Πτυχιακή εξεταστική

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
spirto82
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Πτυχιακή εξεταστική

Post by spirto82 » Thu Nov 08, 2012 1:38 pm

Βασικά να ρωτήσω και εγώ κάτι : Η πτυχιακή εξεταστική, πλέον ισχύει για N>4 και εφόσον χρωστάς το πολύ 2 μαθήματα που τα είχες δώσει και είχες πάρει τουλάχιστον 2 ή έχει αλλάξει κάτι λόγω του νέου νόμου του υπουργείου;
mirella
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by mirella » Thu Nov 08, 2012 3:52 pm

janet wrote:Να ρωτήσω κάτι? βέβαια αν θέλει κάποιος απαντάει.Έχει δώσει κανείς πτυχιακή εξεταστική με Κωνσταντόπουλο ? Εννοιολογική μοντελοποίηση συγκεκριμένα γιατί δεν πέρασα ούτε σεπτέμβρη και απλά θέλω να δω αν είναι πιο επιεικής ,θέματα και τα λοιπά.
Αν ξέρει κάποιος , ας πει , με ενδιαφέρει και μένα :-D
-- I am the master of my fate; I am the captain of my soul. --
mxsar.opa
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by mxsar.opa » Sun Nov 11, 2012 6:26 pm

Newsletter!

Ρώτησα την Παρασκευή αν αποφασίστηκε κάτι.
Μου είπαν ότι περίμεναν ακόμα 3 μαθήματα και να υπολογίζουμε την εβδομάδα 26-30/11. Αν αργήσουν κι άλλο τα μαθήματα μπορεί να πάει και την εβδομάδα 3-7/12 γιατί πρέπει να δοθεί κάποιος χρόνος να κάνουμε και τις αιτήσεις όσοι θα συμμετέχουμε. ΑΛΛΑ μου είπαν ότι πρέπει να δουν και τι θα γίνει με το νέο νόμο, που λέει ότι η πτυχιακή εξεταστική είναι το Φλεβάρη (απ'ο,τι κατάλαβα ήταν λίγο στο ψάξιμο τι θα γίνει μ'αυτο).

Οπότε το αρχικό σχέδιο είναι για 26-30/11, προετοιμαστείτε για τότε ;)
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Sun Nov 11, 2012 7:55 pm

Νομίζω πώς ο έκτακτος νόμος για εξεταστική το Φλεβάρη είναι κάτι διαφορετικό από την πτυχιακή εξεταστική. Δηλαη νομίζω ο νόμος δεν θέτει προϋποθέσεις του στυλ να χρωστάς μόνο 2 μαθήματα και να έχεις γράψει τουλάχιστον 2.5 όπως η πτυχιακή εξεταστική.
mike90
bit level
bit level

Post by mike90 » Mon Nov 12, 2012 2:38 am

mxsar.opa wrote:Newsletter!

Μου είπαν ότι περίμεναν ακόμα 3 μαθήματα και να υπολογίζουμε την εβδομάδα 26-30/11. Αν αργήσουν κι άλλο τα μαθήματα μπορεί να πάει και την εβδομάδα 3-7/12 γιατί πρέπει να δοθεί κάποιος χρόνος να κάνουμε και τις αιτήσεις όσοι θα συμμετέχουμε. ΑΛΛΑ μου είπαν ότι πρέπει να δουν και τι θα γίνει με το νέο νόμο, που λέει ότι η πτυχιακή εξεταστική είναι το Φλεβάρη (απ'ο,τι κατάλαβα ήταν λίγο στο ψάξιμο τι θα γίνει μ'αυτο).

Ξέρει κανείς που ακριβώς θα αναρτηθούν τα ονόματα και οι αιτήσεις;
spirto82
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by spirto82 » Mon Nov 12, 2012 5:28 am

mike90 wrote:
mxsar.opa wrote:Newsletter!

Ξέρει κανείς που ακριβώς θα αναρτηθούν τα ονόματα και οι αιτήσεις;
Αν κατάλαβα καλά .... βγαίνει ανακοίνωση με τα ονόματα όσων δικαιούνται να συμμετάσχουν;
mxsar.opa
Mbyte level
Mbyte level

Post by mxsar.opa » Mon Nov 12, 2012 10:55 am

@mike90: Μου είπαν ότι θα ανακοινωθούν στο site του τμήματος. Πηγαίνω στη σχολή, και έξω από τη γραμματεία να ανακοινωθούν, θα ενημερώσω εδώ.

@spirto82: Ναι, η γραμματεία καθορίζει ποιοι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ανάλογα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Αλλά και κάποιο λάθος να κάνουν, αν πας και τους εξηγήσεις, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να το διορθώσουν, πάντα μου φαίνονται πολύ συζητήσιμοι.
Last edited by mxsar.opa on Mon Nov 12, 2012 12:41 pm, edited 1 time in total.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
mike90
bit level
bit level

Post by mike90 » Mon Nov 12, 2012 12:28 pm

mxsar.opa wrote:@mike90: Μου είπαν ότι θα ανακοινωθούν στο site του τμήματος. Πηγαίνω στη σχολή, και έξω από τη γραμματεία να ανακοινωθούν, θα ενημερώσω εδώ.

