Yolo,let s turn our swag on

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
thephilosopher
byte level
byte level
Re: Yolo,let s turn our swag on

Post by thephilosopher » Tue Jun 25, 2013 12:17 am

ala_mages wrote:
thephilosopher wrote: Είσαι τρολ πέρα από κάθε φαντασία. Η εικόνα σου μιλάει από μόνη της. Πως κατάφερες να συνδέσεις τον Τουμπή με το σεξ,μόνο το δικό σου άρρωστο μυαλό ξέρει. Δεν το παίζει κανείς άντρας εδώ μέσα. Αν θυμάμαι καλά,εσύ άρχιζες να το παίζεις μάγκας με το να με υποτιμάς,και απέτυχες παταγωδώς γράφοντας ένα ολόκληρο κείμενο αποκλειστικά για μένα. Μην με σκέφτεσαι τόσο πολύ και καεί ο εγκέφαλος σου ρε.
δεν είναι θέμα άρρωστου μυαλού είναι απλή επαγωγή:
thephilosopher says to ala_mages:
1) φλωράκο πίσω από την οθόνη σου
2) είσαι τυχερός που δεν είσαι έξω να ψάχνεις τα δόντια σου
3)είσαι μια τρίχα από τα @@ μου, sorry ούτε το δεξί μου @@

από 1-2-3 ====> thephilosopher γ@μ@ει και δέρνει

αυτήν την συλλογιστική ακολούθησα και γι αυτό έφτασα στο σεξ : γ@μ@ει ===> σεξ

διόρθωσε με άμα κάνω λάθος
Πόσο εύκολα ξεχνάς όσα έχεις ήδη πει. Είσαι τυχερός που διέγραψαν το σχόλιο σου. Αλλιώς και εγώ μπορούσα να σου κάνω πλάκα τώρα. Αλλά είδες διαφορά όμως?! Εσύ κρατάς ιστορικό απ'τα μηνύματα άλλων,γιατί το παραδέχτηκες άλλωστε...δεν έχεις ζωή. Εγώ όμως εφαρμόζω την τακτική στ@δισμού. Κοινώς,αγνόησα το κατεβατό σου. Και επίσης,άμα ήθελα θα μπορούσα να σου πω και άλλα,επειδή με προκάλεσες. Το ξύλο δεν έχει σχέση με το σεξ. Αλλά και πάλι τα είπα όλα αυτά επειδή με είχες εκνευρίσει και δεν πρόκειται να πάρω τίποτα πίσω.

@bstrds Όταν βλέπεις ότι δεν ασχολούμαι μαζί σου και σε γράφω κανονικά,τότε τι το συνεχίζεις? Όρθιον ζώον. Άλλος ένας που μιλάει μόνος του.
Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς . . .
Πλησιάζει η παγκόσμια κυριαρχία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας...
Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΝΕΙ !

http://www.youtube.com/watch?v=4zuoyaBEkJg
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by ala_mages » Tue Jun 25, 2013 12:22 am

thephilosopher wrote: Πόσο εύκολα ξεχνάς όσα έχεις ήδη πει. Είσαι τυχερός που διέγραψαν το σχόλιο σου. Αλλιώς και εγώ μπορούσα να σου κάνω πλάκα τώρα. Αλλά είδες διαφορά όμως?!
δεν έχει διαγραφτεί κόναν: viewtopic.php?f=59&t=10395&start=44#p331289 , έλα κάνε πλάκα, κοίτα να δεις που δεν είμαι τυχερός
thephilosopher wrote: Εσύ κρατάς ιστορικό απ'τα μηνύματα άλλων,γιατί το παραδέχτηκες άλλωστε...δεν έχεις ζωή.
edit: σορρυ που η μνήμη μου καταφέρνει και θυμάται ποστ μέσα στην τελαυταία ώρα, φοβερό ιστορικό, θέλει αφοσίωση ζωής να το καταφέρεις γι αυτό και δεν έχω ζωή
thephilosopher wrote: Το ξύλο δεν έχει σχέση με το σεξ. Αλλά και πάλι τα είπα όλα αυτά επειδή με είχες εκνευρίσει και δεν πρόκειται να πάρω τίποτα πίσω.
Ελα ρε γιατί? Δηλαδή να ξέρω να φοβάμαι να βγω έξω, να φέρω παρέα?
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Jun 25, 2013 12:25 am

