Πρακτική Άσκηση

Συζητήσεις σχετικά με τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής. Για συζητήσεις παλαιοτέρων ετών κοιτάξτε στην κατηγορία "Παλιές Συζητήσεις "
OuterHeaven
byte level
byte level
Re: πρακτική

Post by OuterHeaven » Wed Sep 26, 2012 5:29 pm

Scorpion311 wrote:90 λεπτα min περιπου, θα πρεπει να παρεις τραμ οποτε πρεπει να βγεις παραλια...
Νομίζω γίνεται και με λεωφορεία, γι' αυτό ρώτησα. Πήγες για συνέντευξη; Πως σου φάνηκαν;
campbell's
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by campbell's » Wed Sep 26, 2012 5:33 pm

OuterHeaven wrote:
Scorpion311 wrote:μπορει καποιος που εχει δουλεψει ή γνωριζει οτιδηποτε για τις
Focus on group -
MDATA -
greek internet marketing?!
Για MDATA θέλω και γω να μάθω. Συγκεκριμένα, ξέρει κανένας πόση ώρα παίρνει να πας εκεί από κέντρο; Επειδή είναι αρκετά μακριά... Επίσης, για συνέντευξη μπορούμε μέχρι μεθαύριο, Παρασκευή; Μετά τέλος;
γιατί μέχρι μεθαύριο? :shock: επειδή αρχίζουν τα μαθήματα από δευτέρα εννοείς?ελπίζω να μην ισχύει αυτό. έχω λάβει μόνο 2 προσκλήσεις για συνέντευξη
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
OuterHeaven
byte level
byte level

Post by OuterHeaven » Wed Sep 26, 2012 6:11 pm

campbell's wrote:
OuterHeaven wrote:
Focus on group -
MDATA -
Για MDATA θέλω και γω να μάθω. Συγκεκριμένα, ξέρει κανένας πόση ώρα παίρνει να πας εκεί από κέντρο; Επειδή είναι αρκετά μακριά... Επίσης, για συνέντευξη μπορούμε μέχρι μεθαύριο, Παρασκευή; Μετά τέλος;
γιατί μέχρι μεθαύριο? :shock: επειδή αρχίζουν τα μαθήματα από δευτέρα εννοείς?ελπίζω να μην ισχύει αυτό. έχω λάβει μόνο 2 προσκλήσεις για συνέντευξη
Και γω 2 έχω λάβει. Μην αγχώνεσαι, απλά το είπα επειδή όλες οι εταιρείες έχουν για προτιμώμενη ημερομηνία έναρξης την 1η Οκτώβρη, οπότε υπέθεσα ότι μπορούμε να πάμε για συνέντευξη μέχρι την Παρασκευή.
campbell's
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by campbell's » Wed Sep 26, 2012 6:53 pm

OuterHeaven wrote:
campbell's wrote:
Focus on group -
MDATA -

Και γω 2 έχω λάβει. Μην αγχώνεσαι, απλά το είπα επειδή όλες οι εταιρείες έχουν για προτιμώμενη ημερομηνία έναρξης την 1η Οκτώβρη, οπότε υπέθεσα ότι μπορούμε να πάμε για συνέντευξη μέχρι την Παρασκευή.
γενικά, στις εταιρίες που σας κάλεσαν για συνέντευξη πήρατε εσείς τηλέφωνο ή σας πήραν?
πόσες πήρατε και πόσες σας πήραν?
OuterHeaven
byte level
byte level

Post by OuterHeaven » Thu Sep 27, 2012 7:24 am

campbell's wrote:γενικά, στις εταιρίες που σας κάλεσαν για συνέντευξη πήρατε εσείς τηλέφωνο ή σας πήραν?
πόσες πήρατε και πόσες σας πήραν?
Από τη μία πήρα email και η άλλη με πήρε τηλέφωνο στο κινητό. Εγώ δεν πήρα καμία.
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by evridiki » Thu Sep 27, 2012 6:02 pm

Ούτε εγώ πήρα κάποια τηλέφωνο όλες επικοινώνησαν οι ίδιες μαζί μου .Πάντως αν σε ενδιαφέρει κάποια εταιρεία και δεν έχεις κάποια άλλη εναλλακτική δε χάνεις κάτι να την πάρεις εσύ τηλέφωνο .
Scorpion311
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by Scorpion311 » Sun Sep 30, 2012 6:58 pm

