Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2013-2014 στο τμήμα Πληροφορικής ΟΠΑ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Blaster
bit level
bit level
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2013-2014 στο τμήμα Πληροφορικής ΟΠΑ

Post by Blaster » Tue Oct 08, 2013 11:42 pm

Με τα κόμματα, πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα; Ουσιαστικά μου την έπεσαν 5-6 παιδιά σε 2 μέρες με ρώτησαν όνομα και είπα, με ρώτησαν τηλέφωνο και δεν έδωσα. Με στάμπαραν!; :vegeta:
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Oct 08, 2013 11:44 pm

Blaster wrote:Με τα κόμματα, πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα; Ουσιαστικά μου την έπεσαν 5-6 παιδιά σε 2 μέρες με ρώτησαν όνομα και είπα, με ρώτησαν τηλέφωνο και δεν έδωσα. Με στάμπαραν!; :vegeta:
Ναι. Αν αρχίσεις να νιώθεις διαφορετικά τα βράδια, είναι το κάλεσμα του πασπίτη να πας στην άλλη πλευρά. Προσπάθησε να κάνεις πως δεν ακούς και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πεις "ναι, 698...."
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
LaFleur
bit level
bit level
Academic status: 1st year

Post by LaFleur » Tue Oct 08, 2013 11:45 pm

Funk wrote:Τα μαθήματα γίνονται κανονικά, αλλά δεν έχουν γίνει οι εγγραφές των νεοεισαχθέντων απ' όσο ξέρω...
ελπίζω να μην γραφτώ το δεύτερο εξάμηνο στην σχολή....
Blaster
bit level
bit level

Post by Blaster » Tue Oct 08, 2013 11:50 pm

stoupeace wrote:
Blaster wrote:Με τα κόμματα, πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα; Ουσιαστικά μου την έπεσαν 5-6 παιδιά σε 2 μέρες με ρώτησαν όνομα και είπα, με ρώτησαν τηλέφωνο και δεν έδωσα. Με στάμπαραν!; :vegeta:
Ναι. Αν αρχίσεις να νιώθεις διαφορετικά τα βράδια, είναι το κάλεσμα του πασπίτη να πας στην άλλη πλευρά. Προσπάθησε να κάνεις πως δεν ακούς και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πεις "ναι, 698...."
Τώρα που το λες έχω μια δυσκολία στον ύπνο τελευταία! :shock:

Πρίζες για κινητό έχει η σχολή;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Oct 09, 2013 1:11 am

εχει καμια δεκαρια καθε ταξη αλλα ειναι σχετικα μακρια απο τις καρεκλες οι περισσοτερες (στα μεγαλα αμφιθεατρα τουλαχιστον)
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by ThOdOr1s » Thu Oct 10, 2013 12:03 am

Να καλωσορισω τα παιδια που ειναι απο φετος μαζι μας! Καλη σταδιοδρομια σας ευχομαι!
:-D :-D :-D
stoupeace wrote:
Haha! :smt005 Εγω επειδη δεν μου πηγαινε να φανω αγενης τους εδωσα το παλιο μου τηλεφωνο... Το χειροτερο ειναι οτι το παλιο μου τηλεφωνο το εχω παραδωσει και μετα απο λιγο καιρο πηρε το αυτι μου οτι το εχει καποιος αλλος, (συγκεκριμενα μια κοπελια απο τη Λυκοβρυση) so... too bad! :smt005
Elementary OS
LaFleur
bit level
bit level

Post by LaFleur » Thu Oct 10, 2013 9:00 am

ThOdOr1s wrote:Να καλωσορισω τα παιδια που ειναι απο φετος μαζι μας! Καλη σταδιοδρομια σας ευχομαι!
:-D :-D :-D
stoupeace wrote:
Haha! :smt005 Εγω επειδη δεν μου πηγαινε να φανω αγενης τους εδωσα το παλιο μου τηλεφωνο... Το χειροτερο ειναι οτι το παλιο μου τηλεφωνο το εχω παραδωσει και μετα απο λιγο καιρο πηρε το αυτι μου οτι το εχει καποιος αλλος, (συγκεκριμενα μια κοπελια απο τη Λυκοβρυση) so... too bad! :smt005
Έχω συνδημότες κομματόσκυλα??? Πω ρε φίλε που κατάντησε η Λυκόβρυση...
AmbitiousLady
byte level
byte level

