Πόσο εύκολα ξεχνάς όσα έχεις ήδη πει. Είσαι τυχερός που διέγραψαν το σχόλιο σου. Αλλιώς και εγώ μπορούσα να σου κάνω πλάκα τώρα. Αλλά είδες διαφορά όμως?! Εσύ κρατάς ιστορικό απ'τα μηνύματα άλλων,γιατί το παραδέχτηκες άλλωστε...δεν έχεις ζωή. Εγώ όμως εφαρμόζω την τακτική στ@δισμού. Κοινώς,αγνόησα το κατεβατό σου. Και επίσης,άμα ήθελα θα μπορούσα να σου πω και άλλα,επειδή με προκάλεσες. Το ξύλο δεν έχει σχέση με το σεξ. Αλλά και πάλι τα είπα όλα αυτά επειδή με είχες εκνευρίσει και δεν πρόκειται να πάρω τίποτα πίσω.ala_mages wrote:δεν είναι θέμα άρρωστου μυαλού είναι απλή επαγωγή:thephilosopher wrote: Είσαι τρολ πέρα από κάθε φαντασία. Η εικόνα σου μιλάει από μόνη της. Πως κατάφερες να συνδέσεις τον Τουμπή με το σεξ,μόνο το δικό σου άρρωστο μυαλό ξέρει. Δεν το παίζει κανείς άντρας εδώ μέσα. Αν θυμάμαι καλά,εσύ άρχιζες να το παίζεις μάγκας με το να με υποτιμάς,και απέτυχες παταγωδώς γράφοντας ένα ολόκληρο κείμενο αποκλειστικά για μένα. Μην με σκέφτεσαι τόσο πολύ και καεί ο εγκέφαλος σου ρε.
thephilosopher says to ala_mages:
1) φλωράκο πίσω από την οθόνη σου
2) είσαι τυχερός που δεν είσαι έξω να ψάχνεις τα δόντια σου
3)είσαι μια τρίχα από τα @@ μου, sorry ούτε το δεξί μου @@
από 1-2-3 ====> thephilosopher γ@μ@ει και δέρνει
αυτήν την συλλογιστική ακολούθησα και γι αυτό έφτασα στο σεξ : γ@μ@ει ===> σεξ
διόρθωσε με άμα κάνω λάθος
@bstrds Όταν βλέπεις ότι δεν ασχολούμαι μαζί σου και σε γράφω κανονικά,τότε τι το συνεχίζεις? Όρθιον ζώον. Άλλος ένας που μιλάει μόνος του.