Image
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Tue Jun 25, 2013 12:33 am

ala_mages wrote:edit: σορρυ που η μνήμη μου καταφέρνει και θυμάται ποστ μέσα στην τελαυταία ώρα, φοβερό ιστορικό, θέλει αφοσίωση ζωής να το καταφέρεις γι αυτό και δεν έχω ζωή
Για άλλη μια φορά επιβεβαίωσες τον κανόνα. Ότι δηλαδή δεν έχεις ζωή και είσαι μέγα τρολ. Τράβα διάβασε κανένα μάθημα μπας και καταφέρεις να βγάλεις την σχολή νωρίς και άσε το Venus. Το site αυτό δεν θα σου δώσει λεφτά για να φας. Αν ισχύει η νομοθεσία περί των αιώνιων φοιτητών,τότε θα τρέχεις να κρυφτείς μετά και θα γελάμε όλοι εμείς εδώ. Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η σχολή και κοιτάς μόνο να περνάς καλά,και είσαι κάποιο από εκείνα τα παιδάκια που κάθονται στα τραπεζάκια των παρατάξεων όλη την μέρα. Αυτό μου έχεις δώσει να καταλάβω. Από ειρωνείες είσαι πρώτος,από πτυχίο όμως τίποτα,ε?
Όσο για το αν θα σε πειράξω,μην τρελένεσαι. Δεν θα σου σκιστεί κανένα καλτσόν. Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα.

Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου,γιατί είσαι απλά χάσιμο χρόνου.

chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 25, 2013 12:36 am

εχει πλακα ποσα λες χωρις να ξερεις ποιος ειναι στην αλλη ακρη (και ποσο μακρια απο την πραγματικοτητα πεφτεις)

για πες και για μενα κατι να γελασω κι εγω βραδιατικα, ειναι αδικο να γελαει μονο ο ala_mages τοση ωρα
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Tue Jun 25, 2013 12:37 am

MpoMp wrote:Image
Image

MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Jun 25, 2013 12:40 am

thephilosopher wrote: Image
Image
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
bstrds
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by bstrds » Tue Jun 25, 2013 12:48 am

url.jpeg
@shitkid
u
need
to
get
on
my
lvl
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by bstrds on Tue Jun 25, 2013 12:49 am, edited 1 time in total.
[code] _____________________________________ / You're a card which will have to be \ \ dealt with. / ------------------------------------- \ ,-^-. \ !oYo! \ /./=\.\______ ## )\/\ ||-----w|| || || Cowth Vader [/code]
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Jun 25, 2013 12:49 am

came here to give the best ending :
σύντομα στους κινηματογράφους
946975_519114294810493_1520431961_n.jpg
lathos to proigoumeno,f**k downloads folder
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Tue Jun 25, 2013 12:53 am

ΜpoMp μάστορα,check pm.

ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Tue Jun 25, 2013 12:55 am

moody wrote:came here to give the best ending :
σύντομα στους κινηματογράφους
946975_519114294810493_1520431961_n.jpg
lathos to proigoumeno,f**k downloads folder
AHAHAHHAHAHHA best cover ever.
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Jun 25, 2013 2:32 pm

Φιλοσοφερ , ρε μαν πραγματικά σε ευχαριστώ γιατί τόσο καιρό εμείς οι μετριοπαθείς χρήστες του venus είχαμε φτάσει στο αμήν με κάτι σκουπίδια σαν τον ala_mages αλλά κάνεις μας δεν είχε τα ΜΠΡΑΤΣΑ και τα @@ να βγει να τα πει όπως εσύ.

Τα ποστ σου μου άλλαξαν την ζωή και για αυτό πραγματικά σε ευχαριστώ.Κατάλαβα ότι μιας και είμαι ν>4 και αιώνιος φοιτητης ήρθε καιρός να τα παρατήσω.Θα διαλέξω άλλο επάγγελμα.Ψυχολογία π.χ , σίγουρα πιο κερδοφόρα.Επίσης διάβασα τα comments σου σε μια γκόμενα και έκανα για πρώτη φορά σεξ στα 23 μου.Μετά ένιωσα τόσο άντρας που κάπνισα ένα τσιγάρο (χωρίς νικοτίνη) και ήπια μια ολόκληρη corona.Είδα την ζωή με άλλο μάτι , ότι οι ακέραιοι vigilante που νομίζαμε ότι υπάρχουν μόνο στις ταινίες και στα βιβλια υπάρχουν τελικά και στα forums.Σε ευχαριστώ για όλα και καλή συνέχεια.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Tue Jun 25, 2013 6:27 pm

ja_the_invincible wrote:Φιλοσοφερ , ρε μαν πραγματικά σε ευχαριστώ γιατί τόσο καιρό εμείς οι μετριοπαθείς χρήστες του venus είχαμε φτάσει στο αμήν με κάτι σκουπίδια σαν τον ala_mages αλλά κάνεις μας δεν είχε τα ΜΠΡΑΤΣΑ και τα @@ να βγει να τα πει όπως εσύ.

