- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Αν θες να πιστεύεις ότι εσύ συγκεκριμένα έχεις έστω το 1/4 του δικού μου εγκεφάλου και αν θεωρείς ότι έχεις γενικά εγκέφαλο...
Αν θεωρείς ότι δεν είναι προκλητικοί και γραφικοί όσοι μου απαντάνε και όπου έχω αντίθετη άποψη από αυτούς (τουλάχιστον οι περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένου και εσένα) στο φόρουμ αυτό...
Αν θεωρείς πως δεν κράζω και τις 2 πλευρές...
Τότε είσαι επίσης εκτός τόπου και χρόνου και εσύ. Τόσο απλά. Κοίταξε το. Το γεγονός ότι δεν κράζω τόσο πολύ την ακροδεξιά όσο και την ακροαριστερή πλευρά εδώ μέσα, είναι γιατί πολύ απλά έχουμε μαζέψει πολλούς Ν>4 ακροαριστερούς συμφοιτητές όπως πολύ καλά βλέπεις, οι οποίοι εκδηλώνονται μόνοι τους(αυτό αφορά και σένα). Θα το δεις και εσύ άμα βγάλεις τα "οπαδικά" σου γυαλάκια. Δεν το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει αριστερά και δεξιά. Δεν υπάρχει τρίτο και πέμπτο μέτωπο.

ΥΓ1. Οι ακροαριστεροί εκδηλώνονται από μόνοι τους εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται να σου τονίσω τα βασικά. Ο καλός Θεούλης σου έδωσε μάτια και εσένα για να βλέπεις και να κρίνεις ανάλογα.
ΥΓ2. Flamer;;; Aπό που και ως πού; Άλλοι είναι οι flamers, αλλά καλύτερα να μην πω ονόματα γιατί θα προσβληθούν. Άμα δεν ήσουν και εσύ γραφικός και τραγικός στο παραπάνω μήνυμά σου, δεν θα σου απαντούσα και εγώ σε τόσο έντονο τόνο.
ΥΓ3. Δεν με εκπλήσσει. Καλό βόλι, οπαδέ του "τρίτου και πέμπτου μετώπου". ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΡΕ!

@chriskin Δεν μπαίνω καν στον κόπο.. You know.. Χάσιμο χρόνου απλά και εσύ. Το ποιος είναι τραγικός πάντως εδώ μέσα φαίνεται από απόσταση. Don't worry.