AM ΙΚΑ βγαζουμε μονοι μας ή τα βγαζει η σχολη με ολα αυτα τα χαρτια που τους παμε?
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Sun Sep 30, 2012 8:01 pm

Scorpion311 wrote:AM ΙΚΑ βγαζουμε μονοι μας ή τα βγαζει η σχολη με ολα αυτα τα χαρτια που τους παμε?
Λες να έτρεχε η σχολή? :-p
Μόνος σου βγάζεις. ;)
Scorpion311
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Scorpion311 » Mon Oct 01, 2012 3:19 pm

ειπα μπας και..!!! αλλη μια ερητηση, οσοι εχετε αρχισει, τι κανετε? τι σας εχουν αναθεσει?

edit: Τα χρηματα ποσα ειναι? το πηγαν στα μισα ή οχι?
campbell's
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by campbell's » Tue Oct 02, 2012 9:23 pm

Scorpion311 wrote:ειπα μπας και..!!! αλλη μια ερητηση, οσοι εχετε αρχισει, τι κανετε? τι σας εχουν αναθεσει?

edit: Τα χρηματα ποσα ειναι? το πηγαν στα μισα ή οχι?
Είναι 170€ το μήνα.
Κ εγώ θα ήθελα να μάθω με τι ασχολούνται όσοι ξεκίνησαν..
Scorpion311
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Scorpion311 » Tue Oct 02, 2012 9:57 pm

680 οι 4..? βρηκε τα λευτα τις η τροικα, το λυσαμε το προβλημα μας... 2η μερα ακομη και ασχολουμαστε με φβ twitter share και τετοιες ιστοριες.. ελπιζω να ειναι η χαλαρωτητα της αρχης, και στο μελλον να κανουμε τιποτε με develop ....
georginaj
byte level
byte level

Post by georginaj » Sun Oct 14, 2012 1:55 pm

Καλησπέρα,
Μπορεί να έχει ρωτήσει κάποιος παλαιότερα αλλά ξέρει κανείς αν θέλω να κάνω καλοκαιρινή πρακτική δηλώνω λογικά την πρακτική στο εαρινό εξάμηνο?
gio
byte level
byte level

Post by gio » Sun Oct 14, 2012 3:00 pm

georginaj wrote:Καλησπέρα,
Μπορεί να έχει ρωτήσει κάποιος παλαιότερα αλλά ξέρει κανείς αν θέλω να κάνω καλοκαιρινή πρακτική δηλώνω λογικά την πρακτική στο εαρινό εξάμηνο?
Το δηλώνεις κάπου στον Μάιο νομίζω, θα σου έρθει και mail οπότε μην ανησυχείς.
(Για το εαρινό εξάμηνο οι δηλώσεις γίνονται νωρίτερα)
georginaj
byte level
byte level

Post by georginaj » Sun Oct 14, 2012 3:08 pm

Δεν εννοώ τη δήλωση για πρακτική αυτή καθ´αυτή αλλά σαν μάθημα , για να μπεί ο βαθμός τη δηλώνω στη δήλωση μαθημάτων εαρινού ή αφού ολοκληρωθεί η πρακτική οπότε στη δήλωση μαθημάτων του επόμενου χειμερινού;
dimitra13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by dimitra13 » Sun Oct 14, 2012 4:51 pm

georginaj wrote:Δεν εννοώ τη δήλωση για πρακτική αυτή καθ´αυτή αλλά σαν μάθημα , για να μπεί ο βαθμός τη δηλώνω στη δήλωση μαθημάτων εαρινού ή αφού ολοκληρωθεί η πρακτική οπότε στη δήλωση μαθημάτων του επόμενου χειμερινού;
Τη πρακτική τη δηλώνεις ως μάθημα ελεύθερης επιλογής μαζι με όλα τα υπόλοιπα μαθήματα που θα δηλώσεις στο εαρινό 6μηνο..Απλά μετά περιμένεις να βγει η ανακοίνωση της πρακτικής για είτε εαρινό 6μηνο είτε για τους καλοκαιρινούς μήνες και ακολουθείς τις οδηγίες που θα δοθούν...Σίγουρα πρώτα κάνεις δήλωση και μετά κάνεις τη πρακτική!Ο βαθμός αν τη κάνεις το καλοκαίρι φαίνεται στα αποτελέσματα Σεπτεμβρίου άλλωστε...
georginaj
byte level
byte level

