Νομίζω γίνεται και με λεωφορεία, γι' αυτό ρώτησα. Πήγες για συνέντευξη; Πως σου φάνηκαν;Scorpion311 wrote:90 λεπτα min περιπου, θα πρεπει να παρεις τραμ οποτε πρεπει να βγεις παραλια...
Πρακτική Άσκηση
- OuterHeaven
- byte level
Re: πρακτική
- campbell's
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
γιατί μέχρι μεθαύριο?OuterHeaven wrote:Για MDATA θέλω και γω να μάθω. Συγκεκριμένα, ξέρει κανένας πόση ώρα παίρνει να πας εκεί από κέντρο; Επειδή είναι αρκετά μακριά... Επίσης, για συνέντευξη μπορούμε μέχρι μεθαύριο, Παρασκευή; Μετά τέλος;Scorpion311 wrote:μπορει καποιος που εχει δουλεψει ή γνωριζει οτιδηποτε για τις
Focus on group -
MDATA -
greek internet marketing?!

Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
- OuterHeaven
- byte level
Και γω 2 έχω λάβει. Μην αγχώνεσαι, απλά το είπα επειδή όλες οι εταιρείες έχουν για προτιμώμενη ημερομηνία έναρξης την 1η Οκτώβρη, οπότε υπέθεσα ότι μπορούμε να πάμε για συνέντευξη μέχρι την Παρασκευή.campbell's wrote:γιατί μέχρι μεθαύριο?OuterHeaven wrote:Για MDATA θέλω και γω να μάθω. Συγκεκριμένα, ξέρει κανένας πόση ώρα παίρνει να πας εκεί από κέντρο; Επειδή είναι αρκετά μακριά... Επίσης, για συνέντευξη μπορούμε μέχρι μεθαύριο, Παρασκευή; Μετά τέλος;Scorpion311 wrote:μπορει καποιος που εχει δουλεψει ή γνωριζει οτιδηποτε για τις
Focus on group -
MDATA -
greek internet marketing?!επειδή αρχίζουν τα μαθήματα από δευτέρα εννοείς?ελπίζω να μην ισχύει αυτό. έχω λάβει μόνο 2 προσκλήσεις για συνέντευξη
- campbell's
- Kilobyte level
γενικά, στις εταιρίες που σας κάλεσαν για συνέντευξη πήρατε εσείς τηλέφωνο ή σας πήραν?OuterHeaven wrote:Και γω 2 έχω λάβει. Μην αγχώνεσαι, απλά το είπα επειδή όλες οι εταιρείες έχουν για προτιμώμενη ημερομηνία έναρξης την 1η Οκτώβρη, οπότε υπέθεσα ότι μπορούμε να πάμε για συνέντευξη μέχρι την Παρασκευή.campbell's wrote:Scorpion311 wrote:μπορει καποιος που εχει δουλεψει ή γνωριζει οτιδηποτε για τις
Focus on group -
MDATA -
greek internet marketing?!
γιατί μέχρι μεθαύριο?επειδή αρχίζουν τα μαθήματα από δευτέρα εννοείς?ελπίζω να μην ισχύει αυτό. έχω λάβει μόνο 2 προσκλήσεις για συνέντευξη
πόσες πήρατε και πόσες σας πήραν?
- OuterHeaven
- byte level
Από τη μία πήρα email και η άλλη με πήρε τηλέφωνο στο κινητό. Εγώ δεν πήρα καμία.campbell's wrote:γενικά, στις εταιρίες που σας κάλεσαν για συνέντευξη πήρατε εσείς τηλέφωνο ή σας πήραν?
πόσες πήρατε και πόσες σας πήραν?
Ούτε εγώ πήρα κάποια τηλέφωνο όλες επικοινώνησαν οι ίδιες μαζί μου .Πάντως αν σε ενδιαφέρει κάποια εταιρεία και δεν έχεις κάποια άλλη εναλλακτική δε χάνεις κάτι να την πάρεις εσύ τηλέφωνο .
- Scorpion311
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
AM ΙΚΑ βγαζουμε μονοι μας ή τα βγαζει η σχολη με ολα αυτα τα χαρτια που τους παμε?
- enum21
- Venus Former Team Member
Λες να έτρεχε η σχολή?Scorpion311 wrote:AM ΙΚΑ βγαζουμε μονοι μας ή τα βγαζει η σχολη με ολα αυτα τα χαρτια που τους παμε?

