Πτυχιακή εξεταστική
- spirto82
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Πτυχιακή εξεταστική
Βασικά να ρωτήσω και εγώ κάτι : Η πτυχιακή εξεταστική, πλέον ισχύει για N>4 και εφόσον χρωστάς το πολύ 2 μαθήματα που τα είχες δώσει και είχες πάρει τουλάχιστον 2 ή έχει αλλάξει κάτι λόγω του νέου νόμου του υπουργείου;
Αν ξέρει κάποιος , ας πει , με ενδιαφέρει και μέναjanet wrote:Να ρωτήσω κάτι? βέβαια αν θέλει κάποιος απαντάει.Έχει δώσει κανείς πτυχιακή εξεταστική με Κωνσταντόπουλο ? Εννοιολογική μοντελοποίηση συγκεκριμένα γιατί δεν πέρασα ούτε σεπτέμβρη και απλά θέλω να δω αν είναι πιο επιεικής ,θέματα και τα λοιπά.

-- I am the master of my fate; I am the captain of my soul. --
- mxsar.opa
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Newsletter!
Ρώτησα την Παρασκευή αν αποφασίστηκε κάτι.
Μου είπαν ότι περίμεναν ακόμα 3 μαθήματα και να υπολογίζουμε την εβδομάδα 26-30/11. Αν αργήσουν κι άλλο τα μαθήματα μπορεί να πάει και την εβδομάδα 3-7/12 γιατί πρέπει να δοθεί κάποιος χρόνος να κάνουμε και τις αιτήσεις όσοι θα συμμετέχουμε. ΑΛΛΑ μου είπαν ότι πρέπει να δουν και τι θα γίνει με το νέο νόμο, που λέει ότι η πτυχιακή εξεταστική είναι το Φλεβάρη (απ'ο,τι κατάλαβα ήταν λίγο στο ψάξιμο τι θα γίνει μ'αυτο).
Οπότε το αρχικό σχέδιο είναι για 26-30/11, προετοιμαστείτε για τότε
Μου είπαν ότι περίμεναν ακόμα 3 μαθήματα και να υπολογίζουμε την εβδομάδα 26-30/11. Αν αργήσουν κι άλλο τα μαθήματα μπορεί να πάει και την εβδομάδα 3-7/12 γιατί πρέπει να δοθεί κάποιος χρόνος να κάνουμε και τις αιτήσεις όσοι θα συμμετέχουμε. ΑΛΛΑ μου είπαν ότι πρέπει να δουν και τι θα γίνει με το νέο νόμο, που λέει ότι η πτυχιακή εξεταστική είναι το Φλεβάρη (απ'ο,τι κατάλαβα ήταν λίγο στο ψάξιμο τι θα γίνει μ'αυτο).

Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Νομίζω πώς ο έκτακτος νόμος για εξεταστική το Φλεβάρη είναι κάτι διαφορετικό από την πτυχιακή εξεταστική. Δηλαη νομίζω ο νόμος δεν θέτει προϋποθέσεις του στυλ να χρωστάς μόνο 2 μαθήματα και να έχεις γράψει τουλάχιστον 2.5 όπως η πτυχιακή εξεταστική.
Ξέρει κανείς που ακριβώς θα αναρτηθούν τα ονόματα και οι αιτήσεις;mxsar.opa wrote:Newsletter!
- spirto82
- Kilobyte level
Αν κατάλαβα καλά .... βγαίνει ανακοίνωση με τα ονόματα όσων δικαιούνται να συμμετάσχουν;mike90 wrote:Ξέρει κανείς που ακριβώς θα αναρτηθούν τα ονόματα και οι αιτήσεις;mxsar.opa wrote:Newsletter!
- mxsar.opa
- Mbyte level
@mike90: Μου είπαν ότι θα ανακοινωθούν στο site του τμήματος. Πηγαίνω στη σχολή, και έξω από τη γραμματεία να ανακοινωθούν, θα ενημερώσω εδώ.
@spirto82: Ναι, η γραμματεία καθορίζει ποιοι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ανάλογα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Αλλά και κάποιο λάθος να κάνουν, αν πας και τους εξηγήσεις, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να το διορθώσουν, πάντα μου φαίνονται πολύ συζητήσιμοι.
@spirto82: Ναι, η γραμματεία καθορίζει ποιοι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ανάλογα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Αλλά και κάποιο λάθος να κάνουν, αν πας και τους εξηγήσεις, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να το διορθώσουν, πάντα μου φαίνονται πολύ συζητήσιμοι.
Last edited by mxsar.opa on Mon Nov 12, 2012 12:41 pm, edited 1 time in total.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
Ok. Αναμένουμε τότε.mxsar.opa wrote:@mike90: Μου είπαν ότι θα ανακοινωθούν στο site του τμήματος. Πηγαίνω στη σχολή, και έξω από τη γραμματεία να ανακοινωθούν, θα ενημερώσω εδώ.
@spirto82: Ναι, η γραμματεία καθορίζει ποιοι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ανάλογα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Αλλά και κάποιο λάθος να κάνουν, αν πας και τους εξηγήσεις, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να το διορθώσουν, πάντα μου φαίνονται πολλοί συζητήσιμοι.
καλησπέρα,
έχουμε κάποιο νεότερο για την πτυχιακή εξεταστική;
αυριο και μεχρι το σάββατο η σχόλη θα είναι κλειστή.
θα είναι κάποιος στην γραμματεία να ρωτήσουμε για κάνα νεότερο; γιατί κοντεύει κιόλας αν είναι για 26-30.
έχουμε κάποιο νεότερο για την πτυχιακή εξεταστική;
αυριο και μεχρι το σάββατο η σχόλη θα είναι κλειστή.
θα είναι κάποιος στην γραμματεία να ρωτήσουμε για κάνα νεότερο; γιατί κοντεύει κιόλας αν είναι για 26-30.
παίρνω τηλέφωνο στην γραμματεία και δεν το σηκώνουν και απο την ηλεκτρονική γραμματεία
βρήκα οτι η οργάνωση συστημάτων υπολογιστών δεν έχει ανακοινώσει αποτελέσματα για Σεπτέμβρη.
Άρα να θεωρούμε σχεδόν σίγουρο οτι η επαναληπτική εξεταστική θα παεί την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρη;;
βρήκα οτι η οργάνωση συστημάτων υπολογιστών δεν έχει ανακοινώσει αποτελέσματα για Σεπτέμβρη.
Άρα να θεωρούμε σχεδόν σίγουρο οτι η επαναληπτική εξεταστική θα παεί την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρη;;
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Έχει ανακοινώσει.george18 wrote:παίρνω τηλέφωνο στην γραμματεία και δεν το σηκώνουν και απο την ηλεκτρονική γραμματεία
Μάλλον δεν τα έχει περάσει γραμματεία.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
οπότε ποια είναι τα μαθήματα που περιμένουν ακόμα; εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί στην ηλεκτρονική γραμματεία λογικα 3-7 θα δώσουμε.ε;
Βγήκε καμμία ανακοίνωση πότε πρέπει να κάνουμε δήλωση
Στο site του τμήματος δεν βλέπω κάτι ....