Post by AmbitiousLady » Thu Oct 10, 2013 1:44 pm

++ στο post του michalis
.Από την δική μου εμπειρία και για να καταλάβετε πόσο γλοιώδεις είναι,πέρσι μου έκαναν τους φίλους,όλη την ώρα και επειδή δεν πήγα καν να ψηφίσω,φέτος ούτε γεια!Αυτό αποδεικνύει το ποιόν τους.Δεν πατάνε σε κανένα μάθημα για παρακολούθηση,αλλά τα ξέρουν όλα για τους άλλους...Πραγματικά με "ανακατεύει" όλο αυτό...πολύ περισσότερο όταν το βλέπω από παιδιά της ηλικίας μου.Περιφέρονται μες στο αμφιθέατρο,μιλάνε σε κάποιο υποψήφιο θύμα,το παίζουν πρόθυμοι και καλοί μέχρι και ΑΝ τους ψηφίσεις βεβαίως.Ταυτόχρονα το μάτι τους παίζει τριγύρω για συννενοήσεις μετά νευμάτων με "την αγέλη"...Ξέρω πολύ rage βγάζω, αλλά έχω τους λόγους μου.
Κατα τ'αλλα welcome και από μένα στους πρωτοετείς,καλή αρχή,καλή σταδιοδρομία,να κρατάτε επαφή με όλα τα μαθηματα και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
LaFleur
bit level
bit level

Post by LaFleur » Thu Oct 10, 2013 2:33 pm

AmbitiousLady wrote:++ στο post του michalis
.Από την δική μου εμπειρία και για να καταλάβετε πόσο γλοιώδεις είναι,πέρσι μου έκαναν τους φίλους,όλη την ώρα και επειδή δεν πήγα καν να ψηφίσω,φέτος ούτε γεια!Αυτό αποδεικνύει το ποιόν τους.Δεν πατάνε σε κανένα μάθημα για παρακολούθηση,αλλά τα ξέρουν όλα για τους άλλους...Πραγματικά με "ανακατεύει" όλο αυτό...πολύ περισσότερο όταν το βλέπω από παιδιά της ηλικίας μου.Περιφέρονται μες στο αμφιθέατρο,μιλάνε σε κάποιο υποψήφιο θύμα,το παίζουν πρόθυμοι και καλοί μέχρι και ΑΝ τους ψηφίσεις βεβαίως.Ταυτόχρονα το μάτι τους παίζει τριγύρω για συννενοήσεις μετά νευμάτων με "την αγέλη"...Ξέρω πολύ rage βγάζω, αλλά έχω τους λόγους μου.
Κατα τ'αλλα welcome και από μένα στους πρωτοετείς,καλή αρχή,καλή σταδιοδρομία,να κρατάτε επαφή με όλα τα μαθηματα και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
Τα πράγματα είναι έτσι και πολύ χειρότερα απ' ο,τι τα περιγράφεις. Παίζει πολύ μαύρο χρήμα από πίσω και νταλαβέρια με ανθρώπους της νύχτας. Βέβαια τα απλά μέλη δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες, είναι τα προβατάκια που κάνουν όλες τις αγγαρείες των "μεγάλων" ως απώτερο σκοπό να επωφεληθούν μεγαλοστελέχη κομμάτων. (Δεν θα πω για ρουσφέτια εντός και εκτός πανεπιστημιου... αυτά τα ξέρουν όλοι νομίζω)
Blaster
bit level
bit level

Post by Blaster » Fri Oct 11, 2013 1:38 am

Ουσιαστικά με κυνηγάνε σα βδέλλες εδώ και 3 μέρες... Μπορώ να γυρνάω απ' την άλλη όταν μου μιλάνε αλλά φήμες λένε ότι κακά πράγματα συμβαίνουν σε όσους μαλώνουν με τις παρατάξεις (π.χ. δεν περνάς τα μαθήματα)... Ισχύει κάτι τέτοιο;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Oct 11, 2013 1:42 am

μια φορα που τους ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι φροντισαν να βρεξει τη μερα που ειχα κανονισει ραντεβου κατω απο τα αστερια και μου εκαναν χαλαστρα. πραγματικη ιστορια.

(btw κανονικα μιλαω ακομα φιλικα με αρκετα μελη απο δυο παραταξεις στις οποιες εχω πει οχι. ανθρωποι ειναι, χαλαρωστε...)
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by Stayrakas » Fri Oct 11, 2013 1:53 am

Τους εχω πει οχι, στα ορια του βρισιματος.. Κοντευω για πτυχιο..μαλλον. Οποτε ηρεμησε, σε λιγο διαστημα θα τους αγνοεις και θα σε αγνοουν. Και απο το τριτο ετος δεν προκειται να ξανδεις τις φατσες τους σε αιθουσα (yei!)..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
AmbitiousLady
byte level
byte level

Post by AmbitiousLady » Fri Oct 11, 2013 8:54 am

όντως αν δεν πατήσεις καν στις εκλογές,ούτε που θα σου ξαναμιλήσουν.Και όχι δε μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σου στη σχολή.Αυτό βασίζεται αποκλειστικά σε εσένα και δώσε βάση σε αυτό που σου λέω γιατί εύκολα χάνεται η μπάλα.Aυτό λέω σε όλους τους πρωτοετείς.Παιδιά οκ χαλαρωστε λίγο από τις πανελληνιες( :smt015 ) αλλά ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ και περάστε τα βασικά(java1,2,επιστήμη,ψηφιακά) απαραίτητα στο πρώτο έτος!