@spirto82: Ναι, η γραμματεία καθορίζει ποιοι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ανάλογα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Αλλά και κάποιο λάθος να κάνουν, αν πας και τους εξηγήσεις, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να το διορθώσουν, πάντα μου φαίνονται πολλοί συζητήσιμοι.
Ok. Αναμένουμε τότε.
george18
bit level
bit level

Post by george18 » Wed Nov 14, 2012 12:24 am

καλησπέρα,
έχουμε κάποιο νεότερο για την πτυχιακή εξεταστική;
αυριο και μεχρι το σάββατο η σχόλη θα είναι κλειστή.
θα είναι κάποιος στην γραμματεία να ρωτήσουμε για κάνα νεότερο; γιατί κοντεύει κιόλας αν είναι για 26-30.
george18
bit level
bit level

Post by george18 » Thu Nov 15, 2012 11:28 am

παίρνω τηλέφωνο στην γραμματεία και δεν το σηκώνουν και απο την ηλεκτρονική γραμματεία
βρήκα οτι η οργάνωση συστημάτων υπολογιστών δεν έχει ανακοινώσει αποτελέσματα για Σεπτέμβρη.
Άρα να θεωρούμε σχεδόν σίγουρο οτι η επαναληπτική εξεταστική θα παεί την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρη;;
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Thu Nov 15, 2012 11:46 am

george18 wrote:παίρνω τηλέφωνο στην γραμματεία και δεν το σηκώνουν και απο την ηλεκτρονική γραμματεία
βρήκα οτι η οργάνωση συστημάτων υπολογιστών δεν έχει ανακοινώσει αποτελέσματα για Σεπτέμβρη.
Άρα να θεωρούμε σχεδόν σίγουρο οτι η επαναληπτική εξεταστική θα παεί την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρη;;
Έχει ανακοινώσει.
Μάλλον δεν τα έχει περάσει γραμματεία.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
george18
bit level
bit level

Post by george18 » Thu Nov 15, 2012 12:25 pm

οπότε ποια είναι τα μαθήματα που περιμένουν ακόμα; εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί στην ηλεκτρονική γραμματεία λογικα 3-7 θα δώσουμε.ε;
absnk
byte level
byte level

Post by absnk » Thu Nov 15, 2012 12:44 pm

Βγήκε καμμία ανακοίνωση πότε πρέπει να κάνουμε δήλωση :?:
Στο site του τμήματος δεν βλέπω κάτι ....
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Thu Nov 15, 2012 1:03 pm

Λογικα η ανακοινωση θα βγει μολις δωθουνε ολοι οι βαθμοι της εξεταστικης σεπτεμβριου στη γραμματεια....Αναμενουμε ακομα! ;)
Live your dreams...
george18
bit level
bit level

Post by george18 » Sat Nov 17, 2012 6:17 pm

Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο νέο, οπότε να θεωρούμε οτι θα δώσουμε 3-7 Δεκεμβρίου;
Baggelitsa
bit level
bit level

Post by Baggelitsa » Sun Nov 18, 2012 9:41 pm

Δεν ξέρω αν είναι ενημερωμένο αλλά σύμφωνα με το foroum (αποτελέσματα εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2012) εκκρεμούν αποτελέσματα άλλων 3 μαθημάτων...Λογικά, δεν θα πάει τουλάχιστον για Δεκέμβρη;;
gakisnyo
byte level
byte level
Academic status: 4th year

Post by gakisnyo » Mon Nov 19, 2012 6:50 pm

Εχουμε κανενα νεοτερο?Ελπιζω παντως να μην μας το πουν τελευταια στιγμη..
absnk
byte level
byte level

Post by absnk » Mon Nov 19, 2012 7:44 pm

Εκτός απο Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων τι αλλα μαθήματα δεν βγήκανε ακόμη :?:
george18
bit level
bit level

Post by george18 » Mon Nov 19, 2012 9:47 pm

Εαν αναφέρεσαι στην σχεδιαση ψηφιακών συστημάτων του Β' εξαμήνου έχει αποτελέσματα στην ηλεκτρονική γραμματεια
-----------------------
gakisnyo wrote:Εχουμε κανενα νεοτερο?Ελπιζω παντως να μην μας το πουν τελευταια στιγμη..
Ρώτησα σήμερα και μου είπαν οτι κάποια μαθήματα ακόμα δεν έχουν δώσει αποτελέσματα. Ο γραμματέας μου είπε οτι αν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μέχρι και αυριο τότε μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία και να πραγματοποιηθεί η εξέταση στα τέλη Νοεμβρίου. Μου είπε οτι δεν μπορεί να μου απαντήσει με βεβαιότητα για το ποτε θα γίνει αλλα θεωρεί πιθανές ημερομηνίες 29 με 30 Νοεμβρίου. Αν αργήσουν κανα δυο μέρες να δώσουν αποτελέσματα να περιμένουμε αρχές Δεκεμβρη.
absnk
byte level
byte level

Post by absnk » Mon Nov 19, 2012 11:16 pm

george18 wrote:Εαν αναφέρεσαι στην σχεδιαση ψηφιακών συστημάτων του Β' εξαμήνου έχει αποτελέσματα στην ηλεκτρονική γραμματεια
Νόμιζα δεν είχε βγει γιατί δεν αναφέρεται στη λίστα με τα μαθήματα που έχουνε βγει οι βαθμοί...
Baggelitsa
bit level
bit level

Post by Baggelitsa » Tue Nov 20, 2012 10:24 am

Πήρα τηλέφωνο σήμερα στη γραμματεία για να ρωτήσω και μου απάντησαν ότι, αν όχι αυτήν την εβδομάδα, την άλλη θα γίνουν οι αιτήσεις.
george18
bit level
bit level

Post by george18 » Tue Nov 20, 2012 10:54 am

Baggelitsa wrote:Πήρα τηλέφωνο σήμερα στη γραμματεία για να ρωτήσω και μου απάντησαν ότι, αν όχι αυτήν την εβδομάδα, την άλλη θα γίνουν οι αιτήσεις.

Πήρα κι εγω και μου είπαν και μενα αυτο. Όπως και οτι ένα μαθημα μένει να δώσει αποτελέσματα.
Ρώτησες πότε θα πράγματοποιηθεί η εξέταση περίπου;
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”