Στο site του τμήματος δεν βλέπω κάτι ....
- ismael blanco
- Kilobyte level
Λογικα η ανακοινωση θα βγει μολις δωθουνε ολοι οι βαθμοι της εξεταστικης σεπτεμβριου στη γραμματεια....Αναμενουμε ακομα! 

Live your dreams...
Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο νέο, οπότε να θεωρούμε οτι θα δώσουμε 3-7 Δεκεμβρίου;
-
- bit level
Δεν ξέρω αν είναι ενημερωμένο αλλά σύμφωνα με το foroum (αποτελέσματα εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2012) εκκρεμούν αποτελέσματα άλλων 3 μαθημάτων...Λογικά, δεν θα πάει τουλάχιστον για Δεκέμβρη;;
Εχουμε κανενα νεοτερο?Ελπιζω παντως να μην μας το πουν τελευταια στιγμη..
Εκτός απο Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων τι αλλα μαθήματα δεν βγήκανε ακόμη 

Εαν αναφέρεσαι στην σχεδιαση ψηφιακών συστημάτων του Β' εξαμήνου έχει αποτελέσματα στην ηλεκτρονική γραμματεια
-----------------------
-----------------------
Ρώτησα σήμερα και μου είπαν οτι κάποια μαθήματα ακόμα δεν έχουν δώσει αποτελέσματα. Ο γραμματέας μου είπε οτι αν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μέχρι και αυριο τότε μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία και να πραγματοποιηθεί η εξέταση στα τέλη Νοεμβρίου. Μου είπε οτι δεν μπορεί να μου απαντήσει με βεβαιότητα για το ποτε θα γίνει αλλα θεωρεί πιθανές ημερομηνίες 29 με 30 Νοεμβρίου. Αν αργήσουν κανα δυο μέρες να δώσουν αποτελέσματα να περιμένουμε αρχές Δεκεμβρη.gakisnyo wrote:Εχουμε κανενα νεοτερο?Ελπιζω παντως να μην μας το πουν τελευταια στιγμη..
Νόμιζα δεν είχε βγει γιατί δεν αναφέρεται στη λίστα με τα μαθήματα που έχουνε βγει οι βαθμοί...george18 wrote:Εαν αναφέρεσαι στην σχεδιαση ψηφιακών συστημάτων του Β' εξαμήνου έχει αποτελέσματα στην ηλεκτρονική γραμματεια
-
- bit level
Πήρα τηλέφωνο σήμερα στη γραμματεία για να ρωτήσω και μου απάντησαν ότι, αν όχι αυτήν την εβδομάδα, την άλλη θα γίνουν οι αιτήσεις.
Baggelitsa wrote:Πήρα τηλέφωνο σήμερα στη γραμματεία για να ρωτήσω και μου απάντησαν ότι, αν όχι αυτήν την εβδομάδα, την άλλη θα γίνουν οι αιτήσεις.
Πήρα κι εγω και μου είπαν και μενα αυτο. Όπως και οτι ένα μαθημα μένει να δώσει αποτελέσματα.
Ρώτησες πότε θα πράγματοποιηθεί η εξέταση περίπου;