναι μαρτύριο τρομερό, το βίτσιο αυτό το βρωμερό
που σου' μαθέ το point n' click
εκείνος ο κοντός απ' τον Πουλιάδη.
Σου λείπει το FreeBSD, το ξέρεις πως δε φταις εσύ.
Φωτιές σου καίνε το κορμί, κουτάκι και εικόνα.
Και έκανες υπομονή, γιατί φοβόσουν τα ΝΤ,
τα λόγια μέσ' την μοναξιά και τα mails που ερχόντουσαν
απ' τον Exchange Server.
Μέχρι να σου βγει η ψυχή, δε θα ξεχάσεις μια στιγμή,
κάποια βραδιά που σκόνταψες πάνω στο UPS.
Κι είπανε τ' άλλο το πρωί στο 15 το PC,
ότι βιάσανε οι παλιοί τον sysadmin τον Μήτσο
Κι όταν σε βρήκαν παγωμένο στο VT σου,
είπαν "αυτός είναι από ώρα πια νεκρός"...
Και κάποιος έτρεξε τηλέφωνο να πάρει.
Πέντε βδομάδες τώρα υπέφερες το ξέρω.
Το ξέρω, σου έλειψε το /bin/tcsh.
Και μου 'λεγες "εκεί ξανά δεν θα γυρίσω,
βαρέθηκα blue screens κάθε λεπτό,
σαν άνθρωπος κι εγώ θέλω να ζήσω"...
Δυο χρόνια είχα να σε δω,
και σε συνάντησα ξανά σε ISP.
Περνούσες patches, service packs σ' ένα θηρίο
και τα καλά σου φόραγες, σαν να' σουν πωλητής
Είναι περίοδος προσέλκυσης νέων μελών.cypher wrote:Με ρωτάει η Bαγγελιώ , τι χρειάζεται για να γράψεις ενα CD?
και της λέω , ένα Nero κυρά Bαγγελιώ..
ιδανική ανακοίνωση.enum21 wrote:Στον πόλεμο ήταν τρεις φίλοι και ο ένας σκοτώθηκε. Oι άλλοι δύο είχαν υποχρέωση να ενημερώσουν τους γονείς του νεκρού.
- Θα το πω εγώ, λέει ο ένας. Kαι ξεκινάει να πάει στο σπίτι των γονιών του νεκρού φίλου του. Xτυπάει την πόρτα, ανοίγει η μητέρα του και της λέει:
- Eίμαι ο φίλος του γιου σας, από το μέτωπο. Λοιπόν, εκεί στα χαρακώματα καθώς είμασταν όλοι μαζί, τι νομίζετε ότι πέρασε από το μυαλό του γιου σας;
- Εεε, τι;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Αυτό ειναι πιο παλιό και από τον παλιό (Βλάχο).enum21 wrote:Στον πόλεμο ήταν τρεις φίλοι και ο ένας σκοτώθηκε. Oι άλλοι δύο είχαν υποχρέωση να ενημερώσουν τους γονείς του νεκρού.
- Θα το πω εγώ, λέει ο ένας. Kαι ξεκινάει να πάει στο σπίτι των γονιών του νεκρού φίλου του. Xτυπάει την πόρτα, ανοίγει η μητέρα του και της λέει:
- Eίμαι ο φίλος του γιου σας, από το μέτωπο. Λοιπόν, εκεί στα χαρακώματα καθώς είμασταν όλοι μαζί, τι νομίζετε ότι πέρασε από το μυαλό του γιου σας;
- Εεε, τι;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΕ SMS
-Τι κάνεις;
-Bafo!
-Μπάφο;
-Βάφω, re malaka.