Μόνος σου βγάζεις.

- Scorpion311
- Kilobyte level
ειπα μπας και..!!! αλλη μια ερητηση, οσοι εχετε αρχισει, τι κανετε? τι σας εχουν αναθεσει?
edit: Τα χρηματα ποσα ειναι? το πηγαν στα μισα ή οχι?
- campbell's
- Kilobyte level
Είναι 170€ το μήνα.Scorpion311 wrote:ειπα μπας και..!!! αλλη μια ερητηση, οσοι εχετε αρχισει, τι κανετε? τι σας εχουν αναθεσει?
Κ εγώ θα ήθελα να μάθω με τι ασχολούνται όσοι ξεκίνησαν..
- Scorpion311
- Kilobyte level
680 οι 4..? βρηκε τα λευτα τις η τροικα, το λυσαμε το προβλημα μας... 2η μερα ακομη και ασχολουμαστε με φβ twitter share και τετοιες ιστοριες.. ελπιζω να ειναι η χαλαρωτητα της αρχης, και στο μελλον να κανουμε τιποτε με develop ....
Καλησπέρα,
Μπορεί να έχει ρωτήσει κάποιος παλαιότερα αλλά ξέρει κανείς αν θέλω να κάνω καλοκαιρινή πρακτική δηλώνω λογικά την πρακτική στο εαρινό εξάμηνο?
Μπορεί να έχει ρωτήσει κάποιος παλαιότερα αλλά ξέρει κανείς αν θέλω να κάνω καλοκαιρινή πρακτική δηλώνω λογικά την πρακτική στο εαρινό εξάμηνο?
Το δηλώνεις κάπου στον Μάιο νομίζω, θα σου έρθει και mail οπότε μην ανησυχείς.georginaj wrote:Καλησπέρα,
(Για το εαρινό εξάμηνο οι δηλώσεις γίνονται νωρίτερα)
Δεν εννοώ τη δήλωση για πρακτική αυτή καθ´αυτή αλλά σαν μάθημα , για να μπεί ο βαθμός τη δηλώνω στη δήλωση μαθημάτων εαρινού ή αφού ολοκληρωθεί η πρακτική οπότε στη δήλωση μαθημάτων του επόμενου χειμερινού;
-
- Kilobyte level
Τη πρακτική τη δηλώνεις ως μάθημα ελεύθερης επιλογής μαζι με όλα τα υπόλοιπα μαθήματα που θα δηλώσεις στο εαρινό 6μηνο..Απλά μετά περιμένεις να βγει η ανακοίνωση της πρακτικής για είτε εαρινό 6μηνο είτε για τους καλοκαιρινούς μήνες και ακολουθείς τις οδηγίες που θα δοθούν...Σίγουρα πρώτα κάνεις δήλωση και μετά κάνεις τη πρακτική!Ο βαθμός αν τη κάνεις το καλοκαίρι φαίνεται στα αποτελέσματα Σεπτεμβρίου άλλωστε...georginaj wrote:Δεν εννοώ τη δήλωση για πρακτική αυτή καθ´αυτή αλλά σαν μάθημα , για να μπεί ο βαθμός τη δηλώνω στη δήλωση μαθημάτων εαρινού ή αφού ολοκληρωθεί η πρακτική οπότε στη δήλωση μαθημάτων του επόμενου χειμερινού;
thanks!
- Scorpion311
- Kilobyte level
Καλημερα, δικαιουμαστε βιβιαριο ΙΚΑ? Θελω να κανω μαγνητικες, και κανουν 300 η μια.... οποτε καιγομαι να μαθω..SOS! Αν ναι, τι χρειαζεται να εχω μαζι.. 