όσο τώρα για τις παρατάξεις,άνθρωποι είναι,δεν είπε κανείς το αντίθετο αλλά κι εμείς είμαστε άνθρωποι και δη σκεπτόμενοι.Δε μπορούν να μας αντιμετωπίζουν ψηφοθηρικά και σαν πρόβατα που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται κάνοντας μας τους φίλους και θέλοντας να μας βοηθήσουν ανιδιοτελώς.

Αυτά από μένα καλή αρχή σε όλους τους πρωτοετείς,και ό,τι χρειάζεστε,οποιαδήποτε απορία, Google & Venus aueb!(These are your best friends now!)
:smt002
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Fri Oct 11, 2013 12:19 pm

Blaster wrote:Ουσιαστικά με κυνηγάνε σα βδέλλες εδώ και 3 μέρες... Μπορώ να γυρνάω απ' την άλλη όταν μου μιλάνε αλλά φήμες λένε ότι κακά πράγματα συμβαίνουν σε όσους μαλώνουν με τις παρατάξεις (π.χ. δεν περνάς τα μαθήματα)... Ισχύει κάτι τέτοιο;
Looool.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Fri Oct 11, 2013 4:29 pm

Blaster wrote:Ουσιαστικά με κυνηγάνε σα βδέλλες εδώ και 3 μέρες... Μπορώ να γυρνάω απ' την άλλη όταν μου μιλάνε αλλά φήμες λένε ότι κακά πράγματα συμβαίνουν σε όσους μαλώνουν με τις παρατάξεις (π.χ. δεν περνάς τα μαθήματα)... Ισχύει κάτι τέτοιο;
Κοίταξε να δεις, επειδή ξέρω πολλούς παραταξιακούς, θα σου πω απλά ότι ο μέσος παραταξιακός που ασχολείται πάνω από 2 χρόνια με αυτή την ηλιθιότητα, τελειώνει την 4ετία της κανονικής διάρκειας με το πολύ 10 περασμένα μαθήματα. Πολύ κοντινή μου φίλη που έχασε 3 χρόνια απ'τη ζωή της για να κάνει το δουλικό στην ΠΑΣΠ είναι 5ο έτος κι έχει περάσει 3 μαθήματα. Εγώ που τον ίδιο καιρό έβγαινα, πήγαινα ταξίδια και ασχολιόμουν και λίγο με τη σχολή, έχω περάσει σχεδόν 30. Κάποιος άλλος που ασχολήθηκε πιο σοβαρά με τη σχολή από μένα τώρα έχει πτυχίο και είναι ήδη σε μεταπτυχιακό. Με πλήρη συνείδηση θέλω να σε ρωτήσω αν θα εμπιστευόσουν περισσότερο τον 3ο ή τον 1ο για να σου λύσει απορίες για τη σχολή. Εγώ νομίζω ότι αν η συμβουλή των παραταξιακών πραγματικά σου ήταν απαραίτητη (και θα ξεπληρωνόταν εννοείται με μία ψήφο), τότε θα είχε βοηθήσει και τους ίδιους να περάσουν κάτι παραπάνω από 10-15 εύκολα και παπαγαλίστικα μαθήματα. Ορισμένοι απ'αυτούς είναι αρκετά χαζοί για να πιστεύουν ότι θυσιάζονται για να βοηθάνε τους άλλους αλλά εγώ ξέρω ότι δε μπορείς να βοηθήσεις κανέναν αν δε μπορείς πρώτα να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Θα σου μιλήσω καθαρά για την Πληροφορική. Ελάχιστοι καθηγητές μας είναι χρωματισμένα κομματικά στελέχη. Δεν θα σου πω ονόματα εδώ, μιας και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Κανένας απ'αυτούς δεν θα σε κόψει επειδή ΔΕΝ είσαι στην αντίστοιχη παράταξη. Εμένα τουλάχιστον, που σιχαίνομαι ό,τι έχει να κάνει με παρατάξεις (για τον απλό λόγο ότι ξέρω άτομα με δυνατότητες που τις πέταξαν στα σκουπίδια για να πηγαίνουν εκεί να ζωγραφίζουν αφίσες προπαγάνδας), τέτοιοι καθηγητές όχι μόνο δε με κόψανε, αλλά μου βάλανε και βαθμό. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι ότι αυτοί οι καθηγητές, υπάρχει η φήμη, ότι μπορεί να περάσουν κάποιον παραταξιακό χωρίς να αξίζει. Το αντίθετο όμως, και μπορείς να βασίζεσαι πάνω σ'αυτό που σου λέω, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ.

