Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013
- vasilaros69
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Re: Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013
ασφαλεια δικτυων @ eclass
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
-
- Kilobyte level
Αγγλικά IV @ e-grammateia
Ρε παιδιά η λίστα με τα αποτελέσματα για την Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη είναι του 2011-12.
Μήπως πέχτηκε κανένα λάθος;
- Jami
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Εχουν σταματησει απο τοτε να ανακοινωνουν μαζικα τα αποτελεσματα. Τωρα πια ο καθενας μπορει να βλεπει μονο τον δικο του βαθμο, συνδεομενος στην υπηρεσια.Nuster wrote:Ρε παιδιά η λίστα με τα αποτελέσματα για την Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη είναι του 2011-12.
Προσωπικά δεν μου έχει ανανεώσει τον βαθμό. Μου δείχνει ακόμα αυτόν του Φεβρουαρίου 2011-12.
Αντιμετωπίζει κανένας άλλος κάτι παρόμοιο;
- Billy_Papageorge
- Kilobyte level
Nuster wrote:Προσωπικά δεν μου έχει ανανεώσει τον βαθμό. Μου δείχνει ακόμα αυτόν του Φεβρουαρίου 2011-12.
Και εμένα δν μου έχουν περάσει τον βαθμό στις Δομές Δεδομένων..
Είτε στο " Κατάλογος Μαθημάτων / Επιλογή Τμήματος » Kατάλογος Μαθημάτων " είτε στο "Χαρτοφυλάκιο χρήστη " δεν βλέπω μάθημα ΟΣΥmosquito110 wrote:Τι εννοείς?billst wrote:Δεν μπορώ να δω το μάθημα αυτό στο "Οργάνωση Συστημάτων Υπολογιστών" στο eclassmosquito110 wrote:Οργάνωση Συστημάτων Υπολογιστών @ eclass
Μήπως χρειάζεται να κάνεις πάλι εγγραφή στο μάθημα?Συνήθως σβήνουν όλους τους εγγεγραμμένους στην αρχή του εξαμήνου.
- mosquito110
- Mbyte level
Συγκεκριμένα στην οργάνωση πριν κάτι μέρες διέγραψε τους παλιούς. Οπότε κοίτα μήπως συνέβη κάτι τέτοιο κ σε σένα.
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
Ξέρει κανείς ώρες γραφείου του κ.Γιαννακουδάκη για αύριο ?
- photisd
- Mbyte level
Όχι, εγώ δε βλέπω κάτι.moody wrote:εβγαλε βάσεις ; :O
Ξέρει κανένας με ποιο τρόπο γίνεται έλεγχος σχετικά με το πόσοι θα περάσουν ή αν θα γίνει κανονικοποίηση ή δεν ξέρω τι; Θα ελέγξει η γραμματεία πχ;
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ @ e-grammateia, Ο Βάμβουκας πάλι έκανε το θαύμα του...
Γνωρίζει κανείς τίποτα για βάσεις?
-
- Gbyte level
Ξέρει κανείς τίποτα για Μαθηματικά2 ? Μήπως έχει πει τίποτα ο κος. Κατερίνης?
- myra_dante
- Kilobyte level
Υποπτευομαι οτι υπαρχει θεμα με τις γραμματειες..Εαν και οσο ειναι κλειστες,δεν μπορουν να περαστουν οι βαθμοι.Και ο Κατερινης ειναι ενας απο τους καθηγητες που περνανε παντα βαθμολογια στη γραμματεια.Δεν νομιζω να ειναι ακομα αδιορθωτα τα γραπτα..Xrhstos_kiP wrote:Ξέρει κανείς τίποτα για Μαθηματικά2 ? Μήπως έχει πει τίποτα ο κος. Κατερίνης?
-
- Gbyte level
Aα δεν ήξερα ότι είναι κλειστές.. Είχα την εντύπωση πως τη προηγούμενη εβδομάδα είχα δει κόσμο οπότε φαντάστηκα ήταν οκ.myra_dante wrote:Υποπτευομαι οτι υπαρχει θεμα με τις γραμματειες..Εαν και οσο ειναι κλειστες,δεν μπορουν να περαστουν οι βαθμοι.Και ο Κατερινης ειναι ενας απο τους καθηγητες που περνανε παντα βαθμολογια στη γραμματεια.Δεν νομιζω να ειναι ακομα αδιορθωτα τα γραπτα..Xrhstos_kiP wrote:Ξέρει κανείς τίποτα για Μαθηματικά2 ? Μήπως έχει πει τίποτα ο κος. Κατερίνης?