Post by georginaj » Sun Oct 14, 2012 6:41 pm

thanks!
Scorpion311
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Scorpion311 » Wed Nov 14, 2012 10:43 am

Καλημερα, δικαιουμαστε βιβιαριο ΙΚΑ? Θελω να κανω μαγνητικες, και κανουν 300 η μια.... οποτε καιγομαι να μαθω..SOS! Αν ναι, τι χρειαζεται να εχω μαζι.. :???:
campbell's
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by campbell's » Wed Nov 14, 2012 1:04 pm

Scorpion311 wrote:Καλημερα, δικαιουμαστε βιβιαριο ΙΚΑ? Θελω να κανω μαγνητικες, και κανουν 300 η μια.... οποτε καιγομαι να μαθω..SOS! Αν ναι, τι χρειαζεται να εχω μαζι.. :???:
με την πρακτική ασφαλίζεσαι μόνο για περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια της εργασίας σου. παραμένεις στην ασφάλεια των γονιών σου.
κοίταξε κάπου αλλού εδώ στο φόρουμ, αν δεν κάνω λάθος, έλεγαν ότι μπορείς να ασφαλιστείς ως φοιτητής. δεν ξέρω ακριβώς να σου πω.
Scorpion311
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Scorpion311 » Wed Nov 14, 2012 1:14 pm

το θέμα είναι ότι δεν έχω ασφάλεια από τους γονείς μου.. :/
θα κοιτάξω, ευχαριστω
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Wed Nov 14, 2012 1:44 pm

Όχι παιδιά, άπαξ και τελειώσει η πρακτική παραμένεις ασφαλισμένος στον ΙΚΑ, δεν είσαι πια ασφαλισμένος στους γονείς σου. Βέβαια δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα προστατευόμενα μέλη(νέοι έως 25 ετών?). Στο ΙΚΑ για να έχεις ιατρική περίθαλψη/βιβλίαριο υγείας πρέπει να έχεις επάρκεια στα ένσημα πράγμα που ΔΕΝ σου προσφέρει η πρακτική. Νομίζω πρέπει να έχεις 6 μήνες ένσημα, κάτι τέτοιο. Τώρα με τον ΟΑΕΔ παίζουν πολλά. Πολλοί πάνε με τα ένσημα τους και αποκρύπτουν ότι είναι φοιτητές και βγάζουν κάρτα ανεργίας και σε 2 μήνες και βιβλιάριο υγείας από εκεί(με το νόμο των ανέργων). Γενικά όμως οι περισσότεροι είναι στον αέρα μετά την πρακτική και μέχρι να ξαναβρούν δουλειά.
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Nov 14, 2012 8:41 pm

Scorpion311 wrote:Καλημερα, δικαιουμαστε βιβιαριο ΙΚΑ? Θελω να κανω μαγνητικες, και κανουν 300 η μια.... οποτε καιγομαι να μαθω..SOS! Αν ναι, τι χρειαζεται να εχω μαζι.. :???:
Ξέρω ότι και η σχολή προσφέρει υγειονομική περίθαλψη και από όσα λέει στο site αν είσαι κάτοχος του φοιτητικού βιβλιαρίου, είναι δωρεάν. Μπορείς να τσεκάρεις και αυτό. :-)
campbell's
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by campbell's » Wed Nov 14, 2012 10:17 pm

enum21 wrote:
Ξέρω ότι και η σχολή προσφέρει υγειονομική περίθαλψη και από όσα λέει στο site αν είσαι κάτοχος του φοιτητικού βιβλιαρίου, είναι δωρεάν. Μπορείς να τσεκάρεις και αυτό. :-)
Μπράβο, κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κ εγώ.
Αυτό εννοούσα. :-)
Δεν νομίζω να ασφαλίζεσαι στο ΙΚΑ μετά την πρακτική. Απλώς παίρνεις ΑΜ για να σε ασφαλισουν κατά τη διάρκεια της πρακτικής. Η ασφάλεια από τους γονείς σου λήγει στα 24, νομίζω. Ανεξάρτητα από πρακτική κτλ
Post Reply

Return to “Μαθήματα ελεύθερης επιλογής”