Τα ποστ σου μου άλλαξαν την ζωή και για αυτό πραγματικά σε ευχαριστώ.Κατάλαβα ότι μιας και είμαι ν>4 και αιώνιος φοιτητης ήρθε καιρός να τα παρατήσω.Θα διαλέξω άλλο επάγγελμα.Ψυχολογία π.χ , σίγουρα πιο κερδοφόρα.Επίσης διάβασα τα comments σου σε μια γκόμενα και έκανα για πρώτη φορά σεξ στα 23 μου.Μετά ένιωσα τόσο άντρας που κάπνισα ένα τσιγάρο (χωρίς νικοτίνη) και ήπια μια ολόκληρη corona.Είδα την ζωή με άλλο μάτι , ότι οι ακέραιοι vigilante που νομίζαμε ότι υπάρχουν μόνο στις ταινίες και στα βιβλια υπάρχουν τελικά και στα forums.Σε ευχαριστώ για όλα και καλή συνέχεια.
Τα πηγαινες καλα στην αρχη αλλα στο δευτερο μερος εμεινες μεταξεταστεος.
Αναφερομουν στον συγκεκριμενο που του αρεσει να τρολαρει συνεχεια εδω μεσα και δεν κανει τιποτα αλλο απ'το να κραζει τους αλλους,και να ειναι ολη την μερα στο venus (π.χ.viewtopic.php?f=59&t=1877&start=1364#p304273),λες και αυτο θα του δωσει να φαει. Εχω και εγω φιλους και συμφοιτητες που ειναι στο τμημα μας πανω απο 4 χρονια,αλλα αυτοι ξεσκιζονται να διαβαζουν και να περνανε μαθηματα και δεν εχουν χρονο για αυτα εδω. Εσυ,προσωπικα,επειδη σε εχω δει εδω μεσα και σε ξερω,βοηθας τους φοιτητες στις οποιες αποριες εχουν και εισαι συνεπης.Οποτε δεν εισαι το ιδιο με τον αλλον τον κατεστραμμενο ala_mages.
Καλο θα ηταν να μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα αμα δεν ξερουμε τι λεμε.Και επισης,μπορεις να μου απευθυνεσαι χωρις να με ειρωνευεσαι. Το εκαναν και αλλοι και οπως ειδες και εσυ,απετυχαν. ;)
chriskin wrote:εχει πλακα ποσα λες χωρις να ξερεις ποιος ειναι στην αλλη ακρη (και ποσο μακρια απο την πραγματικοτητα πεφτεις)

για πες και για μενα κατι να γελασω κι εγω βραδιατικα, ειναι αδικο να γελαει μονο ο ala_mages τοση ωρα
Tωρα ειδα το σχολιο σου. Περιεργο ομως. Εγω ειδα αυτον να κρινει πρωτος την ζωη μου και να με κρινει γενικοτερα λες και με ξερει απο χθες.. Χμμ.. Το μονο που μενει απο μερικους απο εσας ειναι να με βγαλετε και τρελο. :smt017
Οσο για το αν γελαει ο ala μονος του,ναι,ειναι λογικο. Γιατι ειναι χάχας. Και δεν ειμαι εδω για να διασκεδαζω τον κοσμο. Αμα θες να γελασεις,να πας σε κανενα τσιρκο. Λαθος μερος διαλεξες.