Οπότε όχι, τίποτα δε μπορεί να σου συμβεί αν δεν πας με τα νερά των παρατάξεων. Ξεκάθαρα. Το πολύ πολύ να σε δείρουν αν είσαι εριστικός. :-D Πλακίζω....τέσπα, έτσι κι αλλιώς εριστικός δεν έχεις λόγο να είσαι με κανέναν. Δε θα σου βρίσουν και τη μάνα άλλωστε, απλά θα σε πρήξουν λίγο με το ποιηματάκι που ξέρουνε. Φρόντισε να αδιαφορήσεις και να μην ψηφίσεις και δεν θα σε ξαναενοχλήσουν ποτέ. Όπως έχουν πει αρκετοί, μετά από λίγο καιρό δε θα σου μιλάνε καν. Ίσως σου μιλάνε μόνο εκείνοι που έχουν λίγο αυτοσεβασμό και δεν εξαρτούν το αν θα πουν καλημέρα με το αν ψήφισες την παραταξή τους. Υπάρχουν και τέτοιοι και προσωπικά έχω συναντήσει, δεν είναι σπάνιο.

Οι υπόλοιποι που ζουν και αναπνέουν για να πηγαίνουν να σφουγγαρίζουν στο γραφειάκι της παράταξης ο μόνος που μπορούν να κάνουν κακό είναι ο εαυτός τους, απλά απ'όσο έχω δει, δυστυχώς το καταλαβαίνουν κάπως αργά.
Blaster
bit level
bit level

Post by Blaster » Fri Oct 11, 2013 5:11 pm

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες! :)

Σαν άνθρωπος με IQ > 0, απλά δεν μπορώ να καταλάβω. Εάν αυτό που είπα δεν ισχύει, τότε, για ποιο λόγο αυτοί οι τύποι ασχολούνται με τις παρατάξεις; Σίγουρα εντελώς χαζοί δεν είναι, κάτι κερδίζουν, έτσι δεν είναι;
AmbitiousLady
byte level
byte level

Post by AmbitiousLady » Fri Oct 11, 2013 6:46 pm

Blaster wrote:Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες! :)

Σαν άνθρωπος με IQ > 0, απλά δεν μπορώ να καταλάβω. Εάν αυτό που είπα δεν ισχύει, τότε, για ποιο λόγο αυτοί οι τύποι ασχολούνται με τις παρατάξεις; Σίγουρα εντελώς χαζοί δεν είναι, κάτι κερδίζουν, έτσι δεν είναι;
εικάζω κανα "χαρτζιλικάκι" από το κόμμα,από τις εκδρομές και τις εκδηλώσεις.Εκτός από το κόλλημα στον εγκέφαλο πιστευοντας ότι κάνουν τον κόσμο καλύτερο,μπορώ να σου βρω ένα σωρό λόγους...κλίκες,μετέπειτα υποστήριξη από φοιτητοπατέρες και γενικά το βόλεμα ΜΕΤΑ...Πολλοί από όσους βρίσκονται τώρα στο ελληνικό κοινοβούλιο από φοιτητικες παρατάξεις ξεκίνησαν την "καριέρα τους".
Γενικά,η ψυχολογία λέει ότι άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και χωρίς προσωπικότητα εντάσσονται σε ανάλογες ομάδες με σκοπό την αποδοχή από τους άλλους.(ξερω αντικοινωνικό άτομο από πέρσι που εντάχθηκε μόνο και μόνο επειδή ήταν οι μόνοι που του έδιναν κάποια σημασία στο αμφιθέατρο...)
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Fri Oct 11, 2013 9:25 pm

Blaster wrote:Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες! :)

Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες ατόμων.
Εκείνοι που όντως πιστεύουν ότι προσφέρουν κάτι μέσα απ'αυτό (πολιτικές οντότητες είναι άλλωστε, η πλύση εγκεφάλου είναι ειδικότητά τους).
Εκείνοι που απλά νιώθουν την ανάγκη να ενταχτούν σε μία ομάδα για να γίνουν αποδεκτοί και πιστεύω ότι υπάρχει επικάλυψη με το πρώτο, γιατί αν δεν είσαι απελπισμένος ξέρεις να κρίνεις ψύχραιμα αν κάτι όντως προσφέρει στο σύνολο ή όχι.
Μετά υπάρχουν επίσης εκείνοι που πάνε στην παράταξη για το χαβαλέ, την πλάκα, κάποιο γκομενάκι, τα μπουζούκια κι όταν χορτάσουν καλοπέραση λένε "bye" και συνεχίζουν τη ζωή τους. Για μένα αυτοί είναι οι καλύτεροι του χωριού. Πάνε για να περάσουνε καλά, οκ, κανένα πρόβλημα μ'αυτό. Οι συγκεκριμένοι συνήθως είναι κι αυτοί που δε γουστάρουν καθόλου τη φάση με το πρήξιμο των πρωτοετών και συνήθως δεν θα σε πρήξουνε αν δουν ότι δε σε τρώει κι εσένα ο απαυτός σου.
Οι τελευταίοι είναι εκείνοι που είναι στις ανώτερες θέσεις αυτών των παρατάξεων, πάνε για "μεγάλα" πράγματα στον συνδικαλιστικό/κομματικό χώρο, ειδικότητά τους να κοροιδεύουν φοιτητές και μέλη. Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ελάχιστα άτομα (και οι μοναδικοί με απτό "συμφέρον" που αποκομίζουν) αλλά το πρόβλημα βλέπεις είναι ότι η πρώτη και η δεύτερη κατηγορία ενδόμυχα πιστεύουν ότι ανήκουν στην τέταρτη. :) Σ'αυτό βάζουν το χεράκι τους και οι ίδιες οι παρατάξεις που φροντίζουν κάθε χρόνο να βάζουν τους μισούς πρωτοετείς στα ψηφοδέλτια, για γλύψιμο. Οπότε ο άλλος που θα δει το ονοματάκι του στο-μεγέθους σεντονιού-ψηφοδέλτιο, θα νομίζει ότι ξαφνικά έγινε σημαντικός. Κι απο κει κι έπειτα όλα θα πάρουν το δρόμο τους....

Όταν καταλάβουν ότι δεν ανήκουν, συνήθως έχουν χάσει κάποια χρόνια σπουδών και φοιτητικής ζωής στο να γίνονται ενοχλητικοί και να τους θυμούνται για χρόνια, σαν σούργελα και τίποτα παραπάνω, αρκετές γενιές φοιτητών....
pgetsos
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by pgetsos » Sun Oct 13, 2013 2:26 am

Την καλημερα μου και μενα στο θεμα :) 2η επιλογη πισω απο ΕΚΠΑ αλλα δε νομιζω οτι θα με βγει σε κακο ;)

τα μαθηματικα 1 μονο με φανηκαν καπως ζορικα.... καποιοι καθηγητες απο κακοι εως ΤΡΑΓΙΚΟΙ....

οσον αφορα τις παραταξεις, ηρθαν κλασσικα για το πρηξιμο αλλα απο μενα ειδικα, και το ξεκαθαρισα) 3 θα παρουν και αυτα οχι σε ψηφους :-D

εν τω μεταξυ, μια ΠΑΣΠιτισσα προσπαθουσε να με πεισει να μπω στη παραταξη και μεχρι οτι καρτα σιτισης χαρις την πασπ μπορουμε να παρουμε ολοι, αλλα τελικα δε δικαιουμαι τιποτα.....

υγ: πολλες κοπελες τελικα στο τμημα, και ΠΟΛΛΕΣ οι πολυ ομορφες ;)
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Sun Oct 13, 2013 11:32 am

Καλώς όρισες και εσύ και καλή αρχή. :-)
ImageImageImageImageImageImageImage
Blaster
bit level
bit level

Post by Blaster » Mon Oct 14, 2013 2:03 am

@michalis: Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά, τώρα έχω μια αρκετά καλή εικόνα του θέματος.

Αν και δεν είναι όλοι οι καθηγητές του γούστου μου, πρέπει να ομολογήσω ότι ο τύπος που μας κάνει μαθηματικά Ι τα σπάει! Κάνει το πιο παλούκι μάθημα και το εξηγεί τέλεια, χωρίς να γίνεται βαρετός.
pgetsos
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by pgetsos » Mon Oct 14, 2013 2:12 am

μωρε ωραιος ειναι, δυστροπος επισης κρινοντας απο το ποσοι μενουν... αλλα τα εξηγει τελεια... παει και ερχεται! ωρες ωρες απλα μπερδευει τα απλα, και σε κανει βουτηρο τα παλουκια...
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”