- campbell's
- Kilobyte level
με την πρακτική ασφαλίζεσαι μόνο για περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια της εργασίας σου. παραμένεις στην ασφάλεια των γονιών σου.Scorpion311 wrote:Καλημερα, δικαιουμαστε βιβιαριο ΙΚΑ? Θελω να κανω μαγνητικες, και κανουν 300 η μια.... οποτε καιγομαι να μαθω..SOS! Αν ναι, τι χρειαζεται να εχω μαζι..
κοίταξε κάπου αλλού εδώ στο φόρουμ, αν δεν κάνω λάθος, έλεγαν ότι μπορείς να ασφαλιστείς ως φοιτητής. δεν ξέρω ακριβώς να σου πω.
- Scorpion311
- Kilobyte level
το θέμα είναι ότι δεν έχω ασφάλεια από τους γονείς μου.. :/
θα κοιτάξω, ευχαριστω
θα κοιτάξω, ευχαριστω
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Όχι παιδιά, άπαξ και τελειώσει η πρακτική παραμένεις ασφαλισμένος στον ΙΚΑ, δεν είσαι πια ασφαλισμένος στους γονείς σου. Βέβαια δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα προστατευόμενα μέλη(νέοι έως 25 ετών?). Στο ΙΚΑ για να έχεις ιατρική περίθαλψη/βιβλίαριο υγείας πρέπει να έχεις επάρκεια στα ένσημα πράγμα που ΔΕΝ σου προσφέρει η πρακτική. Νομίζω πρέπει να έχεις 6 μήνες ένσημα, κάτι τέτοιο. Τώρα με τον ΟΑΕΔ παίζουν πολλά. Πολλοί πάνε με τα ένσημα τους και αποκρύπτουν ότι είναι φοιτητές και βγάζουν κάρτα ανεργίας και σε 2 μήνες και βιβλιάριο υγείας από εκεί(με το νόμο των ανέργων). Γενικά όμως οι περισσότεροι είναι στον αέρα μετά την πρακτική και μέχρι να ξαναβρούν δουλειά.
- enum21
- Venus Former Team Member
Ξέρω ότι και η σχολή προσφέρει υγειονομική περίθαλψη και από όσα λέει στο site αν είσαι κάτοχος του φοιτητικού βιβλιαρίου, είναι δωρεάν. Μπορείς να τσεκάρεις και αυτό.Scorpion311 wrote:Καλημερα, δικαιουμαστε βιβιαριο ΙΚΑ? Θελω να κανω μαγνητικες, και κανουν 300 η μια.... οποτε καιγομαι να μαθω..SOS! Αν ναι, τι χρειαζεται να εχω μαζι..

- campbell's
- Kilobyte level
Μπράβο, κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κ εγώ.enum21 wrote:Ξέρω ότι και η σχολή προσφέρει υγειονομική περίθαλψη και από όσα λέει στο site αν είσαι κάτοχος του φοιτητικού βιβλιαρίου, είναι δωρεάν. Μπορείς να τσεκάρεις και αυτό.Scorpion311 wrote:Καλημερα, δικαιουμαστε βιβιαριο ΙΚΑ? Θελω να κανω μαγνητικες, και κανουν 300 η μια.... οποτε καιγομαι να μαθω..SOS! Αν ναι, τι χρειαζεται να εχω μαζι..
Αυτό εννοούσα.

Δεν νομίζω να ασφαλίζεσαι στο ΙΚΑ μετά την πρακτική. Απλώς παίρνεις ΑΜ για να σε ασφαλισουν κατά τη διάρκεια της πρακτικής. Η ασφάλεια από τους γονείς σου λήγει στα 24, νομίζω. Ανεξάρτητα από πρακτική κτλ