Phoenix!
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Phoenix! » Tue Jun 25, 2013 8:23 pm

Αγόρια συνετιστείτε λίγο γιατί το παρακάναμε, τη συνέχεια με pm παρακαλώ...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση που είμαι σίγουρη πως θα δείξετε!
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Tue Jun 25, 2013 10:00 pm

thephilosopher wrote: Τράβα διάβασε κανένα μάθημα μπας και καταφέρεις να βγάλεις την σχολή νωρίς και άσε το Venus. Το site αυτό δεν θα σου δώσει λεφτά για να φας.
Στην πραγματικοτητα για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα o ala_mages ειναι κεραυνοπληκτος (αν λεγεται ετσι αυτο, δηλαδη θυμα κεραυνου) το οποιο του αφησε καποια αναπηρια και δεν μπορει να εργαστει, γιαυτο ισως τα λογια σου ειναι λιγο προσβλητικα και να θες να τα ξανασκεφτεις. Στην κυριολεξια το site αυτο τον ταιζει, καθε τεταρτη κανουμε εναν ερανο αγαπης προς τον συμφοιτητη μας με τροφιμα και αλλα τετοια. Τον ερανο συντονιζει ο chriskin γιαυτο απαντησε το παρακατω, πως δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι 'η τι δεν ειναι αυτος που μιλας και απευθυνεσαι μεσω ιντερνετ.

chriskin wrote:εχει πλακα ποσα λες χωρις να ξερεις ποιος ειναι στην αλλη ακρη (και ποσο μακρια απο την πραγματικοτητα πεφτεις)

"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Tue Jun 25, 2013 10:51 pm

vasilaros69 wrote:Στην πραγματικοτητα για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα o ala_mages ειναι κεραυνοπληκτος (αν λεγεται ετσι αυτο, δηλαδη θυμα κεραυνου) το οποιο του αφησε καποια αναπηρια και δεν μπορει να εργαστει, γιαυτο ισως τα λογια σου ειναι λιγο προσβλητικα και να θες να τα ξανασκεφτεις. Στην κυριολεξια το site αυτο τον ταιζει, καθε τεταρτη κανουμε εναν ερανο αγαπης προς τον συμφοιτητη μας με τροφιμα και αλλα τετοια. Τον ερανο συντονιζει ο chriskin γιαυτο απαντησε το παρακατω, πως δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι 'η τι δεν ειναι αυτος που μιλας και απευθυνεσαι μεσω ιντερνετ.
Σωπα ρε! Σοβαρα? Τι μας λες?! Το σκεφτηκες πολυ ωρα για να το πεις? Θιχτηκες και εσυ,ε,επειδη ειπα για τους αιωνιους φοιτητες? Για να ξεκαθαρισω την θεση μου,εννοουσα αυτους που ειναι πανω απο 4 χρονια στο τμημα μας και δεν ανοιγουν βιβλιο και περνανε ωρες ατελειωτες εδω μεσα. Οποιος εχει την μυγα,μυγιαζεται βεβαια... Και αντε πες οτι καποιος θα πιστεψει τις μπουρδες σου και οτι ο αλλος ειναι οντως αναπηρος..αυτο ειναι ακομα χειροτερο. Εστω και αν ειναι αναπηρος,ποιος του δινει το δικαιωμα να κρινει τις ζωες και τη νοημοσυνη των αλλων??? Και στην τελικη,δεν καταλαβαινω,γιατι τετοια υποστηριξη για το μεγαλυτερο τρολακι του forum,ala_mages. Γκομενος σας ειναι? Μερικοι εδω περα ειστε για γελια..μην πω καλυτερα...για κλαμματα.
Ειχα ζητησει απ'τον Loner,τον ΜpoMp και αλλους υπευθυνους του site να κλειδωσουν αυτο το thread,γιατι μερικοι απο εσας το εχετε πραγματικα βρωμισει με καθε ειδους απιστευτες ασυναρτησιες αδιανοητες για την κοινη λογικη! :smt012

Υ.Γ. Ο Phoenix προτεινε να το συνεχισουμε μεσω pm,οχι πως θα απανταω βεβαια,αν μου στελνετε,αλλα λεμε τωρα. Παρ'ολα αυτα,ομως εσυ προτιμησες να δωσεις συνεχεια εδω! Wrell done. :smt023

Clouseau
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Clouseau » Tue Jun 25, 2013 11:31 pm

[img]http://farm6.staticflickr.com/5007/5235518163_479fe83671_o.jpg[/img]
Exceptions, gotta catch 'em all!
Phoenix!
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Phoenix! » Wed Jun 26, 2013 12:08 am

Sorry guys, locking this thing up! Σας παρακαλώ να συνεχίσετε με pm! Εξάλλου... what are pms for?
Πάρτε και κάτι σχετικό με το αρχικό post

Link
Locked

Return to “off-topic”