Anyway, τότε περιμένουμε.
Thanks!
- myra_dante
- Kilobyte level
Δυστυχως δεν ειμαι ενημερωμενη για να σου εγγυηθω ποτε και αν ειναι κλειστες..αλλα σκεψου οτι και να ανοιγουν καποιες μερες θα γινεται χαμος απο αιτησεις,διαδικασιες και βαθμολογιες οποτε φανταζομαι δικαιολογημενα καθυστερουν..οπλισου με υπομονη!Xrhstos_kiP wrote:Aα δεν ήξερα ότι είναι κλειστές.. Είχα την εντύπωση πως τη προηγούμενη εβδομάδα είχα δει κόσμο οπότε φαντάστηκα ήταν οκ.myra_dante wrote:Υποπτευομαι οτι υπαρχει θεμα με τις γραμματειες..Εαν και οσο ειναι κλειστες,δεν μπορουν να περαστουν οι βαθμοι.Και ο Κατερινης ειναι ενας απο τους καθηγητες που περνανε παντα βαθμολογια στη γραμματεια.Δεν νομιζω να ειναι ακομα αδιορθωτα τα γραπτα..Xrhstos_kiP wrote:Ξέρει κανείς τίποτα για Μαθηματικά2 ? Μήπως έχει πει τίποτα ο κος. Κατερίνης?
Anyway, τότε περιμένουμε.
Thanks!
-
- byte level
Οι Γραμματείες είναι κανονικά ανοιχτές. Δεν ξέρω αν περνάνε βαθμούς. Αλλά εγώ έκανα αίτηση για βεβαίωση σπουδών και την πήρα στην ώρα μου μια χαρά. Και πήγα και έκανα και διαδικασίες για κάρτα σίτισης και όλα δούλεψαν ρολόι. Μέσα σε μία μέρα ξεμπέρδεψα. Μια χαρά δουλεύουν οι γραμματείες. Είτε αρέσει είτε όχι παιδιά. Δεν δούλεψαν μόνο την Τετάρτη και ίσως και σήμερα Παρασκευή λόγω της κατάληψης που αποφάσισαν οι "συμφοιτητές" μας...
- myra_dante
- Kilobyte level
Αρα επειδη λες ειτε αρεσει ειτε οχι,να ξεσηκωθουμε επειδη δεν εχει περαστει ο Κατερινης???Η επειδη καθυστερουν για καποιο λογο ας πουμε?(μη με παρεξηγεις ισως καταλαβα κατι λαθος επειδη ειναι πρωι..)Deykalionas17 wrote:Οι Γραμματείες είναι κανονικά ανοιχτές. Δεν ξέρω αν περνάνε βαθμούς. Αλλά εγώ έκανα αίτηση για βεβαίωση σπουδών και την πήρα στην ώρα μου μια χαρά. Και πήγα και έκανα και διαδικασίες για κάρτα σίτισης και όλα δούλεψαν ρολόι. Μέσα σε μία μέρα ξεμπέρδεψα. Μια χαρά δουλεύουν οι γραμματείες. Είτε αρέσει είτε όχι παιδιά. Δεν δούλεψαν μόνο την Τετάρτη και ίσως και σήμερα Παρασκευή λόγω της κατάληψης που αποφάσισαν οι "συμφοιτητές" μας...
- marina.220588
- byte level
Επαλήθευση, Επικύρωση και Συντήρηση Λογισμικού, e-grammateia.
We are all bound, aren't we? We of the wicked calling..
-
- byte level
Όχι κάθε άλλο. Είπα ότι είτε αρέσει σε μερικούς εξω-πανεπιστημιακούς στη σχολή μας οι γραμματείες μας και γενικά οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου μας λειτουργούν κανονικά. Απλά ήθελα να ενημερώσω επειδή χρειάστηκε να κάνω 3 επισκέψεις στις γραμματείες της σχολής αυτές τις μέρες, εξυπηρετήθηκα άριστα. Αυτό μόνο. Για να ενημερώσω αυτούς που ρωτούσαν. Καμία σχέση με τον Κατερίνη. Τον έχω περάσει από το 2ο έτοςmyra_dante wrote:Αρα επειδη λες ειτε αρεσει ειτε οχι,να ξεσηκωθουμε επειδη δεν εχει περαστει ο Κατερινης???Η επειδη καθυστερουν για καποιο λογο ας πουμε?(μη με παρεξηγεις ισως καταλαβα κατι λαθος επειδη ειναι πρωι..)